Süper Anneler - 2011

kızlar, canım sıkkın bugün benim biraz.
akşam eşimle tartıştık. hem de ne sebeple?

biz, kızımızı her cumartesi günü saat 12:00'de bale kursuna götürüyoruz. orda diğer çocukların ana babalarıyla oturup çay kahve eşliğinde çocukların çıkmasını bekliyoruz. bi değişiklik oluyor bize, hem de kızımızın arkadaşlarının aileleri ile beraber olmuş oluyoruz.
çylar kahveler içiliyor, hesap vakti gelince, kalkmamıza yakın... sırayla beyler gidip ödeme yapıyorlar.
bu hafta sıra benim eşimdeydi heralde, onlar kendi sıralarını biliyorlar :)
kalktı masadan, gitti hesap ödemeye, hepimiz oturuyorduk masada.
fakat kursun olduğu yerden birisi çıktı geldi koşarak, dediki.. çocuklara kostüm giydirdik, annelerini istiyorlar, görmeniz için sizi bekliyorlar.. birden tüm masa boşaldı, koşarak gittik çocuklar mahsun kalmasınlar diye.
tüm masa gittik yani, eşim hesap için içerde kaldı.
ben de gittim tabi, herkesin anne babası gelmiş, benimki mahsun kalmasın dedim.. eşimi beklemeden gittim. beklemek aklıma bile gelmedi açıkçası.

ve fakat, giderken, yine farkında bile değilken... yanımda bir bey varmış.
eşim çıkmış arkamızdan bakmış. yanımda, bir çocuğun babası yürüyormuş.
biz o beyle beraber yürümüşüz, eşimi bırakmışım arkada. elin adamıyla yürüyüp gitmişim.

ve hiçbir fikrim yok, farkında bile değilim.
özür diledim, kendini kötü hissetmiş, tamam dedim. özür diledim.
ama yetmedi..
ben bir süredir eşimi çok ihmal ediyormuşum. ben ona değer vermiyormuşum. ben eskisi gibi sevmiyormuşum. sevgim mi bitmiş.. başkasına mı kaymış içim...
(sperm problemimiz çıktı ya yakın zamanda)... artık onun suyu bitmiş, posası kalmış.. diye mi düşünüyormuşum ben...
teeee nerelere gitti o konu anlatamam size..
dedim, madem bu kadar rahatsızsın, kendini değersiz hissediyorsun... o zaman madem benden memnun değilsin.. ki, ben farkında değilim, kasıtlı bi durumum yok.... madem bu böyleyse, boşanalım.
şimdi tartışma devam ediyor. akşama, maçın ikinci yarısı oynanacak.

gijnij, bilgisayarın hayırlı olsun arkadaşım.

bu arada, kimdi hatırlayamıyorum.. birisinde bi dosya vardı. BEJNUBAL sende miydi? erkek bebek dosyası? e-mail verin, göndereyim demişti biri.. kimdi valla emin değilim.
ben istiyorum o dosyayı kızlar..
bi zahmet bana da atar mısınız? kimdeyse.. lütfen :)

şimdi şöyle bi durum var arkadaşım...
bu verdiğin formüle inanıyorum, bence de bu böyle olmalı, sağlıklı bir çiftte, bu formülün tutma olasılığı yüksek.
benim kayınvalidemin 3 oğlu, 1 kızı var. 3 tane de oğlu, bebekken ölmüşler. 6 erkek 1 kız doğurmuş.
ve hep derki.... biz, bağda bahçedeydik... valla halimiz kalmazdı öyle koca gönlü yapmaya. arada bi vakit olursa, görürdük kocayı. sizin gibi gün mün de takip etmezdik, gün de bilmezdik. bi bakardık adet olmuşuz, bi bakardık olmamışız.. günümüzün geçtiğini bile farkedemezdik çalışmaktan tarlalarda, ahırlarda.
bu da demek oluyorki.. bu senin formül doğru. zaten biliyoruz arada bir ilişki olması gerektiğini.

ve fakat, şöyle bi durum var bizde... bu nasıl olacak acaba :)
bizde sperm sorunu var. hem sayı az, hem hareket az, hem morfoloji kötü durumda. her açıdan sorunlu çıktı yani.
bu durumda, 2 günde bir ilişki diyor doktorlar. sperm sağlığı açısından yani.
ne diyorsun bu işe?

yalel cım canım neden hemen işi boşanma noktasına getiriyorsun adam şimid söylediklerinde haklı olduğunu düşünecek.canım eşin var olan sıkıntısından dolayı gergin bence sşimdiye kdar da sana yansıtmamış ancak yaşadığınız olay sebebiyle durum oetaya çıkmış şimid senin sakin olma zamanın kocacığım diyeceksin ben seni sevmesem ilgilenmesem hergün koca bır çanta hazırlayıp eline tutustururmuyum falın fılan işte...
sakin oluyoruz oyle hemen en ufak sorunda ağzımıza boşanma kelimesini almıyoruz

ki, ben zaten 2 günde bir yapmıyorum. valla bünyem müsaade etmiyor benim ya kızlar... hemen acıma oluyor bende, tahriş oluyorum.
ne bu böyle... kaç senedir alışamamış başka kadın var mı acaba? 5 senelik evliyiz, hala çok sık ilişki olunca birkaç kere, benim canım acıyor, yara gibi oluyor sanki.

Ben sizin o anki durumunuzu bilemem ama herzaman alttan almak iyidir. Bence eşin kendi durumundan dolayı çok üzgün. Bir erkek için böyle bir durum çok zor bir durum. Onu anlıyorsun belki ama öyle bir arayış içindesinki ona vakit ayırdığını zannedip ayırmıyorsun belki. Kendini ve eşini iyi gözlemle. Bazen farkında olmadan insan birşeyler yapıyor ve buda karşı taraftan farklı algılanabilir.

herkese günyadın
benjual aramıza hosşgeldinn sende gönlündeki bebeğe kavuşursun inş
Saol eylulcum dosyayi mail attim bi kontrol et istersen

ya eylül, benimki, 'ilgi manyağı' bi tip.
öyle alıştırılmış annesi tarafından. kayınvalidem bütün çocuklarına muazzam ilgilidir. benim adam da bundan fazla fazla nasibini almış. alışmış. bir de kişilik yapısı bu adamın.
tamam ben de gereğini yapıyorum. ama arada bi böyle ısıtıp önüme koyar bunu b enim. ilk kes değil yani.
ilgilenmiyorsun benimle... sevmiyorsun sen beni.... bak ben de seni sevmem, ona göre.....
falan gibi beynimi yer, arada arada..
bu sefer çok ciddiye bindirdi. bir de elin herifini taktı diline, yanyana gitmişim, acaba kocamdan bıkmış mıyım ben....
dedim, ben seni sevmesem, düşünmesem.. ilgilenmesem.... her sabah senden 1,5 saat evvel kalkıp, bütün günün beslenme çantasını hazırlar mıyım? her gün pijamanı ütüleyip çekmecene koyar mıyım? sen banyoya girince, ben odayı elektrikliyle ısıtır mıyım (kalorifer zaten yanıyor hep)? sen seviyorsun diye, sevmediğim yemekleri yapar mıyım? işimden gücümden vazgeçer miyim? eve tıkılır mıyım?
sevmesem yapar mıyım ben bunları?
söylediklerimin hepsini, bi hizmetçi tutsa, o da yaparmış. ben hizmetçisi değil, karısıymışım. ona göre, farklı ilgilenmeliymişim..

nasıl ilgilensem, bilemiyorum ben bu adamla ya..
şiştim arkadaşım, içim şişti.

koca gece düşündüm gijnij.
kafayı yicem. yetişemiyorum ben sanırım.
sürekli, 'benimle ilgilen' modunda. ne yapayım acaba ben ilgilenmek için.
var mı bi ilgi formülünüz kızlar? :)
öperim koklarım selametle gönderirim her sabah..
ne kadınlar var... kocayı, yataktan kalkmadan gönderirler işe. ben annemden böyle görmüşüm... dualarla gönderirim, dualarla karşılarım... severim, sayarım... yani bilemiyorum valla.

tamam gönderiyim hemen adresimi.
memnun olurum hakkatten, bi bakalım ne varmış... :)

valla ben de çok üzüldüm. akşamdan beri, beynim yerinde değil.

Canim simdi okuyabildim esin sadece biraz simarmak biraz ilgi gormek istiyo zannimca hassas bir donem onun icin, biz yeni evliykem 4 yil once esim isinden ayrildi yeni isini kuruyordu birde gece sabaha kdr cise kalkip bir damla yapip geri yataga boyle sabaha kdr 10 15 sefer suruyordu. Bende cahillik var tabi 23 yasindayim dedim ki prostat oldu heralde 30 a yeni basmis adam. Bikac haftada hic birlikte olmadik. O donem yaptiklarini kaprislerini gorsen esini opup basina koyardin. Neyse zorla doktora tum tahlille yapildi fln psikolojikmis. Zaten isini oturtup eskisinden iyi kazandikca tamamen gwcti bu sikintisi. Erkeklik egosuyla alakali bir durummus hani ya evi gecindirmezsem ya karima ezik kalirsam, cunku bende o donem aile isimizin basinda en aktif donemimdydim muthis kazniyordum ailemin maddi gucude onunkilerdn cok daha iyiydi, tabi bu belirsizlik onu strese sokmus. Zaten bende kendi isime guvenip onu kendi sirketini kurmasi icin zorlamisim, iyiki zorlamisim muhtesrm bi ev aldik ben artik isi biraktim cocuguma odakli daha saglikli bir gebelik geciricem. Ama o donemki kompleksini hayal edemezsin isi oturana kdar ya batarsa korkusu vardi. Sizinki de bir nevi buna benzer erkeklik egosu komplekse girmis ve sana cok is dusuyor alttan al bebek gibi ilgilen cilve yap gozunun icine bak. O gelince dunya dursun arada kiizini annene yada babanneye birak sadece ona vakit ayir, disarda elini hic birakma araba kullanirken bile bir elin hep onun elini tutsun, ve sakin bosanma lafi etme o zaten boyle bisi bekliyo bilincaltinda senin onu artik istemedigin duygusu komplekse sokmus. Sik sik birlikte olmak iste zaten inan bana bikac sefer sonra o istemicek. O kdr ilgilen ki o sıkilsin artik.
Evet bende evlendigimden beri cani aciyanhele ki derin olursa icim parcalaniyo gibi olan bir insanim ama her seferinde diil cok ustuste olursa, merak etme libidonla alakaliymis doktora sordum, libidon yuksekken canin acimax dusukken daha cok agri hisdedersin cok normal

ya latif

kızlar ne zaman doktora gitmem lazım hesplayıcılar 4 hafta 6 günlük hamilesiniz diyor kalp atışları için özel doktoruma gitmek istiyorum daha erkenmi 1 hafta daha bekleyeyim diyorum bu hafta devlet hastahanesindeki doktoruma gidip haftaya özel doktoruma gitmeyi düşünüyorum sizce mantıklımı

Sen ne zaman tahlil yapacaksın? Ben bu cuma değil diğerine inşallah
canım iğneden 14 gun sonra test yapmalıymışız buda sanırım benım için senden 2 gun öncesine denk geliyor.

ayy canım ya halınız geldi gözümün önüne
alışmış kudurmuştan beterdir derler yalelim ya ne yapacaksın idare etcen
.canım sor eşine neler istediğini acık acık konuşun o da raht etsin sende

Günaydın eylül. Benimde adet olacakmışım gibi akıntım çok. Ama daha öğrenmeye çok var.
bendede akıntı gittikçe çoğaldı adetine yakın normalde kuruyorsun ama ben bu ay yumurtlama gününden bir kaç gün sonra kurudum sonradanada akıntılar çoğalmaya başladı ve adet günüm geldiğinde çok ıslaktım beyaz sarı sular geliyordu inşallah hamilesindir canım eylül sen nasıl oldun varmı belirti

7. Haftada gidiyorsun bacım ozaman büyük ihtimal kalp atışları belli oluyor

Bende yum günü ve bir gün öncesi çok kuruydum sonraki gün ıslaklık başladı

Bacım her erkek ilgi ve alkayı farklı ister. Mesela benim eşim sen elbisesini ütüle yemeğini yap vs vs tamamdır sen beni ne kadar çok seviyorsun der. Ama birgün hasta olayım bir elbisesi ütülü olmasın sen zaten beni sevmiyorsunki sevsen elbisemi ütülersin der. Ama demezki üç çocuk var hepsi okula gidiyor ayrıyetten anne babam var sanki hergün evde misafir varmış gibi hergün özel yemek özel ilgi bekliyorlar demez. Senin eşinde belki senin yaptığın şeylere değilde farklı taraftan ilgi gösterince sevdiğini düşünüyordur. Taktik değiştir birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…