- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.621
Daha once kime yazmistim bilmiyom gijnije yazdim herhalde ama geçmişten okudugum kadariyla pervaner diye biri smart ov testi cok memnunum demiş cift cizgiden sonra 30 ve 38. Saatler iliski ile ve Allah in izniyle oglani bulmuş
kız sen hangi marka ov testi kullanıyorsun böyle çatır çatır sonuç veriyor maş.. benimkiler hep bozuk
selam
geçmişi falan okuyamadım kızlar. okuyamıcam da.. başım çatlıyor ağrıdan.
bugün, 'gün' merasimim vardı, bendeydik malum. geçti, atlattım çok şükür hayırlısıyla.
ama bir de bana sorun.....
dün, bizim sperm testi sonucu çıktı, doktorumuz aradı sonucu anlattı.
sperm miktarı 18000000, hareketlilik %5, hareketsiz miktar %48 dedi.
20.000.000 olunca normalmiş, hareketlilik %50 olmalıymış.
apranax, senin dediğin hapı tavsye etti, ama bununla 6 ayda ancak kendine gelir bu rakamlar... sonrasında çalışmalara başlarsınız tam anlamıyla inşallah... dedi.
ya da aşılama önerdi.
yaşlarımız ilerlediği için (34 ben, 4 eşim).. aşılamaya geçelim, zaman kaybetmeyelim... öneriyorum dedi.
eşimle konuştuk, O da aynı şekilde, aşılamaya sıcak baktı. uğraşmak istemedi... ilaç iç, bekle, test yap.. sonuç bekle... bu aşamalarla uğraşmak istemedi anladığım kadarıyla.
üzüldü.
O üzülünce, ben daha çok üzüldüm.
hep diyordum size, bende akıntı yok, o uzayan akıntı yok.... ondan hamiş olamıyorum ben ..diyordum. keşke öyle bi sıkıntı olsaydı. keşke sebep bu gibi bişey olsaydı.
kocam üzülünce, ben çok üzüldüm.
bugün iş toplantısı için izmire gitti, akşam da orda.. yarın gelecek.
düşünüyordur şimdi otelde, kendi kendine kuruyordur.. kimbilir neler düşünüyor... offf
selam
bugün, 'gün' merasimim vardı, bendeydik malum. geçti, atlattım çok şükür hayırlısıyla.
apranax, senin dediğin hapı tavsye etti, ama bununla 6 ayda ancak kendine gelir bu rakamlar... sonrasında çalışmalara başlarsınız tam anlamıyla inşallah... dedi.
ya da aşılama önerdi.
yaşlarımız ilerlediği için (34 ben, 4 eşim).. aşılamaya geçelim, zaman kaybetmeyelim... öneriyorum dedi.
eşimle konuştuk, O da aynı şekilde, aşılamaya sıcak baktı. uğraşmak istemedi... ilaç iç, bekle, test yap.. sonuç bekle... bu aşamalarla uğraşmak istemedi anladığım kadarıyla.
üzüldü.
hep diyordum size, bende akıntı yok, o uzayan akıntı yok.... ondan hamiş olamıyorum ben ..diyordum. keşke öyle bi sıkıntı olsaydı. keşke sebep bu gibi bişey olsaydı.
düşünüyordur şimdi otelde, kendi kendine kuruyordur.. kimbilir neler düşünüyor... offf
İlgi bekliyorum kuşum ya zaten kist mist moralim bozukparaya kıyıp alacağım gülen yüzü çünkü lobodan hiçç memnun kalmadım ayrıca bir kere bile tek çizgisini bile doğru göstermedi adaçayı mı kızzzz doğurtucan bize bi daha kızzzzz adaçayı kız diyetinde yeşilçaydır oooo
:2: kızlar aldığım ovulasyon tesleri bozuk çıktı. Ph kağıtlarımda geldi vajina 5, orgazm sıvısı 6 yani vücudum hiç alkali değil ben nasıl alkali yapabilirim. Bu arada bugun medipol hastanesine gittim oradaki doktor içimi rahatlattı kistin fındıktan daha küçük olduğunu hamile kalmama engel olmadığını rahimim temiz olduğunu söyledi. Bir an önce korunmayı bırak hamile kalamazsan o zaman tedaviye başlarız dedi. Ben nisan ayında çalışma yapmak istiyordum doktorda hemen korunmayı bırak dedi şimdi ben napacağım? hızlı bir şekilde nasıl alkali olabilirim??
selam
ya da aşılama önerdi.
üzüldü.
kızzz küsme hemen daha çok gidip gelicem beğendim ben doktoru hem nevrim döndü o ne kadar büyük hastane öyle bacım
Ne üzülüyon kız aşılama filanda yapma sakın keserim seni aşılama hep kız oluyor genelde. Bak apranaxxın kocasına uyguladığı şeyi uygula bir haftada tavan yapmış tekrar kocayı götür teste bak Dr bile şok olacak. Stres yapma birde sakın biz hep sana destek olucaz üzülme sen yeterki
:))) 30 lu hic almadim bacisi.ins bozuk cikmaz
galenik dekullandım daha iyi tabiki labaqouik gecen ay 20 lilerinde 4 tanesi bozuk cıktı valla her ay böyle çizgililere daha cok para gidiyor bide saglam cıksa bari bu ay hasta olursam gülenyüz alıcam
öyle mi diyorsun?
aşılama sonucu, hep kız mı oluyor hakkatten? bunu nerde okudun? ben de okumak istiyorum.
neye bakıyım? neyi okuyayım bilemiyorum gijnij..
o kadar yabancı bi konu yani.... aşılama.... ne bu aşılama ya.... nerden çıktı şimdi karşımıza... off
proxeed di mi? evet,
bence de ben hemen bunu alıyorum yarın, kullanıyorum benim kocişe...
bi de bununla deniyoruz.
bu arada, ben de bu benim ph arttırma damlasını içsem miii? ph 10 seviyesi nasıl bişey acaba? çok mu fazla? yoksa bırakayım mı hiç kullanmayayım mı?
zaten manzara pek parlak değil, bir de bu gibi şeylerle daha olumsuz etkiletmemeli miyim?
öyle mi diyorsun?
aşılama sonucu, hep kız mı oluyor hakkatten? bunu nerde okudun? ben de okumak istiyorum.
neye bakıyım? neyi okuyayım bilemiyorum gijnij..
o kadar yabancı bi konu yani.... aşılama.... ne bu aşılama ya.... nerden çıktı şimdi karşımıza... off
proxeed di mi? evet,
bence de ben hemen bunu alıyorum yarın, kullanıyorum benim kocişe...
bi de bununla deniyoruz.
bu arada, ben de bu benim ph arttırma damlasını içsem miii? ph 10 seviyesi nasıl bişey acaba? çok mu fazla? yoksa bırakayım mı hiç kullanmayayım mı?
zaten manzara pek parlak değil, bir de bu gibi şeylerle daha olumsuz etkiletmemeli miyim?
Valla çok yerde okudum ve duydum aşılama kız diye. Bence sen doğal yoldan en azından bikere daha dene 1 ayda sende kocanda yaşlanmaz. Birde sakın o ph damlasını kullanma ya nasıl güvenirsin öyle şeylere inanmıyorum sana. Herkes nasıl yapıp yükseltiyorsa sende öyle yap. Doğallıktan asla şaşma.
Canim benim skma canini hersey bir sinav belki boyle oldu eskiden ilac icmeyen kurlere sicak bakmayan esin sperm hizinin dusuk oldugunu ogrendi morali bozuldu kafasinda kurdu artik hap icmeye kur uygulamaya sicak bakacaktir vardir herseyde bir hayir sen hemen pes etme. Istatistik olarak asilamayla kiz bebek daha fazla oluyor benim cevremde ne kadar asilama yapan varsa hepsinin kizi oldu. Bence asilamaya gerek yok cunku zaten bir cocugun var buda demek okuyor ki normal yollardan bir tane daha olabilir. Hemen keci boynuzu kurunu uygula. Arkadaslarin soyleyecegi ilaclarida kullan hersey guzel olacak bize guven.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?