Süper Anneler - 2011

bende bu haberı okudum kadının önceden 3 oğlu varmış bu gebelığınde hıc doktora gıtmemiş bırden 3 üz oğlu olmuş ılk sen geldın aklıma darısı başına...

Kızlar 1 haftadır göbek hizasının az altında damar çekilmesi gibi batma gibi seyler hissediyorum akıntıda var krem gibi hafif sarı hamilelik belirtisi olabilirmi sizde öyle oldu mu hiç

canim Allah sanada ikiz kiz nasip etsin bacim benim kiz evlat gibisi yok inan oglum olsaydi bende kiz evlat icin yanip tutusurdum

amin canım insallahh benim kız çok nazlı gelmek bilmiyor bir türlü:)sen öyle diyince aklıma rahmetli babaannem geldi oda üç oğlandan sonra ikiz kız doğurmus hep şöyle dermiş kız olacağını bilsem çifter çifter doğururum duası tutmus geçte olsa 40 yasından sonra farkına bile varmadan hamile kalmış tam 5 aylıkken ögrenmiş hamile olduğunu ilk anda anlasaydım doğurmazdım diyormuş ama allah ona öyle güsel bir mucize vermişki eminim çok şükretmiştir sonrasında:))

Güzel bir süpriz olmustur babannene belki sende babannene cekmisindir iki oglun ikide kizin olur daha ne olsun demi bacim hayali bile güzel insallah gercek olur

Güzel bir süpriz olmustur babannene belki sende babannene cekmisindir iki oglun ikide kizin olur daha ne olsun demi bacim hayali bile güzel insallah gercek olur

canım çektiysem bile o üçten sonra bulmuş mümkünde ben üçüncüde bulayım:)) valla benim eşim bana süpriz yapmış carnitin kullanmaya başlamış zayıflamak için oda sperm hızını arttırıyor erkek olma ihtimalini katlıyor ilk oğlumda kullanıyodu zaten mümkünse bu aralar kalmıyım hamile yoksa yine bulur beni bir pipili daha:))

Canim sen ikiden sonra bulursun insallah benim demek istedigim süprizdi cok güzel bir süpriz olmus :) kocadan uzak dur kiz tatile git gidemiyordan basin agrisin karnin agrisin bul iste bir care bacim

:) Allahım hayırlısıyla, gönlündekini nasip etsin arkadaşım.
Sağlık sıhhatten eksik bırakmasın...
3 kızın üstüne, evet kendi haline bırakamayacaksın, anlayabiliyorum.... hayırlısı olsun.

ben kendimden biliyorum, anneye karşı öfkeli olmanın ne demek olduğunu. anne kaybetme hissini yaşamanın ne demek olduğunu...
o sebeple diyorum, yavruna yaşatma bu gibi şeyleri diye..
sen bilirsin tabiki, allahım hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşallah. şimdilik sağlığına bi kavuş güzelce.. sonrasına sonra bakarsın artık.

haaydiiii bakalım.. hayırlısı olsun şekerim :))
sordun mu bursada bi doktor?

Sordum bacım orada tanıdığı doktor yokmuş. İnşallah gönlünüze göre doktor bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…