Süper Anneler - 2011

Buarada kaynanatörler dün sabah gittiler.işe yarayacakları zaman yoklar işte.olsalardı belki kalırdım hastanede yine gözüm arkada kalırdı ama.ben kızlarımdan hiç ayrılmadım.2.dogumda bile büyük kızım hastaneden çıkana kadar yanımda kaldı.sadece sezeryan sırasında ayrı kaldık.ben annemi istiyorum yaaaa:-(

Eylulum sen nasilsin...buarada kizlar siz hangi sehirde yasiyosunuz ne yapiyosunuz hic bilmiyorum evdemisiniz calisiyomusunuz
iyiym canım regly bekliyorum bakalım ne zaman gelecek....

neyse bununla geçmiş olsun canım dikkat edersin artık kendine bacım ...

Son düzenleme:

Canim benim vallahi uzuldum inan... ama seni cok takdir ediyorum cok dayanikli azimli bi kadinsin belli... ben senin yerinde olsam ben o haldeyken o kocayi orda yatirmazdim kalksin ilgilensin cocuklarla... iyi gunde kotu gunde demiyormuyuz vallahi hala esim kizi doyurur samimiyetle soyluyorum saatlerce masal okur wcye goturur yatirir ben gormem elayi esim isten geldiginde.. gecede kaldiririm wcye gotur bana sur getir askim diye... hic ikiletmez.. iyi olsam yaparim zaten demekki muhtaciz suanda... anlayis istiyoruz biraz... gercekten super annesin bacim iki cocukla o halinle ugrasiyosun.. dikkat et kendine...

canımmm,arkadaşımm,kardeşimmmm çok geçmiş olsun...kimsesizlik zor,gurbetlik zor ağladım valla okurken...Allah yardımcın olsun...üzülme yorulma desem nereye kadar....ah o erkekler,kendileri hasta olunca dünya duruyo hepppsi aynı bacım hepsi...ah ya rabbim dua etmekten başka bi faydam yok sana,keşke yanında olabileydim,bi tas sıcak çorba yapaydım...en hassa zamanlarındasın,sabret bacım sabret,elbet vardır mükafatı....
bu arada ben hep derim eşime keşke kadın kadına evlenme olaydı,katiyen erkek istemezdim diyom,hemen aklına kurnazlık geliyo,hııı olurdu kesin diyo valla ne güzel olurdu,iş bölümü,anlayış,sohbet arkadaşlık...erkekte bulamadığın ne varsa hepsi...bi tek o iş eksik kalsın,çok lazımdı sanki

canlarım benım hamişlik bitti inanın öğürtülerim geçmedi ((
yarın sabah kan testi vereyim diyorum hcg sıfırlanmadı mı acaba?

kız gülüzar bacıııı dellenme,burda şeeer söylenirmi heç,anında bulurlar valla...istanbul ankara olsa neyse,bide çalıştığım işi söylesem şıppadanak bulular beniii sonra aha derler apranaxa bak heleee,iki kızı var yana yakıla oğlan arıyo,karizmam çizilir valla...ay kaynananmı da bulurlar hiiiii Allah korusun gııııııııııııııııı
ben istanbuldayım

Apranxx sen cok yasa emi valla su moralle guldurrdun beni... sultana resmen icim yandi... evet erkekler hemen hemen ayni ama kadinin durtmesi lazim bence... katiliyormusunuz... durtmezsek ohhh her isi bize yuklerler... buarada tsk ederim cinsiyet yorumlarina aracilik ettigin icin :) bakalim hayirlisi... benim hamileligim ayni geciyo kizimdada ayniydim... tek fark elada cok uyuyodum bunda uyumuyorum gunduz... bide elada cok eksi yerdim tursu falan.. bunda tatli yiyorum bakalim hayirlisi Allahtan...

ahanda ye tatlıyı bul hakkıyı ne koycanız hakkının adını

Apranxxx kiz varya yanaklarima agri girdi gulmekten... Allahta senin yuzunu guldursun insallah... biliyorum canim benim.. yasadiginiz ili merakettim bende istanbuldayim... yok is adi verin demedim calisiyorsaniz ne uzerine meslek ne o anlamda bacim...haaheeeheeeeee

mesajımı aldın mı

aman ya nefret ediyom ben bu yeşil çaydan ıyyy Allah muhtaç etmesin ama böğ geldi :120: doğmamış oğlumdan soğuttu beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…