- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.001
Ben hep eczaneden aldım.sultan bacım ıyımıs senın fiyat ya sen nerden aldın ?
Kızlar.benim hiç keyfim yok o yüzden giremiyorum.kusma yok ama 24 saat bulantıyla yaşıyorum.sanki boğazımda yumruk gibi birşey var saçım bile boğazıma değse kusma hissi oluyo.bu durumdayken günlük yemek yapma pek keyif vermiyo.
Ben hep eczaneden aldım.
gececek canım zor ama gececek.sen kac deneme ıle hamıle kaldın sultan.yanı bır denememı ıkı denemeı olmusdu senın.bırde vajınal dus yapmısdın degılmı kız azcık anlatsana yahu
Hoşgeldin.değişiklik olmuştur sana.ankarayı özledim diyodun zaten.
burda galenikten başka bir şey yok eczenelerde( hatta cogu ovulasyon testını bıle bilmiyor
kız geçmişi okurken senin 2012 de deneme yaptığını okudum...
kız en deneyimli sensin işte aydınlatsana bizii
Ne bir iki denemesi benim 7. Deneme falandı.vajinal duş yaptım.gülen yüz pozitiften sonra 2 deneme yaptım.benim yaptığım canlı yayınları unuttunmu?
vallahı kafam artık allak bullak olmus.unutuyorum herseyı.bızım guluzeradan haber yokmu yaaa
canım onu bende düşündüm ama herkes kullanmış anlamadım.bence monodoks en ıyısı teravette kullanmış deneme yapacağı ay...
ayyy sen ugrasma bosver dr iyiydi senin yardımcı olur
git konuş bacımmm ......yetti canıma de 7 aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi testlerle uğraşmaktan dersin :)
ben ateş topiğindekilerden tırsıyorum valla...en küçük şeyi anlama,adamı anasından doğduğuna pişman ediyolar,vay niye okumadın vay niye görmedinkizlar gunaydin, simdi kopyalayamiyorum, siz anlayin.
velhasil testlerin negatif cikmasi cok normal. bunlar lh pik yaptiginda pozitif cikiyor, o da yumurta 21-22 cm civariysa. yani catlamaya en yakin oldugu zaman. o yuzden 19 mm de gostermemistir. anca 2 gun sonra 21 de falan pozitif cikar.
misal ben bu testlerde pozitif ciktiktan 16 saat sonra kasik agrim basliyor, hemen hemen 22.saatte de catlama oluyor. gulen yuz tabii ki iyi, cunku kesin sonucu veriyor. bu cift cibikkk insanin psikolojisini bozuyor.
gecen ay ben ates olctum,ates topikindeki kizlarada sordum. onlarda bir acayip, en kucuk bir seye sinirleniyorlar. velhasil ovulasyon testlerine inanma, gercek olan ates olcumu dediler. benim atesim yumurtlamadan 2 gun once ve 4 gun once dustu, dedim bugun pozitif cikar, cikmadi. 2 gun sonra pozitif cikti. ki ben teste inaniyorum cunku ph ile vajeni olcttum, akinti kasik agrisi vs. bunca zamandir takip ediyoruz, insan anliyor artik catlayip catlamadigini. velhasil niye oyle oldu bilmiyorum, ama bende ates takibi ise yaramadi.
tam tersi sekerim. mantar asitik ortamda olusur. onu oldurmak icin kullanilan ilaclar vajeni normal yapar. bence alkali yapmaz, bos yere mantar fitili kullaniliyor. sen ph kagidi al, son derece ucuz. zaten catlamadan sonra vajenin alkali oldugunu goreceksin. fitile, dusa vs ihtiyac yok. uzunca zaman alkali oluyor.
ahan da site. bilimsel calisiyoruz burada.
Vajinal akıntılar, vajinal mantar, bakterial vaginozis, Tricomanas vaginalis enfeksiyonu, Herpes Simpleks Enfeksiyonu (UÇUK)
simdi aklima bir sey takildi. shetless -12 yi oneriyor ya, o zaman vajen normal. henuz alkali degil. acaba spermin ulasma hizini vs de mi ekliyor. cunku vajen alkali olsun diyor, sonra da -12, erkek icin en ideal zaman diyor((
Kızlr.. Sivilcemiz çıkarsa hamiş degiliz anlamina mı gelir
Regl gecikti ama kendi yaptıgım test negatif
Sivilceden tahmin yürüteyim bari napiyim..
Ben 10 testlik seti 18 ya alıyodum.
Kızlar.benim hiç keyfim yok o yüzden giremiyorum.kusma yok ama 24 saat bulantıyla yaşıyorum.sanki boğazımda yumruk gibi birşey var saçım bile boğazıma değse kusma hissi oluyo.bu durumdayken günlük yemek yapma pek keyif vermiyo.
canlarım teşekkür ederim.hormon ilacı kullanmıştım hamile olduğum ay.en son giitğimden bu yana 5 gun daha gelişme göstermiş sonra durmuş yavrumun gelişimi kürtaj dedi dr ama ben istemedim ilaçla olıursa deneyelim dedim cumartesi ilacı aldım ve düşük gerçekleşti.Bir kaç gün sonra kontrole gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?