Süper Anneler - 2011

Sağol canım amin. Birde eylül bende şu testlerden sipariş verdim kardeşim verdide 20 li yok sadece 10,30,50 var demişti bende 30 lu olsun dedim onlarda sorunlu çıkarımı. Çocuk acemi herhalde iyice bakamadı

Kusum ben 50li aldim bozuk cikti bence 20 li al canim yoksa 10lu al ne kadar cok olursa bozuk cikma ihtimali o kadar yuksek

Vajinal duşla tutması zorlaşır zaten başka yapma vajinal duş. Eğer silikleşince ilişki yap ozaman bence geçen ay senin vajinal duştan tutmamıştır yumurtadan değil
Beyaz akıntı gördüm tekrar dustan 3 saat sonra ph 9 çıktı şaşırdım çatlama anında 12 saat sonra ya kadar ph yükseliyor muşya 1 saat sonra tekrar ölçecem
Sari renkli olani aldim ben canim gayet memnunum :)
Nasıl ölçüyorsun sen vajinadan sıvı alıp kağıda sürdüm dogrumu yapmışım

nasılsın nasıl gidiyor ya okumaktan beynim sulandı çift çizgi cıkıncamı silikleşincemi pik yapıncamı bu 12 saati nasıl tutturucaz yaa heryerde başka bişey yazıyor.valla zengin ettik ovulasyon kiti satanları gülen yüzlü almak daha mantıklı sanırım her ay o kadar para veriyoruz toplasak digerine yeterdi.

canım ph gayet iyiymiş hadi hayırlısı bakalım inş bu ay yakalarsın zamanı
İnsallah yum catlamak uzere dedi doktor akintım guzel diger yontemleride deneyip bismillah
üzüldüm canım hayırlısı olsun zamanlamada bi hata yapıyoruz ama anlamadım valla

Eylul kısmet işte her ay hazirliyoruz kendimizi ama olmuyor ovu testinde pozitifi gorunce denemek daha mantikli şöylede bir şey olabilir bazı kadınlarda yum birden olşuyor ve catliyor bu bence 27 28 gunde olanlar için 30.34 günde bir olanlarda yum yavaş gelisiyor ve yavaş çatlıyor pikten sonra silikleşince olması gerek erkek bebek için acabaaaa

Tekrar test yaptım 2.buçuk saat kadar idrarimi tuttum sıvı da almadım test şimdi negatif çıktı demek sabah pik yaptı yada bu saatte test doğru çıkar mi ph tekrar 7 çıktı

Bende yaptirayim dedim ama benim koca kesinlikle kabul etmiyo

Vajen ph i en fazla 8 oluyo zaten koyu yesilde 8 demek sadece orgazm olursa maviye dönüyor yani 9 oluyo
Cok iyi bence iyi beslenmissin

Yaa bilemedim içeriği ne acaba kötü degilse cok kolay işmiş o kadar beslenmeye gerek kalmaz

ne yaptın canım test silikleşti galiba canım valla ph ölçecem diye zamanı kacıracaksın.valla eskiden ph ölcmemi vardı :) bi arkadasımın babası 7 erkek kardesler yani deniyoruz herseyi ama kısmet hersey rabbim nasip edecek

Evet ama gec saatte yaptim 9a geliyordu sonuc ne kadar dogru bilmem sabah bir daha yapacam hayatım kızın uyumasını bekliyom yaaa kahve yapcam kocişe az sonra

Limon okuduğum kadarıyla zaten asidik ancak sindirim sonucu alkali oluyomus yani icilince vucudu alkali yapiyo eminim çünkü televizyonda zayiflama icin diet programinda acikladilar yani bolca için midenize dokunmuyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…