Süper Anneler - 2011

sevilcim herkesın hamılelği farklı olur bende olan sende olmaz sende oln bende onun çok takılma derım.bende oğlumda sadece sabahlar 2 3 ay kadar ara ara bulantım oldu çıkardım bel ağrısı çektım ama harıci çok güzel geçmişti çok şükür son ayımdada acayı şiştim hatta yere basınca ayaklarım acırdı bazen :)

Türkiyemmmmm

nerdesin bacııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ne oldu? belli mi bebiş...sağlığı nasılmış.....anlatsana gelip yaaaaaaaaaaaaaaa

teşekkürler canımm bende öyle düşünüyorum ama bir an insanın morali bo0zuluyo dengesi bozuluyo bende burda öğrendim bu diyetleri zaten şimdi alkalinli gıdaları araştırıyorum inş.dediğin gibi kader yolunda muradımıza ereriz inş...dur bende öle yapayım kavaltıdaaa canımmmm oğluşlarımızı alırız kucağımıza inş. bu diyeti kaç ay yapacağız 1 ay yetermiii
sencee..???

bu bilgisayar beni öldürecek

bir mesaj için saatlerce cebelleşiyorum...ya donuyor ya kendiliğinden kapanıyor
ya da ben kapatmak zorunda kalıyorum
kanser eder beni bu gidişle....atacam ama yenisini alamam şuan

şimdilik izlemede kalıyorum onuda başarabilirsem :)))))
kaçtım ben şimdiilik gelirim birkaç saat sonra

slm kizlar ben geldim,cok sukur bebek iyimis,hiç bir sorun yok,cinsiyetini soyleyemem cok erken dedi,yanilabiliriz dedi,bende israr ettim hiç bisey soyleyemezmisiniz die pipi gorunmuyor dedi,kizlar insallah kizdir yaa,gelecek aya kaldi artik :)

ne guzel bi duygu bu ya , Allahim tum isteyenlere yasatsin insallah,kolunu bacagini yuzunu kafasii gordum,kalp atislari felan insan her hamileliginde ayri heyecan duyuyo,diger cocuklarimda bende cocuktum, bu daha farkli sanki yaa:))

cnm uzun zamandır gıremiyorum güzel haberi şimdi öğrendim , hayırlı uğurlu olsun allah gönlündekini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı isteyen herkesin başına...

Cnm kizda pek yanilma olmuyor insoledir

ne guzel bi duygu bu ya , Allahim tum isteyenlere yasatsin insallah,kolunu bacagini yuzunu kafasii gordum,kalp atislari felan insan her hamileliginde ayri heyecan duyuyo,diger cocuklarimda bende cocuktum, bu daha farkli sanki yaa:))

Kiz sen yutrt disindamisin fransiizca tickerin

internetten bal şipariş ettim kızlar
eşim çok istedi en çokta oğlum için sütüne katıp içiriyorum4
4 kilo + polen = 110 lira

az önce kargocu geitrdi paketi ama ödemeyi alıp hemen gitti
akşam saati diyemi acaba acele etti bilemiyorum
dışından bişey farketmedim
ama paketi açtım balın 2 kavanozu kırılmış ve heryer bal
diğer kavanozlar polen kavanozu paket koruma kabı herşey bal içinde

hemen firmayı aradım
ben bunu bu şekilde kabul edemem dedim
telefona bakan bayan iade alacaklarını ve iade firmaya ulaştıktan sonra
balı yeniden yollayacaklarını söyledi ama bu arada ücret geri iade edilmiyor

çok canım sıkıldı yaaa
inşallah sıkıntı olmaz ....bende kendimi uyanık zannederdim
hiç bakmadım pakete bile ödemeyi yapıp kapıyı kapadım
afffffffffffffffffffffffffffffffffff

bernur abla gecmis olsun demek dusurdumu ne yolda kacarak gitmis
yeni bi kutu gelecekmis iste sikma canini

turkiyemm pipi yoksaa sayett umutlandirmak istememm ama bir ihtimal kiz olabilir 13. haftalarda erkek bebeklerde pipisii kendinden bile buyuk duruyo dombili bi cikinti oluyo hatta derdim ben bacak boyuna bak bide sunun pipisine derdim kocamaan dururdu
ayyy sanki bisuru oglum varmis gibi yazdimm cevremden gordugum kadari ile bu soylediklerim

cnm uzun zamandır gıremiyorum güzel haberi şimdi öğrendim , hayırlı uğurlu olsun allah gönlündekini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı isteyen herkesin başına...

çok teşekkür ederım gamtek sağol
aynen darısı bütün isteyenleree inşşşş...
türkıyem sağlıklı olmasına çok sevındım inş gönlündekı olur

bende oğlumda pipisini resmen görmüştüm orkişş o an nasıl heyecanlandığımı anlatamam yüzde 70 erkek dedi ama görünüyordu zaten sanırım drlarda tamamen emın konuşmek istemıyorlar

bi o kalmıştı dakikasını yakalama işi

hee kizz demi bi o kalmisti
o stresle olabilecekmiyiz bakalim

6 hafta kadar deniliyor cnm saglik acisindan
ama bak benim iki ayim var ben karbonatli suya basladim sut urunlerini kestim tamamen
birazcik sarkuteri urunlerini kaciriyorum gofret cikolata falan
onuda regl donemim yaklasti
takviyelere bende son 6 hafta kala baslayacagim insallahh
suan ph sim 6 larda

bende oğlumda pipisini resmen görmüştüm orkişş o an nasıl heyecanlandığımı anlatamam yüzde 70 erkek dedi ama görünüyordu zaten sanırım drlarda tamamen emın konuşmek istemıyorlar

ayy cnm rabbim bizede gostersin insallah o gunlerii
bu arada senin takvime baktikca gunler cabucak gecse diyorum
aman canim dikkat et kendine 10 haftaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…