Süper Anneler - 2011

bencede canım boşver allah sorar bu yaptıklarını sen takma kafana yeter.anladım canım ya hazirana kadar kalacak yada nisanda deniyecem artık zaten mart ayında es gecmiştim ama nisandada olunca ovulasyon zamanım 15 gibi couk olursa aralıkta dogacak yaa o gıcık bişey işte benim için yazık bi kac gün için 1 yaş bilmiyorum ki hayırlısı inş burdan hamilelik haberlerimizi de paylaşırız

Bende inaniyorum cinlilere 3cüde tutuyor canim cinlilere uymakta fayda var kesin tutmayanlar dogum tarihini bilmeyenlerdir

Bende inaniyorum cinlilere 3cüde tutuyor canim cinlilere uymakta fayda var kesin tutmayanlar dogum tarihini bilmeyenlerdir

Merhaba lilyumcum
evet bencede yanlis hesapliyorlar yada tam bilmiyorlar anemde de kayinvalidemde de tutuyor, ya dogumtarihini ya hamile kaldiklari ayi tutturamiyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Angel canim benim, tesekkuredrrim hepimizin hakkinda hayirlisi
Benim doktorum evde ki kitlerin dogru olmadigini herzaman dogru sonuc vermedigini soyledi bende hic almadim denemedim bilmiyorum o yuzden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm canim senin denemende hayirli olsun gönlündeki göbüsünde olsun hosgeldin aramiza

slm canim senin denemende hayirli olsun gönlündeki göbüsünde olsun hosgeldin aramiza

Bacim benim dogum tarihim yanlis olabilirdi ama saolsun benim dogdugum gün birisi ölmüs annemgilin köyünde orada dogmusum ben bizde gezmeye gitmistik köye anneme sitem ediyordum nebicim annesin sen dogdugum günü bile bilmiyorsun diye sakalastik teyzemlerde vardi annem dedi artik senin dogdugun gün ahmet amca ölmüstü git mezarda ne yaziyorsa ozaman dogdun bende dayimin oglunu göndermistim o günde dogum günümmüs ilk dogum günümü 18 yasinda kutladik

Ahhhahhh guzel bir ani, benim dogum gunumde dayimin dugun gunu anne,in sancisi kardesinin dugununde tutmus geceyarisini gecerken dogmusum 21 eylul ama kimligimi babamin babasi dedeim cikartirken haftayi sasirmis 28 eylul yazmis Allahtan dayim evlenmiste zaman icinde benimmkide hep 28 kalirdi yoksa yanlis bilirdim

ya latif

geri çekilme yöntemi güvenilir değil ama kalmak ta zor yani ben senelerce öyle korundum sonra evet 10 martta olman lazım ama yarın olma ihtimalinde var canım bende hamileyim senin belirtilerin adetten önce oldu bende aynısı karnım agrıdı gaz oldu ve nerden baksan 8.9 gün önceden rahmimde çekilme gibi damarlarımı çekiyorlardı sanki batıyordu birşeyler ozaman dedim yerleşiyor galiba akıntın varmı bende adetimi beklerken 2.3 gün önce çok ıslaktım beyaz sarı gibi sıvı geliyordu sen kurumusun eğer bebek düşünmüyorsan yarın hasta olursun inşallah ne diyeyim

2014 kaldığım a yıl eşim 1978 de doğdu kızıma bakalım 2005 de kaldım eşim1978 doğumlu kızımda tuttu bundada ikisi çift o zaman erkek oluyor galiba hadi inşallah

funıt bir tür vitamin ilacımı?canım..denemelerin hayırlı olsun...

Evt akintm var sari ve beyaz renkte geliyo adet oluyom saniyom ama daha yok olmadim cnm surekli islak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…