- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #43.961
Evet canım yaptım
Cok zor bi dogum oldu
P TSİ gunu 2.12.13 saat 17:00 da oğlum Ali Kerem normal doğumlar dünyaya geldi
Face e girip yazıcam aklımdasınzzz
Cok mutluyum. Pamuk gibi mis kokulu bi oğlum var
Ruya gibi. Kıyamıyorum evladıma bakmaya
Evimiz cennet koktu. 4 dikişim var biraz acıyor onun dışında iyiyim
Ama zor cok zor bi dogum oldu. 3.800 kg 51 cm doğdu yavrum.
Kızlara yazarsın istersen
Darısı başınıza.
Bizde eşimle sperm testi yaptırmıştık niye olmuyor diye meğerse hamileymişim o zaman :) Bizimkinin 400 milyon çıktı sperm sayısı. Morfolojiside çok iyi demişti doktor. İleri hızı ise yüzde 40 çıktı. Eğer teori doğruysa erkekim gelecekBen zaten rüyamda da gördüm adını bile koydular. Yahya dediler adına :) Rüyadan uyandım sabah hemen test yaptım daha adete 3 gün vardı anaaa iki izgi çıktı hemen :)
Evet canım yaptım
Cok zor bi dogum oldu
P TSİ gunu 2.12.13 saat 17:00 da oğlum Ali Kerem normal doğumlar dünyaya geldi
Face e girip yazıcam aklımdasınzzz
Cok mutluyum. Pamuk gibi mis kokulu bi oğlum var
Ruya gibi. Kıyamıyorum evladıma bakmaya
Evimiz cennet koktu. 4 dikişim var biraz acıyor onun dışında iyiyim
Ama zor cok zor bi dogum oldu. 3.800 kg 51 cm doğdu yavrum.
Kızlara yazarsın istersen
Darısı başınıza.
yapmıştır,son haftasındaydı...facede de yok bu sıralarkız bacım bıze yazacak bısey bırakmamıssın.bende cok özledım sızleri.cemredenızden haber varmı dogum yaptımıki
çalışmalara başlamadım ki çünkü kilo veremedimkilomu vermeden hamile kalmak istemiyorum ee sizde bana anlatın kız çocuk için nasıl çalışmalıyım
Daha cinsiyeti belli değil ama yüksek ihtimal erkek.. Rüyamda da gördüm zaten hamileliğimi rüyamda öğrendim. İsmini dahi söylediler. İçerdekinin adı Yahya dediler. Ben yok içerde bişey dedim ama onlar hayır içerdekinin adı Yahya dediler. Sabah UYANIR UYANMAZ TEST YAPTIM VE SONUÇ POZİTİFBirde eşime bu testi hamile kaldığım ay yaptırmıştık. Bu ölçülen spermlerle oldu yani. O yüzden erkek diyorum. Tabii Allah bilir. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin gerisi boş aslında...
bacim o 40 milyon olmasin. sonucta total sperm 40 milyonun ustunde olursa normal kabul ediliyor. 400 milyon ne allesen? pek merak ettik, bir daha baksana teste.
cemredenizi bilmiyorum, ama hayirli ugurlu olsun.
@apranax geldik iste sekerim, nerdesiniz? birazdan da ben kacacagim, yine denk gelemeyecegiz.
bu arada internette yahudi bir kadin var. Ismi Michal Naim, bu kadin cocugun cinsiyetini kadin ve yumurta dongusu belirliyor diyor. velhasil ben yazidm bu kadina, bana sen bu hesaplamaya uygun degilsin dedi. ne hesaplamasi vs tabii ki bilgi vermiyor, sonucta parali yapiyor bu isi. aranizda deneyen var mi acaba merak ettim? kadin ne yapiyor olabilir ki? ovulasyon gununden baska?
sitesi de su:
http://www.girlorboy4u.com/index.php?lid=eng&gclid=CKLd5pS9mbsCFWMUwwodgBUACQ
yapmıştır,son haftasındaydı...facede de yok bu sıralar
heheee, dorti yazmis zaten dogum yapmis cemre. seni kacak eski sayfalari okumazsan bole olur.
in-genderda da yok yokk. biraz okudum, cogu soruyor. uygulayan tek kisi olmus ondada tutmamis, parayi geri almayi bekliyormus. kadin tarih veriyormus. turkiyede de biri var ya! sanirsam onun gibi.
ben neden uygun degilim bilmiyorum, kizimin dogum tarihini ve son adet tarihini sordu. guya ovulasyon dongum duzenli degilmis.
siteyi tekrar ekliyorum, niye acilmiyor ki??
http://www.girlorboy4u.com/index.php?lid=eng&gclid=CLbeyfjImbsCFdOWtAoddHwAng
eskiyi okuyorum ama sonuna kadar okumadan hemen cevap yazınca böyle oluyo şaban gibi hep sona kalıyorum...
aynen benimde aklıma aynı şahıs geldi...sakınnnn hiç güvenilir bi yöntem değil...uzaktan ne biliyomuş senin yumoşunu...en temizi dr kontrolü ama her zaman olamıyo malesef....diyorum ben size toplaşıp alalım bi ultrason cihazı diye
kizlarrrr su topige bir bakin. cogu 2 kere iliskide bulunmus ve erkek bekliyor. ilginc bir topik, tavsiye ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...nip-hamile-kalan-arkadaslar-bakarmisiniz.html
kiz icinde mutlaka SIK SIK iliski deneyin. hemen hemen her gun. derin iliski olmasin, ovulasyondan sonra denemeyin, mutlaka oncesine denk getirin. eylul yazmis, 3 gun oncesi iyidir. o zamana kadar da surekli calisin :))
bizede kizi yakalamak pek kolaymis gibi geliyor.
in genderda bir metot var anladiysam arap olayim.
karilar mikroskop almis, spermleri inceliyorlar ve spermlerin alkali seviyesine vs bakiyorlar. sonrada iclerine mi koyuyorlar ne yapiyorlar, tobe yarabbim.
gül gül öldüm burada, vajinal duj kadar var.
beynim durdu, sonra okuyayim, sizede ceviririm. bir teravette orada var. kari herkese mikroskop aldirmis:)))
arkadaşlar bu ovulasyon testleride yanıltıyor insanı.labaguick için konuşuyorum.15.günü pozitif verdi ertesi gün negatif.doktora gittim yumurtan var 14 mm dedi.ama başka yumurta varda çatladıysa allah bilir dedi.bunu anlamak için progesteron testi yaptırdım fazla uzatmayayım.çatlama filan yok.çatladığında 8, 10 civarı çıkar benim sonuç 1.66 idi.en güzeli doktor takibi.
kızlar geçmişte bir arkadaş paylamış bu yazıyı.Bende aslında doğru soyledıgını düşünmüyor değilim bazen çünkü takibe gittiğimde dr 19 mm yum var bugun en gec yarın catlar dedi ama testte çizgiler eşit bile değildi :26::26: gercı sonrası için bakmadı ama en azından çizgiler eşit olmaz mıydı sizcede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?