- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.301
canım ben geçmişten geliyorumgözlerim sulandı artık okumaktan ne güzel teravet ve eylüle erkek bebek haberi alınca nekadar sevinmişler ALLAH bizede nasip edermi kızlar
eder insallah canim bende seningibi kararsizim umutluyum deyisik duygular icindeyim insallah ilk müjde sultandan gelirbizede umut olur
Ben gülen yüzü pazartesi kullanıcam. Bu arada ben 3 kızımada orgazm olmadım. Doktorum bana mutlaka bu sefer orgazm olman lazım demişti. Birincisi o an salgılanan sıvı y lerin geçmesini ve 7 saatte yuma ulaşan spermlerin o anki kasılma ile yuma 4 saatte ulaşmasını sağlıyor. İkincisi kadının sakin olması lazım erkek ise bi okadar ateşli olacakki erkek baskın gelsin ee bunun içinde kadın olurda kendini tutamazsa insanlık hali orgazm olduktan sonra isteksiz olacağı için ve erkekte ozaman istekli olacağı için y ler baskın gelecek ve yum y leri seçecek. Sanırım dediğin adamın videosuda bunu anlatıyor. Ben öncedende yazmıştım amcamın hanımı bunu her iki oğlundan denemiş bakın yum takibi yok sadece sık ilişki ve orgazm olarak hamile kalana kadar bu şekilde denemiş ve oğlu oldu iki tane. Kime söylediyseö hepsininde oldu dedi. Amcam bunu bir büyük doktordan öğrenmiş. Çünkü Amcam ilk karısından 3 kızı var yengem rahmini kaybedince ikinci evliliği yaptı ondan oğlu oldu. Doktor bunun üzerine ona söylemiş. Yani orgazm olduktan sonra yine sakın ola heveslenmryin. Bilmem anlatabildimmi?
Kızlar bugün kayınvalideme gittim. Bizi yemeğe çağırdı. Orada komşusunun yeğenleri iki küçük kız vardı biri 3 biri 1 yaşında. benimde kızım olduğu için çocuk beni çok sevdi eşim ve kızım önceden çıkıp arabayı getirmeye gittiler ben sonra herkesle görüştüm ve çıkarken 1 yaşındaki kız arkamdan gelmeye çalıştı kaynanam şeytani bir gülüşle bak arkandan geliyor doğuracaksın sen bir kız daha dedi. Bu kadın ne yapmaya çalışıyor. Eve geldim eşimlede tartıştım o yatak odasında uyuyor ben salonda sizlerle dertleşeyim dedim. Ağlamaktan mos mor oldum bu kadın bana ne yapmaya çalışıyor süreki imalı laf söylüyor bıktım usandım artık benim mutsuzluğumdan mutlu oluyor halbuki allah gönlüne göre versin demesi lazım. Bunca yıllık evliyim ilk defa boşanmayı aklıma getirdim kara kara düşünüyorum
kesinlikle canım ne yeme ne içme bence tek olay orgazm bugünki izledigim videodada adam diyor orgazm olan kadının oglu olur diye canım ins doktorunun dedigi gibi bu sefer orgazm olursun da en azından 3 kızından ayrı bişey denemiş olursun rabbımden hayırlısı valla bende hala regl olmadım yaa hiç bir belirtide yok bakalım gerci hamileysemde erken gebelik testleri bi işe yaramıyor diyebilecegim gülen yuz ve yumurta takibiyle beraber inş bacım bu sefer gönlüne göre olur
Yok daha neler. Bacım kocayı seviyorsan takmayacaksın kaynanayı. Boşanda onların ekmeğine yağ sür dimi. Birde bu Allah'ın işi kız olmuş erkek olmuş Rabbim öyle dilemiş demekki. ALLAH'IN sözünün üZerine söz söyleyen kendisi zarar eder. Kapa kulağını kim ne ederse kendine eder. Niye ağlıyorsun değermi? Rabbim büyük sen ona sığın duanıet Allah senide onuda görüyor.
Kızlar bugün kayınvalideme gittim. Bizi yemeğe çağırdı. Orada komşusunun yeğenleri iki küçük kız vardı biri 3 biri 1 yaşında. benimde kızım olduğu için çocuk beni çok sevdi eşim ve kızım önceden çıkıp arabayı getirmeye gittiler ben sonra herkesle görüştüm ve çıkarken 1 yaşındaki kız arkamdan gelmeye çalıştı kaynanam şeytani bir gülüşle bak arkandan geliyor doğuracaksın sen bir kız daha dedi. Bu kadın ne yapmaya çalışıyor. Eve geldim eşimlede tartıştım o yatak odasında uyuyor ben salonda sizlerle dertleşeyim dedim. Ağlamaktan mos mor oldum bu kadın bana ne yapmaya çalışıyor süreki imalı laf söylüyor bıktım usandım artık benim mutsuzluğumdan mutlu oluyor halbuki allah gönlüne göre versin demesi lazım. Bunca yıllık evliyim ilk defa boşanmayı aklıma getirdim kara kara düşünüyorum
nasıl kaynanalar var böyle senin kalbini kırdığı için mutlumu oluyor.Ne o batıl inançlarla sana laf sokuyor sen boşver arkadaşım eşin ne diyor annesine kızmadımı yani.Hani bir şey yazıyordu burada bencil kadınların erkek bebeği olurmuş sende öyle ol kendinden başka kimseyi takma kafana senin gibi gelini bulmuşta öpsün başına koysun hem ne olacakki kızın olsa birdaha,evladın hayırlısı .Allah sana nur topu gibi bir erkek bebek verir inşallah boşveeeer üzülme...
hem mutlu oluyor hemde zevk alıyor bu nasıl bir zihniyettir senelerdir çözemedim. eşim yoktu kızımla arabayı getirmeye gitmişti. sonra anlattım eve gelince kızdı ama arayıpta yada yüzüne karşı annesine kızmaz benim kocam asla yapmaz öyle bir şey. Ben ne yapayım ben mi söylettim verseydin cevabını dedi bende bir şey yapma iç şu çinko hapını dedim. Bana erkek doğurmak şart oldu doğurayımda çenesi kapansın laf sokacak başka birini bulsun. zaten hep dua ediyorum allah ona öyle bir uğraş versin ki bir daha benimle uğraşacak hali kalmasın inşallah. bu gecenin vaktinde beni ağlatıyor bir kalp kırmak kabeyi yıkmakla eşdeğer. beni en çok gijnij anlıyordur o da çok çekiyor kaynanasından. aminnnn allah banada sanada isteyen herkesede nur topu gibi ERKEK bebek versin inşallah. dediğin gibi evladın kızı erkeği yok ama oğlunu karnında kaybetmiş bir anneye böyle bir laf sokulmazdı bana koyanda o oldusöylediklerin için çok teşekkür edeirm canım buraya yazdım içim ferahladı allah seninde yüzünü güldürsün.
defnem canımmm sakin ol.eşinlede aranı bozuk onun daha çok mutlu olmasına sebep oluyorsun...ağlama lütfen sabırılı ol ve dik dur senin üzüldüğünü kırıldığını bildiğinde daha çok üstüne gelecektir.o yüzden oğlanda olsa benım evladım kızda olsa benim kimseye ilgilendirmez de oğlan olunca sen mi bakacaksın sanki de sen ona bir kez de aklı başına gelsin :))))))hem mutlu oluyor hemde zevk alıyor bu nasıl bir zihniyettir senelerdir çözemedim. eşim yoktu kızımla arabayı getirmeye gitmişti. sonra anlattım eve gelince kızdı ama arayıpta yada yüzüne karşı annesine kızmaz benim kocam asla yapmaz öyle bir şey. Ben ne yapayım ben mi söylettim verseydin cevabını dedi bende bir şey yapma iç şu çinko hapını dedim. Bana erkek doğurmak şart oldu doğurayımda çenesi kapansın laf sokacak başka birini bulsun. zaten hep dua ediyorum allah ona öyle bir uğraş versin ki bir daha benimle uğraşacak hali kalmasın inşallah. bu gecenin vaktinde beni ağlatıyor bir kalp kırmak kabeyi yıkmakla eşdeğer. beni en çok gijnij anlıyordur o da çok çekiyor kaynanasından. aminnnn allah banada sanada isteyen herkesede nur topu gibi ERKEK bebek versin inşallah. dediğin gibi evladın kızı erkeği yok ama oğlunu karnında kaybetmiş bir anneye böyle bir laf sokulmazdı bana koyanda o oldusöylediklerin için çok teşekkür edeirm canım buraya yazdım içim ferahladı allah seninde yüzünü güldürsün.
kızlar ateş yum sonrası yükselişe geçiyor yani şöyle bugun yum çatladıysa ateş yarın yükseliyor progesteron hormonu etkisiyle hatta bazen 3-4 gün sonra yükselişe geçtiği oalabiliyormuş..ama şu işe yarayabilir regly düzenli olan biri 3-4 ay takip ederse ortalama yum gününü bulabilir..Sorarım kız cevaplıyor Dr sağolsun. Bu arada ikbal Gürpınarın bir videosunu izledim dediki benim programıma gelen bir tıp profesörü demişki kadınlar ateş ölçerek erkek bebek sahibi olabilirler tabi detaylı anlatmadı ama dediği yumurta çat zamanı ateş yarım derede yükselirmiş işte ozaman erkek bebek için en uygun zamanmış. Bunu büyük bir tıp doktoru dedi ve tıpta baya büyük bir gerçeği var dedi demiş Dr.
Kizlar baska bi topikte kizlar konusuyordu hamileyken erken donemde olan lekelenmeler erkek bebek demekmis kizimda yerlesme lekem olmadi dusen bebegimde yerlesme lekem oldu bende tuttu kizlar duyan varmi gercekligi varmi acaba gijnij canim doktoruna gideceksin ya bi zahmet valla ayni sehirlerde olsaydik kesin doktorunun baya hastasi olurdu
Ben gülen yüzü pazartesi kullanıcam. Bu arada ben 3 kızımada orgazm olmadım. Doktorum bana mutlaka bu sefer orgazm olman lazım demişti. Birincisi o an salgılanan sıvı y lerin geçmesini ve 7 saatte yuma ulaşan spermlerin o anki kasılma ile yuma 4 saatte ulaşmasını sağlıyor. İkincisi kadının sakin olması lazım erkek ise bi okadar ateşli olacakki erkek baskın gelsin ee bunun içinde kadın olurda kendini tutamazsa insanlık hali orgazm olduktan sonra isteksiz olacağı için ve erkekte ozaman istekli olacağı için y ler baskın gelecek ve yum y leri seçecek. Sanırım dediğin adamın videosuda bunu anlatıyor. Ben öncedende yazmıştım amcamın hanımı bunu her iki oğlundan denemiş bakın yum takibi yok sadece sık ilişki ve orgazm olarak hamile kalana kadar bu şekilde denemiş ve oğlu oldu iki tane. Kime söylediyseö hepsininde oldu dedi. Amcam bunu bir büyük doktordan öğrenmiş. Çünkü Amcam ilk karısından 3 kızı var yengem rahmini kaybedince ikinci evliliği yaptı ondan oğlu oldu. Doktor bunun üzerine ona söylemiş. Yani orgazm olduktan sonra yine sakın ola heveslenmryin. Bilmem anlatabildimmi?
hem mutlu oluyor hemde zevk alıyor bu nasıl bir zihniyettir senelerdir çözemedim. eşim yoktu kızımla arabayı getirmeye gitmişti. sonra anlattım eve gelince kızdı ama arayıpta yada yüzüne karşı annesine kızmaz benim kocam asla yapmaz öyle bir şey. Ben ne yapayım ben mi söylettim verseydin cevabını dedi bende bir şey yapma iç şu çinko hapını dedim. Bana erkek doğurmak şart oldu doğurayımda çenesi kapansın laf sokacak başka birini bulsun. zaten hep dua ediyorum allah ona öyle bir uğraş versin ki bir daha benimle uğraşacak hali kalmasın inşallah. bu gecenin vaktinde beni ağlatıyor bir kalp kırmak kabeyi yıkmakla eşdeğer. beni en çok gijnij anlıyordur o da çok çekiyor kaynanasından. aminnnn allah banada sanada isteyen herkesede nur topu gibi ERKEK bebek versin inşallah. dediğin gibi evladın kızı erkeği yok ama oğlunu karnında kaybetmiş bir anneye böyle bir laf sokulmazdı bana koyanda o oldusöylediklerin için çok teşekkür edeirm canım buraya yazdım içim ferahladı allah seninde yüzünü güldürsün.
kızlar, valla hiç yoksunuz hiçbiriniz...
ne bu?
ben de gittim.
Canim kabullenen insanla hava atan insani anlayabilecek durumdayim inan kabullenmesinden degil hatta oglu oldu eside kiz istiyormus iyiki oglan oldu kizim olup ne yapacakti dedi ben biliyordum oglum olacagini dedi.oyle insanlar var ne yazikki allah ogluna omur versin valla cok oglu olana genelde aciyarak bakmiyorlar.allah sanada banada isteyen herkesede gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?