- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.421
Kızlar ya hiç bir şey şu kabizliga fayda etmiyor içtiğim folik asit ilaclar mı yapıyor ne yapsam geçmiyor yaa canım acıyor artık
Söylerim aleykumselam
Merhaba babymuck,
Hic duymamistim bunu seksin guzeli derken sonucta odun gibi takoz gibi diildir kimse inan bana koy yerinde cok isten calismaktan belki arad aceleye geliyordur da bu devirde hic sanmiyorum cinsellik tabu degil artik tam aksine hepimiz kendimizi bednimizi taniyoruz istklerimiz ve yonlendirmelerimiz var. Mantikli gelmedi bana
Gijnijcim merhaba orkidemi gorursen benden selam da soylermisin gelirse memnun olurum
Forevercim sen nezaman gidiceksin muayeneye bir de denemeni yaptiktan ne kadr sonra hamile oldugunu anlamistin?
ya latif
üçüncü kızımda olmuştum ama gene kız oldu bu işten hiçbirşey anlamadım :103:
üçüncü kızımda olmuştum ama gene kız oldu bu işten hiçbirşey anlamadım :103:
Yardiminiz icin tesekkurker defne hanim.onumuzdeki aylarda dusunuyorum cesaret edemesemde. Nisan ayi cin takvimi yada diger tak.uyarmi yada haziran.kiz icin istiyorum .zahmet olmassa benim icin son bi kez bakabilirmisiniz.dogum tar.24.temmuz 1979 esiminde mart 1973.simdiden cok tesk.ederim.iyi gunler dilerim.
Ben birtek 17.gün yapmadım yapsam bile koca bitmişti artık 27.28 günde bir oluyordum bakalım ne olacak cinsiyet en erken ne zaman öğrenilir ki ikili test lerde falanmicanım adet döngüsü 28 günde bir yani düzenli olan insanların yum dönemi adetin bittikten sonraki 14,15,16,17.günlerinde çatlar. o bakımdan bence doğru söylemiş. ama senin adet döngün uzun yada kısaysa ov testi kullanman lazım. o yizden sende tutmamıştır
Ben birtek 17.gün yapmadım yapsam bile koca bitmişti artık 27.28 günde bir oluyordum bakalım ne olacak cinsiyet en erken ne zaman öğrenilir ki ikili test lerde falanmi
evde yaptığın testlerde çıkmaz bende yaptım t hayalet kadar silikti adet beklediğim gün kan testi yaptırdım çıktı özel hastahaneler 1 saatte hemen yapıyor fiyatı 20.25tl falan hadi merak ettim bende
kızlar dişine implant yaptıran varmı.yada cevrenızde yaptıran memnun olan varmı.bırde dişim çurumus cekılmesı gerekıyor.ama korkudan cektıremıyorum.benım gıbı olan varmı kızlar yardıııııııııııımm
eylül, sen bana bi yumurtlama saati hesaplamıştın bi ara... nasıldı o arkadaşım? tam nokta atışı şekilde tuttu geçen ay.
ben şimdi, genelde sabah erken saatte regl oluyorum.
son aylrda hiç şaşmadı, hep 25. günde regl oluyorum. bu ay 26. günde regl oldum.
son 4-5 aydır, hep dikkat ettiğim için, çok iyi biliyorum.... gece 23:00 gibi çatlama oluyor bende, 12. gecemde.
ama bu ay, 11. gecemde çatlamıştı mesela yumurtam.
şimdi bu ay, bi şaşma oldu bu programımda..
25 değil, 26. günümde regl oldum.
12. gün değil, 11. gecemde çatladı yumurtam.
bu ay, sabah değil, öğlende regl oldum.
bu durumda ben acaba ne vakit yumurtlarım sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?