Süper Anneler - 2011

kız ne pis oyun etmiş kaynanan sana sonra yüzüne vurmadın mı neden diye

günaydın canımmmm ....
pazartesi sendromundan ziyade tükenmişlik sendromu yaşıyorum bende :))

bende bende bende bittim tükendim bacım,çok yorgun hissediyorum ben yaa,sabah beri kaçıncı kahve,ayılamıyorum

çok fenasın sen heee ölsem aklıma gelmez şarkıyla misilleme yapmak...ohh çok iyi olmuş...sanki güzellikle dese,aaa çizmelerine bayıldım bana da alsak mı,dese seve seve giderdiniz eminim ama insan böyle salak yerine konunca gıcık oluyo...

çok şükür...hadi inşallah sağlıcakla alırsın kucağına...
böbrek meselesine gelince,Allah yardımcınız olsun zor bi karar...bende saniye düşünmem anneciğim için ama düşünmem gereken bi de evlatlarım var...eş bu durumda karışabilir...çok zor bi durum

hadi geçmiş olsun bir daha gelmesinler inş ....
iyiyim canım ben cok şükür bekliyorum kuzu kuzu ....

eylülcüm,ateş topiğindekilere hiç dikkat ettin mi? gün aşırı deneyenlerin hep oğlu oluyo,bi tek yeliz var tek ilişki deneyen çatlamadan sonra ve onun kız...çok dikkatimi çekti :26:

eylülcüm,ateş topiğindekilere hiç dikkat ettin mi? gün aşırı deneyenlerin hep oğlu oluyo,bi tek yeliz var tek ilişki deneyen çatlamadan sonra ve onun kız...çok dikkatimi çekti :26:

Sağol canım benim eğer ben annem için bunu yapmazsam gün gelir çocuklarımda bana yapmaz. Birde şu ateş topiğini link atın bizde okuyalım. Birde yeliz tüm yöntemler bende faso çıktı dedi gerçekten herşeye birebir uydumu o birde ilaçla hamile kalmışsa yanlış olma ihtimali büyük bence. Ya giderek hiçbirşeye inancım kalmıyor

hadi geçmiş olsun bir daha gelmesinler inş ....
iyiyim canım ben cok şükür bekliyorum kuzu kuzu ....

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=392878&page=11078

çatlatma iğnesi ve 36. saat tek ilişki denedi yeliz...benim yöntem inancım kalmadı zaten...o topikteki kızlar sadece hamile kalabilmek için gün aşırı ilişki denediler ve hepsinin oğlu oluyo..kiminin yum gününe denke geldi kiminin gelmedi...herşey nasib işi.Allah bizim alnımıza ne yazdıysa o...
bazı arkadaşlarımız tam çat anını yakaladı kızı oluyo,kimisi bebeğini kaybetti...Allah diyo işte apaçık,ne yaparsanız yapın,ben ne dilersem o...hani bi ayet varya,dilediğimize kız çocuğu veririz,dilediğimize de erkek,dilediğimize de hiç vermeyiz.....üstüne söz olur mu?bak ben 9 aydır uğraşıyorum,şimdi sorsan o kadar pişmanım ki....bi kızım daha olsa ne olur sanki,dünyanın sonumu gelir,hoş dünyanın sonu gelse nolur...hayat boş...Allah hayırlı evlat yetiştirmeyi nasib etsin...
hep düşündüm Allah burayı bulmamı nasib etti,bu bi işaret diyodum ama meğer işaret kendime gelmem içinmişte haberim yokmuş...9 ay didindim durdum,tam çatlama anlarını bulduğum da oldu,sonuç ne sıfır....tokat yemiş gibi kendime geldim...Rabbim ne kısmet ettiyse o...

apramax ben daha deneme yapmadım ama diyorum ki keşke bu şeyleri ögrenmeseydim sanki allahın gücüne gidecek gibi geliyor ne bilim ya sonuçta kaderimize yazılan neyse onu yaşarız bir ogluım var sağlıklı maşallah sanki 2ciside oğlan olacak gibi geliyor hep olumsuz düşünüyorum diyorum kşi hamile kalmadın daha belkşi kız olur nerden biliyordsun gibi düşüncelere giriyorum allahtan isteyip dileyecem bundan sonra hoş öncedende allahım hgayırlı sağlıklı bir kız nasip et diye dua ederdim ama bu tür şeylere yogunlaşmamak lazımmış ben çok yogunlaştım galiba bazen 1 kızı 1 oğlu olanlar görünce imrenerek bakıyorum ne şanslılar diyorum tırlattım galiba

Apranaxx çok haklısın canım. Ben zaten takip ettiysen sürekli ne dedim sebeplere pek takılmayın. Rabbimki spermsiz hz İsa a.s yaratmış istersem böylede yaratırım demiş. Ben bu yöntemleri kaç aydır okuyordum ama ne ph ölçtüm ne yumurtamı takip ettim ne diet yaptık çinko vs hiçbirşey kullanmadık. Dr gittim o yumurtamı takip etti çünkü önceden iki tüp bebek denemem vardı kist oluşmuştu doğum k. Hapı kullandım vs Rabbim dedim sen içimi dışımı bilen birtek sensin sırf erkek bebek için gitmiyorum ama içimde sevgiside çok var nasip edersen zaten herşekilde olur. Artık gerisi Allaha kalmış. Tekrar diyorum sebeplere çok takılmayın

gijnij bu arada geçmiş olsun nasibide varsa olur kanamalı bebekler kız olur teoriside yanlış benm arkadaşım hamşleydi yeni evliydi pek istemmişti şimdi çok istiyor ayrı konu diyorki çok kanamam oldu leke lekede değildi wc gittiğimde şakı şakır kanama olurdu ama şimdi doğkuma az kaldı oğlu olacak inşallah

Canım benim nasılki bu yöntemler herkeste farklıysa hamilelikte öyle kimisi kızda sorun yaşar kimisi erkekte kimisi hiç yaşamaz. Bugün sanki daha iyi gibiyim. Nasipte varsa zaten herşekilde olur yoksa yapacak birşey yok. Ben hep dedim şimdide diyorum şuan sadece dualarıma güveniyorum. Rabbim dualarımızı Peygamber dili ile yapılmış gibi kabul etsin inşallah

kızlar Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin...
bundan sonra olumlama yöntemine geçiyorum
her gün yazıp tekrarlıycam bunu; deli gibi hergün size yazmıcam tabi,bi deftere
Allahın izniyle en yakın zamanda hayırlı sağlıklı oğluşumu kucağıma alıcam

amin inşallah allah gönlümüzdekini hayırlı eylesin nasip etsin

canım bu son olsun inş ne diyeyim
evet ya ateş topiğinde genelde erkek bebekler bizde mi gün aşırı denesek...

aminnnnnn en kısa zamanda inş

canım bu son olsun inş ne diyeyim
evet ya ateş topiğinde genelde erkek bebekler bizde mi gün aşırı denesek...

kız sen bana bakma deliyim ben kobaylık yapıyorum işte size...olurda tutarsa ki tutacak Allahın izniyle,o zaman dersiniz apranxx bacunun yöntemi diye
şimdiden dellenme otur oturduğun yerde

aminnnnnn en kısa zamanda inş

eylülüm sen branş öğretmeni miydin? teog sonuçları açıklanmış bizim kızın,türkçe din ingilizce 100,mat 77, fen 84, inkılap 90....başkada bişey yazmıyo e okulda,ee bunların yüzdelik dilimleri falan yok mu yaa bu ne karne notu gibi

Son1 kez sağol canım Allah razı olsun. Beni çok iyi anlarsın sende. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

anlamammı benimde 3kızım var şimdi birde oğlum oldu .Herkese duam allahım hepinize nasip etsin ben çok istemiştim hamile kalmadan rüyasını gördüm kızlarımında oğlumunda olacağını onun için yöntemlere inanmıyorum herşey ALLLAHTAN gerisi boş

Aynen canım herşey Allahtan o dilerse herşey kendiliğinden oluverir. Rabbim bizim içinde kunfeyekun ol de oluversin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…