- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.841
canim tesekkür ederim deneme gününün üstünden 12 gün gecti. Valla testi bile ilk siz görüyosunuz daha nasil canli yayin olsun
bende Allahimin izni ile bu tabloyu yasamak istiyorum
bende allahimin izni ile bu tabloyu yasamak istiyorum
sultan kızzzzzzz cocuklarımız aynı gun dogarmıs bıdeCok sevındım canım benımm ayyy kırkımız karıstı Yok bu doguranlara denıyodu dımı
ya ben daha inanmiyomki cocuklari alip gelirken bi test daha mi alsam yarin tekrar yapsam
bende Allahimin izni ile bu tabloyu yasamak istiyorum
sultan kızzzzzzz cocuklarımız aynı gun dogarmıs bıdeCok sevındım canım benımm ayyy kırkımız karıstı Yok bu doguranlara denıyodu dımı
ya ben daha inanmiyomki cocuklari alip gelirken bi test daha mi alsam yarin tekrar yapsam
aman yaaa,ben kızları alıp geldim siz gitmişsiniz
bu arada komik bişey söylimmm
şahsultan resim yüklemeye çalışırken pc eşimdeydi,bende arada f5 yapıyordum,foto gelmişmi diye...eşim sultanın yazısını okumuş,kızları almaya gidicem,ay inanamıyorum hamilemiyim falan,okumuş...döndü bana "şahsultan sen misin?aşkım hamilemisin yoksa,bu kadar çabuk belli olur mu?"ben şok tabii..ne alaka ya,nerden çıkardın dedim...eee kızları almaya gidicem yazmışsın demez mi? gül gül çldüm...garibim nerden bilsin kızlarımızı aynı saatte aldığımızı suratının ifadesini unutamıyorum,canım yaa hamile sandı beni....bu kadar araştırma yapınca süper erken gebelik testinide bulduk sandı herhalde,hoş" bulduk" desem onada inanacak artık
cok komik olmus gercekten. hadi apranxx canim sira sende bu ay tuttur. test yaptin mi bu arada
ben yazmaya devam edeyim bari,siz şimdi kutlama hazırlığı yapıyorsunuzdur tabii haklı olarak
akıntı,sancı vs belirtileriniz neydi kızlar?aylardır sahte belirtilere kapılıyoruz ya,gerçeği nasıl,anlatın hele
ben yazmaya devam edeyim bari,siz şimdi kutlama hazırlığı yapıyorsunuzdur tabii haklı olarak
akıntı,sancı vs belirtileriniz neydi kızlar?aylardır sahte belirtilere kapılıyoruz ya,gerçeği nasıl,anlatın hele
günün şarkısıtaze hamişlerimiz gülüzarela ve şahsultana gelsin
biliyorum sen bir meleksin
bana yardım için gönderildin
biliyorum sen bir meleksin
zor günlerimde çıkageldin
yüzümü güldürdün başımı döndürdün
acımı dindirdin yolumdan çevirdin
eğlendirdin sakinleştirdin
ehlileştirdin ve daha bir sürü şey..
canım mısın sen benim misin
her şeyim misin sen
hoş geldin melek
sefalar getirdin
ya gelmeseydin yetişemeseydin
beni bulamasaydın ne yapardım
sorma canım ya,gülsem mi ağlasam mı bilemedimkısa bi an seni ben sandı testim bitti,bende kızları almaya gidince 2 li bi test daha aldım eczaneden...silik çizgi hep....kesin erken yumyumladım bu ay ben...değil +12, +36 ya bile takılmış olabilrim bu ay tutması mucize olur yani...napalım önümüzdeki denemelere inşallah....sizin adınıza çok ama çooookkkk mutluyum,o kadar duygulandım ki bugün anlatamam...yuh,hadi ya,yok artık diye diye bi hal oldum çok güzel oldu yaa,arka arkaya süprizler şimdide 3 ay geçmek bilmeyecek iyimi
öküz mü oturmuşşşşşBende akinti yok arada ic camasirimda beyaz akinti lekesi kremsi ama cok az oluyodu.ama batma ve sanki sag kasigima bi okuz oturmus gibi agirlik var. Idrara cok cikmaya basladim goguslerim sis ana super oldu haahhaaaahaaa... bukadar. Bakalim. Ee simdi neyapicaktik bundan sinra unuttum ben yaw..
canim biz bugün kutlama yapamayiz esim bugün gec gelecek. buarada söyleyim yarin burda tatil büyük ihtimal yarin kutlama yapariz.cumartesi de bi dogum gününe davetliyiz esimin arkadasinin epey kalabalik olacakmis offf hepsi alman yacepten takip edecem topigi
canim benim bu ay biliyosun test 36 saat güldü. gecen aylarda bu kadar uzun süre pozitif olmuyodu ve dogal olarak zamanlama hep yanlis oluyodu. bu ay hem test uzun sürdü hemde gecen aylara göre iliski saati erken oldu. akinti benim ovulasyondan önce oluyo ama bu ay az da olsa akinti vardi iliski gününde.sanci pek hissetmedim ama bu hafta dedim ya gögüslerde agri oldu. ben bu zamana kadar gögüste problem yasamadim hatta yazmistim bunu da.dün de sag kaigimda bi bölgede ara ara batmalar oldu.bende olaylar bunlar
ok zamanlama harika insAllah oglus yoldadir super kiz supriz yap esine yemekte falan 4. tabak koy sofrya sonra zarfin icine testi koy baba ben geliyorum 9 ay sonra sofrada yerimi alicam de unutulmaz bir anin olsunnn
öküz mü oturmuşşşşş
daha ne olsun belirtileriniz süpersenin zamanlama süper bacım içini ferah tut...bence ikinizinkide güzel...o yüzden bu ay çok umutluydum sizden....Allah sağlıcakla kucağınıza almayıda nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?