- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.381
kafasında kurduklarını kusmuş sana canım senin onunla sakince konuşup onu teselli etmen lazım kendini yetersiz hissediyor galiba onlar bizi kendileri gibi görüyor galiba boşanma konusunda ağzını aramış yazık kız senin tahmininden daha çok üzülmüş demek tahlil sonuçlarına akşam güzelce konuş teselli ver ve sarıl eşine başkasından değil senden bebeğim olmasını istiyorum falan dekızlar, canım sıkkın bugün benim biraz.
akşam eşimle tartıştık. hem de ne sebeple?
biz, kızımızı her cumartesi günü saat 12:00'de bale kursuna götürüyoruz. orda diğer çocukların ana babalarıyla oturup çay kahve eşliğinde çocukların çıkmasını bekliyoruz. bi değişiklik oluyor bize, hem de kızımızın arkadaşlarının aileleri ile beraber olmuş oluyoruz.
çylar kahveler içiliyor, hesap vakti gelince, kalkmamıza yakın... sırayla beyler gidip ödeme yapıyorlar.
bu hafta sıra benim eşimdeydi heralde, onlar kendi sıralarını biliyorlar :)
kalktı masadan, gitti hesap ödemeye, hepimiz oturuyorduk masada.
fakat kursun olduğu yerden birisi çıktı geldi koşarak, dediki.. çocuklara kostüm giydirdik, annelerini istiyorlar, görmeniz için sizi bekliyorlar.. birden tüm masa boşaldı, koşarak gittik çocuklar mahsun kalmasınlar diye.
tüm masa gittik yani, eşim hesap için içerde kaldı.
ben de gittim tabi, herkesin anne babası gelmiş, benimki mahsun kalmasın dedim.. eşimi beklemeden gittim. beklemek aklıma bile gelmedi açıkçası.
ve fakat, giderken, yine farkında bile değilken... yanımda bir bey varmış.
eşim çıkmış arkamızdan bakmış. yanımda, bir çocuğun babası yürüyormuş.
biz o beyle beraber yürümüşüz, eşimi bırakmışım arkada. elin adamıyla yürüyüp gitmişim.
ve hiçbir fikrim yok, farkında bile değilim.
özür diledim, kendini kötü hissetmiş, tamam dedim. özür diledim.
ama yetmedi..
ben bir süredir eşimi çok ihmal ediyormuşum. ben ona değer vermiyormuşum. ben eskisi gibi sevmiyormuşum. sevgim mi bitmiş.. başkasına mı kaymış içim...
(sperm problemimiz çıktı ya yakın zamanda)... artık onun suyu bitmiş, posası kalmış.. diye mi düşünüyormuşum ben...
teeee nerelere gitti o konu anlatamam size..
dedim, madem bu kadar rahatsızsın, kendini değersiz hissediyorsun... o zaman madem benden memnun değilsin.. ki, ben farkında değilim, kasıtlı bi durumum yok.... madem bu böyleyse, boşanalım.
şimdi tartışma devam ediyor. akşama, maçın ikinci yarısı oynanacak.
kanda gebelik testi yaptır istersen çıkar o zaman
Bacım her erkek ilgi ve alkayı farklı ister. Mesela benim eşim sen elbisesini ütüle yemeğini yap vs vs tamamdır sen beni ne kadar çok seviyorsun der. Ama birgün hasta olayım bir elbisesi ütülü olmasın sen zaten beni sevmiyorsunki sevsen elbisemi ütülersin der. Ama demezki üç çocuk var hepsi okula gidiyor ayrıyetten anne babam var sanki hergün evde misafir varmış gibi hergün özel yemek özel ilgi bekliyorlar demez. Senin eşinde belki senin yaptığın şeylere değilde farklı taraftan ilgi gösterince sevdiğini düşünüyordur. Taktik değiştir birde
kanda gebelik testi yaptır istersen çıkar o zaman
Bacım her erkek ilgi ve alkayı farklı ister. Mesela benim eşim sen elbisesini ütüle yemeğini yap vs vs tamamdır sen beni ne kadar çok seviyorsun der. Ama birgün hasta olayım bir elbisesi ütülü olmasın sen zaten beni sevmiyorsunki sevsen elbisemi ütülersin der. Ama demezki üç çocuk var hepsi okula gidiyor ayrıyetten anne babam var sanki hergün evde misafir varmış gibi hergün özel yemek özel ilgi bekliyorlar demez. Senin eşinde belki senin yaptığın şeylere değilde farklı taraftan ilgi gösterince sevdiğini düşünüyordur. Taktik değiştir birde
kafasında kurduklarını kusmuş sana canım senin onunla sakince konuşup onu teselli etmen lazım kendini yetersiz hissediyor galiba onlar bizi kendileri gibi görüyor galiba boşanma konusunda ağzını aramış yazık kız senin tahmininden daha çok üzülmüş demek tahlil sonuçlarına akşam güzelce konuş teselli ver ve sarıl eşine başkasından değil senden bebeğim olmasını istiyorum falan de
öylemi tamam o zaman dünya para vermeyeyim şimdi devlete gidip keseyi göreyim sonra özele giderim7. Haftada gidiyorsun bacım ozaman büyük ihtimal kalp atışları belli oluyor
rahim kalınlaşırken akıntı oluyormuş sat ne zamandı senin unuttumBende yum günü ve bir gün öncesi çok kuruydum sonraki gün ıslaklık başladı
canım hayırlı olsun hamıleymıssın...fazla gıremıyorum oyuzden bılemedım.hayırlı olsun canım
Suan agrim girio cikio geldi diyom ama yu hafif batma var daha bir gun gecikti test yaptim negatif erkenmi yaptim acaba duramadim
öylemi tamam o zaman dünya para vermeyeyim şimdi devlete gidip keseyi göreyim sonra özele giderim
rahim kalınlaşırken akıntı oluyormuş sat ne zamandı senin unuttum
çok teşekkürler arkadaşım darısı isteyen herkese
denemen hayırlı olsun canım.ınsallah ıstedıgıne kavusursun sende.sanırım yenı deneme oldu senınde.
İnşallah eylül seninde yoldadır. Birlikte doğururuz diğer bir iki arkadaşta var sonra buraya gelip yaramazlıklarını anlatırız
22 şubat benim sat. 7 mart deneme 21 mart tahlil yapcam.
Ay insallah bacim ikinizin oglu olsun banada umut olsun cesaret lazim bana cok üzüldüm kendime gelemedim benimde oglum olmayacak diye sultanin haberi geldiginde insallah doktor yanilmistir onunda oglu olur . pardon diyer arkadaslari unuttum allah herkese nasipetsin buay deneyenlerinde insallah göbüslerindedir ogluslari
22 şubat benim sat. 7 mart deneme 21 mart tahlil yapcam.
ana 3 günmü oldu daha denemenin üzerinden ay nasıl merak ediyorum valla zaman geçmiyor kızlar burada hepimiz kardeş gibi olduk sizin haberlerinizi dört gözle bekliyorum..22 şubat benim sat. 7 mart deneme 21 mart tahlil yapcam.
Amiiiiiiiiiin inşallah ama benim umudum yok sanki çok istedikte olmayacak gibi geliyor sağlıklı olsunda şu an sadece onu düşünüyorum hamile olduğumu öğrendikten sonra dedim kendi kendime aman sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyet kız olursada kızıma arkadaş olur kızım kız olmasını çok istiyor hayırlısı denedik göreceğiz..Ay insallah bacim ikinizin oglu olsun banada umut olsun cesaret lazim bana cok üzüldüm kendime gelemedim benimde oglum olmayacak diye sultanin haberi geldiginde insallah doktor yanilmistir onunda oglu olur . pardon diyer arkadaslari unuttum allah herkese nasipetsin buay deneyenlerinde insallah göbüslerindedir ogluslari
gelmez şimdi bu 21 mart :)
nasıl beklicez kız gijnij?
evde yaptığın testlerde çıkmaz bende yaptım t hayalet kadar silikti adet beklediğim gün kan testi yaptırdım çıktı özel hastahaneler 1 saatte hemen yapıyor fiyatı 20.25tl falan hadi merak ettim bende
canım düşükden sonra kanaman bittikden sonraki ilk sat gününmü 22 şubat...dr sana bir iki ay korun demedimi...benimki 3 ay dedi ama ben onu dinlemicem...kafamı bozuyo zaten...4. ye hiç gerek yok diyo ,,,yapma diyo sağlıksız bebeklerin düşüyodur diyo ...risk taşıyosun sen diye ...kafam çok karışık...ne yapacağımı bilemiyorum...düşük yapan gebelikden soğumalımı sizce ...ben ona istanbul yolculuğu beni sarsarmı gideyimmi diye sordum...git dedi bişey olmaz ...kanamam başlayınca istbldan onu aradım...sarsıntıdan değildir zaten progestanın haftana göre düşüktü diyor ...banada günde 3 tane progestan iç diyo ama düşük tehliken var demiyo...geçmiş hikayende bir düşüğün olduğu için önlem amaçlı bu hapı sana veriyorum diyor...bende kuzu kuzu gezmelere gidiyorm ve moral bozukluğu ve 2. gün dönüş...
yolladim yalelcim bi kontrol etcanım, özel mesajla gönderdim adresimi, ama alamadın sanırım. sen de benden e-mail adresimi istemişsin.
benim mesajım mı gelemedi acaba?
yeni mesaj atma süresinin dolmasını bekliyorum.
burdaysan, hemen burdan yazıvereyim. kızlar yabancı değiller... sorun yok :)
Ayyy insallah olur, ama istisnalar var sultanin durumuda istisna olabilir, esimim kyzeniacibadem hastanelerinde muayene ouyordu, 2 aydan doguma kadar 4 doktorda kesin kiz dedi erken dogum yapti doktor dogumhanenin kapisinda erkek bebek dedi kocasi dogumhaneye daldi nasil olyr diyeAy insallah bacim ikinizin oglu olsun banada umut olsun cesaret lazim bana cok üzüldüm kendime gelemedim benimde oglum olmayacak diye sultanin haberi geldiginde insallah doktor yanilmistir onunda oglu olur . pardon diyer arkadaslari unuttum allah herkese nasipetsin buay deneyenlerinde insallah göbüslerindedir ogluslari
Ayy yalel benim denememin ilki bu aksam bende 26-27 sinde mi baktiriyim tahlilegelmez şimdi bu 21 mart :)
nasıl beklicez kız gijnij?
psikolojik olarak geçmişde olabilir kafana takıyorsundur belki sıcak bir duş yap mesela biraz rahatla belki gelir bende genelde adte olacagım gün karnım ağrırdı yada olduktan sonraki gün hamileliğimin ilk günleri 2.3 gün karnım çok ağrıdı hadi hakkında hayırlısıYarin haber edeyim cnm yarin gidicem olacak gibi oluyom ama yok bu kadar da adet oncesi agri uzun surmezki demi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?