Süper Anneler - 2011

kızlar ruyada kız bebek görmek kızamı yorumlanıyordu.yanı ruyada kız bebek görunce kızımızmı oluyordu

Off inanin su an ne kadar yazsam uzuntumu kelimelerle ifade edemem,yine regl oldum.Hem de bekledigimden 6 gun once.ignelerin tesiriyle belki.Ne zaman olck nasil olcak bilemiyorum artik

ayy cnm gerçektenmi çok üzüldüm yaa geçmiş olsun öyle düşünme allahtan hersey bende adet olamıyorum diye kaç tane aspirin içtim adetim sökülsün diye hamile olacağımı aklıma bile gelmezdi çünkü aspirinde kanı sulandırıp adeti getiriyo adetliyken içincede fazla fazla geliyo ama bak tutundu allahın taktiri allahın işi insallah yine olur yine hamile kalcan üzülme

demekki sperm kalitesi ay ay degisiyor hizli guclu ve y ler uzun yasarsa erkek, gucsuzse kiz oluyor ne bileyim artik aklim almaz oldu benim yumurtlama zamani iki iliski oldu 24 saat ara ile malum ramazandi kocisimin y spermleri 24 saat yasamiyor sanirim. cemredeniz vardi kiz istiyordu yumurtlamadan once oldu iliski demisti ama onun esinin y ler uzun yasadigi icin 2.oglan geliyor.

ah canim agzindan bal damliyor insallah bir mucize olur cok heveslenmek istemesemde ne yalan soyleyim istiyorum hala oglan Allahtan umut kesilmez.

bu ay kesinlikle yapıcam bu karışım macunu...keçi boynuzu özü ne oluyo ki :44: bide bacısı bu kadar güçlü spermlerle bebişin cinsiyeti ne ?

kızlar ruyada kız bebek görmek kızamı yorumlanıyordu.yanı ruyada kız bebek görunce kızımızmı oluyordu

valla rüyada kız görmek bizde kızgın haber diye yorumlanır...hepte doğru çıkar,çok yakın zamanda üzücü,sinir bozucu bi hebere yani...ama bu tip olumsuz rüyaları anlatmayız biz,ya da gündüz niyetine deyip anlatırız...bu gündüz niyeti ne demek bilmiyorum ama büyükler hep öyle yapıyo

Off inanin su an ne kadar yazsam uzuntumu kelimelerle ifade edemem,yine regl oldum.Hem de bekledigimden 6 gun once.ignelerin tesiriyle belki.Ne zaman olck nasil olcak bilemiyorum artik

canım yaa,ne denir ki benzer üzüntüleri yaşıyoruz birer birer...hamile kalmak mesele,tamamlamak mesele,istenilen cinsiyeti yakalamak mesele....ben böyle bunalınca düşünüyorum,Allahım geç olsun ama güç olmasın diyorum...Allahım hepimizin sonuna kadar muradına ermesini nasib etsin inşallah...

aaaaaaaaaaaaaa bu ne böyle yaaaa ıssız ada topiği mi burası çabuk toplanın,yoksa tek tek kulağınızdan tutup getiricem

eylülülngülü; deneme ne zaman başlıycak,test alıcak mısın,ateş ölçecekmisin

şahsultan; bulantıların geçti mi,kızların iyileşti mi,ne zaman doğuracaksın

gülüzarela; kız nerdesin,toparladın mı biraz,hala fene mısın,elaya kim bakıyo

dorti; gezdin tozdun,yediğin içtiğin senin olsun,gördüklerini anlat

gurbetgüzeli; nettin bacım,sağlık sorunlarından ne haber,deneme önümüzdeki ay mı

ezberbozan; anlat hele başka neler ettin adamcağıza yöntem denedin mi

pozitifimm; sana kesin kız dedi mi dr? doğum süpriz olsun inşallah sana

kernek; ne zaman gelicen buraya kız ocağa ne kaldı şurda :26:

h.kübra; bacım alıştın mı prensesine? ne ciciler aldın

zeynep-sevin; canım sen ne yapıyorsun,denemeler devam mı,test yapıyormusun

denizkao; gel canım gel hamişlik dersi ver bize :18:

month; cinsiyet belli oldumu,ne zaman gideceksin dr.a

lenarin; topiğin profesörü, sen nasılsın

hdg_34; kız hadi bul artık şu kızı,3 ay demişsin geçmiş bitmiş

unuttuklarım varsa onlarda gelsin,sayım yapıcam heeee gurbeeeettt gel topla uşaklarını bacım

dolsun taşsın topiğimiz yine :119::119::119:

kız bacım bıze yazacak bısey bırakmamıssın.bende cok özledım sızleri.cemredenızden haber varmı dogum yaptımıki

month senın cınsıyet bellı olmadımı canım nasılsın ıyımısın bulantılar falan nasıl

çalışmalara başlamadım ki çünkü kilo veremedim kilomu vermeden hamile kalmak istemiyorum ee sizde bana anlatın kız çocuk için nasıl çalışmalıyım

bende rüyamda kız bebek görüyorum pembe beşik belkide kız bebek i,stediğim içi,n bilinçaltıma yerleşmiştir rüyalarıma yansıyordur

kız için asidik beslenme
yumdan 3 gün önce son ilişki o zamana kadarda sık ilşki diyoruz
yatagın ve eşinin solunda yatıyorsun

benim aklıma gelenler bunlar ....

üzülme canımumudunu yitirme en güzel zamnda gelsin inş
sagol canım bir daha verir rabbim i,nş sağlıklı sıhhatli hayırlı bir bebiş
kocan haklı kız hepimiz çılgınız
ama şu alkali olaya inanıyorum ben

benim kontrol dundu canim kalp atislarini dinledik sadece bir daha gittigimdede seker testi yapacaklarmis, bebisimi bir kere gordum daha birde doguma yakin kilo tahmini falan icin ultrasyonda bakacaklarmis oyle iste hayirlisi bakalim.
ayyy hadi bakalım sürpriz olacak desene yaa.boy kilo bakılma zamanı ancak görürsün o zmn kız kaç gel buraya hemn baktırırız burda

sağol canım ellerine sağlık

bacıcım ben daha il regly ne zmn olacağım bilmiyorum ki olayım sonra teste başlarım belki (
çünkü hamile kalmadanda demiştim hatırlarsanız şubata kadar deneme yapmayı düşünmüyorum ama testleri yeni düzeni mi öğrenmek i,çin yapabilirim...

canım ya düşükten sonra regly hemn başlar mı ne kadr sürdü sende ???
oyyy yiycem kafayı ben şimdide bunun derdi sardı
dr kanamam kesilince kontole gel dedi iyi de ne zman bitcek onuda bilmiyom ki (((((((((

cnmsin yaaaa evet cok cok sukur de insanoglu ac gozlu yaa 4. dusukten sonra deliler gibi istyiroum hayirli yollardan yollasin Mevlam
canım ya düşükten sonra regly hemn başlar mı ne kadr sürdü sende ???
oyyy yiycem kafayı ben şimdide bunun derdi sardı
dr kanamam kesilince kontole gel dedi iyi de ne zman bitcek onuda bilmiyom ki (((((((((
kuzum bnm ufak oldugu icin umut ediyorum ki sende zamaninda gelir bnm kurtaj sonrasi 45. gun gelmisti
kimyasaldan sonra bakalim ne zaman gelecek bilemiyorum cnmmm hayirlisini dilyiorum bn Mevlamdan her zaman vakti var elbet

bu ay kesinlikle yapıcam bu karışım macunu...keçi boynuzu özü ne oluyo ki :44: bide bacısı bu kadar güçlü spermlerle bebişin cinsiyeti ne ?

Daha cinsiyeti belli değil ama yüksek ihtimal erkek.. Rüyamda da gördüm zaten hamileliğimi rüyamda öğrendim. İsmini dahi söylediler. İçerdekinin adı Yahya dediler. Ben yok içerde bişey dedim ama onlar hayır içerdekinin adı Yahya dediler. Sabah UYANIR UYANMAZ TEST YAPTIM VE SONUÇ POZİTİF Birde eşime bu testi hamile kaldığım ay yaptırmıştık. Bu ölçülen spermlerle oldu yani. O yüzden erkek diyorum. Tabii Allah bilir. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin gerisi boş aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…