Süper Anneler - 2011

Forevercim sen nezaman gidiceksin muayeneye bir de denemeni yaptiktan ne kadr sonra hamile oldugunu anlamistin?

ya latif[/QUOTE]
Haftaya gideceğim 6 olsun bir bu hafta içi devlete gideceğim ben denemeden 13.14 gün sonra öğrendim kanda yaptırdım

Kızlar ya hiç bir şey şu kabizliga fayda etmiyor içtiğim folik asit ilaclar mı yapıyor ne yapsam geçmiyor yaa canım acıyor artık

nebiliyim birazda havalıdır kendisi

kızlar görümceminde ikinci çocugu düşününce doktora gitmiş doktor 14 ,14,16,17 günlerde birlikte ol eşinle ve derin ilşki olacak demiş bir kızın ardından ogluna hamiş kaldı banada 2 kızımda söylemişti bende 16,ve 17 günlerde birlikte oldum ama sonuç kız oldu orgazm olmamıştım ozaman ama

üçüncü kızımda olmuştum ama gene kız oldu bu işten hiçbirşey anlamadım :103:

Son düzenleme:

Bacım sadece orgazm yeterli değil zamanlama çok önemli. Benim doktorum bana bu yöntemle erkek bebek olma ihtimali çok yüksek ama eğer senin eşinin her iki spermide yavaşsa onun için yapabilecek birşey yok demişti

Tamamen sans diyorum aynen benimde ikince iki kizimda da olmustu hatta bir yerde okudum erkek istekliyse onun cinsiyetinden kadin istekliyse ondan diye bende bu sefer tam tersi olmadim ne kadar dogru ama diger turlu tutmadi bende

canım adet döngüsü 28 günde bir yani düzenli olan insanların yum dönemi adetin bittikten sonraki 14,15,16,17.günlerinde çatlar. o bakımdan bence doğru söylemiş. ama senin adet döngün uzun yada kısaysa ov testi kullanman lazım. o yizden sende tutmamıştır

Tamam bacım nisan ayı için bakalım
nisan ayı için bioritimin: 1-5 erkeğe yatkın 6-20 kıza yatkın 21 ve sonrası erkeğe yatkın. nisanın 6-20 arası sık ilişki dene bacım kızın kucağına gelir inşallah.
Nisan ayı içinde çin takvimi kız gösteriyor bacım nisan ayında sen çalışma yap kız bebek için çok uygun.

Ben birtek 17.gün yapmadım yapsam bile koca bitmişti artık 27.28 günde bir oluyordum bakalım ne olacak cinsiyet en erken ne zaman öğrenilir ki ikili test lerde falanmi

Ben birtek 17.gün yapmadım yapsam bile koca bitmişti artık 27.28 günde bir oluyordum bakalım ne olacak cinsiyet en erken ne zaman öğrenilir ki ikili test lerde falanmi

En erken 11. Hafta forewer dahs onceku kalp atis hiziydi beta hcg degeriydi falan hep tesadufi sonuclar yani ultrason en kesin sonuc bende merakla haftalarin gecmesini bekliyorum ama daha cooook var birde belirtiler biraz tutuyor bazen benim 2,3 gundur nasil midem bulaniyor kizlarda da olmustu budami kiz acaba erkek bebekte ilk donemde cok bulanti olmuyormus

kızlar dişine implant yaptıran varmı.yada cevrenızde yaptıran memnun olan varmı.bırde dişim çurumus cekılmesı gerekıyor.ama korkudan cektıremıyorum.benım gıbı olan varmı kızlar yardıııııııııııımm

evde yaptığın testlerde çıkmaz bende yaptım t hayalet kadar silikti adet beklediğim gün kan testi yaptırdım çıktı özel hastahaneler 1 saatte hemen yapıyor fiyatı 20.25tl falan hadi merak ettim bende

Daha olmadim canm dun asiri vardi agrim gecti suan ara ara vat bekliorum bakalim iki gun once agzimda metallimsi bi tat vardi hatta esimede dedimki biseyin tadini alamiyorum metalimsi bi tat var demistim

Bende var 7,8 yil olmustur yaptirali ama cok pahaliya yaptirmistim simdi olsa yapistirma yaptiririm memnunum ama bence ayni sey arastir.

Gunaydin kizlar

Deneme yapip bekleyenler yeni hamisler Allah hepinizin gonlune gore versin insallah.

Baymuck canim sen 3. Kizinda esine takviye verdinmi verdiysen ne kadar sure ne kullandi.

Kizlar nick yazamiyorum telden giriyorum sizlerde esinize takviye olarak neler verdiniz

canım yum hesabını ben mi yaptım inan ki hiç hatırlamıyorum dur geçmişe bakayım bir nasışl hesapladıysam bulayım ...
sen yinede regl günlerini yaz bakınayım ben......

Gunaydinlar herkese mutluluk dolu bir gun olsun
Ben dun ilk denememi yaptim.
Kusuruma bakmayin biraz detay verirsem deneyimlerinize ve bilginize guveniyorum nolur dogruyu yanlisi soyleyin. Esim namaz kildi dualari okudu bende abdest aldim dualari okudum.
Ayakta basladik, ama ben orgazm olamadim bi sure sonra benim orgazm olabilecegim sekle donduk, ben bosalinca yine ayakta, ama yani esim arkamda ben one egilmis sekilde oldu. Esim de bosalinca ben hemen yataga gectim ilk 5 dakika ayaklarimi havaya diktim sonra sagima yattim, ama cok gulme krizine girdik karikoca ilk defa korunmasiz icimw bosaldi hem ondan hemde esim komiktir esprilidir benim krize girdik karikoca gulmekten. Iste neyse bir kisim meni akti yattigim yerd 2 defa camasir dgistirdim. Allah gunah yazmasin gece hic kalkmadim abdstimide sabah aldim, normalde oyle uyuyamam ama bebek icin....
Yanlis bisi eksik bisi varmi?
Birdahaki denememiz ayin 14 sabah erken ve yine 14u aksam olucak, tabiki akinti takibiyle,
Akliniza gelen yad yanlis olan birsey var mi yonlendirebilirmisiniz beni en azindan bi dahaki sefer dogru olsun.
ALLAHIM NOLUR DENEYENLERI BENIM GIBI ISTEYENLERI BOS CEVIRME KALPLERINDEKINI GOBISLERINE KOY INSALLAH

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…