- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.841
off moralim bozuluyo nedense bu siralar hicbirsey yapmak istemiyorum keyfim yok.kendimi yalniz hissediyorum.iyiki siz varsiniz. annem yanimda olsaydida azcik nazlansaydim midem bulaniyo. cok sakin olan ben cabuk sinirleniyorum artik. halsizlikten cocuklarimla ilgilenemiyomusum gibi geliyo bana.
merhaba sende kendimi gördüm sanki benimde 2 oğlum var bende burada eskilerdenim 2. oğluma burdaki tavsiyeleri kendimce uygulayarak hamile kaldım tabi amacım kız bebeğe sahip olmaktı ama olmadı olmayınca olmuyor benim içinde kader gibiydi erkek çocuk eşim 3 erkek kardeş ve eltimin birininde 2 oğlu var. oğlum suan 6 aylık ama ben üçüncüyü dşünemiyorum gerçi çok erken ama yinede uzak geliyor benimde eşim istemiyor zaten 2 tane yeter diyor...
kuzum 6 ayi bulur nodul alininca disardan hormon tedavisi alicam sürekli
tiroitin isini disaran aldigim takviye yapacak
su an degerler normal tiroit islevini görüyor
alindiktan sonra ilacla nasil olur ne olur basarirmiyim bilmiyorum ömür boyu ilac kullaniycam biliyorsunuz insan vucudu icin tiroit cok öneml
Rabbim buyuk
arkadaşlar sadece yumurtalamadan sonra mı erkek oluyor..benm adetten sonra 7-8 de ilişki oldu ve büyük ihtimal gebeyim erkek olsun istiyorum ama?? yok mu hiç adetten sonra hamile kalıp erkek çocuğu olan???
ben adetten hemen sonra birlikte oldum o ay sadece birlikte olmuştum korunmasız eminim tek ilişkiydi daha öncesindede adet oldugum için ilişki olmadı tek ilişkiyle oğluma hamşile kaldım şunu merak ediyorum adetten hemen sonra hamile kaldıgımda erkek olduysa ben kızı nasıl yakalayacam
ben adetten hemen sonra birlikte oldum o ay sadece birlikte olmuştum korunmasız eminim tek ilişkiydi daha öncesindede adet oldugum için ilişki olmadı tek ilişkiyle oğluma hamşile kaldım şunu merak ediyorum adetten hemen sonra hamile kaldıgımda erkek olduysa ben kızı nasıl yakalayacam[/QUOTE
benimde çok planlı olmadı adet ve öncesind uzun bi aradan sonra 7. ve 8. günde ardadra ilişki oldu...hamile olduğumu düşünüyorum daha kan testi yapmadım ama kısmet tabi...bir de özellikle bende aşırı istek vardı msafirlikte olmamıza rağmen acaba yumurtlama dönemim miydi hiç bilmiyorumbakalım ne olacak..bazı yerlerde adetten sonra 5 gün içindeyse örneğin 5 gün adet 10. güne kadar ilişki olursa erkek olabiliyomuş ve yumurtlama sonrası gene 13-14.günler aradakiler kızmış diyenler var??
kizlar burada sanirsam ayni hesaplamayi farkli yapiyoruz. siz adet bittikten sonra mi sayiyorsunuz? 7- 8. gun diye? adetin ilk gununden saymaniz gerek, bende okuyorum nasil 7. gun hamile kalinir diyorum. adetin hemen ertesi gunu yumurtlamak mucize, mantigim almiyordu. sanirsam saymaya, bittikten sonra basladiklari icin.
oyle oluncada 5+7 = 14. gun. yine ovulasyon ya da ondan 1 gun onceyi yakalamis oluyorlar.
yok cnm bilmeden kaldım ama yumurtlama günümden 1gün önce ilişki olmuştu sonrada korunduk zaten 3,4 kere korunmadık :)
doldu cnm evet yaaaa benimde karardı baya çok erkekmi acaba oğlumunkidede kararmıştı(
kizlar burada sanirsam ayni hesaplamayi farkli yapiyoruz. siz adet bittikten sonra mi sayiyorsunuz? 7- 8. gun diye? adetin ilk gununden saymaniz gerek, bende okuyorum nasil 7. gun hamile kalinir diyorum. adetin hemen ertesi gunu yumurtlamak mucize, mantigim almiyordu. sanirsam saymaya, bittikten sonra basladiklari icin.
oyle oluncada 5+7 = 14. gun. yine ovulasyon ya da ondan 1 gun onceyi yakalamis oluyorlar.
adet günününü 1 gününden itibaren sayıyorum adettim bitti temizlendiim gün ilişki oldu tek ilişkiydi korunmasız hangi mantıkla yaptım bilmiyorum ama o ay nasıl olsa adetten hemen sonra çocuk olmaz diye korunmadım ondan sonraki zamanlar korundum ve adetim benm 5 gün sürüyordu büyük ihtimal erkekn yumurtlama diye düşünüyorum
yok adetten hemen sonra diyor arkadaş..ki bende öyle ...5 gün sürüyor en fazla adet ve başından itibaren sayıyorum 7. ve 8. gün ilişki eğer hamile kaldıysam diyorum 2 gün gecikti haftaya kan testi yapıcam adet olmazsam...adet bittikten sonra ilk 5 gün içindeyse erkek olabiliyo diye okudum eğer adettken yumurtlayan bir metabolizman varsa..amannn herşey kısmet...istersen 14. gün olsun olmayınca olmuyor gene...
Drdan geldim
Kizlara rahim perdesi amaliyati sonrasi
Rahim toparlamamis kendini ole olabir dedi dr
rahime tutunmadan
Embriyo adet kaniyla atilmistir dedi iki ay daha bekle iyice toparlansin dedi
Kayiplar oldugu icin riske etmeyelim dedi.
Ustelik bogazimda nodul var alinmasi lazim
Ocak sonuna karmakarisik oldum yas 37 af Allahim cikar yolu goster
Yumurtan var dedi kalitesi hakkinda birsey diyemem dedi
ah canım yaaçok geçmiş olsun...üzülme noşur,geç olsun güç olmasın inşallah...ocak dediğin nedir ki?zaten aralığa giricez,az sabır daha canım benim az sabır daha...
sana tavsiyem, nodul icin hemen ameliyat olma. benim yillardir troidim var, hemen hemen hic calismiyor. nodul var ameliyat bana da dediler. baska dr gittim, takip edelim, henuz cok buyuk degil, kuculmezse ameliyat olursun dediler. troid hapiyla kuculdu. bence once baska dr git, troid ilaci kullan, takip ettir. cocuk dusunuyorum 1 yil beklesin de. ki takip ettirirsen gorecksin, ilacla kontrol altina aliniyor. nedense cerrahlarin tek derdi hemen ameliyat etmek. o esnada rahmin toparlar kuzucugunu yaparsin.
rahat ol yani, doktorlarin bizi telasa dusurmesiyle hep yanlis seyler yapiyoruz. saglik konularinda sakin olmak ve baska doktorun tavsiyesini almak onemli diye dusunuyorum.
.
evet canım bende hiç ısınamadım bi daha ki sefere ona gitmicem. isminide yazayım google da arayanlara bu yorum çıkar belki. Neşe Hayırlıoğlu.
hayır o kadar methetmişler neyini övmüşler anlayamadım
eşim diyor ki şimdiye kadar erkek olarak gördük o gördüğümüz şey neydi öyleyse? meşhur doktor 7 aylıkken bi cinsiyeti bile ayırd edemiyor mu..
haftaya gidicez kızlar Allah nasib ederse başka doktora..
ben birden yaptığımız alışverişleri hatırladım onca şey aldık dedim, eşimde nolcak kullanırız onları diyor ama doktor yanıldı sen aklını bulandırma diyor
deme yaa gerçektenmi allahım böyle nasip etti üstelik oğlumla aynı ay belkide aynı günde doğacakgurbetım ya ay sıkıntıların bitmedi rabbim yardımcın olsun..dr dediği sürede korun bence bak sonra düşünce üzülüyor insan.vücudun toparlansın bebişin seninle kalsınnn
ovudan bir gün öncesinde oğlanı bulunlar var canım ya ama in sen onlardan olmazsın prensesin olur..kararmada doğru mu bilmiyoruz ama deneyip tutan varmış.ultrasonuda ekle bakalım geç kalma merakta bırakma bizi
aynen bende senin gibiyim oğlumla zor ilgileniyorum oğlum çok iştahsız benim hep zorla bişeyler yedirmeye çalışıyorum bu aralar üstünede düşemedim halim yok çünküoff moralim bozuluyo nedense bu siralar hicbirsey yapmak istemiyorum keyfim yok.kendimi yalniz hissediyorum.iyiki siz varsiniz. annem yanimda olsaydida azcik nazlansaydim midem bulaniyo. cok sakin olan ben cabuk sinirleniyorum artik. halsizlikten cocuklarimla ilgilenemiyomusum gibi geliyo bana.
canım benımkı gıbı oldu sanırım belkı sende hamıs olursun bu ay ne dersinyok canım yaa,başladığım aydan beri 4 saatte bir yapıyorum,tıkır tıkır saat gibiydi ama bu ay çok farklı oldu...zaten olan oldu...ne diyeyim gerisi tevekkül....
ilişkiden 12 saat sonra testler hep aynıydı,tam o sıralarda bi sancım oldu,sağlı sollu kasıklarda....wc ye koştum hemen,o da ne uzayan akıntı :18: hemen test yaptım çizgi silinmiş
valla tutarsa denemeden 12 saat sonra çatladı yumoş,hayırlı uğurlu olsun inşallah
deme yaa gerçektenmi allahım böyle nasip etti üstelik oğlumla aynı ay belkide aynı günde doğacak
aynen bende senin gibiyim oğlumla zor ilgileniyorum oğlum çok iştahsız benim hep zorla bişeyler yedirmeye çalışıyorum bu aralar üstünede düşemedim halim yok çünkü(
Canım bir oğlun daha olsun, gerçekten o kadar çok mu üzülürsün? Bak biz hepimiz bir oğlumuz olsun diye ne dualar ediyoruz, Allah gönlündekini versin inşallah
cnm üzülmem zaten kendimi erkeğe hazırlıyorum ama bi kızımın olmasını çok istiyorum hayırlı sağlıklısıyla biz ölünce arkamızdan dua okuycak hayırlı bi kız evlat verir rabbim insallah
Ya nedeen bu kadar kati davraniyorsunuz anlamadim? Yanlis girmus olamaz. Mi? Benim doktorumda nese hanimdi digumuma kadar bir hafta memorial hastanesine. Bir haftadaa neesse haanima gidiyordum..hic diger dr dan farkli bisey soylemedi.bu yaziya cok uzuldum kizim 14 aylik biz hala gorusuyoruz.iyiki onu tanimisim
canım benımkı gıbı oldu sanırım belkı sende hamıs olursun bu ay ne dersin
bu arada dun gıremedım kızının sınavı nasıldı?inş bugünkü de güzel geçer rabbim yardımcısı olsun
benımde kzımla aynı hersey canım aynı gun bile dogabılır...herşeyımız ortak gidiyor önce senın cinsiyet belli olur bende kendimi ona göre hazırlarım((
gecmis olsun cnm9 aralıkta doktor çağırdı ozaman belli olmazdır sonraki çağırdığında belli olurdur....off kızlar yaa çok kötüydüm halsizlikten mide bulantısından bide üstüne grip oldum
malesef dün kırmızılar geldi.umutlar başka aya kaldı...rüyamda hep bebekler gördüm..pzt doktora gidicem hormonlarıma baktırırcam..tavsiyesi olan?
kız töbe de,hamişlik falan istemiyorum bu ay :18: valla göz göreee göre yaptım kızıcanım benımkı gıbı oldu sanırım belkı sende hamıs olursun bu ay ne dersin
bu arada dun gıremedım kızının sınavı nasıldı?inş bugünkü de güzel geçer rabbim yardımcısı olsun
canım anlamıyorum ya bu testler nasıl koyulaşmıyor sonrada siliniyor..acaba diyorum gülen yüz bunlardan daha mı iyi mi?
biliyorsun ya benim çizgi bazen mosmor bile oluyordu bazende senın bu ay kı gıbı off offf ne zor iş ya bu anlamadım gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?