- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.101
Nesliirem normalde 32 yaşındasın ama 33 yaşa bakacaksın ekim doğumlusun taki ekimde 33 olacaksın ondan sonra 34 e bakacaksın
benım kanamam oldu ılk 12 hafta içinde birde son haftalarda kızım var biliyorsunKızlar genelde böyle kanamalı sorunu olan hamlelerin bebeği kız oluyormuş doğrumu sizce. Çevrenizden gördüğünüz duyduğunuz varmı?
rabıa hoş geldin aynı zamanda kayıp yasamaımısz bende 10 haftalık bebegımı kaybettım...ilk adetını oldn mu?Valla canım ben artık isteklerimi söylemeye korkuyorum 18 hafatalık oglum karnımda öldü 1 ay önce çok istemiştim nasip degilmiş inşallah Rabbim yine gönlüme göre verir ...
doğumda ve düşükte kanımızı yenılemeiş oluyoruz ya bu rus takvımı için uygun oluyor...yanı bız yenıledıgımız için kız diyorlar ama ben rus takvimine inanmıyorum.Arkadaşlar birde diyorlarki işte düşüklerden yada dogumlardan sonra hemen hamile kalınırsa kız bebek olurmuş ... Ben dogum yaptım bebegim büyük oldugu için ... Siz ne düşünüyorsunuz bu kanu hakkında...birde rus takvimi hakkında...
forever merhaba bendeki takvimde çok eski belkı 20 yıllık vardır geçmişe ekledim geçen hafta bir kontrol eder misin benimkiyle aynı mı?çünkü o takvimde çoğu kişide tuttu...işte bende bir yaş ekleyince tutmuyor tam doldurduğun yaşta ve kaldığın aya bakıyorum ben mesela 2014 ocak bakarsam haziran ayı gelmediği için ki haziran doğumluyum 2014 haziranda 33 olacağım ama 32 ye bakıyorum ozaman erkek 33 kız oluyor önceki topiklerde çin takvimi kiminde tutmuş kiminde tutmamış birde bende onun orjinali var 15 yıl önce annem gazeten kesmiş hala saklıyorum internetteki aylarla bire bir tutmuyor buda var hangisine inanacağız bilmem kafam çorba gibi oldu ne yapsakta oğlan doğursak eşim bıktı artık şöyleymiş böyleymiş şunu ye bunu iç tutsada kurtulsak diyor Allahımdan tek dileğim bir erkek bebek Allah isteyen herkese ve bize paşalar vermesi
Hüzün çiçeği yarın gidicem Dr bakalım ne diyecek. Ya düşeceksede düşsün yada tutacaksada tutsun böyle arada kalmak çok kötü. Diğer 3 kızımda hiçböyle birşey yaşamadım
Sağol hüzün çiçeği sen ne zaman başlıyorsun denemelere Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Yok daha bakılmadı işte yarın bakacak Dr. Kız kardeşinin cinsiyeti bellimi?
Canım sende yumurta takibi yap Dr git yada şu arkadaşlar gibi takip malzemeleri al emin ol. Kızkardeşin yumurta takibimi yaptırdı yoksa zaten hamile kalmak içinmi yaptı
Rabia hiç alakası yok. Bizim arkadaş baya büyük düşük yaptı sonra hemen hamile kaldı oğlu oldu 3 kızdan sonra hemde. Rabbim bizede nasip etsin inşallah. Bu arada rus takvimine hiç inanmıyorum.
Rabia RABBİM gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?