- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.981
deme yaahakkında çok şey duydum bu adi laboquikin ama inanmadıydım...ama kaçıncı kazığı bu bana sadece teste inanmıycam artık,ateş ölçücem bide...ama hiç düzenli ölçemiyorum ki,çok unutuyorum...yataktan çıktıktan sonra geliyo hep aklıma...bu ay şu keçi özünü alıcam,çakşır alıcam...kocişi besliycem,eğer kabul ederse sonkez dr takibiyle iğne olucam yaa en temizi
3 tane birden sivilce çıktı yüzümde:119: ama biraz geç çıktı bu ay,ve daha küçükler :26:
canım benım yum 22 23 mm de bıle çatlasa 19 mm bence pozitif olması gerekirdi.gülen yüz lamayı düşünüyorum ben deneme yapacağım zaman eşimi ikna edersem tabi adam bıktı testlere para harcamaktan :)))
sivilceler hayırlı olsun
eşinide besle sende beslen .bence bu ay yum takibine git canım ya bekleme 1 ay 1 aydır stresten kurtulursun
hayirli cumlar Rabbim hayirli dileklerinizi kabul etsin insAllah
ya gidicem dr a gitmesine de,gözü kör olsun şu paranınher ay çaktırmadan dünyanın parası gidiyo...almadığımız şey kalmadı,dr iğne derken yine gidicek 100 tl...e bide geçen ay 50 li aldım testi...kimbilir gülen yüz ne kadar ay en sonunda iflas edicez...ama bütün şansımı deniycem,olmadı ağlarım azıcık,ağlayınca dayanamıyo napim yaa oğlanı severken kucağında itiraf ederim
kızlar bi de şu fitil vardı,rahim temizlemek için,adını bualamıyorum...ama mantar fitili asidik yapar vajeni...mantar zaten ph yükselince oluyo,ee ph ı düşürmez mi ozaman bu fitil...
kızlar bi de şu fitil vardı,rahim temizlemek için,adını bualamıyorum...ama mantar fitili asidik yapmaz vajeni...mantar zaten ph yükselince oluyo,ee ph ı düşürmez mi ozaman bu fitil...
kizlar gunaydin, simdi kopyalayamiyorum, siz anlayin.
velhasil testlerin negatif cikmasi cok normal. bunlar lh pik yaptiginda pozitif cikiyor, o da yumurta 21-22 cm civariysa. yani catlamaya en yakin oldugu zaman. o yuzden 19 mm de gostermemistir. anca 2 gun sonra 21 de falan pozitif cikar.
misal ben bu testlerde pozitif ciktiktan 16 saat sonra kasik agrim basliyor, hemen hemen 22.saatte de catlama oluyor. gulen yuz tabii ki iyi, cunku kesin sonucu veriyor. bu cift cibikkk insanin psikolojisini bozuyor.
gecen ay ben ates olctum,ates topikindeki kizlarada sordum. onlarda bir acayip, en kucuk bir seye sinirleniyorlar. velhasil ovulasyon testlerine inanma, gercek olan ates olcumu dediler. benim atesim yumurtlamadan 2 gun once ve 4 gun once dustu, dedim bugun pozitif cikar, cikmadi. 2 gun sonra pozitif cikti. ki ben teste inaniyorum cunku ph ile vajeni olcttum, akinti kasik agrisi vs. bunca zamandir takip ediyoruz, insan anliyor artik catlayip catlamadigini. velhasil niye oyle oldu bilmiyorum, ama bende ates takibi ise yaramadi.
tam tersi sekerim. mantar asitik ortamda olusur. onu oldurmak icin kullanilan ilaclar vajeni normal yapar. bence alkali yapmaz, bos yere mantar fitili kullaniliyor. sen ph kagidi al, son derece ucuz. zaten catlamadan sonra vajenin alkali oldugunu goreceksin. fitile, dusa vs ihtiyac yok. uzunca zaman alkali oluyor.
ahan da site. bilimsel calisiyoruz burada.
Vajinal akıntılar, vajinal mantar, bakterial vaginozis, Tricomanas vaginalis enfeksiyonu, Herpes Simpleks Enfeksiyonu (UÇUK)
simdi aklima bir sey takildi. shetless -12 yi oneriyor ya, o zaman vajen normal. henuz alkali degil. acaba spermin ulasma hizini vs de mi ekliyor. cunku vajen alkali olsun diyor, sonra da -12, erkek icin en ideal zaman diyor((
canlarım herkese selam olsun.ben ankaradaydım dun geldık ablamın oglunun dugunu vardıda.bır haftadır yoktum.hepınızı cok özledım.
Daha cinsiyeti belli değil ama yüksek ihtimal erkek.. Rüyamda da gördüm zaten hamileliğimi rüyamda öğrendim. İsmini dahi söylediler. İçerdekinin adı Yahya dediler. Ben yok içerde bişey dedim ama onlar hayır içerdekinin adı Yahya dediler. Sabah UYANIR UYANMAZ TEST YAPTIM VE SONUÇ POZİTİFBirde eşime bu testi hamile kaldığım ay yaptırmıştık. Bu ölçülen spermlerle oldu yani. O yüzden erkek diyorum. Tabii Allah bilir. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin gerisi boş aslında...
yuhhhhhgülenyüz testi 150 tl
Ben 10 testlik seti 18 € ya alıyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?