Süper Anneler - 2011

gececek canım zor ama gececek.sen kac deneme ıle hamıle kaldın sultan.yanı bır denememı ıkı denemeı olmusdu senın.bırde vajınal dus yapmısdın degılmı kız azcık anlatsana yahu

kızlar ılıskıden kacgun sonra hamıle kaldıgını ogrenır ınsan sızce.yanı kacgun sonra bellı olur.bızım gelın sanırım ılk geceden hamıle kalmak ıstedı.o sordu bana daha gecen hafta evlendıler.sanırım hemen ıstıyolar.sızce hamıleyse nekadar sure sonra bellı olur

gececek canım zor ama gececek.sen kac deneme ıle hamıle kaldın sultan.yanı bır denememı ıkı denemeı olmusdu senın.bırde vajınal dus yapmısdın degılmı kız azcık anlatsana yahu

Ne bir iki denemesi benim 7. Deneme falandı.vajinal duş yaptım.gülen yüz pozitiften sonra 2 deneme yaptım.benim yaptığım canlı yayınları unuttunmu?

koyver gitsin diyosun yani dr anladı zaten niyetimi...alıp götüreyim eşimin tahlil sonuçalrını da böyleyken böyle diyem,yap bana oğlanı Allah rızası için diyem...bu ne yaaa yetti gari

ben ateş topiğindekilerden tırsıyorum valla...en küçük şeyi anlama,adamı anasından doğduğuna pişman ediyolar,vay niye okumadın vay niye görmedin 1-2 kişi hariç diyeyimde politik olsun

ateş takibi yumurtlama anını bulamazzzzzzzzz,ancak bulduğunu sandığın yumurtlama GÜNÜNÜ teyit eder...misal ben; 27 kasım sabahında deneme oldu,akşam testlere akıntıya ve sancıya bakaraktan yumurtlama oldu...28 kasımda ateşim düştü...e şimdi koskoca 27 kasımda hangi saatte çatladı onu nasıl vericek ateş....zaten erken yaptım bu ay yani ateşin bize faydası yok,cinsiyeti takmayanlara faydalı o icat

verdiğin link süper,zamanım yok o yüzden ineceleyemedim ama bakıcam kesinlikle
şu -12 dediğin yumurtanın çatlamasından 12 saat öncesi mi? e biz niye aylardır paralıyoz kendimizi tam çatlama anı ve 12 saat sonrası diye...senin dediğini bende okudum makalalerde,çatlamadan 12 saat öncesi erkek bebek için diye ama burda çatlama anı ve 12 saat arası diye uygulandı hep:44:

Kızlr.. Sivilcemiz çıkarsa hamiş degiliz anlamina mı gelir
Regl gecikti ama kendi yaptıgım test negatif
Sivilceden tahmin yürüteyim bari napiyim..

yok acnım yaa benimki fakirin umudu işte benim her ay çıkar bir iki sivilcem ve o zaman regl olurum...ondan sevindiydim...ama diğer gebeliklerimi hiç hatırlamıyorum malesef...

kıyamam canım sana yaa,az daha sabret arkadaşım,beterin beteri var ya hastanelik olsaydın Allah korusun...kolay mı cennet gelicek ayağının altına...çubuk kraker leblebi falan fayda etmiyomu?

şimdi gördüm,çok geçmiş olsun.allah hayırlısından ,yeniden gebe kalmayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…