Süper Anneler - 2011

çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına
inşallah gönlünce olur cinsiyette

darısı bizlere olsun inşallahhhhhhhhhhh
tüm bebek isteyenlere

ayy cnm rabbim bizede gostersin insallah o gunlerii
bu arada senin takvime baktikca gunler cabucak gecse diyorum
aman canim dikkat et kendine 10 haftaya kadar

amın canım amiiiiiiinnnnnnn burdan oğluşumun pipisini gördüm dediğin gün gelır inş.cümle isteyenin
sorma kız orkiş sankı günler geçmıyor düşününce insan merak etmedende duramıyor ,inan hiç dıkkat etmıyorum edemıyorum doğrusu mesela yarın misafırım gelcek daha yenı oturdumyemek molalarında buraya takılıyom RABBIM korur inş,

regl oldum nihayet kızlar...lekelerden sonra umutlanmıştım ama bugün geldi
bu ay testlerim var bu ay çatlama sonrasını deniycem.demekki rastgelede denesem olmiiiiii bu ayda pozitif ovulasyondan 30 34 saat sonrasını denerim....ama diyeti kestim.

Canim nerden katılıyorsun,ben Almanya....eğer almanyadansa sana bı sayfa söyliyim orda herseyi araştıra bilirsin....

slm kıslarrr akşam okuldan gelirken eczaneye uğradımm e vitamini( evicap )zinco ama kapsül220 mğ dı balık yağı ave d vitamini olmayandan alıcam ne diyonuzzz orkdimm bunları alıyım erkek bebek diyetineeee okeylersen alıcammmm
ü

bence çinkoya gerek yok. e vitaminini de erkek kullanmalı.

evicap ve zinco tamam canim balik yaginda a ve d vitamini olmayacak evet zincomega marka onerebilirim ama ben almadim henuz :44:

cnm yogunmusun pek bi nadir girer oldun yapma bak destege ihtiyacimiz varr benim son iki ayim kaldii
bilgi paylasiminda bulunalimm

bacım geceleri girebiliyorum ancak. ben kadın diyet yapmak ve maden suyu içmek dışında bişey yapmamalı. calcium sandoz gelinciğin siklusunu hemen bozmuştu. erkek kullanabilir ama sperm çoğaltmak için.

kepek ekmeği yasak değil mi orkiş.

ben orgazm olayinda su kaniya vrdim kizlar
orgazmi son anda olmak gerek
cunki ben kizimda oldum oldum ama bitene kadar kurudum yani
o sivilari yakalamak onemli yumurtlamanin saati oldugu gibi orgazminda dakikasini bulmak onemli

orgazm alkali yapabilir. ama kızı olan bir çift yumurtlamanıza 2 gün kala yaparsa istediği kadar orgazm olsun kız olur. yani ovulasyonu yakalamışsak orgazmın faydası olur sadece.

kızlar bakın ne oldu. pazar günü saat 15 te 18 de gülenyüz yaptım negatif çıktı.
21 de tekrar uyguladım ve pozitif çıktı. sonra sabah monitör sonuçlarına baktım yumurtlama göstermedi. şok oldum. çünkü 2 cihaz çelişti. sonra yine gülen yüz uyguladım 2-3 saat aralıklarla hep negatif çıktı. yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
teravet cnm senin benim icin ikinci kizima yaptigin yorumun dogru cikmisti
suan 5 haftalik hamileyim
30 gunden bir adet olurdum hep
son adet tarihim 30 eylul
iliski gunum 12 ve 16 ekim
eger mumkunse bir yorum yaparmisin

teravet ben potasyum hapi alicam
birde yesilcay tableti bunun disinda ek olarak ne alabilirim
balik yagida dahil

cnm yanlis anlasilmasin ben kepek ekmegi diye kahverengi undan yapilana diyorum
o serbest
kahverengi seker kahverengi un onlar serbest

nasil yaniii ikiside yumurtlama yok dedi degilmi dogrumu anladimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…