Süper Anneler - 2011

Son düzenleme:
günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar güne bomba gibi girelimmi....atalım üzerimizdeki negatif enerjileri...haydi kahvaltıya

geçmiş olsun ....
Günaydın eylül. Benimde adet olacakmışım gibi akıntım çok. Ama daha öğrenmeye çok var.
canım akıntı iyiyce işaret hamile olduğunda artıyor akıntı..hadı inş oğlusun yolda

Bizde iyiyiz cok sükür canim. Kiz bacim rüya falan görmüyormusun bi isaret veren yokmu insallah tutmustur

Yok kız ben çok dengesiz uyuyorum ondan rüya çok nadir görürüm. Ama annem benim için sabah namazından sonra istihareye yatmış bir oğlum olduğunu görmüş. Ama bazen rüyalar tersine döner. Ama iyi yorumlayalım iyi olsun

Yardiminiz icin tesekkurker defne hanim.onumuzdeki aylarda dusunuyorum cesaret edemesemde. Nisan ayi cin takvimi yada diger tak.uyarmi yada haziran.kiz icin istiyorum .zahmet olmassa benim icin son bi kez bakabilirmisiniz.dogum tar.24.temmuz 1979 esiminde mart 1973.simdiden cok tesk.ederim.iyi gunler dilerim.

denemen hayırlı olsun gijnij, inşallah çifter çifter düşmüştür rahmine oğluşlar... dua ettim. deneme yapamacağına inanmıştım, vazgeçmeyeceğini de biliyordum.
hayırlı olsun arkadaşım.

merhaba, hoş geldin. sıkı bir giriş yapmışsın :)
biz genelde, okumadan boş boş soru soranlara, hiçbir zahmete girişmeden formül isteyenlere alışığız burda :) şaşırdım açıkçası, hoşuma gitti. nihayet birisi, ilk gelişini, bilgi paylaşarak gerçekleştirdi :)))
FUNİT - bunu duymuştum. adını hatırlayamamıştım geçen gün. nerde okuduğumu da bilemedim, çözemedim de ismini ilacın. doktora da sormak istemedim, durup dururken kızmasın diye :)
sağol, evet FUNIT , hatırladım şimdi. alıyorum bugün.
zaten bi kaşıntı sıkıntım vardı... iyi gelir inşallah.

---
ya kızlar birsürü alıntı yaptım, bi baktım hiçbiri kalmamış.... cevap yazıyorum, yok diğerleri :)
alıştım ben de, siz de... bende var bi terslik, kk bana pislik yapıyor :)
nasılsınız hanımlar?

Sağol yalel Rabbim dualarını kabul etsin inşallah. Bu arada faceden mesaj attım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…