Süper Anneler - 2011

Canım nasıl yani ya okuyunca inanamadım.ne diyeceğimi bilemedim.çok üzüldüm.geçmiş olsun. Allah tekrar hamilelik nasip etsin inşallah.

Kızlar fazla giremiyorum topiğe benim kızlar hasta evdeler.birde bulantılar halim yok.cepten baktım şimdi.off eylülüm çok üzüldüm gerçekten.ağlıycam galiba şimdi.

Kızlar fazla giremiyorum topiğe benim kızlar hasta evdeler.birde bulantılar halim yok.cepten baktım şimdi.off eylülüm çok üzüldüm gerçekten.ağlıycam galiba şimdi.

aaa bi uğursuzluktur geldi topiğimize kıyamam yavrularına,grip mi oldular...ay yaa ne zor,hem hamilelik hem hasta çocuklar canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin...senin bulantılarda geçicek sultancım az kaldı sabret güzelim,kimisinin 3. ayda geçiyormuş,e seninde 2 bitti bile 3ün içindesin...

Canım nasıl yani ya okuyunca inanamadım.ne diyeceğimi bilemedim.çok üzüldüm.geçmiş olsun. Allah tekrar hamilelik nasip etsin inşallah.
amin canım sağol ...rabbim sizlere yaşatmasın
cnm bnm yaaaa adacayida ic sen icini temizlesin
guzelim bnm basa gelen cekilir elden birsey gelmiyor malesef nedesek bos
Allahim beterinden saklasin inan bizimde yuzumuz gulecek umudumuzu yitirmeyelim
amin canım inş tekrardan hamiş olup kucağımıza alırız yavrularımızı...bak sana arkadaş geldim bende şubattan önce deneme yapamam sanırım

aaa ağlama sultanım ne yapalım kısmet değilmiş...rabbim verdi ve aldı duadan ve sabırdan başka yapacak birşeyim yok..

Canım sağol.üşütmüşler kızlar.ay sorma ya bu hamilelik çok sarstı beni kusma yok devamlı bulantıyla yaşamak zor.hep halsizlik sanki yatsam da hiç kalkmasam ama işte çocuklarla zor helede hastalarsa daha zor.neyse bugünlerde geçecek.

Doğru diyorsun canım hayırlısı neyse o olsun.işte bu sıralar duygusalım ,yalnızım ya ondan böyle oluyorum.

cnm yaa ilk adetten sonra baslarsin henuz kucuktu insAllah hayirli zamnda gelsin hic istemem bole arkadasligi yaaa bnm cektiklerimi kimse cekmesin insAllah kolay degil

Allhim kolaylik versin cnm yaaa hastalik degil seninkisi unutma bebegin icin katlanacaksin

eylülcüm çok üzüldüm, senin için en hayırlı zaman da tekrar yaşatsın Allah'ım, sağlıkla inşallah

çok geçmiş olsun arkadaşım.Rabbim tez vakitte birdaha nasip etsin inş. biliyorsun ben hamile kaldım kalalı kanamayla uğraşıyorum.inan her kanamada korkuyorum bebeğe birşey oldumu diye,sırt üstü yatıp hareketlerini dinliyorum.geçen hafta doktora gittim yine çalıştığım yerde bir doktordu.kadın gerizekalı baktı bebek yaklaşık 1 hafta geriden geliyo gelişme geriliğimi var diye sormazmı?nedicemi bilemedim bacım.merkezde bi doktor tavsiye ettiler 13ünde onda randevum var bakalım o ne diyecek((benim kadarda sitresli hamilelik geçiren yok heralde.inş. bidaki sefere sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım

Oooooy kıyamam kuzum yaaa, çok çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı 1 gebelik daha nasip etsin sana tez zamanda inşallah...

eylülcüm çok üzüldüm, senin için en hayırlı zaman da tekrar yaşatsın Allah'ım, sağlıkla inşallah

Oooooy kıyamam kuzum yaaa, çok çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı 1 gebelik daha nasip etsin sana tez zamanda inşallah...
canlarım allh razı olsun desteğiniz için...dualarınız eksik etmeyin ...
şubat gibi birlikte deneme yparız diye söyledim canım sana ve başka kimseye yaşatmasın allahım (
carsamba gunu beta ya bakmak icin kan aldilar cok sukur sifirlanmis

hadi bakalım canm bhcg sıfırlanmış kendini toparla denemeye kadar....

Eylul Canim arkAdasim... cok gecmis olsun.. Rabbim birdaha yasatmasin boyle aci.. yavrun sana sefaatci olsun ahirette.. gercekten cok uzuldum.. ben ayniyim ana ywmek yapamiyorum ve yiyemiyorum.. ozelkikle aksam cok kotu oluyorum.. sahsultan sanada gecmis olsun kizlarina... kizlar hepinizi ozledim valla ama cok kotuyum dua edin bana..

sagol canım allah sizlere göstermesin sizler sağ salim kucaklarınıza alırsınız inşşş....

cok huzursuzum yaa neden bilmiyorum kilo aldim stresten sinirden Allahim sen buyuksun hic cocugu olmayanlara yardim et yol göster onlara kolaylik ver cok sukur cocuklarim var Allahim hayirli uzun ömürler versin
kaybetmeseydim bu kadar istemezdim

gurbetim cok strese girince böyle oluyo.biraz rahat olmak gerekiyo tabi basarabilsek.insan kafaya takinca iyice stres yapiyo.

canım rabbim bir evlat sevgisi daha yaşatsın sana inş tez zamanda
canim kizinin sinavlari nasil gecti?yazdinda ben mi kacirdim:26:

ayy perşembe sordum ama apranax görmedi sanrım sonra kendi derdimden unuttum apranax canım ya kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…