- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.701
Canim benim sevmem mi kurban olsun kardesiniz size:)) bakalim kizlar ne yorum yapicaklar.. sen nasilsin bacim keyfin sagligin nasil
iyiym canım regly bekliyorum bakalım ne zaman gelecek....Eylulum sen nasilsin...buarada kizlar siz hangi sehirde yasiyosunuz ne yapiyosunuz hic bilmiyorum evdemisiniz calisiyomusunuz
Sağolun kızlar.gece buraya yazdım saat 4 ge kadar kıvrandım en son dayanamadım birtaraftan kustum.kalktım giyindim çocukları kaldırıp hazırladım arabaya binmeden bır postada kaldırıma kustum sonra çıktık yola.hastaneye 5 dk kala benim ağrılar geçti gülermisin ağlarmısin.içeri girdik yalanda söyleyemiyorum ağrılar hafifledi dedim eşime.buraya kadar geldik muayene olacaz dedi.öyle ters zamanki burda yılbaşı tatilindeler nöbetçi dr bir tane.tam beni muayene edecek tlf geldi doğuma çağırdılar.hayda bekle dr gelecek beklerken eşimlede tartıştık.en son dogum bitmiş doktor geldi muayene etti çok şükür bebek iyi.sırt ağrısı fazla ayakta kalmaktan olmuş mide ağrısının sebebpini bulamadı.1 gün hastanede yatacaksın dedi.ben kalmak istemiyorum eve gitmek istiyorum dedim.dr sinirlendi madem tavsiyeye uymayacaktınız niye hastaneye geldiniz dedi.iki tane fitil verdi bulantı için daha kullanmadım imza attım çıktık eve geldik.işte böyle kızlar.çok kızdım kendime gece jçöocukları kaldırdım diye.zaten onları düşündüğüm için kalmadım hastanede.
Buarada kaynanatörler dün sabah gittiler.işe yarayacakları zaman yoklar işte.olsalardı belki kalırdım hastanede yine gözüm arkada kalırdı ama.ben kızlarımdan hiç ayrılmadım.2.dogumda bile büyük kızım hastaneden çıkana kadar yanımda kaldı.sadece sezeryan sırasında ayrı kaldık.ben annemi istiyorum yaaaa:-(
Sağolun kızlar.gece buraya yazdım saat 4 ge kadar kıvrandım en son dayanamadım birtaraftan kustum.kalktım giyindim çocukları kaldırıp hazırladım arabaya binmeden bır postada kaldırıma kustum sonra çıktık yola.hastaneye 5 dk kala benim ağrılar geçti gülermisin ağlarmısin.içeri girdik yalanda söyleyemiyorum ağrılar hafifledi dedim eşime.buraya kadar geldik muayene olacaz dedi.öyle ters zamanki burda yılbaşı tatilindeler nöbetçi dr bir tane.tam beni muayene edecek tlf geldi doğuma çağırdılar.hayda bekle dr gelecek beklerken eşimlede tartıştık.en son dogum bitmiş doktor geldi muayene etti çok şükür bebek iyi.sırt ağrısı fazla ayakta kalmaktan olmuş mide ağrısının sebebpini bulamadı.1 gün hastanede yatacaksın dedi.ben kalmak istemiyorum eve gitmek istiyorum dedim.dr sinirlendi madem tavsiyeye uymayacaktınız niye hastaneye geldiniz dedi.iki tane fitil verdi bulantı için daha kullanmadım imza attım çıktık eve geldik.işte böyle kızlar.çok kızdım kendime gece jçöocukları kaldırdım diye.zaten onları düşündüğüm için kalmadım hastanede.
Sorma bacım bu hamilelik beni zorlayacak galiba.önceki hamileliklerim iyiydi birkaç hafta bulantı kusma onlar bitince tamam doguma kadar herişimi kendim hallettim. Allah kimsenin eline düşürmesin bu eşin bile olsa.bak beyefendi uyuyo biraz uykusuz kaldıya rahatı bozuldu.bende çocuklarla ilgileniyorum.kadınlar erkeklerden daha dayanıklı o yüzden dogurganlar bence.bana sorsalar yeniden dünyaya gelsen ne olmak isterdin diye baba olmak isterim derdim.bir taşla iki kuş otomatikmen erkek de oluyosun.
Buarada kaynanatörler dün sabah gittiler.işe yarayacakları zaman yoklar işte.olsalardı belki kalırdım hastanede yine gözüm arkada kalırdı ama.ben kızlarımdan hiç ayrılmadım.2.dogumda bile büyük kızım hastaneden çıkana kadar yanımda kaldı.sadece sezeryan sırasında ayrı kaldık.ben annemi istiyorum yaaaa:-(
canımmm,arkadaşımm,kardeşimmmmçok geçmiş olsun...kimsesizlik zor,gurbetlik zor ağladım valla okurken...Allah yardımcın olsun...üzülme yorulma desem nereye kadar....ah o erkekler,kendileri hasta olunca dünya duruyo hepppsi aynı bacım hepsi...ah ya rabbim dua etmekten başka bi faydam yok sana,keşke yanında olabileydim,bi tas sıcak çorba yapaydım...en hassa zamanlarındasın,sabret bacım sabret,elbet vardır mükafatı....
bu arada ben hep derim eşime keşke kadın kadına evlenme olaydı,katiyen erkek istemezdim diyom,hemen aklına kurnazlık geliyo,hııı olurdu kesin diyovalla ne güzel olurdu,iş bölümü,anlayış,sohbet arkadaşlık...erkekte bulamadığın ne varsa hepsi...bi tek o iş eksik kalsın,çok lazımdı sanki
canlarım benım hamişlik bitti inanın öğürtülerim geçmedi((
yarın sabah kan testi vereyim diyorum hcg sıfırlanmadı mı acaba?
Apranxx sen cok yasa emi valla su moralle guldurrdun beni... sultana resmen icim yandi... evet erkekler hemen hemen ayni ama kadinin durtmesi lazim bence... katiliyormusunuz... durtmezsek ohhh her isi bize yuklerler... buarada tsk ederim cinsiyet yorumlarina aracilik ettigin icin :) bakalim hayirlisi... benim hamileligim ayni geciyo kizimdada ayniydim... tek fark elada cok uyuyodum bunda uyumuyorum gunduz... bide elada cok eksi yerdim tursu falan.. bunda tatli yiyorum bakalim hayirlisi Allahtan...
kız gülüzar bacıııı dellenme,burda şeeer söylenirmi heç,anında bulurlar valla...istanbul ankara olsa neyse,bide çalıştığım işi söylesem şıppadanak bulular beniiisonra aha derler apranaxa bak heleee,iki kızı var yana yakıla oğlan arıyo,karizmam çizilir valla...ay kaynananmı da bulurlar hiiiii Allah korusun gııııııııııııııııı
ben istanbuldayım
ahanda ye tatlıyı bul hakkıyıne koycanız hakkının adını
yaaaa ,erteleme sakın ver bakalım ne çıkacak,zor valla bu kadınların işi
Apranxxx kiz varya yanaklarima agri girdi gulmekten... Allahta senin yuzunu guldursun insallah... biliyorum canim benim.. yasadiginiz ili merakettim bende istanbuldayim... yok is adi verin demedim calisiyorsaniz ne uzerine meslek ne o anlamda bacim...haaheeeheeeeee
Bilmem bi belli olsun tam karar vermedik ikisinede.. kiz ismide var bi iki tane aklimda erkek de var... belli olsunda bi isim kolay bacim...
bu arada ikimizin bugun işi çoktu demi
benim müfettiş amcalar gelmemiş bugun
aman ya nefret ediyom ben bu yeşil çaydan ıyyy Allah muhtaç etmesin ama böğ geldi :120: doğmamış oğlumdan soğuttu beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?