- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.861
maşallh herkes burda.canlarım nasılsınız:)
rabbım gonlundekını versın.dur balaım henuz ortada kesın bışey yok.yine ayni onuc olucak o zaman cunku gecen defa da boyle dediniz kiz oldu
demekki kismet boyle
ayyyy canomm gelmis hosgeldinn cnmm nasilsinnnn
kızlar bakın ne oldu. pazar günü saat 15 te 18 de gülenyüz yaptım negatif çıktı.
21 de tekrar uyguladım ve pozitif çıktı. sonra sabah monitör sonuçlarına baktım yumurtlama göstermedi. şok oldum. çünkü 2 cihaz çelişti. sonra yine gülen yüz uyguladım 2-3 saat aralıklarla hep negatif çıktı. yorumlarınızı bekliyorum.
gülenyüz bir defa pozitif çıktı sonra hep negatif çıktı. 3 saatte bir uyguladım gülenyüzü. çok sık mı oldu acaba ondan mıdır?
3 gün öncesi erkek olanı gördüm de 5 gün görmedim.
rabbım gonlundekını versın.dur balaım henuz ortada kesın bışey yok.
canım benımm.nasılsın kız nıhayet denemeye karar vermışsın..iyi iyi
bacım geceleri girebiliyorum ancak. ben kadın diyet yapmak ve maden suyu içmek dışında bişey yapmamalı. calcium sandoz gelinciğin siklusunu hemen bozmuştu. erkek kullanabilir ama sperm çoğaltmak için.
yine ayni onuc olucak o zaman cunku gecen defa da boyle dediniz kiz oldu
demekki kismet boyle
ayyy yaaa sorma helencimm bi yanimda boyle cook rahatsin diyoo ama eninde sonunda rabbim verirse olacak insallah
en iyisii arayi fazla acmayayim diyorum
oyle rahatim ki anlatamamm kizim buyudu eski formuma dondum offffff
sil bastann tekrarrr.................ama insallah bu kez maviliyle gecer o gunler
aaa neden oyle olduki peki monitor ne dedi
birde teravet bu gulen yuzu iki gun arka arkaya yapsak yine guluyomu bize yoksa sadece bi kezmi guluyo
ayy be hamiş değilim ama ya olursam diye bende tahmin istiyorum teravetçim nolurrrsadece 16 sı olsaydı daha iyi olurdu. % 50 ye %50
kızlar bakın ne oldu. pazar günü saat 15 te 18 de gülenyüz yaptım negatif çıktı.
21 de tekrar uyguladım ve pozitif çıktı. sonra sabah monitör sonuçlarına baktım yumurtlama göstermedi. şok oldum. çünkü 2 cihaz çelişti. sonra yine gülen yüz uyguladım 2-3 saat aralıklarla hep negatif çıktı. yorumlarınızı bekliyorum.
gülenyüz bir defa pozitif çıktı sonra hep negatif çıktı. 3 saatte bir uyguladım gülenyüzü. çok sık mı oldu acaba ondan mıdır?
Sanmıyorum ondan önceki ay ben kaç kez yaptım hep positivdi
Testemi bı hata var canim....hani desem tek test iki gün positiv gosterdidemi monitör göstermedi desem...bana monitör yumurta gösterince test yaptım oda positivdi çıktı,yani ikiside.....
Vala cok karisik
ayy be hamiş değilim ama ya olursam diye bende tahmin istiyorum teravetçim nolurrr
28 günde adet oluyorum
son adet tarihim 8 kasım
ilişki tarihleri 20-21 kasım
ov testi 19 ve 20 kasımda pozitifti
19 unda saat 12 de (öğle) pozitifti 20 sinde sabah 6:3019 unda saat kaçta pozitif çıktı. ilişki 20 si saat kaçtaydı
2 gün boyunca güler.
rabbım gonlundekını versın.dur balaım henuz ortada kesın bışey yok.
canım benımm.nasılsın kız nıhayet denemeye karar vermışsın..iyi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?