Süper Anneler - 2011

al bendende o kadar.gün sayiyom resmen gecsin diye. her sabah belki bugün bulantilar bitmistir diye bir umutla kalkiyorum ama yok:2:

gulızar gecmıs olsun ben de bu aydeneme yaptım arlık 4arlk adet 15 tes ıkı cızgı cok koyu degıl sonra heptek cızgı 17 aksam deneme yaptım sımdı hıc akıntım yok once akıntın bıraz vardı

kizlar hadi topige bi hareket gelsin.benim bebegin cinsiyet tahmini yapin bi anket yapalim.ama herkes icindekini söyleyecek yok ben sevineyim yok ben üzülmeyim diye kiz yada oglan demek yok neyse o tamammi?

simdi acele etmeyin ben aklima gelen bütün belirtileri yazayim.yumurtlamadan sonra bugüne kadar sürekli yorgunluk ve uyku var.cok uyuyorum ve yatiyorum.hamileligin ilk haftalarinda kücük biber tursusundan cok yedim bulantilar baslayali agzima aci sürmüyorum.bulantilar 7. hafta basladi. 7. haftaya kadar herseyden yedim.bulantilar baslayali sadece tuzlu seyler yiyebiliyorum favori yemeklerim haslanmis tuzlu patates, haslanmis ya sade makarna yada boll domates soslu tuzlu makarna, mercimek corbasi,tarhana corbasi bu kadar baska yok. ekmek bile yemiyorum. daha dogrusu bunlarin disinda bir sey yemiyorum. bulantilarin kesildigi an yok sürekli var. kusma bazi günler yok bazi günler 1-2 defa.cok üsüyorum. gögüsler büyüdü asiri degil ama sag gögsümmü daha büyük sol gögsümmü onu ayirt edemedim.idrarim hamileligin 4-5. haftalar biraz koyuydu simdi parlak sari. bebek ultrasona göre gününde gidiyo. aklima gelenler bunlar.baska birsey varsa hatirlatin arkadaslar

kız lenarinnnnn,nirelerdesin

burdayim kuzum, bunalimdayim dedin senin yerine bize bulasti.

Peki neler yapiyorsunuz canim

iste onun icin biraz okuma yapmaniz lazim. armut pis agzima dus olmuyor. eski sayfalari okuyarak baslayabilirisniz.

bence de cinsel perhiz, birde yumurta gunu olursa sans iyice artiyor.

zeynebim sevinim, senin ovulasyon gunu gecmis. daha once de yazdim. bak hem erkek bebek istiyorsun hem de bir suru garip sey yapiyorsun, sonra uzulursun. onumuzdeki ay adetinin 9. gununden itibaren teste basla. cift pozitifi gordugun gun dene. ama akintiyi da kontrol et, cok olsun. eline al uzasin, su gibi degil, biraz daha yapiskan olsun. mutlaka cinsel perhiz.

bacim daha sana ne yapalim? bilemedim.

ekledigim testleri yapsaniza hamis bacilarrrr! kendinizi kaptirmayin ama, eglencesine. hem referans olur.

Son düzenleme:

amiin canım inşallah senin içinde hayırlısı olur rabbim gölüne göre versin
ama meryem suresini okuyo ta erkek bebege de hamile kalan olmuş :26::26: bilemedim o yuzden
bir de ali imran suresi 36. ayeti okuyun diye duymustum kız bebek için
ayrıca benim çin takvimi- yorumcu filan erkek bebek gösteriyo oğlum da kız gösteriyordu ama o tüp bebekti sonucta bu çin takvimi filan tutuyomu kesin kii +1 ekleyınce erkek eklemeyınce kız gösteriyor. o zaman ben yarın gün aşırı ilişkiye başlasam iyi olacak hap ta yarın son cunku

canım Allah sana da nur topu gibi bi oğlan bebe verir inşallahhhh
peki bu adam neden bana cinsel perhiz dedi sırf erkege yonlendırıyo benı ya hem de özellikle de söyledım
bugun bi arkadaşım da cinsiyet ögrendi geç döllenmeydi onun ve çok kız istiyordu kız çıktı çin takviminde +1 ekleyınce kız gösteriyordu onun da inşallah bu takvimler doğru değildir yaa kızlar bana da bol bol dua edin gelişmeler olunca haberdar edicem sizi

ben size cok tesekkur ederim. bir tez daha yerle bir oldu. erkek bebek icin demekki sagdan yumurtlamak gerekmiyormus.
catlatma ignesi neden vurduruyorsun yani sonucta kist gitmis, dogumla. kendiniz adetten sonra calismaya baslayin, ovulasyon gununu es gecerek sonraki gune kadar calisin. doktor takibinde yapacaksaniz da yine dedigim gibi, siz calismaya baslayin ki spermler hizini kaybetsin. SIK iliski olsun.

kizlar hadi topige bi hareket gelsin.benim bebegin cinsiyet tahmini yapin bi anket yapalim.ama herkes icindekini söyleyecek yok ben sevineyim yok ben üzülmeyim diye kiz yada oglan demek yok neyse o tamammi?

ben bu konuda o kadar kotuyum ki!! kime tahminde bulunduysam cikmadi. kendiminki de dahil!
insallah gonlundeki olacak.

amin canım herkesin istediği olsun inş.eşinin solunda yat yatağında solunda yat sık ilişki dene iğne sana yardım eder ne zman catlayacagını bıldıgın ıcın ilşkiyi ona göre erken kesersin.kız isteyen arkadaşların testlerle işi bu yüzden zorlaşıyor inş iğneninde sana bu yönde yardımı olur

canım ne olsun kanamam azaldı tamamen bımesını bekliyorum sonra regly düzene girmesini bekleyeceğim eşimi bu arada iyice besleyeceğim (adam ölecek zavallı ben kurbanlık tosun muyum diyor) şubat yada martta da deneme olacak inş canım ya bana daha cok var bekliyorum işte

canım belki tüp bebekten dolayı da olmuş olabilir.çünkü döllenme dışarıda oldu
çatlatma iğnesini de gebelik şansını biraz daha yükseltmek için vurdurdum cunku benim çok fazla bekleyecek zamanım yok
kronık hastalıgım var romatoıd artrıt... bu ay olmazsa ilaçlarıma geri dönmek zorundayım çünkü ağrılarım artmaya başlıyor
hayırlısı bakalım ne olacak o zaman 36 saatten sonra çalışmayıp daha sonra tekrar ilişki olabilir mi dıyosun ?

amin canım inşallah gönlümüzden geçen olsun hepimizin
inşallah rabbim yuzumuze guler tama canım dediklerini de uygularım Artık gerisi takdir i ilahi :26:

belirtilere inanmam..sen nasıl hamiş oldun onu söyleki tahmin edeyim

belirtilere inanmam..sen nasıl hamiş oldun onu söyleki tahmin edeyim

Kız ben canlı yayınla hamile kaldım duymayan kalmadı sanıyodum sen varmışsın.dur tekrar güncelleme olsun.ben diane 35 kullanıyodum bıraktım çalışmalara başladım 7 ay gülenyüzden 33_36 saat sonraları tek deneme oldu hamile kalamadım.7.ay ilk gülenyüzden 24 ve 33.saatler ilişki oldu.ilk defa hamile kaldığım ay vajinal karbonatlı duş yaptım.orgazm oldum derin ilişki oldu.sağa sola yatmadım sırtüstü yattım.ama akşamları genelde sağıma yattım.takviye kullandık.et ağırlıklı beslendim.süt ve ürünlerini yemedim.

kız nazar değdirdik sana denemesiz ay olur mu kız,yapıcam tabiki

kız çok güldüm..huzur evi ha...
ben bugün dr gidip yum takibine başlıyacam hayırlısıyla..klomen içmiyecem ama çat iğnesi mutlaka verir..ozaman
senin değerli görüşlerini almaya gelecem

huzur evi tabi...hani orda yaşlılar hiç konuşmadan saatlerce otururlar ya,biz de onlar gibi okuyup okuyup çıkıyoruz...klomen içme bence,biz tek yumurtayla başedemiyoruz,Allah muhafaza 3 tane olursa naparız

Peki neler yapiyorsunuz canim
şaka yaptığını varsayıyorum
4450 sayfalık topik ayol,gözün kapalı bi sayfa açsan yönteme denk gelirsin...
oku,sonra anlamadığın yerler olursa sor,söyleyelim...
ben özel msj atamıyorum 50 msj doldurmamışım
ben attım sana mesaj

bende kaynanamgili çağırayım bari yatıya,o derece istiyorum yani oğlum olmasını,düşünnnn

al bendende o kadar.gün sayiyom resmen gecsin diye. her sabah belki bugün bulantilar bitmistir diye bir umutla kalkiyorum ama yok:2:
ahhh keşke elimden bişey gelse,çok üzülüyorum bu durumunuza

zeynep,valla bacım dumanla anlaşsak daha kolay olurdu heeee yazdığının tek kelimesini anladıysam arap olayım arapça yazıyosun da googleden çeviri mi yapıyonda böyle çıkıyo anlamadım gitti

canımmmmm,en az kendim kadar istiyorum senin oğluşun olmasını,facedeki kızlara koydum senin fotoyu da,ama küçük daha dediler...bazı bebekler hemen gösteriyo kendini ama bazıları erkekte olsa taa 16. haftalarda gösteriyo pipisini...gönlümden geçeni dedim,içimden geçene gelince;senin ilk deneme korkutuyo beni :18: muhtemelen çatlamadan önce oldu,ama benim son ayda yaptığımı kime sorsam,çatlamanın az öncesi yine oğlan,üzülme dediler...ama işte beni düşündüren,hangisinin tuttuğu...eğer 2. tuttuysa şansın epey yüksek...tosun paşa olsun inşaAllahhhhhh...
senin dedigin testleri yapacamda evde ne kirmizi lahana var nede karbonat
buğdayla arpa sula dicem ama,karbonatı bulamayan arpayı nerden bulsun dimiiiiiiiii

eylülll besle kocişi besle,ne varsa onlarda var...kim dedi bana burda hatırlayamadım şimdi ama; 2 kız bencede tesadüf değil...benim yumoşlar hadi hep aynı ama bence eşlere takviye lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…