Süper Anneler - 2011

kafasında kurduklarını kusmuş sana canım senin onunla sakince konuşup onu teselli etmen lazım kendini yetersiz hissediyor galiba onlar bizi kendileri gibi görüyor galiba boşanma konusunda ağzını aramış yazık kız senin tahmininden daha çok üzülmüş demek tahlil sonuçlarına akşam güzelce konuş teselli ver ve sarıl eşine başkasından değil senden bebeğim olmasını istiyorum falan de

eylül, sen bana bi yumurtlama saati hesaplamıştın bi ara... nasıldı o arkadaşım? tam nokta atışı şekilde tuttu geçen ay.

ben şimdi, genelde sabah erken saatte regl oluyorum.
son aylrda hiç şaşmadı, hep 25. günde regl oluyorum. bu ay 26. günde regl oldum.
son 4-5 aydır, hep dikkat ettiğim için, çok iyi biliyorum.... gece 23:00 gibi çatlama oluyor bende, 12. gecemde.
ama bu ay, 11. gecemde çatlamıştı mesela yumurtam.

şimdi bu ay, bi şaşma oldu bu programımda..
25 değil, 26. günümde regl oldum.
12. gün değil, 11. gecemde çatladı yumurtam.
bu ay, sabah değil, öğlende regl oldum.
bu durumda ben acaba ne vakit yumurtlarım sence?

denemen hayırlı olsun canım.ınsallah ıstedıgıne kavusursun sende.sanırım yenı deneme oldu senınde.

evet, bendeki gibi bi örnek zor bulunur sanırım.
hiçbir şeyi hiçbir vakit eksik edilmez tarafımca... her daim hazırdır elinin altında her şeyi.
ne arasa bulunur bizim evde, hiçbir şeyi eksik etmem, evimle gayet ilgiliyimdir, ne nerdedir çok çok iyi bilirim. 2 yıl önce biyeri bişeyi koymuşsa ve unutmuşsa, ben nerde olduğunu bilirim. ya ne biliyim... gayet ilgili bir kadın ve anneyim kendimce.
ama ilgilenmediğim iddia ediliyor aralıklı olarak. yani ne biliyim, 8-10 ayda bi bunu bana söyler.. ilgilen benimle diye..
ya neyinle ilgileneyim be adam, 10 yaşında çocuk musun? 43 yaşında koca danasın artık, daha neyinle ilgileneyim ben...
of içim şişti valla billa.
nerde benim sigaram yaaa

forever, bu ay 2 gün geciktim ben regl olmak için. bugün öğlende oldum işte.
cumartesi sabah olmalıydım.
beni huzursuz etti. teee sabahtan başladı, ''keşke seslenmeseydin, öperek uyandırsaydın eskisi gibi...'' diye. bi başladı, kapanmadı o çene. tüketti içimi.
hissettim regl olacağımı ama olamadım. 2 gündür ağrım var, kanamam bile geri kaçtı huzursuzluğumdan. bu ay ilk kez, 'psikolojik' denen şeyi anladım hakkatten.
ve inanki, allah biliyor.... Allahım nolursun regl olayım diye dua ettim.
biliyorum hamile kalmış olamam, öyle bi ihtimal yok. ama dedim, Allah bu, olur mu olur.... bi de hamiş mamiş olmıyım şimdi... dua ettim, 'nolursun allahım, şimdi hiç sırası değil, sakın hamiş olmuş olmıyım ben' diye dua ettim defalarca şu kanamayı bulana kadar.
ben de çok üzüldüm. nasıl şok olduk ikimiz de... üzüldü tabiki, ben de üzüldüm. biliyorsunuz işte, kafamda neler yaşadıysam hepsini anlattım size.
ya offffffffffffffffffff.... ben bi tüttürüp geliyim bence.

7. Haftada gidiyorsun bacım ozaman büyük ihtimal kalp atışları belli oluyor
öylemi tamam o zaman dünya para vermeyeyim şimdi devlete gidip keseyi göreyim sonra özele giderim
Bende yum günü ve bir gün öncesi çok kuruydum sonraki gün ıslaklık başladı
rahim kalınlaşırken akıntı oluyormuş sat ne zamandı senin unuttum
canım hayırlı olsun hamıleymıssın...fazla gıremıyorum oyuzden bılemedım.hayırlı olsun canım

çok teşekkürler arkadaşım darısı isteyen herkese

Suan agrim girio cikio geldi diyom ama yu hafif batma var daha bir gun gecikti test yaptim negatif erkenmi yaptim acaba duramadim

evde yaptığın testlerde çıkmaz bende yaptım t hayalet kadar silikti adet beklediğim gün kan testi yaptırdım çıktı özel hastahaneler 1 saatte hemen yapıyor fiyatı 20.25tl falan hadi merak ettim bende

22 şubat benim sat. 7 mart deneme 21 mart tahlil yapcam.

canım, özel mesajla gönderdim adresimi, ama alamadın sanırım. sen de benden e-mail adresimi istemişsin.
benim mesajım mı gelemedi acaba?
yeni mesaj atma süresinin dolmasını bekliyorum.
burdaysan, hemen burdan yazıvereyim. kızlar yabancı değiller... sorun yok :)

İnşallah eylül seninde yoldadır. Birlikte doğururuz diğer bir iki arkadaşta var sonra buraya gelip yaramazlıklarını anlatırız

Ay insallah bacim ikinizin oglu olsun banada umut olsun cesaret lazim bana cok üzüldüm kendime gelemedim benimde oglum olmayacak diye sultanin haberi geldiginde insallah doktor yanilmistir onunda oglu olur . pardon diyer arkadaslari unuttum allah herkese nasipetsin buay deneyenlerinde insallah göbüslerindedir ogluslari

amiinnn
cümlemize....
önce sağlıklı olmalarını, sonra oğluş olmalarını temenni ediyoruz. nasipte ne varsa, onu görücez... gerisi yalan :)

canım düşükden sonra kanaman bittikden sonraki ilk sat gününmü 22 şubat...dr sana bir iki ay korun demedimi...benimki 3 ay dedi ama ben onu dinlemicem...kafamı bozuyo zaten...4. ye hiç gerek yok diyo ,,,yapma diyo sağlıksız bebeklerin düşüyodur diyo ...risk taşıyosun sen diye ...kafam çok karışık...ne yapacağımı bilemiyorum...düşük yapan gebelikden soğumalımı sizce ...ben ona istanbul yolculuğu beni sarsarmı gideyimmi diye sordum...git dedi bişey olmaz ...kanamam başlayınca istbldan onu aradım...sarsıntıdan değildir zaten progestanın haftana göre düşüktü diyor ...banada günde 3 tane progestan iç diyo ama düşük tehliken var demiyo...geçmiş hikayende bir düşüğün olduğu için önlem amaçlı bu hapı sana veriyorum diyor...bende kuzu kuzu gezmelere gidiyorm ve moral bozukluğu ve 2. gün dönüş...

ana 3 günmü oldu daha denemenin üzerinden ay nasıl merak ediyorum valla zaman geçmiyor kızlar burada hepimiz kardeş gibi olduk sizin haberlerinizi dört gözle bekliyorum..
Amiiiiiiiiiin inşallah ama benim umudum yok sanki çok istedikte olmayacak gibi geliyor sağlıklı olsunda şu an sadece onu düşünüyorum hamile olduğumu öğrendikten sonra dedim kendi kendime aman sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyet kız olursada kızıma arkadaş olur kızım kız olmasını çok istiyor hayırlısı denedik göreceğiz..
gelmez şimdi bu 21 mart :)
nasıl beklicez kız gijnij?

aynen öyle çok varmış daha hızlıca geçse günler...

evde yaptığın testlerde çıkmaz bende yaptım t hayalet kadar silikti adet beklediğim gün kan testi yaptırdım çıktı özel hastahaneler 1 saatte hemen yapıyor fiyatı 20.25tl falan hadi merak ettim bende

Yarin haber edeyim cnm yarin gidicem olacak gibi oluyom ama yok bu kadar da adet oncesi agri uzun surmezki demi kuzum

bebeğin tutunması için kullanılıyor progeston yani düşük tehlikesi olanlarda doktorunu değiştirmeyi düşündünmü canım sen..

yolladim yalelcim bi kontrol et

Ayyy insallah olur, ama istisnalar var sultanin durumuda istisna olabilir, esimim kyzeniacibadem hastanelerinde muayene ouyordu, 2 aydan doguma kadar 4 doktorda kesin kiz dedi erken dogum yapti doktor dogumhanenin kapisinda erkek bebek dedi kocasi dogumhaneye daldi nasil olyr diye bebegin tstisleri ve pipisi icerde kalmis dogumda cikardilar yani ultrasonla fln 4 boyutluda hep kiz organi gibiydi kesin, ALLAHIM nasil buyuk, isterse hersey degisir. Sonradan soyledi her kiz dediklerinde hic moralini bozmadan bizimki devamli dua etmis Allahim ilk bebegim nolur hayirli hayirli erkege cevir diye MUHAMMED DUASINI da okumus her gece, esi kiz istiyodu ikinciyi yapti o da erkek oldu
O yuzden inancimizi her sartta yitirmememiz isyan degil de guzel dua ederek dilegimizi Allahtan istemeliyiz
gelmez şimdi bu 21 mart :)
nasıl beklicez kız gijnij?
Ayy yalel benim denememin ilki bu aksam bende 26-27 sinde mi baktiriyim tahlile

ya latif

Yarin haber edeyim cnm yarin gidicem olacak gibi oluyom ama yok bu kadar da adet oncesi agri uzun surmezki demi kuzum
psikolojik olarak geçmişde olabilir kafana takıyorsundur belki sıcak bir duş yap mesela biraz rahatla belki gelir bende genelde adte olacagım gün karnım ağrırdı yada olduktan sonraki gün hamileliğimin ilk günleri 2.3 gün karnım çok ağrıdı hadi hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…