- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.501
Sağol canım amin. Birde eylül bende şu testlerden sipariş verdim kardeşim verdide 20 li yok sadece 10,30,50 var demişti bende 30 lu olsun dedim onlarda sorunlu çıkarımı. Çocuk acemi herhalde iyice bakamadı
Sari renkli olani aldim ben canim gayet memnunum :)Doktor muayenesini bekliyorum ph kağıdı alayım dedim medikalden küçük kağıtlar ve sarı renkte gerçi bir sürü var hangisinden almam lazım kızlar acil cevap bekliyorum
Beyaz akıntı gördüm tekrar dustan 3 saat sonra ph 9 çıktı şaşırdım çatlama anında 12 saat sonra ya kadar ph yükseliyor muşya 1 saat sonra tekrar ölçecemVajinal duşla tutması zorlaşır zaten başka yapma vajinal duş. Eğer silikleşince ilişki yap ozaman bence geçen ay senin vajinal duştan tutmamıştır yumurtadan değil
Nasıl ölçüyorsun sen vajinadan sıvı alıp kağıda sürdüm dogrumu yapmışımSari renkli olani aldim ben canim gayet memnunum :)
kızlar ne yazıkkı regly oldum....
İnsallah yum catlamak uzere dedi doktor akintım guzel diger yontemleride deneyip bismillahcanım ph gayet iyiymiş hadi hayırlısı bakalım inş bu ay yakalarsın zamanı
üzüldüm canım hayırlısı olsun zamanlamada bi hata yapıyoruz ama anlamadım valla
valla ben artık kendi kendime konuşur hale geldim.
kendim yazıp kendim cevaplıyorum resmen :))))
fikrim de zikrim de sürekli değişiyor.... dakikam dakikama uymuyor...
hele şu anda.. çok stresteyim. spoş sonucu bekliyorum. çıkmış, telefondaki hatunlar söylemediler. gidip alsam mı... beklesem de doktorcum arasa mı......
ay yerimde duramıyorum valla stresten.
yarın misafirim var. daha temizlik yapacam nasipse.. ikram hazırlıcam ama... yerimden kalkamıyorum. offfffffffffff
kızlar doktordan geldim alttan muayene sonucu pırıl pırıl dedi yara kist yok yumurta çatlamak üzere dedi ilişki olsun dedi çatlama zamanı erkek olma olasılığını sordum biraz düşündü kafasını salladı bir şey demedi pek bende üstelemedim şimdi evde ovulasyon testi yaptım pozitif ikiside aynı koyulukta çıktı t çok koyu değil pik yapmadı daha yada sabah yaptı düşmeye başladı yada yapacak 4 saat sonra tekrar test yapacağım ama dün ve sabah yapmadım test saat 16:00 da yaptım ph kağıdını aldım parmağımla vajenden sıvı aldım sürdüm tuhaf bir yeşil ot yeşili gibi değil asker yeşilini andırıyor ph nasıl ölçülür pek bilmiyorum sizce bu gece ilişki olmalımı kızlar
Beyaz akıntı gördüm tekrar dustan 3 saat sonra ph 9 çıktı şaşırdım çatlama anında 12 saat sonra ya kadar ph yükseliyor muşya 1 saat sonra tekrar ölçecem
Nasıl ölçüyorsun sen vajinadan sıvı alıp kağıda sürdüm dogrumu yapmışım
Tekrar test yaptım 2.buçuk saat kadar idrarimi tuttum sıvı da almadım test şimdi negatif çıktı demek sabah pik yaptı yada bu saatte test doğru çıkar mi ph tekrar 7 çıktı
kızlar, ben geçen gün, PH YÜKSELTME DAMLASI
alkadays
diye bişey siparişetmiştim internetten
şimdi geldi.
ph'ı 10'a yükseltiyormuş.
ne diyorsunuz?
kullanayım mı? kullanmayayım mı?
bu damlanın asıl maksadı, zayıflamakmış... ph yükselterek zayıflatıyormuş.
ph:10 olursa, ne olur?
kızlar ne yazıkkı regly oldum....
Bilemedimki bende dustanmi yoksa çatlama zamanı da yükseliyormuşya ondanmi birdaha ölceyim bakalım şimdi soda içtim kızılay marka onuda ölçtüm koyu yeşil ama limonda 6 çıktı limon sıkmadım o yüzdenKarbonatli dusmu bu 3 saat suruyomu etkisi
Bilemedimki bende dustanmi yoksa çatlama zamanı da yükseliyormuşya ondanmi birdaha ölceyim bakalım şimdi soda içtim kızılay marka onuda ölçtüm koyu yeşil ama limonda 6 çıktı limon sıkmadım o yüzden
ne yaptın canım test silikleşti galiba canım valla ph ölçecem diye zamanı kacıracaksın.valla eskiden ph ölcmemi vardı :) bi arkadasımın babası 7 erkek kardesler yani deniyoruz herseyi ama kısmet hersey rabbim nasip edecek
Bilemedimki bende dustanmi yoksa çatlama zamanı da yükseliyormuşya ondanmi birdaha ölceyim bakalım şimdi soda içtim kızılay marka onuda ölçtüm koyu yeşil ama limonda 6 çıktı limon sıkmadım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?