Süper Anneler - 2011

ikinci testide yaptım aynı yine pik yapmış t çok koyu bugünki iki testimde aynı bu nedemek çatlama olmadımı oluyor bu gece deneyeyimmi

canım küçükte olsa sonucta hormonlar sasıyor inş istedigin zamanda olursun öyle kısmet hersey

Erken olmasında geç olması sorun değil. Birde sanırım kişiden kişiye değişiyor bu nasılki doğum yaptıktan sonra herkes farklı zamanlarda adet oluyorsa öyle birşey.

Allah bağışlasın inşallah gönlündeki olur.

Allah bağışlasın inşallah gönlündeki olur.

amin canım sağolasın ama eşim üçüncüyü istemiyor ikna edersem ve cesaret edersem allah nasip eder ins bir kız evlat .
allah sanada çifter çifter oğluşlar nasip etsin hikayeni okudum çok üzüldüm yorum bile yapamadım gönlünden geçene biran evvel kavusursun insallah..

Son düzenleme:
Merhaba ayin 13 -14 ilskm oldu 6 kez icime bosaldi ben norlevoyu ayin 16 da kullandim ocagin 25 inde de norlevo kullanmstm hamile olablrmym ocagin 14 adet olmstm 28 inde fln kanamam oldu ara kanama mi yoksa adet mi oldum bilmiyorum zaten anlayamadm artik 28 indn sonra mi takip edicem yoksa eskisi gbi devam.mi eger oyleyse hala adet olmadim kafam cok karisik beni aydinlatin lutfen

ikinci testide yaptım aynı yine pik yapmış t çok koyu bugünki iki testimde aynı bu nedemek çatlama olmadımı oluyor bu gece deneyeyimmi

çatlama olmamış canım henüz,eğer olsaydı pik çıkmazdı...dediğim gibi çizgiyi takip et,en azından eşitlenme olunca denemeyi yap...pikte yaparsan erken olabilir...kaç gün ya da saat pikte kalacak bilemeyiz ki...
bu gece bi test daha yap ama pik görürsen yine, denemeyi sabah bırak derim

buyur burdan yak anladın mı sibecim ne demek istediğimi

esmerim;norlevo sanırım ertesi gün hapı...ve bildiğim kadarıyla ayda bir kez,senede de en fazla 3 kez kullanılabiliyo...
güzelim burası gebe kalmak için uğraşanların topiği,burda sana yardım edemeyiz...hele hele böyle karışık anlatınca hiçbişey anlamadım sanırım gebelik istemiyorsun ve 2 ay üstüste hap kullandın,madem istemiyorsun ne diye korunmuyorsun kısmını geçicem...
bu ilaçtan dolayı ara kanaman olmuş olabilir,çünkü hormonları altüst ediyor...ya da hamile olabilirsin ve ara kanama bundan dolayı olabilir,yerleşme kanaması falan...
bu arada hamileysen,2 günde 6 ilişkiyle kızın olur

Sağol bacım Allah razı olsun. Sen yinede duandan vaz geçme Rabbim nerden nasıl kapılar açar hiç bilmeyiz. Birde eşini hayırlı bir iş için ikna etmek istiyorsan mesela bebek için bol bol ya vedüd oku. Allah'ın izniyle ikna olacaktır.

Apranaxx doğruyu söyle bendemi böyle yAptım itiraf et?

Yaa lutfen yardimci olun bi sekilde bana soru sorun ben cevaplarim cahilim bu konuda bi bilgim yok

yok kızzz sen topiğin araştırmacı gazetecisisin yerin ayrı

Yaa lutfen yardimci olun bi sekilde bana soru sorun ben cevaplarim cahilim bu konuda bi bilgim yok

13 -14 u iliskim oldu 16 sinda norlevoyu ictim

e yazdım ya ben sana..sen bekar mısın yoksa
ocağı bilmem de şubatta geç kalmışsın hapı içmek için...mümkün olan en kısa sürede içmen gerekir,yani ne kadar erken içersen koruması o kadar fazla ama sen geç kalmışsın...13 ünden hesaplarsak 3 gün sonra içmişsin...

dr a gitme imkanın yok mu,sağlık ocağına falan...
bi de neden bu kadar sık içiyorsun bu hapı,çok tehlikeli yaptığın iş

Alemsin yaa canım sende kalmamis sındir

Ozaman değilsin çünkü ilacın etkisi 72 saate kadar varmış. Senin şimdi adetin düzensiz olur ı ilaç yapıyor çünkü. O yüzden merak etme düzene girmesi en az 3 ayı bulur. Ve aralarda kanamada yapar.

inşallah adet olurum ve hamile değilimdir umarım işe yarar ilaç evet bekarım sizi görmesem bile utanıyorum yazareken ne yapacagımı da bılmıorm cahılım bu konuda saglık ocagına nasıl gıderım ya haber verılırse aıleme yada baska bıse bılmıorm ne yapcagımı ne olursa olsun adıramam zaten o gunaha gıremem

Yaparken günaha girmiyormusunda aldırıncamı günaha giriyorsun. Ya ALLAHIM ne insanlar var. Yargılamak istemiyorum ama gittiğin yol yol değil. Dilerim en kısa zamanda doğru yolu bulursun.

Yaparken günaha girmiyormusunda aldırıncamı günaha giriyorsun. Ya ALLAHIM ne insanlar var. Yargılamak istemiyorum ama gittiğin yol yol değil. Dilerim en kısa zamanda doğru yolu bulursun.
Ben sizden yardım bekledım benı yargılayın demedım çok ayıp yaptıgınız yargılamak ıstemıorm dıyosunuz bı yandan da yargılıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…