Süper Anneler - 2011

Canım ben normalde 28 günde bir oluyorum ocağın 23 de oldum düşük yaptım işte. Bu ayda eğer yine 28 günde olursa şubatın 20 sine denk gelecek. Belki dahada geç olurum çünkü hiç belirti yok

Canım ben normalde 28 günde bir oluyorum ocağın 23 de oldum düşük yaptım işte. Bu ayda eğer yine 28 günde olursa şubatın 20 sine denk gelecek. Belki dahada geç olurum çünkü hiç belirti yok

canım ben düşükten sonra ilk adetim 45 dün sonra olmustu.hatta doktorumda demişti 40 gün sürer diye hayırlısı olur inş eşin yurtdısındayken denk gelmez canım

canım denemen hayırlı olsun valla 2.deneme olayını bilmiyorum herkes başka bi şey diyor ben bi kere denedim oldu düştü.sonra ocakta olmadı şimdide bi deneme bekliyorum.rabbim verdikten sonra hertürlü olur.

Canım ben testlerden hiç anlamıyorum yoksa yardım ederdim. Birde sen dinde pik yaptı dedin iki gün üst üste pik olmazki

yok hayatım dün yaptığım test t ve hemen hemen aynıydı bugün pik yaptı t çok koyu pikten önce ilşkiye giren ve pikten sonrada devam edenlerin de şansı varmış bakalım gece deneyeceğim yoksa eşim evde şimdi mi denesem bilemiyorum ki ama çatlama olmamış henüz yler ölecek diye korkuyorum

valla canım herkes farklı farklı denemiş hangisi içine siniyorsa öyle yap ph ölçtünmü testi kacta yaptın enson akıntın felan varmı

valla canım herkes farklı farklı denemiş hangisi içine siniyorsa öyle yap ph ölçtünmü testi kacta yaptın enson akıntın felan varmı

ph sabah öğlen 2 de 7 şimdi 6 ovu.testini yarım saat sonra yapacağım saat 12 de t çok belirgindi pik yapmış akıntım sabah daha fazlaydı ama geceki şeylermi çıktı bilemem ama seffaftı

Catlama olmadiysa niye riske atiyosun bekle geceyi

mrb bebeğimden dolayı hemen cevap yazamıyorum fırsat buldukça giriyorum topiğe evet ben adet döngümün uzunluguna güvendim ve otomatik hesaplayıcılara güvendim ay 29 günde adetim gelmişti en son 12.günde ilişki oldu eminim o gunden hamile kaldım yumurta akı kıvamında şeffaf bir akıntı geldi hemen ilişki olmuştu insanın vücudunu tanıması çok önemli bir kere doktoruma sormuştum ovulasyon zamanını bu kadından kadına her ay değişir demişti adet döngüsü ne olursa olsun yumurtlama bazen geç bazen erken olurmus en iyisi takip yapmak inş aradığın doktoru bulursun genelde erkek bebek için öneriyorlar takibi ama kız için istediğini söylersen eminim doktorda çok şaşırır:)

Senin neyin oldu? Bu yönteme göre?

banada hiç bir zaman kızım olmıycakmıs gibi geliyordu ilk oğlumdan sonra ikincide erkek olunca iyice inandırdım buna kendimi ama bu çok yanlış hep olumlu dusun önce kendin inan olabileceğine sen elinden geleni yap gerisi allaha ve kadere kalmış

canım ben düşükten sonra ilk adetim 45 dün sonra olmustu.hatta doktorumda demişti 40 gün sürer diye hayırlısı olur inş eşin yurtdısındayken denk gelmez canım

Benim 5 haftalık olduğu için dr çok küçük o yüzden erken olursun demişti. Bakalım hayırlısı. Neticede nasipten ötesi olmuyor

tamam bekleyeceğim az sonra tekrar test yapacağım pik yaptığına göre çatlamamıştır değilmi yler zaten 24 saat yaşıyormuş kısmet olcağı varda olur

canım aksilik yaşamışsın...işte beni en sonunda delirten bu testlerin zırt pırt açılıp koyulaşması oldu...kendini sıkıp yum bekliyosun,adamla kavga edip perhizi bekletiyorsun,tam çatladı oh deyip deneme yapıyorsun hoopp ertesi gün pik çıkıyo
şimdi dün için olan olmuş yapıcak bişey yok...ama kızlar çat anını sadece teste bırakmayın,ağrı sancı ve akıntıyı da takip edin,ateş ölçün...mesela şunu bir türlü açıklığa kavuşturamadık burda,senin pik dediğin ne? t çizgisi c den çok daha koyuysa bu piktir ve test pik halinde 3 gün bile kalabilir bkz;eylülüngülü

şimdi dünü unut...aynı periyotlarla testini yapmaya devam et...önce iki çizginin eşitlenmesini bekle...eşitliği gördükten sonra akıntı ve sancıya odaklan...silikleşme olduğunda geç kalıyo olabliriz..bu yüzden t tam olarak silinmese bile c den daha açık gördüğün saat denemeyi yap derim...belki bu gece pikle geçer ve 2. deneme yarın sabaha kalır..böylece perhiz de uzamış olur...

Senin neyin oldu? Bu yönteme göre?

benim oğlum oldu iki oğlum var ben bu yöntemi kız için denemiştim adet sonrası sık ilişki yumdan 3 gün öncesine kadar ilk oğluma adet bittikten bir haftasonra yumurtlama zamanında hamile kaldım tersini demiyim dedim olmadı ikisinde de ortalama 28 günde adet görüyordum ama iki farklı zamanda olsa erkekge hamile kaldım

tamam bekleyeceğim az sonra tekrar test yapacağım pik yaptığına göre çatlamamıştır değilmi yler zaten 24 saat yaşıyormuş kısmet olcağı varda olur

tabi canım pik yaptıysa catlamamıstır 6 da yap bakalım testini keske fot yükleyebileydin gecen aya göre farklı deneme yapmış oldun hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…