- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.081
valla şöyle söylıyım benım kayınvalıdem kayınpederın ıkıncı eşi ılk esı ölünce evlenmıs kaynanamla
ılk esınden 7 oğlu bırkızı kayınvalıdemdende 3oğluvar
eltılerımın cogunun mutlaka ogluda kızıda var
1 eltımın sadece 2 oglu var
1 eltımınde benım gıbı ıkı kızı var oda benım gıbı ucuncuyu dusunuyo
yanı bızde erkek bol ama:)benımde annemın 2 oglu ıkı kızı var
rabbım nasıp ederse belkı benımde bı oğlum olur nebılıyım
valla şöyle söylıyım benım kayınvalıdem kayınpederın ıkıncı eşi ılk esı ölünce evlenmıs kaynanamla
ılk esınden 7 oğlu bırkızı kayınvalıdemdende 3oğluvar
eltılerımın cogunun mutlaka ogluda kızıda var
1 eltımın sadece 2 oglu var
1 eltımınde benım gıbı ıkı kızı var oda benım gıbı ucuncuyu dusunuyo
yanı bızde erkek bol ama:)benımde annemın 2 oglu ıkı kızı var
rabbım nasıp ederse belkı benımde bı oğlum olur nebılıyım
işte bende bir yaş ekleyince tutmuyor tam doldurduğun yaşta ve kaldığın aya bakıyorum ben mesela 2014 ocak bakarsam haziran ayı gelmediği için ki haziran doğumluyum 2014 haziranda 33 olacağım ama 32 ye bakıyorum ozaman erkek 33 kız oluyor önceki topiklerde çin takvimi kiminde tutmuş kiminde tutmamış birde bende onun orjinali var 15 yıl önce annem gazeten kesmiş hala saklıyorum internetteki aylarla bire bir tutmuyor buda var hangisine inanacağız bilmem kafam çorba gibi oldu ne yapsakta oğlan doğursak eşim bıktı artık şöyleymiş böyleymiş şunu ye bunu iç tutsada kurtulsak diyor Allahımdan tek dileğim bir erkek bebek Allah isteyen herkese ve bize paşalar vermesiben 38 yasıma bakıyorum.37 ye baakmıyorum.ıste ben hep 39 yaşa bakıyordum.bır sıte var oraya mesaaj attım bana 38 yasına bakacaksın dedıler.ozaman ocak subat erkek dıyor.ama 39 a bakarsak kz cıkıyor bende bunu anlayamadım
işte bende bir yaş ekleyince tutmuyor tam doldurduğun yaşta ve kaldığın aya bakıyorum ben mesela 2014 ocak bakarsam haziran ayı gelmediği için ki haziran doğumluyum 2014 haziranda 33 olacağım ama 32 ye bakıyorum ozaman erkek 33 kız oluyor önceki topiklerde çin takvimi kiminde tutmuş kiminde tutmamış birde bende onun orjinali var 15 yıl önce annem gazeten kesmiş hala saklıyorum internetteki aylarla bire bir tutmuyor buda var hangisine inanacağız bilmem kafam çorba gibi oldu ne yapsakta oğlan doğursak eşim bıktı artık şöyleymiş böyleymiş şunu ye bunu iç tutsada kurtulsak diyor Allahımdan tek dileğim bir erkek bebek Allah isteyen herkese ve bize paşalar vermesi
bir saniye bakayımamin canım ınsallah senınde gonlundekı gelsın kucagına.senın elındekı takvımde bana bakabılırmısın acaba.38 yaşa bakarsan erkek ıcın hangı aylar yazıyor orada
bir saniye bakayım
bir saniye bakayım
bıyorum ocak kız şubat erkekmart kız nisan mayıs erkek
Forever sen çevrendeki kişilere elindeki takvimdenmi baktın yoksa nettenmi?
benim dizi başlayacak çıkmak zorundayım siz çin takvimine bakmayın alkali olmaya çalışın gece gene açarım bakarım ne konuştunuz ay benim yanaklarım yanıyor yaa yum.muyum acep yaaa gene kaçırmasam bari günümü kafayı yiyeceğim yaa
olan çocuklarınızın cinsiyetini yazın bir bakalım bende anlarım hem hangisi doğru kaldığınız yaş ve kaldığınız ay yaşınızı doldurmuş olun ama kusura bakmayın eşimde gelmek üzere 12 gibi gelirim siz yazın ben bakarım özüürelimdekinden ama bir ablamda hem net hem bendeki tutmadı erkek çıkıyordu kızı oldu ötekilerde tuttu
kızlar bıde buraya bakın tutuyormu cınsıyetlerınız...........http://www.gebelikhaftalari.com/cin...belirleme-cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html
......
Ben ilk kızıma 16 yaşında aralıkta hamile kaldım. İkinci kızıma 19 yaşında nisanda hamile kaldım. Üçüncü kızıma 22 yaşında ağustosta hamile kaldım. Bunada 30 yaşında aralıkta hamile kaldım. Bak bakalım sendeki tutacakmı.
Hayır çin takvimine hamile kaldığın aya bakacaksın ve ocak ve şubat doğumlular iki yaş diğerleri bir yaş ekleyecek. Ve ben daha hiçbir yerde çin takvimi doğduğu aya bakılacak birşey görmedim. Emin olun hiçbiriniz benim kadar araştırmamıştır. Hiç bakmadımsa 100 kişiye baktım. Şimdi sizde baktığınız kişilere bu şekilde bakın.
olan çocuklarınızın cinsiyetini yazın bir bakalım bende anlarım hem hangisi doğru kaldığınız yaş ve kaldığınız ay yaşınızı doldurmuş olun ama kusura bakmayın eşimde gelmek üzere 12 gibi gelirim siz yazın ben bakarım özüür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?