Süper Anneler - 2011

inşallah bir paşada sen doğurursun

amın canım cook sagol rabbım hayırlısıyla herkese gönlündekını nasıp eder ınsallah

kız kayınvalıdene sorsaydın bunun bır formulu varmı dıye.

soramam canım kayınvalıdeme
yüreğine ıner dogurmayı düşündüğümü duyarsa
hep erkek dogurdugundan bızım kızlarımız olmasından cok memnunlar eltımınde ıkı kızı varya cook ıstedıler kızlarımızın olmasını
hatta kayınpeder dedıkı bız bıkmıstık erkeklerden
trabzonda oturuyolar kısları yanımıza gelıyolar eltılerıme bana 5 ay kalıp yaza dönuyolar oyuzden kısları keyıfı bozulmasın dıye dogurmamızı ıstemıyo hanım efendı acık acık buyuzden demıyo ama yeter ıkıser tane cocuk dogurmayın dıyo
bende dedımkı sen nıye 40ından sonra kızım olsun dıye ugrastın gülüyo cevap vermıyo.çünkü kayınpederden gızlı
spıralını cıkarmıs dogurmak için ama olmamıs cook yaglanmıstım ondan olmadı heralde dedı ama doktora falanda gıtmemıs tabı
sımdıde yas 60 zaten iş bitmiş
aman onlamı kavga edıyım ne gerek var onamı sorcam dogurmak için
ben ucuncuyu pek ıstemıyorum aslında eşim dıyo anama ınat yapalım bıtane daha
benı gaza getırmek için ama bende esımın gönlü olsun dıye nıyetlendım hazırana kadar kılo verıp hazıran temmuzda
denemeye baslıycam ınsallah.esım belkı bıtanede oğlumuz olur deyınce kıyamıyorum napıyım

İnşallah canım inşallah. Kardeşin bol bol ya varis okusun genelde çocuğu olmayanlar onu okuyormuş. Rabbim nasip etsin inşallah

bıde kızlar su lınkı verılen cın takvımınde benım ıkı kızımda doğru çıktı
bılmem tesadüfmü acaba ama otamatık hesaplayıcıya temmuz için gırdım bılgılerı baktım yasıma artı 1 eklemısler
bende ona göre alttakı tablodan kızlarıma hamıle kaldıgım aylara baktım ıkısıde tuttu
varmı aranızda baska bakıpta tuttu yada tutmadı dıyen

Benimkilerde tuttu canım

19 yaş nisan kız22 yaş temmuz kız ağustos erkek 30 yaş aralık erkek 31 32 33 aralık hep erkek senin doğum günün tam ne hangi ayda doğdun canım

Hüzün çiçeği yarın gidicem Dr bakalım ne diyecek. Ya düşeceksede düşsün yada tutacaksada tutsun böyle arada kalmak çok kötü. Diğer 3 kızımda hiçböyle birşey yaşamadım

Gijnij canım senin de olur insallah. Ben aynen sen gibi erkek cocukları düşen iki kişiyle karşılaştım. Çok uğraştılar ama ikisi de oğlunu kucagına aldı.

19 yaş nisan kız22 yaş temmuz kız ağustos erkek 30 yaş aralık erkek 31 32 33 aralık hep erkek senin doğum günün tam ne hangi ayda doğdun canım
Canım ben 3 şubat 1983 doğumluyum. Sendeki takvim kameriçin takvimi çünkü benim ona göre küçük kızım yanlış çıkıyor. Bu arada benim şimdi hamilelik tüm takvimlerde erkek çıkıyor. Tersi olursa artık hiçbirşeye inancım kalmayacak. Biz zaten ailecek pek şanslı değiliz. Hepsinide geçtim Rabbim güldürsün yüzümüzü

bitirdiğiniz yaşa bir yaş ekliyorsunuz değilmi.yoksa öbür türlü hep yanlış çıkıyor.1981 liyim mesela 2013 yılı için ben hangi yaşa bakıcam mesela.
bende 81 liyim 32 ocak ayı erkek +1 ekleyince kız... peki kizima 24 yaş.ağustos ta kaldım 1 eklersem erkek oluyor ekleyince bende tutmadı bende kimseyeeklemedim yakınlarım hamile kaldıklarında bana sorardılar çıkardı genelde ama sizde eklemek gerek diyorsunuz anlamadım bu nasıl iş

Eylül benim 18 haftalıktı bebegim dogum yaptırdılar bana ... 14 ocakta ilk adetimi gördüm. Bende istiyorum hemen hamile kalmak bakalım rabbim nasip eder inşallah...

geçmiş olsun canm rabbım bır daha yasatmasın bende 15 de oldum ılk regly.bu ay deneme yapmayacağım ben sen düşünüyor musun?

Kızlar annem yarın dr sonuçlarını gösterecek dr böbrek nakli olman lazım demişti en son bakalım bu ne dçyecek. O yüzden hemen doğurup anneme böbreğimi vermek istiyorum. Öyle olmazsa uzun zaman tekrar hamile kalmak için beklemek zorunda kalıcam ozamanda ne kaynanam nede eşim izin vermeyecek. Çok çaresizim. Duanızı eksik etmeyin inşallah

Canım önce nette yaşını hesapla sonra takvime bak birde ocak şubat ayı doğanlar iki yaş ekleyecek

cnm yaa cok gecmişl olsun ınşallah nakle ıhtıyac yoktur...ailemiz canlarımız allah onları başımızdan eksit etmesın annenede acıl şifalar yarın senı bekleyen bır suru haber var ınşallah en hayırlı haberlerı alırsın cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…