- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.681
Masallah 8 kisi var topikte... teyyy teyyy..... ortada kimse yok ama... bende ciktim ahanda...
bitti sayılr canım çok sükür teşekkür ederimCanım nasılsın?senin kanama bittimi?
Kızlarr gurbetten haberi olan varmı?günlerdir yok.
Guluzar senin bulantılar geçtimi?kusma oluyomu?
çok şükür canım yaaa...Rabbim yüzünü güldürdü,aylardır,yıllardır yandın kız diye diye...güle güle sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt prensesini
bize de dua etmeyi unutma
bende kız istiyorum önerilerin neler
Mont çok sevindim rabbim en yakın zamanda kucağına almayı nasip eylesin inş.
Canim cok sevindim gozun aydin hayirli olsun insallah saglikla Allah kucagina almayi nasip etsin.
gözün aydın canım şimdi pembişleri alma zamanı güzel alışverişler diliyorum
sağ salim kucağına alıp kokla kızını inşşş
Gözünaydın canım tebrik ederim. Allah muradını verdi ne güzel şimdi sağlıktan başka daha ne isterki insan.herkesin böyle gönlündeki olur inşallah.
canım hayırlı olsun.cok sevındım.allah tamamına erıdrsın.kız ısteyenlere anlatırsın burdan onlarada yardımcı olursun neler yaptıgını.öok sevındım gercekten hayırlı olsun .kac haftalıksın sen canım
hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına allah gönlünden geceni nasip etti inan hiç şasırmadım senin hep kızın olucak gibi hissediyordum çünki sonunda birimizin dileği kabul oldu sağlıcakla al kızını kucagına allah isteyen herkese nasip etsin ...bu arada sen bişeyler denemişmiydin ne zaman hamile kaldın kızına ve bir yöntem denemişmiydin belki fikir değiştirip 3 yü düşünürsem aklımda bulunsun
Kızlarr ben iyi değilim akşamdan beri midemde bir ağrı var.bugün çok ayakta kaldım alışverişe gitmiştik en son yemek yedim karnım şişti sanki 6 aylık.çocukları yatırdım sonra bende uyudum biraz ama ağrıdan uyandım kustum.şimdi yatamıyorum sırtımda acayip ağrıyo midemde.dünden beride nezleyim.eşimi uyandırdım paracetamol iç dedi kapattı gözünü.sabahı bekliycem dayanabilirsem.bu kışta sogukta gece gece çocukları kaldırmak istemiyorum.bu nasıl bir ağrı ya bulantıdan beter.
Bacim dun dr gittik kan tahlili zeka testi icin dr nobetciydi cagirdi gittik neyse kntrl falan. Gene cinsiyeti soylemedi.4 ocakta soylucem dedi. Akintim vardi kokulu fitil verdi. Simdi resmini koyucam ama dr soylemiyo ya ne biliyim kiz diyemi acaba hep aklimdan geciyo..ekliyorum facedeki arkadaslaruna gosterirsen sevinirim Eki Görüntüle 905262
canım koydum fotoyu kızlar,onların uzmanlığı burda belli oluyo işte,ben bu seferki resimden hiç bişey anlamadım,onlar şimdi yazıp çizip bulurlar oğlan mı kız mıBacim dun dr gittik kan tahlili zeka testi icin dr nobetciydi cagirdi gittik neyse kntrl falan. Gene cinsiyeti soylemedi.4 ocakta soylucem dedi. Akintim vardi kokulu fitil verdi. Simdi resmini koyucam ama dr soylemiyo ya ne biliyim kiz diyemi acaba hep aklimdan geciyo..ekliyorum facedeki arkadaslaruna gosterirsen sevinirim Eki Görüntüle 905262
kızlar benım adetım aksam saat dokuz gıbıydı sanırım basladı.sımdı ben ılk gunu olarak bır sonrakı gunumu sayacagım yoksa adetımın basladıgı gunumu.hanı gec saatte basladı ya oyuzden
Dortimmm canimm sen cok cabuk unutuyon be yavrumiki gun ustuste yapmistim tek deneme gecen ay tutmamisti... 28 gunde bi oluyodum 13 ve 14. Gun olmustu hatta o ay kizlar hatirlar iki tane ovulasyon testiyle yumu takip etmistim apranxx bilir kusum benim... ne yardimci olmustu tabiki diger kizlarida unutamam bugun benim sol kasigim bi agriyoo sorma...:44:
beni de sevvvvvvvKizz ben seni seviyom beee
tamamdırKızz nerdesin?buarada mesaj kutun dolmuş.
Eki Görüntüle 906489
kızlar lh hormonunun yükselişi ve ovulasyonu gösteriyor tablo işimize yara diye düşündüm
canım dr a git ya ne olur ne olmaz...mide ağrısı ve sırt ağrısı aynı anda diyosun,Allah korusun,git sen dr a....ayyy inşallah iyileşmişsindir ben yazana kadar,çok üzüldüm yaaKızlarr ben iyi değilim akşamdan beri midemde bir ağrı var.bugün çok ayakta kaldım alışverişe gitmiştik en son yemek yedim karnım şişti sanki 6 aylık.çocukları yatırdım sonra bende uyudum biraz ama ağrıdan uyandım kustum.şimdi yatamıyorum sırtımda acayip ağrıyo midemde.dünden beride nezleyim.eşimi uyandırdım paracetamol iç dedi kapattı gözünü.sabahı bekliycem dayanabilirsem.bu kışta sogukta gece gece çocukları kaldırmak istemiyorum.bu nasıl bir ağrı ya bulantıdan beter.
geçmiş olsun canım şimdi nasılısn?Kızlarr ben iyi değilim akşamdan beri midemde bir ağrı var.bugün çok ayakta kaldım alışverişe gitmiştik en son yemek yedim karnım şişti sanki 6 aylık.çocukları yatırdım sonra bende uyudum biraz ama ağrıdan uyandım kustum.şimdi yatamıyorum sırtımda acayip ağrıyo midemde.dünden beride nezleyim.eşimi uyandırdım paracetamol iç dedi kapattı gözünü.sabahı bekliycem dayanabilirsem.bu kışta sogukta gece gece çocukları kaldırmak istemiyorum.bu nasıl bir ağrı ya bulantıdan beter.
canım koydum fotoyu kızlar,onların uzmanlığı burda belli oluyo işte,ben bu seferki resimden hiç bişey anlamadım,onlar şimdi yazıp çizip bulurlar oğlan mı kız mı
başladığı anı sayıcaksın hayatım,geç erken farketmez,direk dünü not al...
ah canım hatırlamam mı,senin deneme tam zamanında oldu bence,Allah öyle bi rast getirdiki,2 testle buldun yumoşuçooookk isterim bi oğluşun olmasını
beni de sevvvvvvv
tamamdır
o lh ın içine tüküreyim ben...yükselemdi bi türlü,eşimle birbirimize girdik dünaman yaaaa çok sıkıldım ben artık...hiç neşem yok hiçççççççççççççççççççççç
canım dr a git ya ne olur ne olmaz...mide ağrısı ve sırt ağrısı aynı anda diyosun,Allah korusun,git sen dr a....ayyy inşallah iyileşmişsindir ben yazana kadar,çok üzüldüm yaa
geçmiş olsun canım şimdi nasılısn?
bu oğlanlar dogmadan babalarıyla bizi birbirimize düşürdü ya(
tükür tükür canım hak etti o lh ya
hala bomboş eylülüm yaa
hala bomboş eylülüm yaa
Sağolun kızlar.gece buraya yazdım saat 4 ge kadar kıvrandım en son dayanamadım birtaraftan kustum.kalktım giyindim çocukları kaldırıp hazırladım arabaya binmeden bır postada kaldırıma kustum sonra çıktık yola.hastaneye 5 dk kala benim ağrılar geçti gülermisin ağlarmısin.içeri girdik yalanda söyleyemiyorum ağrılar hafifledi dedim eşime.buraya kadar geldik muayene olacaz dedi.öyle ters zamanki burda yılbaşı tatilindeler nöbetçi dr bir tane.tam beni muayene edecek tlf geldi doğuma çağırdılar.hayda bekle dr gelecek beklerken eşimlede tartıştık.en son dogum bitmiş doktor geldi muayene etti çok şükür bebek iyi.sırt ağrısı fazla ayakta kalmaktan olmuş mide ağrısının sebebpini bulamadı.1 gün hastanede yatacaksın dedi.ben kalmak istemiyorum eve gitmek istiyorum dedim.dr sinirlendi madem tavsiyeye uymayacaktınız niye hastaneye geldiniz dedi.iki tane fitil verdi bulantı için daha kullanmadım imza attım çıktık eve geldik.işte böyle kızlar.çok kızdım kendime gece jçöocukları kaldırdım diye.zaten onları düşündüğüm için kalmadım hastanede.
Bacimm neler yasamissin... demekki dayanilmayacak gibiydi cook gecmis olsun seni iyi anliyorum benim daha yeni yeni azaldi ama bebis saglikliymis bak sukur.. mide sirta vururmus yediklerinede dikkat et sabah kahvati hazirlarken buzdolabinin kokusu beni ogurte ogurte mahvetti ilk defa yasadim bende hemen kokudn ogurmezdim... bakalim nezaman rahata kavuscaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?