- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.841
slm kizlar ben geldim,cok sukur bebek iyimis,hiç bir sorun yok,cinsiyetini soyleyemem cok erken dedi,yanilabiliriz dedi,bende israr ettim hiç bisey soyleyemezmisiniz die pipi gorunmuyor dedi,kizlar insallah kizdir yaa,gelecek aya kaldi artik :)
ayy cnm rabbim bizede gostersin insallah o gunlerii
bu arada senin takvime baktikca gunler cabucak gecse diyorum
aman canim dikkat et kendine 10 haftaya kadar
çok teşekkür ederim, çok güzel anlatmışsın
arkdslr mrh,benimde iki kizm var ve yurdisindayim,benimde burdaki doktorum rejim verdi ayni burda paylasilanlar gibi,ya bende bu ovulasyonu cozemedim,cunku adetlerim bi duzgun bi degil ama galiba orgazma bagli cocugun cinsiyeti,cunku cevremde cok duydum bunu orgazm ve yumurtlamaya yakin olucak daaa bende cesaret yok:18:
teravet bugüne kadar gördüklerınde 5gün öncesı ilişki olupta erkek bebeği olan duydunmu hiç
hani sen uzun zamandır tarıhlerle uğrasıyoırsun ya bilgin vardır dıye düşündm
ikisinide yap istersen o sana kalmis cnm mesela matematik vardi ya o ikisinide yapti oglu oldu aksine yumurtanin ph si daha yuksek 9 kusurlerdee
valla teross aklim beynim darmaduman takviye tamda dun netten esime siparis verdirecektim larginini esim kullansa olmazmi ginseng yeterlimi yoksa sadece
simdi ben hic bi takviye almayayimmi e vitamini potasyum hapi yesil cay tableti bunlar yeterlimi sence cinkoda alayimmi
yok yapmadim terosum ama ben simdi anliyorumo zamanlar o kadr dengesiz besleniyodum ki birde laksatif kullanmistim bi ara oda ne yapiyomus biliyomusun vucudu inanilmaz asidik yapiyomus
yani kizim geliyomus coktanda bileneee................
slm kıslarrr akşam okuldan gelirken eczaneye uğradımm e vitamini( evicap )zinco ama kapsül220 mğ dı balık yağı ave d vitamini olmayandan alıcam ne diyonuzzz orkdimm bunları alıyım erkek bebek diyetineeee okeylersen alıcammmm
ü
cnm yogunmusun pek bi nadir girer oldun yapma bak destege ihtiyacimiz varr benim son iki ayim kaldii
bilgi paylasiminda bulunalimm
sevgili gulnevam
canim
tabiiki hersey allahtan biz bir nevi tedbir aliyoruz herseyi yapip tevekkulde edecegiz herseyi yaradana birakacagiz oda uygun gorurse verecek yok gormezse kadere razi gelecegiz
dr un bi kere basinda savmak gibi bisey yapmis ugrasamam dercesine yada ben dr um ben daha iyi bilirim oyle bisey yok dercesine
bi kere onun zamaninda bu son buluslar yokmustur bunlar sonradan ortaya atildi
ve hicbir dr luk kitabindada yazmaz bu bilgiler
ben isimde verecegim dr kutlugul yuksel ile maillestim bu konu uzerine
evet sabirla diyete devam edersen sansini yuzde 75 lere kadar cikarirsin dedi bana eee buda dr
morali bozmasen dua et allaha buraya geldiysek bi sebebi vardir
ya muradimiza erecegiz ya imtihan edilecegiz ya sabrimiz olculecek yada herseyi yaptik neden olmadi diye nasil bir hale dusecegiz isyanmi sukurmu
hepsi birer kader yolu bizim icin
takviyelere gelince larginini gnc tr den alabilirsin cnm netten
ben evicapi zincoyu eczanelerden aldim biraz pahaliya geldi ama
sut urunlerinden vazgec kuru kabuklu yeme
mesela ben bugun cok guzel kahvalti yaptigimi dusunuyorum domates suyu aldim domates aldim salatalik biber
domatesleri dogradim bi guzel bir caybardagi suyundan ilave ettim
salataliklar biberleride dogradim bol tuz
elma sirkesi kepek ekmegimi bana bana yedimm ohh mis gibi karnim doydu valla
ben orgazm olayinda su kaniya vrdim kizlar
orgazmi son anda olmak gerek
cunki ben kizimda oldum oldum ama bitene kadar kurudum yani
o sivilari yakalamak onemli yumurtlamanin saati oldugu gibi orgazminda dakikasini bulmak onemli
kızlar bakın ne oldu. pazar günü saat 15 te 18 de gülenyüz yaptım negatif çıktı.
21 de tekrar uyguladım ve pozitif çıktı. sonra sabah monitör sonuçlarına baktım yumurtlama göstermedi. şok oldum. çünkü 2 cihaz çelişti. sonra yine gülen yüz uyguladım 2-3 saat aralıklarla hep negatif çıktı. yorumlarınızı bekliyorum.
teravet cnm senin benim icin ikinci kizima yaptigin yorumun dogru cikmisti
suan 5 haftalik hamileyim
30 gunden bir adet olurdum hep
son adet tarihim 30 eylul
iliski gunum 12 ve 16 ekim
eger mumkunse bir yorum yaparmisin
nasil yaniii ikiside yumurtlama yok dedi degilmi dogrumu anladimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?