Süper Anneler - 2011

çok şükür canım yaaa...Rabbim yüzünü güldürdü,aylardır,yıllardır yandın kız diye diye...güle güle sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt prensesini

bize de dua etmeyi unutma

bende kız istiyorum önerilerin neler

Mont çok sevindim rabbim en yakın zamanda kucağına almayı nasip eylesin inş.

Canim cok sevindim gozun aydin hayirli olsun insallah saglikla Allah kucagina almayi nasip etsin.

gözün aydın canım şimdi pembişleri alma zamanı güzel alışverişler diliyorum
sağ salim kucağına alıp kokla kızını inşşş

Gözünaydın canım tebrik ederim. Allah muradını verdi ne güzel şimdi sağlıktan başka daha ne isterki insan.herkesin böyle gönlündeki olur inşallah.

hepinize çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ediyorum kızlar,allah herkeze istediğini gönlündekini sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inanın hep dua ediyorum allah bebeği isteyip olmayanlarada versın hep böyle dua ediyorum rabbim çok büyük gönülden içtenlikle inanarak edilen duaları asla geri çevirmez kabul eder sabırlı selametli olun yüce rabbim hepinize gönlünüzdekini versin insallahhhhhhhhhhhhhhh..... ben hiçbi yöntem denemedim ummadığm bi anda hamile kaldım yazmıştım daha öncede zaten hamile kaldığım ay ekim sanırım 23 eylül son adet tarihim 6 gün sürüyor ve o ay toplasam 3 kere falan korunmasız ilişkimiz oldu sonra hep korunduk düzensiz oluyor diye çünkü o ay kuzenimin düğünü vardı kıyafet telaşı falan sonra bayram girdi araya annemlerde kaynvalidemlerde falan kaldık oyüzden çok düzensiz oldu...ama sağ sola olayı bende tuttu oğlumda sağ tarafa yatarak uyurdum oğlumdan sonra beşik sola doğru olunca sola alıştım ve hep öyle uyurum bu bende tuttu yatakta ilişkiden sonra yarım saat bile yatmadım hemen duşa girdim ve çok eminim yumurtlama günümden 1 gün önce korunmasz ilişkimiz olmuştu ozaman tutabilir,ve hamile olduğumu öğrendiğim günden ve düne kadar hep geceleri 4 rekat namaz kılıp Meryem suresini okudum 1 gün bile atlamadım,haa birde o ay kilo aldığım için sabah aksam elma sirkeli su içiyordum bunlar bilerek denediğim seyler değildi daha önce 1 kere vajinal duştur bilmem nedir denemiştim ama hamile kalamamıştım rabbim buyuk vakit saat bu zamanaymış allahım herkeze yasatsın bu mutluluğu aminnnnn

Kızlarr ben iyi değilim akşamdan beri midemde bir ağrı var.bugün çok ayakta kaldım alışverişe gitmiştik en son yemek yedim karnım şişti sanki 6 aylık.çocukları yatırdım sonra bende uyudum biraz ama ağrıdan uyandım kustum.şimdi yatamıyorum sırtımda acayip ağrıyo midemde.dünden beride nezleyim.eşimi uyandırdım paracetamol iç dedi kapattı gözünü.sabahı bekliycem dayanabilirsem.bu kışta sogukta gece gece çocukları kaldırmak istemiyorum.bu nasıl bir ağrı ya bulantıdan beter.

Gecmis olsun sultan... canim bende ayniydim hala ayniyim midem bi sis ki sorma... hamile kiyafetlerimi giymeye basladim 6 aylik gibi duruyo 3aylik demeye utaniyorum...midemin bukantisi agrisi sirtima vuruyo nefes alamiyorum simdi kusmam yok ama yemek yiyemiyorum kizimla ilgilenemiyorum... Allah yardimcimiz olsun

canım şimdi gördüm daha hemen koyuyorum kızlara

canım koydum fotoyu kızlar,onların uzmanlığı burda belli oluyo işte,ben bu seferki resimden hiç bişey anlamadım,onlar şimdi yazıp çizip bulurlar oğlan mı kız mı

kızlar benım adetım aksam saat dokuz gıbıydı sanırım basladı.sımdı ben ılk gunu olarak bır sonrakı gunumu sayacagım yoksa adetımın basladıgı gunumu.hanı gec saatte basladı ya oyuzden

başladığı anı sayıcaksın hayatım,geç erken farketmez,direk dünü not al...

ah canım hatırlamam mı,senin deneme tam zamanında oldu bence,Allah öyle bi rast getirdiki,2 testle buldun yumoşu çooookk isterim bi oğluşun olmasını

Kizz ben seni seviyom beee
beni de sevvvvvvv
Kızz nerdesin?buarada mesaj kutun dolmuş.
tamamdır
Eki Görüntüle 906489
kızlar lh hormonunun yükselişi ve ovulasyonu gösteriyor tablo işimize yara diye düşündüm

o lh ın içine tüküreyim ben...yükselemdi bi türlü,eşimle birbirimize girdik dün aman yaaaa çok sıkıldım ben artık...hiç neşem yok hiçççççççççççççççççççççç

canım dr a git ya ne olur ne olmaz...mide ağrısı ve sırt ağrısı aynı anda diyosun,Allah korusun,git sen dr a....ayyy inşallah iyileşmişsindir ben yazana kadar,çok üzüldüm yaa

geçmiş olsun canım şimdi nasılısn?

bu oğlanlar dogmadan babalarıyla bizi birbirimize düşürdü ya (
tükür tükür canım hak etti o lh ya

Sağolun kızlar.gece buraya yazdım saat 4 ge kadar kıvrandım en son dayanamadım birtaraftan kustum.kalktım giyindim çocukları kaldırıp hazırladım arabaya binmeden bır postada kaldırıma kustum sonra çıktık yola.hastaneye 5 dk kala benim ağrılar geçti gülermisin ağlarmısin.içeri girdik yalanda söyleyemiyorum ağrılar hafifledi dedim eşime.buraya kadar geldik muayene olacaz dedi.öyle ters zamanki burda yılbaşı tatilindeler nöbetçi dr bir tane.tam beni muayene edecek tlf geldi doğuma çağırdılar.hayda bekle dr gelecek beklerken eşimlede tartıştık.en son dogum bitmiş doktor geldi muayene etti çok şükür bebek iyi.sırt ağrısı fazla ayakta kalmaktan olmuş mide ağrısının sebebpini bulamadı.1 gün hastanede yatacaksın dedi.ben kalmak istemiyorum eve gitmek istiyorum dedim.dr sinirlendi madem tavsiyeye uymayacaktınız niye hastaneye geldiniz dedi.iki tane fitil verdi bulantı için daha kullanmadım imza attım çıktık eve geldik.işte böyle kızlar.çok kızdım kendime gece jçöocukları kaldırdım diye.zaten onları düşündüğüm için kalmadım hastanede.

Bacimm neler yasamissin... demekki dayanilmayacak gibiydi cook gecmis olsun seni iyi anliyorum benim daha yeni yeni azaldi ama bebis saglikliymis bak sukur.. mide sirta vururmus yediklerinede dikkat et sabah kahvati hazirlarken buzdolabinin kokusu beni ogurte ogurte mahvetti ilk defa yasadim bende hemen kokudn ogurmezdim... bakalim nezaman rahata kavuscaz

Sorma bacım bu hamilelik beni zorlayacak galiba.önceki hamileliklerim iyiydi birkaç hafta bulantı kusma onlar bitince tamam doguma kadar herişimi kendim hallettim. Allah kimsenin eline düşürmesin bu eşin bile olsa.bak beyefendi uyuyo biraz uykusuz kaldıya rahatı bozuldu.bende çocuklarla ilgileniyorum.kadınlar erkeklerden daha dayanıklı o yüzden dogurganlar bence.bana sorsalar yeniden dünyaya gelsen ne olmak isterdin diye baba olmak isterim derdim.bir taşla iki kuş otomatikmen erkek de oluyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…