- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.361
yeni döngün hayırlı olsun
iyiyiz yalel cim ne olsun gijnijle kuzu kuzu bekliyoruz :)))))))
Merhaba forever
Reglin 10.gunu tek iliski sonra akibti takibiyle muhtemelen 14.gun hem gece hem gunduz 24 saat icibde 2 iliski dedi doktorum, yazdigim uzun uzun yazilar gitmiyo ben yarina kdr ara ara doktorumla yaptiklarimizi detayli detayli yazicam. Bu atada INSALLAH OGLUSUN YOLDADIR arkadadim MUHAMMED DUASINI YAP birde ayetel kursi 786 tane cuma sala vakti niyet edilip birdahaki cuma salaya kdr okunuyor. Yapanlar hikmetine nail olmuslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar, canım sıkkın bugün benim biraz.
akşam eşimle tartıştık. hem de ne sebeple?
biz, kızımızı her cumartesi günü saat 12:00'de bale kursuna götürüyoruz. orda diğer çocukların ana babalarıyla oturup çay kahve eşliğinde çocukların çıkmasını bekliyoruz. bi değişiklik oluyor bize, hem de kızımızın arkadaşlarının aileleri ile beraber olmuş oluyoruz.
çylar kahveler içiliyor, hesap vakti gelince, kalkmamıza yakın... sırayla beyler gidip ödeme yapıyorlar.
bu hafta sıra benim eşimdeydi heralde, onlar kendi sıralarını biliyorlar :)
kalktı masadan, gitti hesap ödemeye, hepimiz oturuyorduk masada.
fakat kursun olduğu yerden birisi çıktı geldi koşarak, dediki.. çocuklara kostüm giydirdik, annelerini istiyorlar, görmeniz için sizi bekliyorlar.. birden tüm masa boşaldı, koşarak gittik çocuklar mahsun kalmasınlar diye.
tüm masa gittik yani, eşim hesap için içerde kaldı.
ben de gittim tabi, herkesin anne babası gelmiş, benimki mahsun kalmasın dedim.. eşimi beklemeden gittim. beklemek aklıma bile gelmedi açıkçası.
ve fakat, giderken, yine farkında bile değilken... yanımda bir bey varmış.
eşim çıkmış arkamızdan bakmış. yanımda, bir çocuğun babası yürüyormuş.
biz o beyle beraber yürümüşüz, eşimi bırakmışım arkada. elin adamıyla yürüyüp gitmişim.
ve hiçbir fikrim yok, farkında bile değilim.
özür diledim, kendini kötü hissetmiş, tamam dedim. özür diledim.
ama yetmedi..
ben bir süredir eşimi çok ihmal ediyormuşum. ben ona değer vermiyormuşum. ben eskisi gibi sevmiyormuşum. sevgim mi bitmiş.. başkasına mı kaymış içim...
(sperm problemimiz çıktı ya yakın zamanda)... artık onun suyu bitmiş, posası kalmış.. diye mi düşünüyormuşum ben...
teeee nerelere gitti o konu anlatamam size..
dedim, madem bu kadar rahatsızsın, kendini değersiz hissediyorsun... o zaman madem benden memnun değilsin.. ki, ben farkında değilim, kasıtlı bi durumum yok.... madem bu böyleyse, boşanalım.
şimdi tartışma devam ediyor. akşama, maçın ikinci yarısı oynanacak.
şimdi şöyle bi durum var arkadaşım...
bu verdiğin formüle inanıyorum, bence de bu böyle olmalı, sağlıklı bir çiftte, bu formülün tutma olasılığı yüksek.
benim kayınvalidemin 3 oğlu, 1 kızı var. 3 tane de oğlu, bebekken ölmüşler. 6 erkek 1 kız doğurmuş.
ve hep derki.... biz, bağda bahçedeydik... valla halimiz kalmazdı öyle koca gönlü yapmaya. arada bi vakit olursa, görürdük kocayı. sizin gibi gün mün de takip etmezdik, gün de bilmezdik. bi bakardık adet olmuşuz, bi bakardık olmamışız.. günümüzün geçtiğini bile farkedemezdik çalışmaktan tarlalarda, ahırlarda.
bu da demek oluyorki.. bu senin formül doğru. zaten biliyoruz arada bir ilişki olması gerektiğini.
ve fakat, şöyle bi durum var bizde... bu nasıl olacak acaba :)
bizde sperm sorunu var. hem sayı az, hem hareket az, hem morfoloji kötü durumda. her açıdan sorunlu çıktı yani.
bu durumda, 2 günde bir ilişki diyor doktorlar. sperm sağlığı açısından yani.
ne diyorsun bu işe?
kızlar, canım sıkkın bugün benim biraz.
akşam eşimle tartıştık. hem de ne sebeple?
biz, kızımızı her cumartesi günü saat 12:00'de bale kursuna götürüyoruz. orda diğer çocukların ana babalarıyla oturup çay kahve eşliğinde çocukların çıkmasını bekliyoruz. bi değişiklik oluyor bize, hem de kızımızın arkadaşlarının aileleri ile beraber olmuş oluyoruz.
çylar kahveler içiliyor, hesap vakti gelince, kalkmamıza yakın... sırayla beyler gidip ödeme yapıyorlar.
bu hafta sıra benim eşimdeydi heralde, onlar kendi sıralarını biliyorlar :)
kalktı masadan, gitti hesap ödemeye, hepimiz oturuyorduk masada.
fakat kursun olduğu yerden birisi çıktı geldi koşarak, dediki.. çocuklara kostüm giydirdik, annelerini istiyorlar, görmeniz için sizi bekliyorlar.. birden tüm masa boşaldı, koşarak gittik çocuklar mahsun kalmasınlar diye.
tüm masa gittik yani, eşim hesap için içerde kaldı.
ben de gittim tabi, herkesin anne babası gelmiş, benimki mahsun kalmasın dedim.. eşimi beklemeden gittim. beklemek aklıma bile gelmedi açıkçası.
ve fakat, giderken, yine farkında bile değilken... yanımda bir bey varmış.
eşim çıkmış arkamızdan bakmış. yanımda, bir çocuğun babası yürüyormuş.
biz o beyle beraber yürümüşüz, eşimi bırakmışım arkada. elin adamıyla yürüyüp gitmişim.
ve hiçbir fikrim yok, farkında bile değilim.
özür diledim, kendini kötü hissetmiş, tamam dedim. özür diledim.
ama yetmedi..
ben bir süredir eşimi çok ihmal ediyormuşum. ben ona değer vermiyormuşum. ben eskisi gibi sevmiyormuşum. sevgim mi bitmiş.. başkasına mı kaymış içim...
(sperm problemimiz çıktı ya yakın zamanda)... artık onun suyu bitmiş, posası kalmış.. diye mi düşünüyormuşum ben...
teeee nerelere gitti o konu anlatamam size..
dedim, madem bu kadar rahatsızsın, kendini değersiz hissediyorsun... o zaman madem benden memnun değilsin.. ki, ben farkında değilim, kasıtlı bi durumum yok.... madem bu böyleyse, boşanalım.
şimdi tartışma devam ediyor. akşama, maçın ikinci yarısı oynanacak.
Saol eylulcum dosyayi mail attim bi kontrol et istersenherkese günyadın
benjual aramıza hosşgeldinn sende gönlündeki bebeğe kavuşursun inş
Doktora sormadim valla, hatta check upta mantar testleri pozitif ciksin diye dua ettim ama temiz cikti :-( bende kizar diye durduk yere almama sormadim. Funit in bi zarari yok cunku ilk evlendigimde balayi kasintisindan 6 ay cekmistim 5 kutu funit haftada bir kullanmistim, o zaman doktorum bu en hafif mantar ilaci korma bi zarari yok demisti. Daha sonra eskilerden herkes doktoruna sorup onay alinca ce elaranin dosyasinda da yazinca aldim valla napiyim...kun feyekun...bu funiti denemek isterim fakat yumurta kalitesini bozarmı...keşke dr tavsiye etseymiş tatlım...
Insallah istihare ruyasi oldugu gibi cikar gijnijcim hayirlisi olsunYok kız ben çok dengesiz uyuyorum ondan rüya çok nadir görürüm. Ama annem benim için sabah namazından sonra istihareye yatmış bir oğlum olduğunu görmüş. Ama bazen rüyalar tersine döner. Ama iyi yorumlayalım iyi olsun
Yalelcim sanada merhaba,denemen hayırlı olsun gijnij, inşallah çifter çifter düşmüştür rahmine oğluşlar... dua ettim. deneme yapamacağına inanmıştım, vazgeçmeyeceğini de biliyordum.
hayırlı olsun arkadaşım.
merhaba, hoş geldin. sıkı bir giriş yapmışsın :)
biz genelde, okumadan boş boş soru soranlara, hiçbir zahmete girişmeden formül isteyenlere alışığız burda :) şaşırdım açıkçası, hoşuma gitti. nihayet birisi, ilk gelişini, bilgi paylaşarak gerçekleştirdi :)))
FUNİT - bunu duymuştum. adını hatırlayamamıştım geçen gün. nerde okuduğumu da bilemedim, çözemedim de ismini ilacın. doktora da sormak istemedim, durup dururken kızmasın diye :)
sağol, evet FUNIT , hatırladım şimdi. alıyorum bugün.
zaten bi kaşıntı sıkıntım vardı... iyi gelir inşallah.
---
ya kızlar birsürü alıntı yaptım, bi baktım hiçbiri kalmamış.... cevap yazıyorum, yok diğerleri :)
alıştım ben de, siz de... bende var bi terslik, kk bana pislik yapıyor :)
nasılsınız hanımlar?
Hahhahhh ben 2011 yilindan geldigim icin o zaman cok biriktirmistim bu konuyla alakali bilgileri ama inan siz benden cok hakimsiniz konuya benim bilgiler 3 senedir hic kullanilmadigindan bayatladi ve unutuldu yardiminiz cok kiymetli
Benim yalelcim bana ozelden mail adresini atarsan hemen sana d yolliyimgijnij, bilgisayarın hayırlı olsun arkadaşım.
bu arada, kimdi hatırlayamıyorum.. birisinde bi dosya vardı. BEJNUBAL sende miydi? erkek bebek dosyası? e-mail verin, göndereyim demişti biri.. kimdi valla emin değilim.
ben istiyorum o dosyayı kızlar..
bi zahmet bana da atar mısınız? kimdeyse.. lütfen :)
ya latif
yalel cım canım neden hemen işi boşanma noktasına getiriyorsun adam şimid söylediklerinde haklı olduğunu düşünecek.canım eşin var olan sıkıntısından dolayı gergin bence sşimdiye kdar da sana yansıtmamış ancak yaşadığınız olay sebebiyle durum oetaya çıkmış şimid senin sakin olma zamanın kocacığım diyeceksin ben seni sevmesem ilgilenmesem hergün koca bır çanta hazırlayıp eline tutustururmuyum falın fılan işte...
sakin oluyoruz oyle hemen en ufak sorunda ağzımıza boşanma kelimesini almıyoruz
Ben sizin o anki durumunuzu bilemem ama herzaman alttan almak iyidir. Bence eşin kendi durumundan dolayı çok üzgün. Bir erkek için böyle bir durum çok zor bir durum. Onu anlıyorsun belki ama öyle bir arayış içindesinki ona vakit ayırdığını zannedip ayırmıyorsun belki. Kendini ve eşini iyi gözlemle. Bazen farkında olmadan insan birşeyler yapıyor ve buda karşı taraftan farklı algılanabilir.
tamam gönderiyim hemen adresimi.Yalelcim sanada merhaba,
Hahhahhh ben 2011 yilindan geldigim icin o zaman cok biriktirmistim bu konuyla alakali bilgileri ama inan siz benden cok hakimsiniz konuya benim bilgiler 3 senedir hic kullanilmadigindan bayatladi ve unutuldu yardiminiz cok kiymetli
Benim yalelcim bana ozelden mail adresini atarsan hemen sana d yolliyim
çok karışık ben bişey anlamadım....
eşinin canı sıkılmış bellıkı senden ılgı beklıyo daha fazla kocalar oyle zaten ıkı hapşursalar evı ayağa kaldırırlar bızden daha nazlı oluyorlar....eşinle konuşup bunun çok buyuk bır problem olmadığını beraber herşeyın yola gireceğini soyleyın....baya abartmış eşin bu durumu dekı ona bende aynı problemler cıksa başkasınamı ılgı duyucaksın....nedemişler kişi kendınden bılırmış işi......kusura bakma uzuldum bu yazdıklarına umarım duzelır bıran önce aranız emınım sakınce konuşursan kendını daha ıı hıssedecektır.....
Evt akintm var sari ve beyaz renkte geliyo adet oluyom saniyom ama daha yok olmadim cnm surekli islak
ki, ben zaten 2 günde bir yapmıyorum. valla bünyem müsaade etmiyor benim ya kızlar... hemen acıma oluyor bende, tahriş oluyorum.
ne bu böyle... kaç senedir alışamamış başka kadın var mı acaba? 5 senelik evliyiz, hala çok sık ilişki olunca birkaç kere, benim canım acıyor, yara gibi oluyor sanki.
canım iğneden 14 gun sonra test yapmalıymışız buda sanırım benım için senden 2 gun öncesine denk geliyor.Sen ne zaman tahlil yapacaksın? Ben bu cuma değil diğerine inşallah
ya eylül, benimki, 'ilgi manyağı' bi tip.
öyle alıştırılmış annesi tarafından. kayınvalidem bütün çocuklarına muazzam ilgilidir. benim adam da bundan fazla fazla nasibini almış. alışmış. bir de kişilik yapısı bu adamın.
tamam ben de gereğini yapıyorum. ama arada bi böyle ısıtıp önüme koyar bunu b enim. ilk kes değil yani.
ilgilenmiyorsun benimle... sevmiyorsun sen beni.... bak ben de seni sevmem, ona göre.....
falan gibi beynimi yer, arada arada..
bu sefer çok ciddiye bindirdi. bir de elin herifini taktı diline, yanyana gitmişim, acaba kocamdan bıkmış mıyım ben....
dedim, ben seni sevmesem, düşünmesem.. ilgilenmesem.... her sabah senden 1,5 saat evvel kalkıp, bütün günün beslenme çantasını hazırlar mıyım? her gün pijamanı ütüleyip çekmecene koyar mıyım? sen banyoya girince, ben odayı elektrikliyle ısıtır mıyım (kalorifer zaten yanıyor hep)? sen seviyorsun diye, sevmediğim yemekleri yapar mıyım? işimden gücümden vazgeçer miyim? eve tıkılır mıyım?
sevmesem yapar mıyım ben bunları?
söylediklerimin hepsini, bi hizmetçi tutsa, o da yaparmış. ben hizmetçisi değil, karısıymışım. ona göre, farklı ilgilenmeliymişim..
nasıl ilgilensem, bilemiyorum ben bu adamla ya..
şiştim arkadaşım, içim şişti.
bendede akıntı gittikçe çoğaldı adetine yakın normalde kuruyorsun ama ben bu ay yumurtlama gününden bir kaç gün sonra kurudum sonradanada akıntılar çoğalmaya başladı ve adet günüm geldiğinde çok ıslaktım beyaz sarı sular geliyordu inşallah hamilesindir canım eylül sen nasıl oldun varmı belirtiGünaydın eylül. Benimde adet olacakmışım gibi akıntım çok. Ama daha öğrenmeye çok var.
kızlar ne zaman doktora gitmem lazım hesplayıcılar 4 hafta 6 günlük hamilesiniz diyor kalp atışları için özel doktoruma gitmek istiyorum daha erkenmi 1 hafta daha bekleyeyim diyorum bu hafta devlet hastahanesindeki doktoruma gidip haftaya özel doktoruma gitmeyi düşünüyorum sizce mantıklımı
bendede akıntı gittikçe çoğaldı adetine yakın normalde kuruyorsun ama ben bu ay yumurtlama gününden bir kaç gün sonra kurudum sonradanada akıntılar çoğalmaya başladı ve adet günüm geldiğinde çok ıslaktım beyaz sarı sular geliyordu inşallah hamilesindir canım eylül sen nasıl oldun varmı belirti
koca gece düşündüm gijnij.
kafayı yicem. yetişemiyorum ben sanırım.
sürekli, 'benimle ilgilen' modunda. ne yapayım acaba ben ilgilenmek için.
var mı bi ilgi formülünüz kızlar? :)
öperim koklarım selametle gönderirim her sabah..
ne kadınlar var... kocayı, yataktan kalkmadan gönderirler işe. ben annemden böyle görmüşüm... dualarla gönderirim, dualarla karşılarım... severim, sayarım... yani bilemiyorum valla.
tamam gönderiyim hemen adresimi.
memnun olurum hakkatten, bi bakalım ne varmış... :)
valla ben de çok üzüldüm. akşamdan beri, beynim yerinde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?