- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.121
amin canım inşallahAmin canım inşallah hepimizin her şey gönlünce olsun
inşallah bir paşada sen doğurursun
kız kayınvalıdene sorsaydın bunun bır formulu varmı dıye.
Rabbim nasip etsin kardeşine inşallah. Benimde kardeşimin olmuyordu çok tedavi gördü olmadı en son bir kadına gitti beline yakı attı bişiler yaptı o ay hamile kaldı. Sizin oralarda yokmu yaptıracak[/QUO
hımmm bunu bılmıyordum ama bu ay bı kadına gitti bişeyler yaptı allahın izniyle ınşallah elı şifalı gelir bacıma...
bıde kızlar su lınkı verılen cın takvımınde benım ıkı kızımda doğru çıktı
bılmem tesadüfmü acaba ama otamatık hesaplayıcıya temmuz için gırdım bılgılerı baktım yasıma artı 1 eklemısler
bende ona göre alttakı tablodan kızlarıma hamıle kaldıgım aylara baktım ıkısıde tuttu
varmı aranızda baska bakıpta tuttu yada tutmadı dıyen
19 yaş nisan kız22 yaş temmuz kız ağustos erkek 30 yaş aralık erkek 31 32 33 aralık hep erkek senin doğum günün tam ne hangi ayda doğdun canımBen ilk kızıma 16 yaşında aralıkta hamile kaldım. İkinci kızıma 19 yaşında nisanda hamile kaldım. Üçüncü kızıma 22 yaşında ağustosta hamile kaldım. Bunada 30 yaşında aralıkta hamile kaldım. Bak bakalım sendeki tutacakmı.
Hüzün çiçeği yarın gidicem Dr bakalım ne diyecek. Ya düşeceksede düşsün yada tutacaksada tutsun böyle arada kalmak çok kötü. Diğer 3 kızımda hiçböyle birşey yaşamadım
Gijnij canım senin de olur insallah. Ben aynen sen gibi erkek cocukları düşen iki kişiyle karşılaştım. Çok uğraştılar ama ikisi de oğlunu kucagına aldı.
Canım ben 3 şubat 1983 doğumluyum. Sendeki takvim kameriçin takvimi çünkü benim ona göre küçük kızım yanlış çıkıyor. Bu arada benim şimdi hamilelik tüm takvimlerde erkek çıkıyor. Tersi olursa artık hiçbirşeye inancım kalmayacak. Biz zaten ailecek pek şanslı değiliz. Hepsinide geçtim Rabbim güldürsün yüzümüzü19 yaş nisan kız22 yaş temmuz kız ağustos erkek 30 yaş aralık erkek 31 32 33 aralık hep erkek senin doğum günün tam ne hangi ayda doğdun canım
bende 81 liyim 32 ocak ayı erkek +1 ekleyince kız... peki kizima 24 yaş.ağustos ta kaldım 1 eklersem erkek oluyor ekleyince bende tutmadı bende kimseyeeklemedim yakınlarım hamile kaldıklarında bana sorardılar çıkardı genelde ama sizde eklemek gerek diyorsunuz anlamadım bu nasıl işbitirdiğiniz yaşa bir yaş ekliyorsunuz değilmi.yoksa öbür türlü hep yanlış çıkıyor.1981 liyim mesela 2013 yılı için ben hangi yaşa bakıcam mesela.
Eylül benim 18 haftalıktı bebegim dogum yaptırdılar bana ... 14 ocakta ilk adetimi gördüm. Bende istiyorum hemen hamile kalmak bakalım rabbim nasip eder inşallah...
21.10 1981 doğumluyum 2007 de eylül ayında kaldım.ne gösteriyor senin takvim bir bak arkadaşım.geriye dönük bakalım doğrumu.
Canım önce nette yaşını hesapla sonra takvime bak birde ocak şubat ayı doğanlar iki yaş ekleyecekbende 81 liyim 32 ocak ayı erkek +1 ekleyince kız... peki kizima 24 yaş.ağustos ta kaldım 1 eklersem erkek oluyor ekleyince bende tutmadı bende kimseyeeklemedim yakınlarım hamile kaldıklarında bana sorardılar çıkardı genelde ama sizde eklemek gerek diyorsunuz anlamadım bu nasıl iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?