- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.601
Ben sizden yardım bekledım benı yargılayın demedım çok ayıp yaptıgınız yargılamak ıstemıorm dıyosunuz bı yandan da yargılıyosunuz
Ben sizden yardım bekledım benı yargılayın demedım çok ayıp yaptıgınız yargılamak ıstemıorm dıyosunuz bı yandan da yargılıyosunuz
sözün bittiği yer...hamileyim kızlar....darısı başınıza...
ph sabah öğlen 2 de 7 şimdi 6 ovu.testini yarım saat sonra yapacağım saat 12 de t çok belirgindi pik yapmış akıntım sabah daha fazlaydı ama geceki şeylermi çıktı bilemem ama seffaftı
12 yazmışım testim öglen 2 de pik yaptı.. ph şuan 6...
canım aksilik yaşamışsın...işte beni en sonunda delirten bu testlerin zırt pırt açılıp koyulaşması oldu...kendini sıkıp yum bekliyosun,adamla kavga edip perhizi bekletiyorsun,tam çatladı oh deyip deneme yapıyorsun hoopp ertesi gün pik çıkıyo
şimdi dün için olan olmuş yapıcak bişey yok...ama kızlar çat anını sadece teste bırakmayın,ağrı sancı ve akıntıyı da takip edin,ateş ölçün...mesela şunu bir türlü açıklığa kavuşturamadık burda,senin pik dediğin ne? t çizgisi c den çok daha koyuysa bu piktir ve test pik halinde 3 gün bile kalabilir bkz;eylülüngülü
şimdi dünü unut...aynı periyotlarla testini yapmaya devam et...önce iki çizginin eşitlenmesini bekle...eşitliği gördükten sonra akıntı ve sancıya odaklan...silikleşme olduğunda geç kalıyo olabliriz..bu yüzden t tam olarak silinmese bile c den daha açık gördüğün saat denemeyi yap derim...belki bu gece pikle geçer ve 2. deneme yarın sabaha kalır..böylece perhiz de uzamış olur...
Merhaba ayin 13 -14 ilskm oldu 6 kez icime bosaldi ben norlevoyu ayin 16 da kullandim ocagin 25 inde de norlevo kullanmstm hamile olablrmym ocagin 14 adet olmstm 28 inde fln kanamam oldu ara kanama mi yoksa adet mi oldum bilmiyorum zaten anlayamadm artik 28 indn sonra mi takip edicem yoksa eskisi gbi devam.mi eger oyleyse hala adet olmadim kafam cok karisik beni aydinlatin lutfen
tamam bekleyeceğim az sonra tekrar test yapacağım pik yaptığına göre çatlamamıştır değilmi yler zaten 24 saat yaşıyormuş kısmet olcağı varda olur
:2: kızlar aldığım ovulasyon tesleri bozuk çıktı. Ph kağıtlarımda geldi vajina 5, orgazm sıvısı 6 yani vücudum hiç alkali değil ben nasıl alkali yapabilirim. Bu arada bugun medipol hastanesine gittim oradaki doktor içimi rahatlattı kistin fındıktan daha küçük olduğunu hamile kalmama engel olmadığını rahimim temiz olduğunu söyledi. Bir an önce korunmayı bırak hamile kalamazsan o zaman tedaviye başlarız dedi. Ben nisan ayında çalışma yapmak istiyordum doktorda hemen korunmayı bırak dedi şimdi ben napacağım? hızlı bir şekilde nasıl alkali olabilirim??
Guzelim oyle bi yere soruyprsunki yani alacagin cevaplar belli.bu kadar korkuyosan neden gizli sakli seyler yapiyosun.herkesin kendi secimi ama seninki bile bile lades.cahillikle hic ilgisi yok.bugun uyelik almissin pat diye girip yazdin.ne bekledin ki.6 kez olana kadar aklin nerdeydi.bu kadar bilincsiz davranmaya devam edersen bigun pat diye acillik olursun ailen ogrenir zaten.sen bu isleri bi daha dusun derim.inşallah adet olurum ve hamile değilimdir umarım işe yarar ilaç evet bekarım sizi görmesem bile utanıyorum yazareken ne yapacagımı da bılmıorm cahılım bu konuda saglık ocagına nasıl gıderım ya haber verılırse aıleme yada baska bıse bılmıorm ne yapcagımı ne olursa olsun adıramam zaten o gunaha gıremem
:2: kızlar aldığım ovulasyon tesleri bozuk çıktı. Ph kağıtlarımda geldi vajina 5, orgazm sıvısı 6 yani vücudum hiç alkali değil ben nasıl alkali yapabilirim. Bu arada bugun medipol hastanesine gittim oradaki doktor içimi rahatlattı kistin fındıktan daha küçük olduğunu hamile kalmama engel olmadığını rahimim temiz olduğunu söyledi. Bir an önce korunmayı bırak hamile kalamazsan o zaman tedaviye başlarız dedi. Ben nisan ayında çalışma yapmak istiyordum doktorda hemen korunmayı bırak dedi şimdi ben napacağım? hızlı bir şekilde nasıl alkali olabilirim??
Canım çok haklıymışsın laboquik marka 50li ov testleri bozuk çıktı. Şimdi hangi marka almalıyım_? laboların 20lileride bozuk çıkıyor mu?
Guzelim oyle bi yere soruyprsunki yani alacagin cevaplar belli.bu kadar korkuyosan neden gizli sakli seyler yapiyosun.herkesin kendi secimi ama seninki bile bile lades.cahillikle hic ilgisi yok.bugun uyelik almissin pat diye girip yazdin.ne bekledin ki.6 kez olana kadar aklin nerdeydi.bu kadar bilincsiz davranmaya devam edersen bigun pat diye acillik olursun ailen ogrenir zaten.sen bu isleri bi daha dusun derim.
Kız bende lobo 30 lu aldım onların hepsimi yanlış çıkıyor anam anam ne edeyim
Kiyamaaam ilgi mi bekliyosun seennn :) malesef canim o testler hatali.galenik olabilir.bana kalsa en iyisi gulemyuz ama pahali.bi de karbonatli su ic ph icin ve limonata..gecmiste adacayi da okumustum ama simdi teldeyim.sabah ayrontili bakarim
Ya kızlar ben orgazm olunca su filan gelmiyor ya nasıl ölçüyorsunuz? Banada söyleyin
:))) 30 lu hic almadim bacisi.ins bozuk cikmazBende lobo 30 lu aldım odamı yanlış çıkıyor kız hangisini alalım? Kestane kebap acele cevap
Canım çok haklıymışsın laboquik marka 50li ov testleri bozuk çıktı. Şimdi hangi marka almalıyım_? laboların 20lileride bozuk çıkıyor mu?
Guzelim oyle bi yere soruyprsunki yani alacagin cevaplar belli.bu kadar korkuyosan neden gizli sakli seyler yapiyosun.herkesin kendi secimi ama seninki bile bile lades.cahillikle hic ilgisi yok.bugun uyelik almissin pat diye girip yazdin.ne bekledin ki.6 kez olana kadar aklin nerdeydi.bu kadar bilincsiz davranmaya devam edersen bigun pat diye acillik olursun ailen ogrenir zaten.sen bu isleri bi daha dusun derim.
Kiyamaaam ilgi mi bekliyosun seennn :) malesef canim o testler hatali.galenik olabilir.bana kalsa en iyisi gulemyuz ama pahali.bi de karbonatli su ic ph icin ve limonata..gecmiste adacayi da okumustum ama simdi teldeyim.sabah ayrontili bakarim
Ya kızlar ben orgazm olunca su filan gelmiyor ya nasıl ölçüyorsunuz? Banada söyleyin
Küstüm ben sana hıhhh konuşmıcam bir daha. Buraya kadar gel haber verme aşk olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?