- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.521
Bende girip bakiyorum arada aMa dun iyi degildim hic yazasim gelmedi... aksama dogru gene fenalastim ama ilac almiyorum artik kacgundur... insallah duzelicek ne diyim... once yanma olarak basliyo sonra bulanti( offf Allah yardim etsin sultanla bana...ee kizlar siz napiyosunuz apranx eylul? Dortiyle gurbette yok artik... nerdeler... apranx baci bu ay sen deneme yapican dimi takip falan yaptiricanmi doktorda...
Bende girip bakiyorum arada aMa dun iyi degildim hic yazasim gelmedi... aksama dogru gene fenalastim ama ilac almiyorum artik kacgundur... insallah duzelicek ne diyim... once yanma olarak basliyo sonra bulanti( offf Allah yardim etsin sultanla bana...ee kizlar siz napiyosunuz apranx eylul? Dortiyle gurbette yok artik... nerdeler... apranx baci bu ay sen deneme yapican dimi takip falan yaptiricanmi doktorda...
kız lenarinnnnn,nirelerdesin
Peki neler yapiyorsunuz canim
erkek bebek isteyenler ben şuna çok inanıyorum önce allah vergisi ama sonrada cinsel periz ben ogluma hamile kaldıgımda nerdeyse 1 hafta eşimle beraberlik olmamıştı ozaman korunmasız ilişki olmuştu adetten hemnen sonra hamile kalmışım ama işte tek atış olunca tosunum oldu birde ay 30 çektiginde o ay erkek bebek olma ihtimali yüksek diyorlar ne kadar dogru bilmem
gulızar gecmıs olsun ben de bu aydeneme yaptım arlık 4arlk adet 15 tes ıkı cızgı cok koyu degıl sonra heptek cızgı 17 aksam deneme yaptım sımdı hıc akıntım yok once akıntın bıraz vardı
aminnn canım aminnnnn,o kadar ihtiyacım var ki duaya
bak başka kızlara da sor istersen,için rahat etsin ama kız bebek isteyenler,yumurtlama günüden kesinlikle uzak duruyolarAllah yardımcımız olsun canım,gönlünden geçeni nasib etsin inşaAllah ama duayı unutma bol bol oku...bide meryem suresi var kız bebek isteyenler için onu da araştır derim kk da...sonucunu bize de bildirirsen sevinirim
lastbowerrrrrrrr
apranaxx güzel anlatmış.kız için şimdiden cinsel perhiz cok anlamsız, iğne gününe kadar gün aşırı dene iğne olduğun gün hemn deneme yapabilirsen yap sonra yapma bence.biz oğluşlarımız için iğne +36.saati deniyoruz sen kesinlikle uzak duracaksın.şimdiden bol şans :))
bu ay serophene verdi doktor ve haftaya pazartesi çatlatma iğnemi vuracakmış
vurduktan 36 saat sonra ilişki önerdi ,
benim bi oğlum var tüp bebek yöntemiyle oldu bunu da olursa yumurta takibiyle düşünüyoruz olmazsa da takdir i ilahi tabii...
ve ben dr.a kız bebek istiyorum dedim yani bunun için ne yapabiliriz demeye getirirken lafı agzıma tıkadı
tamamen şans işi oldugunu bol dua etmemi söyledi :18::18:
ama ben bu istegımın önüne geçemiyorum bi turlu belki günaha giriyorum hiç olmayanlara haksızlık ediyormuşum gibi oluyor
ama kendime söz gecıremıyorum
ben son 3 aydır diyet uyguladım daha agırlıklı kalsıyum beslendım et zaten yemıyorum kronık bı hastalıgım var o yuzden
ve ayrıca tek yumurtalıgım var sağ yumurtalıgım daha bekarken kist yuzunden alındı
ve son olarak eşim 3 erkek kardeş biz 3 kız kardeş
uzun oldu kusura bakmayın sorum şu çatlatma iğnesi ile genelde erkek bebek mi oluyor ???
daha başka kız bebek için tecrubelerınız neler paylaşırsanız sevınırım
Allah herkese kalbinden geçeni verir inşallah
kizlar hadi topige bi hareket gelsin.benim bebegin cinsiyet tahmini yapin bi anket yapalim.ama herkes icindekini söyleyecek yok ben sevineyim yok ben üzülmeyim diye kiz yada oglan demek yok neyse o tamammi?
ben bu konuda o kadar kotuyum ki!! kime tahminde bulunduysam cikmadi. kendiminki de dahil!
insallah gonlundeki olacak.
amiin canım inşallah senin içinde hayırlısı olur rabbim gölüne göre versin
ama meryem suresini okuyo ta erkek bebege de hamile kalan olmuş :26::26: bilemedim o yuzden
bir de ali imran suresi 36. ayeti okuyun diye duymustum kız bebek için
ayrıca benim çin takvimi- yorumcu filan erkek bebek gösteriyo oğlum da kız gösteriyordu ama o tüp bebekti sonucta bu çin takvimi filan tutuyomu kesin kii +1 ekleyınce erkek eklemeyınce kız gösteriyor. o zaman ben yarın gün aşırı ilişkiye başlasam iyi olacak hap ta yarın son cunku
canım Allah sana da nur topu gibi bi oğlan bebe verir inşallahhhh
peki bu adam neden bana cinsel perhiz dedi sırf erkege yonlendırıyo benı ya hem de özellikle de söyledım
bugun bi arkadaşım da cinsiyet ögrendi geç döllenmeydi onun ve çok kız istiyordu kız çıktı çin takviminde +1 ekleyınce kız gösteriyordu onun da inşallah bu takvimler doğru değildir yaakızlar bana da bol bol dua edin gelişmeler olunca haberdar edicem sizi
ben size cok tesekkur ederim. bir tez daha yerle bir oldu. erkek bebek icin demekki sagdan yumurtlamak gerekmiyormus.
catlatma ignesi neden vurduruyorsun yani sonucta kist gitmis, dogumla. kendiniz adetten sonra calismaya baslayin, ovulasyon gununu es gecerek sonraki gune kadar calisin. doktor takibinde yapacaksaniz da yine dedigim gibi, siz calismaya baslayin ki spermler hizini kaybetsin. SIK iliski olsun.
amin canım herkesin istediği olsun inş.eşinin solunda yat yatağında solunda yat sık ilişki dene iğne sana yardım eder ne zman catlayacagını bıldıgın ıcın ilşkiyi ona göre erken kesersin.kız isteyen arkadaşların testlerle işi bu yüzden zorlaşıyor inş iğneninde sana bu yönde yardımı olur
simdi acele etmeyin ben aklima gelen bütün belirtileri yazayim.yumurtlamadan sonra bugüne kadar sürekli yorgunluk ve uyku var.cok uyuyorum ve yatiyorum.hamileligin ilk haftalarinda kücük biber tursusundan cok yedim bulantilar baslayali agzima aci sürmüyorum.bulantilar 7. hafta basladi. 7. haftaya kadar herseyden yedim.bulantilar baslayali sadece tuzlu seyler yiyebiliyorum favori yemeklerim haslanmis tuzlu patates, haslanmis ya sade makarna yada boll domates soslu tuzlu makarna, mercimek corbasi,tarhana corbasi bu kadar baska yok. ekmek bile yemiyorum. daha dogrusu bunlarin disinda bir sey yemiyorum. bulantilarin kesildigi an yok sürekli var. kusma bazi günler yok bazi günler 1-2 defa.cok üsüyorum. gögüsler büyüdü asiri degil ama sag gögsümmü daha büyük sol gögsümmü onu ayirt edemedim.idrarim hamileligin 4-5. haftalar biraz koyuydu simdi parlak sari. bebek ultrasona göre gününde gidiyo. aklima gelenler bunlar.baska birsey varsa hatirlatin arkadaslar
amin canım inşallah gönlümüzden geçen olsun hepimizin
inşallah rabbim yuzumuze guler tama canım dediklerini de uygularım Artık gerisi takdir i ilahi :26:
çat iğnesini ne zaman olacan..
pazartesi olucam
belirtilere inanmam..sen nasıl hamiş oldun onu söyleki tahmin edeyim
kız çok güldüm..huzur evi ha...
ben bugün dr gidip yum takibine başlıyacam hayırlısıyla..klomen içmiyecem ama çat iğnesi mutlaka verir..ozaman
senin değerli görüşlerini almaya gelecem
şaka yaptığını varsayıyorumPeki neler yapiyorsunuz canim
ben attım sana mesajben özel msj atamıyorum 50 msj doldurmamışım
arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla onlarda da düzenli ilişki yoktu bşir arkadaşım memleketten gelmişti 2 ay yoktu eşiyle geldigi gün beraberlik molmuş yumurtlama zamanınada denk gelmiş cinsiyeti erkek diger arkadaşımda kaynanası gil onlardaymış onlar gittiğinde beraberlik olmuş sonuç erkek ,bende de öyle oldu hani totala vurunca cizsel periz önemli diye düşünüyorum
ahhh keşke elimden bişey gelse,çok üzülüyorum bu durumunuzaal bendende o kadar.gün sayiyom resmen gecsin diye. her sabah belki bugün bulantilar bitmistir diye bir umutla kalkiyorum ama yok:2:
zeynep,valla bacım dumanla anlaşsak daha kolay olurdu heeeegulızar gecmıs olsun ben de bu aydeneme yaptım arlık 4arlk adet 15 tes ıkı cızgı cok koyu degıl sonra heptek cızgı 17 aksam deneme yaptım sımdı hıc akıntım yok once akıntın bıraz vardı
kizlar hadi topige bi hareket gelsin.benim bebegin cinsiyet tahmini yapin bi anket yapalim.ama herkes icindekini söyleyecek yok ben sevineyim yok ben üzülmeyim diye kiz yada oglan demek yok neyse o tamammi?
buğdayla arpa sula dicem ama,karbonatı bulamayan arpayı nerden bulsun dimiiiiiiiiisenin dedigin testleri yapacamda evde ne kirmizi lahana var nede karbonat
eylülll besle kocişi besle,ne varsa onlarda var...kim dedi bana burda hatırlayamadım şimdi ama; 2 kız bencede tesadüf değil...benim yumoşlar hadi hep aynı ama bence eşlere takviye lazımcanım ne olsun kanamam azaldı tamamen bımesını bekliyorum sonra regly düzene girmesini bekleyeceğim eşimi bu arada iyice besleyeceğim (adam ölecek zavallı ben kurbanlık tosun muyum diyor) şubat yada martta da deneme olacak inş canım ya bana daha cok var bekliyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?