Süper Anneler - 2011

sultan aynı durum bendede var tahammülsüzlük diz boyu ve çok sinirliyim

Evet benimkide yeter diyo.benim hic kardesim yok bir kizim olsa bana kardes olur diye hep dusunuyorum ama artik rabbim nasiip ederse olmazsada ogullarima omur versin gelinlerle avunuruz :)))

sana tavsiyem, nodul icin hemen ameliyat olma. benim yillardir troidim var, hemen hemen hic calismiyor. nodul var ameliyat bana da dediler. baska dr gittim, takip edelim, henuz cok buyuk degil, kuculmezse ameliyat olursun dediler. troid hapiyla kuculdu. bence once baska dr git, troid ilaci kullan, takip ettir. cocuk dusunuyorum 1 yil beklesin de. ki takip ettirirsen gorecksin, ilacla kontrol altina aliniyor. nedense cerrahlarin tek derdi hemen ameliyat etmek. o esnada rahmin toparlar kuzucugunu yaparsin.
rahat ol yani, doktorlarin bizi telasa dusurmesiyle hep yanlis seyler yapiyoruz. saglik konularinda sakin olmak ve baska doktorun tavsiyesini almak onemli diye dusunuyorum.

@apranxx:

kopyalamadim simdi, isteyim. velhasil benim bu cift cizgili testin icinde aynen soyle yaziyor. sadece sabah aksam yapin, SIK SIK yapmak yanlis sonuc verir arti aksam 8 den sonra yapmayin. 10-8 arasi yapin diyor. sen 4 saat de bir yapinca testinde felegi sasmis. sonucta sivi alimini durduruyorsun. bu yuzden ovualsyon kacirdin saniyorsun, test yanlis cikmis.

arkadaşlar sadece yumurtalamadan sonra mı erkek oluyor..benm adetten sonra 7-8 de ilişki oldu ve büyük ihtimal gebeyim erkek olsun istiyorum ama?? yok mu hiç adetten sonra hamile kalıp erkek çocuğu olan???

yok cnm bilmeden kaldım ama yumurtlama günümden 1gün önce ilişki olmuştu sonrada korunduk zaten 3,4 kere korunmadık :)

doldu cnm evet yaaaa benimde karardı baya çok erkekmi acaba oğlumunkidede kararmıştı(

karartiya inanmayin, hepiniz icinizi ferah tutun. ben daha once de yazdim o kararti ve gobegimin sivriligi yuzunden 9 ay irkekkk diye dusundum, prensesim geldi.
birde yanlis cikma olasiligi var diye gaz verdiler. rahat olun, bak nub teorisini bilmiyorum, ona bakabilirsiniz :)

ah canım yaa çok geçmiş olsun...üzülme noşur,geç olsun güç olmasın inşallah...ocak dediğin nedir ki?zaten aralığa giricez,az sabır daha canım benim az sabır daha...

yok canım yaa,başladığım aydan beri 4 saatte bir yapıyorum,tıkır tıkır saat gibiydi ama bu ay çok farklı oldu...zaten olan oldu...ne diyeyim gerisi tevekkül....
ilişkiden 12 saat sonra testler hep aynıydı,tam o sıralarda bi sancım oldu,sağlı sollu kasıklarda....wc ye koştum hemen,o da ne uzayan akıntı :18: hemen test yaptım çizgi silinmiş
valla tutarsa denemeden 12 saat sonra çatladı yumoş,hayırlı uğurlu olsun inşallah

cnm sagolasin bide ön görüsme icin prof dra gidecegim
ona söylerim ilac tedavisi istiyorum diye peki o ilaci kullanirken bebek yapabilirmiryim

Ya nedeen bu kadar kati davraniyorsunuz anlamadim? Yanlis girmus olamaz. Mi? Benim doktorumda nese hanimdi digumuma kadar bir hafta memorial hastanesine. Bir haftadaa neesse haanima gidiyordum..hic diger dr dan farkli bisey soylemedi.bu yaziya cok uzuldum kizim 14 aylik biz hala gorusuyoruz.iyiki onu tanimisim

deme yaa gerçektenmi allahım böyle nasip etti üstelik oğlumla aynı ay belkide aynı günde doğacak
aynen bende senin gibiyim oğlumla zor ilgileniyorum oğlum çok iştahsız benim hep zorla bişeyler yedirmeye çalışıyorum bu aralar üstünede düşemedim halim yok çünkü(

Canım bir oğlun daha olsun, gerçekten o kadar çok mu üzülürsün? Bak biz hepimiz bir oğlumuz olsun diye ne dualar ediyoruz, Allah gönlündekini versin inşallah

cnm üzülmem zaten kendimi erkeğe hazırlıyorum ama bi kızımın olmasını çok istiyorum hayırlı sağlıklısıyla biz ölünce arkamızdan dua okuycak hayırlı bi kız evlat verir rabbim insallah

Son düzenleme:
canım benımkı gıbı oldu sanırım belkı sende hamıs olursun bu ay ne dersin
bu arada dun gıremedım kızının sınavı nasıldı?inş bugünkü de güzel geçer rabbim yardımcısı olsun

benımde kzımla aynı hersey canım aynı gun bile dogabılır...herşeyımız ortak gidiyor önce senın cinsiyet belli olur bende kendimi ona göre hazırlarım ((

canım anlamıyorum ya bu testler nasıl koyulaşmıyor sonrada siliniyor..acaba diyorum gülen yüz bunlardan daha mı iyi mi?
biliyorsun ya benim çizgi bazen mosmor bile oluyordu bazende senın bu ay kı gıbı off offf ne zor iş ya bu anlamadım gitti...

Doktoruna o kadar güveniyorsan, neden google'da hakkında ne yazdıklarını araştırıyorsun ki?

malesef dün kırmızılar geldi.umutlar başka aya kaldı...rüyamda hep bebekler gördüm.. pzt doktora gidicem hormonlarıma baktırırcam..tavsiyesi olan?

9 aralıkta doktor çağırdı ozaman belli olmazdır sonraki çağırdığında belli olurdur....off kızlar yaa çok kötüydüm halsizlikten mide bulantısından bide üstüne grip oldum

9 aralıkta doktor çağırdı ozaman belli olmazdır sonraki çağırdığında belli olurdur....off kızlar yaa çok kötüydüm halsizlikten mide bulantısından bide üstüne grip oldum
gecmis olsun cnm
malesef dün kırmızılar geldi.umutlar başka aya kaldı...rüyamda hep bebekler gördüm.. pzt doktora gidicem hormonlarıma baktırırcam..tavsiyesi olan?

cnm valla esine keciboynuzu kuru icir sende incir ve havuc insAllah hamis kalirsin

kız töbe de,hamişlik falan istemiyorum bu ay :18: valla göz göreee göre yaptım kızı buda demek oluyor kiiii;totonuda yırtsan,aylarca test alıp dr a da gitsen,yumurtlama anı nasib olmayınca olmuyor...ama ilk defa bu ay regl olmak istiyorummmmmmmmmm

o testlerin koyuluğuna tüküreyim ben,yaktılar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…