Süper Anneler - 2011

Nesliirem normalde 32 yaşındasın ama 33 yaşa bakacaksın ekim doğumlusun taki ekimde 33 olacaksın ondan sonra 34 e bakacaksın

Kızlar genelde böyle kanamalı sorunu olan hamlelerin bebeği kız oluyormuş doğrumu sizce. Çevrenizden gördüğünüz duyduğunuz varmı?
benım kanamam oldu ılk 12 hafta içinde birde son haftalarda kızım var biliyorsun
Valla canım ben artık isteklerimi söylemeye korkuyorum 18 hafatalık oglum karnımda öldü 1 ay önce çok istemiştim nasip degilmiş inşallah Rabbim yine gönlüme göre verir ...
rabıa hoş geldin aynı zamanda kayıp yasamaımısz bende 10 haftalık bebegımı kaybettım...ilk adetını oldn mu?
doğumda ve düşükte kanımızı yenılemeiş oluyoruz ya bu rus takvımı için uygun oluyor...yanı bız yenıledıgımız için kız diyorlar ama ben rus takvimine inanmıyorum.
forever merhaba bendeki takvimde çok eski belkı 20 yıllık vardır geçmişe ekledim geçen hafta bir kontrol eder misin benimkiyle aynı mı?çünkü o takvimde çoğu kişide tuttu...

Hüzün çiçeği yarın gidicem Dr bakalım ne diyecek. Ya düşeceksede düşsün yada tutacaksada tutsun böyle arada kalmak çok kötü. Diğer 3 kızımda hiçböyle birşey yaşamadım

Hüzün çiçeği yarın gidicem Dr bakalım ne diyecek. Ya düşeceksede düşsün yada tutacaksada tutsun böyle arada kalmak çok kötü. Diğer 3 kızımda hiçböyle birşey yaşamadım

hayırlısı olsun cnm ya cok uzuldum gercekten inşallah önemlı bir şey yoktur...sorun ne tam bılmıyorum ama demekki hassas bır yapın var onun ıcın kendıne cok dıkkat etmen gerekır gebe kaldığınızdada hemen sağa sola duyurmayın arkadaşlar ii değil diye düşünüyorum....hayırlısı olsun tekrardan cnm ya...

Rabia hiç alakası yok. Bizim arkadaş baya büyük düşük yaptı sonra hemen hamile kaldı oğlu oldu 3 kızdan sonra hemde. Rabbim bizede nasip etsin inşallah. Bu arada rus takvimine hiç inanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hüzün çiçeği kimseye söylemedim zaten 'taki cinsiyetini öğrenince söylerim diye. Benim beta yükselmiyor Dr büyük ihtimal döllenmiş ama rahime tutunamamış dedi. Düşecek dedi. İşte yarın yine beta yapıcam yükselmemişse ona göre dr bakalım ne diyecek

Sağol hüzün çiçeği sen ne zaman başlıyorsun denemelere Rabbim gönlüne göre versin inşallah

ya benım kızkardeşimde oyle oldu ne evde yaptığı teste nede kan testlerınde bebek görünmedi bi türlü taki özele gidip ultrasona girinceye kadar...bakıldımı sanada acebe...

Sağol hüzün çiçeği sen ne zaman başlıyorsun denemelere Rabbim gönlüne göre versin inşallah

ben şubatta düşünüyorum aslında benım kociş pek isteklı değil bakalım artık ama nasıl bir yöntem izliycem bılemıyorum kafam çok karışık...normalde adet döndüm 28..14.gun yumurtlama olurdu ama bu ay adetım bıter bitmez akıntım çok fazlaydı ve şuanda kupkuruyum normalde şimdi olması gerekırken...neden böyle oldu anlayamadım

Canım sende yumurta takibi yap Dr git yada şu arkadaşlar gibi takip malzemeleri al emin ol. Kızkardeşin yumurta takibimi yaptırdı yoksa zaten hamile kalmak içinmi yaptı

Eylül benim 18 haftalıktı bebegim dogum yaptırdılar bana ... 14 ocakta ilk adetimi gördüm. Bende istiyorum hemen hamile kalmak bakalım rabbim nasip eder inşallah...

Canım sende yumurta takibi yap Dr git yada şu arkadaşlar gibi takip malzemeleri al emin ol. Kızkardeşin yumurta takibimi yaptırdı yoksa zaten hamile kalmak içinmi yaptı

hamile kalmak için cnm...bır kızkardeşimde var daha olmadı onunda yuce rabbım onada kısmet eder ınşallah...onu düşünerekten cocuk nasıl yapacM DIYORUM...

Rabia hiç alakası yok. Bizim arkadaş baya büyük düşük yaptı sonra hemen hamile kaldı oğlu oldu 3 kızdan sonra hemde. Rabbim bizede nasip etsin inşallah. Bu arada rus takvimine hiç inanmıyorum.

İnşallah canım ya ne biliyim ben birde dogum yaptım ölü dogum çok kan kaybım oldu . .. İnsanın kafasına takılmıyor degil işte...

Rabbim nasip etsin kardeşine inşallah. Benimde kardeşimin olmuyordu çok tedavi gördü olmadı en son bir kadına gitti beline yakı attı bişiler yaptı o ay hamile kaldı. Sizin oralarda yokmu yaptıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…