- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.501
bacım merak ettim ne yaptın gelde anlat doktorla randevun nasıldı
Bacım solda yum gelişmemiş diğer sağdaki 3 yum biri kalitesiz gibi ama diğer ikisi iyi dedi ama birbirine yakın ama sorun olmaz ben onları eşlerim dedi pazartesi tekrar gel dedi. İğnelerle devam. Sağ sol olayını sordum bana sorarsan sol erkek olma ihtimali daha yüksek ama başka doktora sorarsan oda tersini söyler çünkü genelde belli olmuyor. Spermler sağ solu seçemiyor çünkü banada açıkçası mantıklı geldi. Birde eşime takviye veriyorum dedim fazla abartmayın çinli ozaman x lerde hızlanacak. Birde iki ilişki mutlaka olmalı çünkü y ler ikinci defa gelen x lerden bile daha hızlı dedi[/QUOTE
Canim insallah bu ay gönlünden gecen bebeye kavusursun bencede 2 3 defa denemek daha iyi sultanin bebeyinin erkek oldugunu düsünüyorum oda 2 deneme yapmisti insallah sirasiyla gönnümüzdeki bebislere kavusuruz
Bacım solda yum gelişmemiş diğer sağdaki 3 yum biri kalitesiz gibi ama diğer ikisi iyi dedi ama birbirine yakın ama sorun olmaz ben onları eşlerim dedi pazartesi tekrar gel dedi. İğnelerle devam. Sağ sol olayını sordum bana sorarsan sol erkek olma ihtimali daha yüksek ama başka doktora sorarsan oda tersini söyler çünkü genelde belli olmuyor. Spermler sağ solu seçemiyor çünkü banada açıkçası mantıklı geldi. Birde eşime takviye veriyorum dedim fazla abartmayın çinli ozaman x lerde hızlanacak. Birde iki ilişki mutlaka olmalı çünkü y ler ikinci defa gelen x lerden bile daha hızlı dedi
Bacım solda yum gelişmemiş diğer sağdaki 3 yum biri kalitesiz gibi ama diğer ikisi iyi dedi ama birbirine yakın ama sorun olmaz ben onları eşlerim dedi pazartesi tekrar gel dedi. İğnelerle devam. Sağ sol olayını sordum bana sorarsan sol erkek olma ihtimali daha yüksek ama başka doktora sorarsan oda tersini söyler çünkü genelde belli olmuyor. Spermler sağ solu seçemiyor çünkü banada açıkçası mantıklı geldi. Birde eşime takviye veriyorum dedim fazla abartmayın çinli ozaman x lerde hızlanacak. Birde iki ilişki mutlaka olmalı çünkü y ler ikinci defa gelen x lerden bile daha hızlı dedi
hayırlısı olsun inş canım dogru sag solu nasıl sececek mantıklı ama genelde kadınlar sag diyorlarya canım nasıl esleyecek miş aynen yaa tek ilişki ya olmuyor yada olursada düşükle sonuclanıyor hepsi olmasada tabi iki ilişkidede zamanı işte önemli nasıl ayarlanacak kac mm yumurtaların canım
Bacım solda yum gelişmemiş diğer sağdaki 3 yum biri kalitesiz gibi ama diğer ikisi iyi dedi ama birbirine yakın ama sorun olmaz ben onları eşlerim dedi pazartesi tekrar gel dedi. İğnelerle devam. Sağ sol olayını sordum bana sorarsan sol erkek olma ihtimali daha yüksek ama başka doktora sorarsan oda tersini söyler çünkü genelde belli olmuyor. Spermler sağ solu seçemiyor çünkü banada açıkçası mantıklı geldi. Birde eşime takviye veriyorum dedim fazla abartmayın çinli ozaman x lerde hızlanacak. Birde iki ilişki mutlaka olmalı çünkü y ler ikinci defa gelen x lerden bile daha hızlı dedi[/QUOTE
Canim insallah bu ay gönlünden gecen bebeye kavusursun bencede 2 3 defa denemek daha iyi sultanin bebeyinin erkek oldugunu düsünüyorum oda 2 deneme yapmisti insallah sirasiyla gönnümüzdeki bebislere kavusuruz
Sağol bacım Allah razı olsun. Ben sana doktorun numarasını biri ile göndericem inşallah gidersen sende faydasını görürsün
Sağol bacım Allah razı olsun. Ben sana doktorun numarasını biri ile göndericem inşallah gidersen sende faydasını görürsün
insallah canim tekrar denerim cok istiyorum bi okadarda korkuyorum allahim insallah bizede erkek bebek nasip eder senin doktor beni umutlandiriyor cesaretlendiriyor gönderirsen cok memmun olurum esimede dün senin doktordan bahsettim oda birsey demedi sen istanbuldasin demi
Alevcim iki iliski derken yine 4 gun perhizli iliski mi yoksa gun asiri mi yoksa ayni gun iki iliski mi? Acik sordugum icin kusura bakmayin
Yumlar biri 14 biri 11 dedi bakalım devamı nasıl olacak nasil ilerleyecekler
iyiki acık sordun bacım tam aklımdaki soru zaten nisanda bende iki ilişki ve gülen yüz düşünüyorum
Bacim yani sunu sormak istedim doktorun iki iliski demis ya atiyorum iliski yum gunu pazartesi 21.00da oldu ikinci iliski ayni gece mi olmali. Yada gun asiri carsamba gecesi mi olmali? Yoksa ilk iliskiden sonra yine 4 gun perhizle cumartesi gunu mu olmali??
Kız bak doktor bugün dediki daha erkek bebek için takip yapmıycam senide çok sevdim kızamıyorum sana onun için yapıyorum. Birde emekli olacak artık sanırım yaşı büyük çünkü eğer düşünürsen gel götüreyim seniinsallah canim tekrar denerim cok istiyorum bi okadarda korkuyorum allahim insallah bizede erkek bebek nasip eder senin doktor beni umutlandiriyor cesaretlendiriyor gönderirsen cok memmun olurum esimede dün senin doktordan bahsettim oda birsey demedi sen istanbuldasin demi
Bacım hayır 4 gün olmaz en fazla 12 saat olacak arası çünkü 4 gün sonra filan zaten ne yum kalır nede y ler x ler koşacak. Ya doktor bana anlatıyor hesap yapıyor çiziyor anlatıyorda ben biraz gerizekalı olduğum için olayı çözemiyorum hatta bir hastama 3 ilişki verdim oğlu oldu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?