Süper Anneler - 2011

3 tane birden sivilce çıktı yüzümde :119: ama biraz geç çıktı bu ay,ve daha küçükler :26:

canım benım yum 22 23 mm de bıle çatlasa 19 mm bence pozitif olması gerekirdi.gülen yüz lamayı düşünüyorum ben deneme yapacağım zaman eşimi ikna edersem tabi adam bıktı testlere para harcamaktan :)))
sivilceler hayırlı olsun
eşinide besle sende beslen .bence bu ay yum takibine git canım ya bekleme 1 ay 1 aydır stresten kurtulursun

ya gidicem dr a gitmesine de,gözü kör olsun şu paranın her ay çaktırmadan dünyanın parası gidiyo...almadığımız şey kalmadı,dr iğne derken yine gidicek 100 tl...e bide geçen ay 50 li aldım testi...kimbilir gülen yüz ne kadar ay en sonunda iflas edicez...ama bütün şansımı deniycem,olmadı ağlarım azıcık,ağlayınca dayanamıyo napim yaa oğlanı severken kucağında itiraf ederim

kızlar bi de şu fitil vardı,rahim temizlemek için,adını bualamıyorum...ama mantar fitili asidik yapmaz vajeni...mantar zaten ph yükselince oluyo,ee ph ı düşürmez mi ozaman bu fitil...

kızlar bi de şu fitil vardı,rahim temizlemek için,adını bualamıyorum...ama mantar fitili asidik yapar vajeni...mantar zaten ph yükselince oluyo,ee ph ı düşürmez mi ozaman bu fitil...

oğluşunu severken unutur ya bosver sen takibe git bacım en iyisi o insan stres oluyor testlerle..gülen yüz pahalı takibe gidersen gerek yok bence....

kızlar bi de şu fitil vardı,rahim temizlemek için,adını bualamıyorum...ama mantar fitili asidik yapar vajeni...mantar zaten ph yükselince oluyo,ee ph ı düşürmez mi ozaman bu fitil...

canım onu bende düşündüm ama herkes kullanmış anlamadım.bence monodoks en ıyısı teravette kullanmış deneme yapacağı ay...
ayyy sen ugrasma bosver dr iyiydi senin yardımcı olur
git konuş bacımmm ......yetti canıma de 7 aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi testlerle uğraşmaktan dersin :)

kizlar gunaydin, simdi kopyalayamiyorum, siz anlayin.

velhasil testlerin negatif cikmasi cok normal. bunlar lh pik yaptiginda pozitif cikiyor, o da yumurta 21-22 cm civariysa. yani catlamaya en yakin oldugu zaman. o yuzden 19 mm de gostermemistir. anca 2 gun sonra 21 de falan pozitif cikar.

misal ben bu testlerde pozitif ciktiktan 16 saat sonra kasik agrim basliyor, hemen hemen 22.saatte de catlama oluyor. gulen yuz tabii ki iyi, cunku kesin sonucu veriyor. bu cift cibikkk insanin psikolojisini bozuyor.

gecen ay ben ates olctum,ates topikindeki kizlarada sordum. onlarda bir acayip, en kucuk bir seye sinirleniyorlar. velhasil ovulasyon testlerine inanma, gercek olan ates olcumu dediler. benim atesim yumurtlamadan 2 gun once ve 4 gun once dustu, dedim bugun pozitif cikar, cikmadi. 2 gun sonra pozitif cikti. ki ben teste inaniyorum cunku ph ile vajeni olcttum, akinti kasik agrisi vs. bunca zamandir takip ediyoruz, insan anliyor artik catlayip catlamadigini. velhasil niye oyle oldu bilmiyorum, ama bende ates takibi ise yaramadi.

kızlar bi de şu fitil vardı,rahim temizlemek için,adını bualamıyorum...ama mantar fitili asidik yapmaz vajeni...mantar zaten ph yükselince oluyo,ee ph ı düşürmez mi ozaman bu fitil...

tam tersi sekerim. mantar asitik ortamda olusur. onu oldurmak icin kullanilan ilaclar vajeni normal yapar. bence alkali yapmaz, bos yere mantar fitili kullaniliyor. sen ph kagidi al, son derece ucuz. zaten catlamadan sonra vajenin alkali oldugunu goreceksin. fitile, dusa vs ihtiyac yok. uzunca zaman alkali oluyor.

ahan da site. bilimsel calisiyoruz burada.

http://www.annelikbilinci.com/makaleler/vajinal-akintilar.html

simdi aklima bir sey takildi. shetless -12 yi oneriyor ya, o zaman vajen normal. henuz alkali degil. acaba spermin ulasma hizini vs de mi ekliyor. cunku vajen alkali olsun diyor, sonra da -12, erkek icin en ideal zaman diyor ((

Son düzenleme:

canım ben gecen ay ateş ölçmüştüm 18 ınde çizgiyi çekti program benim ilşki 20 sınde oldu ama hamile kaldım o ay analamadım benım ateşte yanlış cıktı velhasıl kızlar sonra 23 unde yum olmuş dedıler ama bence degıl cunku akıntı agrı fılan kesılmıstı o zmna kadar çoktan..aayyy ne zor iş yahu

senin -12 olayı yumdan 12 saat önce demi...eğer öyleyse mantık çatlama anında y lerin hazır olmasıdır bence çünkü x ler o zmna kadar yuma ulaşmazlar gibi geliyor..benim yum gününden öncede bazen uzayan akıntı geliyor o yüzden karıştırabiliyorum yum gününü (

Kızlr.. Sivilcemiz çıkarsa hamiş degiliz anlamina mı gelir
Regl gecikti ama kendi yaptıgım test negatif
Sivilceden tahmin yürüteyim bari napiyim..

Ne güzel ya. Allah gönlündekini versin. Bana da söyleselerya rüyamda.

Kızlar.benim hiç keyfim yok o yüzden giremiyorum.kusma yok ama 24 saat bulantıyla yaşıyorum.sanki boğazımda yumruk gibi birşey var saçım bile boğazıma değse kusma hissi oluyo.bu duru

Kızlar.benim hiç keyfim yok o yüzden giremiyorum.kusma yok ama 24 saat bulantıyla yaşıyorum.sanki boğazımda yumruk gibi birşey var saçım bile boğazıma değse kusma hissi oluyo.bu durumdayken günlük yemek yapma pek keyif vermiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…