Süper Anneler - 2011

bu arada ben regl oldum kızlar düşükten sonra adet düzeni diye bişey kalmadı 28 günde bir oluyordum 2 aydır 29 bu ayda 30 surdu martta ara veriyorum diyete baslıycam yine nisan ayında devam yine

bacım merak ettim ne yaptın gelde anlat doktorla randevun nasıldı

Bacım solda yum gelişmemiş diğer sağdaki 3 yum biri kalitesiz gibi ama diğer ikisi iyi dedi ama birbirine yakın ama sorun olmaz ben onları eşlerim dedi pazartesi tekrar gel dedi. İğnelerle devam. Sağ sol olayını sordum bana sorarsan sol erkek olma ihtimali daha yüksek ama başka doktora sorarsan oda tersini söyler çünkü genelde belli olmuyor. Spermler sağ solu seçemiyor çünkü banada açıkçası mantıklı geldi. Birde eşime takviye veriyorum dedim fazla abartmayın çinli ozaman x lerde hızlanacak. Birde iki ilişki mutlaka olmalı çünkü y ler ikinci defa gelen x lerden bile daha hızlı dedi

hayırlısı olsun inş canım dogru sag solu nasıl sececek mantıklı ama genelde kadınlar sag diyorlarya canım nasıl esleyecek miş aynen yaa tek ilişki ya olmuyor yada olursada düşükle sonuclanıyor hepsi olmasada tabi iki ilişkidede zamanı işte önemli nasıl ayarlanacak kac mm yumurtaların canım

Alevcim iki iliski derken yine 4 gun perhizli iliski mi yoksa gun asiri mi yoksa ayni gun iki iliski mi? Acik sordugum icin kusura bakmayin

Yumlar biri 14 biri 11 dedi bakalım devamı nasıl olacak nasil ilerleyecekler

Canim bebegin hayirli ugurlu olsun gule gule saglicakla buyut sut kokulunu.. Kizina arkadas geldi ne mutlu ona ileride birbirlerinin en yakin destekcileri olacaklar insallah :)))

Bacim yani sunu sormak istedim doktorun iki iliski demis ya atiyorum iliski yum gunu pazartesi 21.00da oldu ikinci iliski ayni gece mi olmali. Yada gun asiri carsamba gecesi mi olmali? Yoksa ilk iliskiden sonra yine 4 gun perhizle cumartesi gunu mu olmali??

kizlar bakin eskilerden alinti yaptim biz yinede dikkat edip sagdan olan yumurtayi bisirsek iyi olur derim

yok canım söylememiş ama takip yaparken sağ yumurta daha olgunsa erkek ihtimalini daha da yüksek söylüyorlar,yum takibiyle cinsiyet tayini yapan ünlü doktor daha önce giden arkadaşa öyle söylemiş.demişki 50 kadın sağdan yumurtladıysa 40 tanesinin oğlu oldu,soldan yumurtlayan 50 kişinin 40 tanesinin de kızı oldu demiş:))pozi konusu da çok önemli bence derine gidemeyen ve de biraz zayıf olan hücrelerin şansı daha da artıyor bu sayede:))

Bacım hayır 4 gün olmaz en fazla 12 saat olacak arası çünkü 4 gün sonra filan zaten ne yum kalır nede y ler x ler koşacak. Ya doktor bana anlatıyor hesap yapıyor çiziyor anlatıyorda ben biraz gerizekalı olduğum için olayı çözemiyorum hatta bir hastama 3 ilişki verdim oğlu oldu dedi.

Tovbe tovbe bacim kendine niye oyle seyler diyorsun sen gayet akli basinda zekasi yuksek bir kadinsin :))) konu hassas e doktorlarda sanki karsinda herseyi bilen biri varmis gibi hizli hizli anlatiyorlar bizlerde heyecanli oldugumuz icin doktorun dedigi bir seyi hatirliyorsak uc seyi unutuyoruz senin durumun gayet normal yani :) o halde gun asiri iliski deneyeyim ben.. 12 saat sonra esimi bulabilir miyim bilmiyorum ancak hafta sonu olmasi lazim. Yada bir iliski aksam bir iliski sabah olacak bakalim..

İnanın bugün okadar çok kişiye mesaj yazdımki kafa kalmadı. Şimdi iyice yazayım mesela 4 gün cinsel perhiz olduya yumda çatladı ilk ilişki oluyor 6 saat yada 10 saat sonra ikinci ilişki oluyor. Bunu sordum doktora dedimki ama ikinci yapana kadar ilk ilişkideki x ler zaten gider hayır dedi x ler çok yavaş ikincide bile y ler gider x ler yine geride kalır. İşte genelde kız olma ihtimali bu yüzden yüksek çünkü çoğu kişi tam yum zamanını bulamaz o yüzden hep geride kalan x ler yum döller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…