Süper Anneler - 2011

Testemi bı hata var canim....hani desem tek test iki gün positiv gosterdidemi monitör göstermedi desem...bana monitör yumurta gösterince test yaptım oda positivdi çıktı,yani ikiside.....
Vala cok karisik

gülenyüz bir defa pozitif çıktı sonra hep negatif çıktı. 3 saatte bir uyguladım gülenyüzü. çok sık mı oldu acaba ondan mıdır?

aaa neden oyle olduki peki monitor ne dedi
birde teravet bu gulen yuzu iki gun arka arkaya yapsak yine guluyomu bize yoksa sadece bi kezmi guluyo

rabbım gonlundekını versın.dur balaım henuz ortada kesın bışey yok.

canım benımm.nasılsın kız nıhayet denemeye karar vermışsın..iyi iyi

ayyy yaaa sorma helencimm bi yanimda boyle cook rahatsin diyoo ama eninde sonunda rabbim verirse olacak insallah
en iyisii arayi fazla acmayayim diyorum
oyle rahatim ki anlatamamm kizim buyudu eski formuma dondum offffff
sil bastann tekrarrr.................ama insallah bu kez maviliyle gecer o gunler

bacım geceleri girebiliyorum ancak. ben kadın diyet yapmak ve maden suyu içmek dışında bişey yapmamalı. calcium sandoz gelinciğin siklusunu hemen bozmuştu. erkek kullanabilir ama sperm çoğaltmak için.

aynenn katılıyorum teravete son ay calsıyum sandoz ve folık asıt kullanıyordum ömrümde ilk defa galıba çünkü hiç hatırlamıyorum 26 güne düşüverdı ve ben o ay deneme yapacaktım resmen yıkıldımm hangi gün çatlayacağımı bıle kestıremedım kii erkek bebek için çok daha önemlı kullanmayın kızlar bana kalırsada düzenınızı bozmayın derim ben pişman olmuştumm

bencede uzatma rayaı orkıdem.ne olacaksa olsun gayrı korkunun ecele faydası yok

aaaa clearblue gibi bi test yanılmış olabılırmıki bugüne kadar hiç bu şekılde olmuşmuydu teroşş

2 gün boyunca güler.

hayır teroşşşşşşşş
bende 1 gün güldü...
son gebeliğimde sabah ikinci idrarla yaptım gülen yüz çıktı ertesi gün yaptım hemde ilk idrardı gülenyüz çıkmadı...gülenyüzden önceki günde çıkmamıştı yani tek gün çıktı...bence bünyelerin lh tavan yapma olayından kaynaklanıyor olabilir...benimki çabuk tavan yaptı ve düştüki sadece bir gün güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…