- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.341
herkese günyadın
benjual aramıza hosşgeldinn sende gönlündeki bebeğe kavuşursun inş
Merhaba hanzadecim, cok tesekkureerim deneyen herkesin ki hayirli olsun
funit aslinda mantar ilaci bir kutuda 4 kapsul var 2 sabah 2aksam aliniyor ben cumartesi aldim, mantarim yok alma sebebim vajinayi alkali yapmasi. Normalde 1 hafta once aliniyor ama ben biraz gec aldim 3 gun once ilk denemeden
ya latif
kun feyekun...bu funiti denemek isterim fakat yumurta kalitesini bozarmı...keşke dr tavsiye etseymiş tatlım...
Günaydin bacilar nasilsiniz
Sen niye gelmiyorsunki sınıfta kalıcan ona görebirkaç gündür giremedim ne çok yazmışşsınız
Günaydın eylül. Benimde adet olacakmışım gibi akıntım çok. Ama daha öğrenmeye çok var.
Günaydın elhamdulillah iyiyiz sen nasılsın?
geçmiş olsun ....sultan bacım allah hayırlı sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin hüznünü mutluluğa sevince tebilğ etsin
gijnij bacım denemen hayırlı olsun rabbim gönlündekini nasip etsin
hamile olan ve deneme yapan diğer arkadaşlarım rabbim sizinde gönlünüze göre versin
takip ediyorum uzun uzun sayfaları okumak için bolca vaktim oldu hastane kapılarında beklerken sizi okudukça kafam dağıldı
eşim geçen hafta kalp krizi geçirdi dün yoğun balkımdan çıktı çok şükür şimdi iyi
benimde üzerimde kara bulutlar dolaşıyor kabus gibi günler yaşadım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun allaha emanet olun hepiniz
canım akıntı iyiyce işaret hamile olduğunda artıyor akıntı..hadı inş oğlusun yoldaGünaydın eylül. Benimde adet olacakmışım gibi akıntım çok. Ama daha öğrenmeye çok var.
bendede sürekli akıntı oluyodu ,,,meğerse gebeymişim...canııım tek atışmı yoksa çift atışmı ...drun dediğini yaptınmı tatlım....
Bizde iyiyiz cok sükür canim. Kiz bacim rüya falan görmüyormusun bi isaret veren yokmu insallah tutmustur
geçmiş olsun ....
canım akıntı iyiyce işaret hamile olduğunda artıyor akıntı..hadı inş oğlusun yolda
İnşallah eylül seninde yoldadır. Birlikte doğururuz diğer bir iki arkadaşta var sonra buraya gelip yaramazlıklarını anlatırız
Sağol bacım. Galenik hiç kullanmadım olduğu gibi kaldı. Loboguik kullandım benim pik yaptıktan 17 saat sonra çatladı. Çat iğnesi ile 38. Saat gülen yüzden 27 saat sonra oldu. Bir deneme 40. Saatte 2. Denemede 48. Saatte oldu.
Cok karisik yazmisim kusuruma bakmayin affola....
yani soylr
REGLIN 10. GUNU 5 GUNLUK CINSEL PERHIZLE TEK ILISKI
YUMURTLAMA GUNU AKINTIYI GORURGORMEZ 1 ILISKI, GECE ISE SABAH 2. ILISKI YADA TAM TERSI AKINTI GUNU 2 ILISKI YANI
SONRA 4 GUN HIC ILISKI YOK YINE PERHIZ SON BIR ILISKI DAHA.
KADIN DIYETE 1 AY ONCE BASLASA BILE FAYDA EDER KIZLAR ONEMLI OLAN ALKALI SU!
HUCRELER ALKALI OLUNCA HERSEYIMIZ ALKALI OLUYOR.
BIRDE UNUTTUM SOYLEMEYI ELARA diye birarkadasimin soyledigi tavsiye FUNIT kapsul aldim bugun 2 doz sabah aksam tek sefer. Dojtora sormadim kizardi diye, ama Elara funit ve bu tarz mantar ilaclarinin vajeni 1 2ay alkali yaptigini uzun uzun yazmisti cok iyi bir jinekolog soylemisti. Yumurtlamama bir hafta ilk denememe de 2 gun kala almis oldum hayirlisi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
denemen hayırlı olsun gijnij, inşallah çifter çifter düşmüştür rahmine oğluşlar... dua ettim. deneme yapamacağına inanmıştım, vazgeçmeyeceğini de biliyordum.
hayırlı olsun arkadaşım.
merhaba, hoş geldin. sıkı bir giriş yapmışsın :)
biz genelde, okumadan boş boş soru soranlara, hiçbir zahmete girişmeden formül isteyenlere alışığız burda :) şaşırdım açıkçası, hoşuma gitti. nihayet birisi, ilk gelişini, bilgi paylaşarak gerçekleştirdi :)))
FUNİT - bunu duymuştum. adını hatırlayamamıştım geçen gün. nerde okuduğumu da bilemedim, çözemedim de ismini ilacın. doktora da sormak istemedim, durup dururken kızmasın diye :)
sağol, evet FUNIT , hatırladım şimdi. alıyorum bugün.
zaten bi kaşıntı sıkıntım vardı... iyi gelir inşallah.
---
ya kızlar birsürü alıntı yaptım, bi baktım hiçbiri kalmamış.... cevap yazıyorum, yok diğerleri :)
alıştım ben de, siz de... bende var bi terslik, kk bana pislik yapıyor :)
nasılsınız hanımlar?
bu arada, tam şu anda, 2 gün gecikmeyle regl oldum.
gidip çareme bakayım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?