Süper Anneler - 2011

nasılsınz kızlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendik kızımmmm oluyorrrrrrr benimmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119:

çok şükür canım yaaa...Rabbim yüzünü güldürdü,aylardır,yıllardır yandın kız diye diye...güle güle sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt prensesini

bize de dua etmeyi unutma

gözün aydın canım şimdi pembişleri alma zamanı güzel alışverişler diliyorum
sağ salim kucağına alıp kokla kızını inşşş

bugün adetimin 12 günü 26 günde bir adet oluyorum hesaplara göre 12 gün yumurtlama günü çıkıyor mesela benm bugün çok yogun akıntım var 2 gündür az az vardı bugün yogunlaştı sizce bu yumurtlamamı kasık agrımı takişp edemiyorum çünkü grpim agrı kesici içiyorum birde şunu soracam her ay değişik taraftanmı yumurtlama olur benm geçen ay sol kasıgım agrırdı bu ay sağ kasıgım hafif agrıyotr

Bacim dun dr gittik kan tahlili zeka testi icin dr nobetciydi cagirdi gittik neyse kntrl falan. Gene cinsiyeti soylemedi.4 ocakta soylucem dedi. Akintim vardi kokulu fitil verdi. Simdi resmini koyucam ama dr soylemiyo ya ne biliyim kiz diyemi acaba hep aklimdan geciyo.. ekliyorum facedeki arkadaslaruna gosterirsen sevinirim

sagol canim arkadasim... nasiptwn ote koy yok.. merak ediyorum ama inanindusunmek beni rahatsiz etmiyo merak ediyorum napiyim... Dr diyoki o gordugun cikinti bacaklari yada kordonudur cok alem benim dr biliyo eminim ama net olmasi icin soylemiyo
evet dr lar cok önceden tahmın edıyor ama soylemıyor benim arkadaşa 7 haftalıkken söylemiş mesela :)))

nasılsınz kızlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendik kızımmmm oluyorrrrrrr benimmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canım hayırlı olsun.cok sevındım.allah tamamına erıdrsın.kız ısteyenlere anlatırsın burdan onlarada yardımcı olursun neler yaptıgını.öok sevındım gercekten hayırlı olsun .kac haftalıksın sen canım

kızlar benım adetım aksam saat dokuz gıbıydı sanırım basladı.sımdı ben ılk gunu olarak bır sonrakı gunumu sayacagım yoksa adetımın basladıgı gunumu.hanı gec saatte basladı ya oyuzden

burdayız canım denk gelemıyoruz ıste.sen tek deneme ıle hamıle kalmıstın degılmı canım adetlerın kacgunde bır oluyordu peki
Dortimmm canimm sen cok cabuk unutuyon be yavrum iki gun ustuste yapmistim tek deneme gecen ay tutmamisti... 28 gunde bi oluyodum 13 ve 14. Gun olmustu hatta o ay kizlar hatirlar iki tane ovulasyon testiyle yumu takip etmistim apranxx bilir kusum benim... ne yardimci olmustu tabiki diger kizlarida unutamam bugun benim sol kasigim bi agriyoo sorma...:44:

bacım cevap yazmamıssın cadııı.vallahı aklım karıstı.benım bebek işide artık tamamen ıptal odu.hayırlısı olsun yuce rabbım yavrularıma uzun ömurler versın.eşim kesınlıkle ıstemıyor cunku

hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına allah gönlünden geceni nasip etti inan hiç şasırmadım senin hep kızın olucak gibi hissediyordum çünki sonunda birimizin dileği kabul oldu sağlıcakla al kızını kucagına allah isteyen herkese nasip etsin ...bu arada sen bişeyler denemişmiydin ne zaman hamile kaldın kızına ve bir yöntem denemişmiydin belki fikir değiştirip 3 yü düşünürsem aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…