- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.321
cumartesi düğünde karşılaştık hiç bir şey olmamış gibi davranıyordu canım allah ıslah etsin benim kimseyle uğraşacak gücüm kalmadı artık.. evet canım bende de kist var 15 gün kullandım düzenli yaptım sonra tekrar gittim bende hiç bir faydası olmadı inşallah sende olur bacım. sen ocak doğumlu olduğun için çin takvimine bakarken 2 yaş ekleyeceksin. mart kız nisan erkek mayıs kız haziran ve temmuz erkek canım
Milyon tesekkur sana o zaman ben 10 unda 14 15 ve enson 18 inde deneme yapicaktim 15 inden sonra yapmiyim.
Cin takvimi bizim yedi sulalede tutuyor esimin ailesinde de doktorum da ben inaniyorum cunku hastalarimin %99unda tuttu diyor, hatta sakalasiyor cinliler bin sene once cizmus bu isi biz hala ugradiyoruz diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende inaniyorum cinlilere 3cüde tutuyor canim cinlilere uymakta fayda var kesin tutmayanlar dogum tarihini bilmeyenlerdir
canım hakkında hayırlısı olsun valla şimdiki denemeleri ben bilmiyordum sık ilişkiyle hamile kaldım aslında ilkinde erkek bebegin olması daha iyi bir yerde ama bazen de dedgin gibi kız evlat gercekten farklı yaa
canım gercekten senin doktorunda iyimiş yaa ben yumurta takibi yaptıracak doktor bulamadım daha dogru düzgün düşün düşük yaptıgım bebegime ovulasyonla hamile kalmıstım 3 aydır takibe gidiyorum güya olmadı bu ovulasyon testleriyle alakalı bi konusmuslugunuz varmı doktorunuzla silikleşince gec kalınıyor diye düşünüyorum artık 2 aydır öyle deniyorum
Merhaba lilyumcum
evet bencede yanlis hesapliyorlar yada tam bilmiyorlar anemde de kayinvalidemde de tutuyor, ya dogumtarihini ya hamile kaldiklari ayi tutturamiyorlar
slm canim senin denemende hayirli olsun gönlündeki göbüsünde olsun hosgeldin aramiza
slm canim senin denemende hayirli olsun gönlündeki göbüsünde olsun hosgeldin aramiza
Bacim benim dogum tarihim yanlis olabilirdi ama saolsun benim dogdugum gün birisi ölmüs annemgilin köyünde orada dogmusum ben bizde gezmeye gitmistik köye anneme sitem ediyordum nebicim annesin sen dogdugum günü bile bilmiyorsun diye sakalastik teyzemlerde vardi annem dedi artik senin dogdugun gün ahmet amca ölmüstü git mezarda ne yaziyorsa ozaman dogdun bende dayimin oglunu göndermistim o günde dogum günümmüs ilk dogum günümü 18 yasinda kutladik
geri çekilme yöntemi güvenilir değil ama kalmak ta zor yani ben senelerce öyle korundum sonra evet 10 martta olman lazım ama yarın olma ihtimalinde var canım bende hamileyim senin belirtilerin adetten önce oldu bende aynısı karnım agrıdı gaz oldu ve nerden baksan 8.9 gün önceden rahmimde çekilme gibi damarlarımı çekiyorlardı sanki batıyordu birşeyler ozaman dedim yerleşiyor galiba akıntın varmı bende adetimi beklerken 2.3 gün önce çok ıslaktım beyaz sarı gibi sıvı geliyordu sen kurumusun eğer bebek düşünmüyorsan yarın hasta olursun inşallah ne diyeyimMerhaba kizlar ben 28 gunde adet olan bi bayanim en son 9 subatta oldum esimle geri ckme yontemi ile korunuyoz daha cocuk dusunmuyuz bn adetimi duzenli olurum. 24 subatta yumurta aki kivaminda bisey geldi bugun olmm lazimdi haa beklemedeyim yanliz adet olmadan bi hafta once adet sancisi gibi sancilar oldu gecti ve suanda kasikta adet sancisiyla batma eslik ediyor kasiklarima gazla karisiyo gibi sancilar girio aha oldum diyorum ama yok
2014 kaldığım a yıl eşim 1978 de doğdu kızıma bakalım 2005 de kaldım eşim1978 doğumlu kızımda tuttu bundada ikisi çift o zaman erkek oluyor galiba hadi inşallahkızlar faceden yeni bir yöntem duydum. Bir arkadaşın annesi söylemiş. Eğer eşinizin doğum tarihi çift rakam hamile kaldığınız yılda çift rakamsa bebek erkek oluyormuş. biri çift biri tek oluncada kız. Yani söyle eşiniz 1980 doğumlu siz 2013de hamile kalırsanız bebek kız, 2014de hamile kalırsanız bebek erkek gibi. sizde tutuyor mu? bende tuttu
MUHAMMEED duasi yani erkek bebek duasi diye google da var. Atetel kursi soyle yaipiliyor.
Hamile kaldigini anladiktan sonra cuma sala okunurken Sala yi dinliyorsun. Bitince ALLAHIM NIYET ETTIM BIR OGUL SAHIBI OLMAYA HAKKIMDA HAYIRLISINI VER KALBIMDEKINI KARNIMDA EYLE diyorsun. Sonra BIR DAHAKI CUMA SALA VAKTINE KADAR YANI BIR HAFTA ICINDE 786 TANE AYETEL KURSI OKUYORSUN! GUNDE 100 TANE ORTALAMA YADA IKI GUNDE OKU FARKETMEZ! SONRAKI CUMA ISTERSEN TEKRAR AYNISINI YAPIYORSUN! 3 CUMA USTUSTEDE YAPABILIRSIN TEK BIR DEFADA.... ALLAHIM HER ISTEYENE kalbindekini karnina versin zaten onemli olan kalpten istemek ve hayirlisini istemek, olmasada vardir bir hikmeti diyebilmek. tamam ayetel kürsiyi yapacağım..Allah gönlümüzdeki paşaları bize lütfeder inşallah .................
gerçektende ayetel kürsinin mucizelerine inanırım...her kilitli kapıyıda açtığı söyleniyor ...
Cok karisik yazmisim kusuruma bakmayin affola....
yani soylr
REGLIN 10. GUNU 5 GUNLUK CINSEL PERHIZLE TEK ILISKI
YUMURTLAMA GUNU AKINTIYI GORURGORMEZ 1 ILISKI, GECE ISE SABAH 2. ILISKI YADA TAM TERSI AKINTI GUNU 2 ILISKI YANI
SONRA 4 GUN HIC ILISKI YOK YINE PERHIZ SON BIR ILISKI DAHA.
KADIN DIYETE 1 AY ONCE BASLASA BILE FAYDA EDER KIZLAR ONEMLI OLAN ALKALI SU!
HUCRELER ALKALI OLUNCA HERSEYIMIZ ALKALI OLUYOR.
BIRDE UNUTTUM SOYLEMEYI ELARA diye birarkadasimin soyledigi tavsiye FUNIT kapsul aldim bugun 2 doz sabah aksam tek sefer. Dojtora sormadim kizardi diye, ama Elara funit ve bu tarz mantar ilaclarinin vajeni 1 2ay alkali yaptigini uzun uzun yazmisti cok iyi bir jinekolog soylemisti. Yumurtlamama bir hafta ilk denememe de 2 gun kala almis oldum hayirlisi.
geri çekilme yöntemi güvenilir değil ama kalmak ta zor yani ben senelerce öyle korundum sonra evet 10 martta olman lazım ama yarın olma ihtimalinde var canım bende hamileyim senin belirtilerin adetten önce oldu bende aynısı karnım agrıdı gaz oldu ve nerden baksan 8.9 gün önceden rahmimde çekilme gibi damarlarımı çekiyorlardı sanki batıyordu birşeyler ozaman dedim yerleşiyor galiba akıntın varmı bende adetimi beklerken 2.3 gün önce çok ıslaktım beyaz sarı gibi sıvı geliyordu sen kurumusun eğer bebek düşünmüyorsan yarın hasta olursun inşallah ne diyeyim
2014 kaldığım a yıl eşim 1978 de doğdu kızıma bakalım 2005 de kaldım eşim1978 doğumlu kızımda tuttu bundada ikisi çift o zaman erkek oluyor galiba hadi inşallah
gerçektende ayetel kürsinin mucizelerine inanırım...her kilitli kapıyıda açtığı söyleniyor ...
funıt bir tür vitamin ilacımı?canım..denemelerin hayırlı olsun...
Merhaba hanzadecim, cok tesekkureerim deneyen herkesin ki hayirli olsun
funit aslinda mantar ilaci bir kutuda 4 kapsul var 2 sabah 2aksam aliniyor ben cumartesi aldim, mantarim yok alma sebebim vajinayi alkali yapmasi. Normalde 1 hafta once aliniyor ama ben biraz gec aldim 3 gun once ilk denemeden
ya latif
Ayyy canim anlamadim ben birlesme gunu 7 subat yasim 30 ekledik 37 tamamda takvimde nereye bakacagiz 37 yasin subatinami yoksa 30 yasinmi anlamadim bir el atsan
37 şubat kız çıkıyor ama. Sencede bir tuhaflık yokmu? Hem tek rakamlar erkek diyor hemde karşısındaki ayda kız çıkıyor. Bence buda foss çıktı takma kafaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?