Süper Anneler - 2011

inşallah bir paşada sen doğurursun

kız kayınvalıdene sorsaydın bunun bır formulu varmı dıye.

işte bende bir yaş ekleyince tutmuyor tam doldurduğun yaşta ve kaldığın aya bakıyorum ben mesela 2014 ocak bakarsam haziran ayı gelmediği için ki haziran doğumluyum 2014 haziranda 33 olacağım ama 32 ye bakıyorum ozaman erkek 33 kız oluyor önceki topiklerde çin takvimi kiminde tutmuş kiminde tutmamış birde bende onun orjinali var 15 yıl önce annem gazeten kesmiş hala saklıyorum internetteki aylarla bire bir tutmuyor buda var hangisine inanacağız bilmem kafam çorba gibi oldu ne yapsakta oğlan doğursak eşim bıktı artık şöyleymiş böyleymiş şunu ye bunu iç tutsada kurtulsak diyor Allahımdan tek dileğim bir erkek bebek Allah isteyen herkese ve bize paşalar vermesi

amin canım ınsallah senınde gonlundekı gelsın kucagına.senın elındekı takvımde bana bakabılırmısın acaba.38 yaşa bakarsan erkek ıcın hangı aylar yazıyor orada

benim dizi başlayacak çıkmak zorundayım siz çin takvimine bakmayın alkali olmaya çalışın gece gene açarım bakarım ne konuştunuz ay benim yanaklarım yanıyor yaa yum.muyum acep yaaa gene kaçırmasam bari günümü kafayı yiyeceğim yaa

adetlerın kac gunde bır oluyor ve test varmı evde .varsa hemen yap ovulasyon testı.ben almadım hıc

elimdekinden ama bir ablamda hem net hem bendeki tutmadı erkek çıkıyordu kızı oldu ötekilerde tuttu
olan çocuklarınızın cinsiyetini yazın bir bakalım bende anlarım hem hangisi doğru kaldığınız yaş ve kaldığınız ay yaşınızı doldurmuş olun ama kusura bakmayın eşimde gelmek üzere 12 gibi gelirim siz yazın ben bakarım özüür

Ben ilk kızıma 16 yaşında aralıkta hamile kaldım. İkinci kızıma 19 yaşında nisanda hamile kaldım. Üçüncü kızıma 22 yaşında ağustosta hamile kaldım. Bunada 30 yaşında aralıkta hamile kaldım. Bak bakalım sendeki tutacakmı.

allah gönlüne göre versin arkadaş inşallah oğlun olur mevlam gözünde bırakmasın

bitirdiğiniz yaşa bir yaş ekliyorsunuz değilmi.yoksa öbür türlü hep yanlış çıkıyor.1981 liyim mesela 2013 yılı için ben hangi yaşa bakıcam mesela.

21.10 1981 doğumluyum 2007 de eylül ayında kaldım.ne gösteriyor senin takvim bir bak arkadaşım.geriye dönük bakalım doğrumu.

Son1 kez sağol canım Allah razı olsun. Beni çok iyi anlarsın sende. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…