- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.461
bacım bence senin bu doktorda bir tuhaflık var. burada kız için deneyenlerin hepsi genelde yumdan 2 veya 3 gün önce ilişki denedi ve tutturanda oldu. şimdi senin yuma zaman var sen yapmışsın senin yum çatlasa bile x ler önce varıp dölleyecek x ler uzun yaşar hatta spermlerin vajinada 5 gün bile yaşadığı tespit edilmiştir. ha bu arada alkalı ortamda x ler ölmezler x ler herzaman güçlüdür sadece y lerin rahat geçmesi için alkalı olması öneriliyor. senin dediğin şekilde olmuş olsa ozaman bu kadar kişi neden tam çat anını bulmaya çalışsınki? ozaman adetten sonra ara ara yaparak erkeği buur ve ozaman doğan bebklerin hepsi erkek doğar. neticede kız veya erkek bebek için doğurganlık yuma 3 gün kala ve yumun 24 saat yaşaması ile olur. benim doktorum bana bize cinsel perhizden önce ilişki öneriyordu ama korunarak yapacaksınız demişti çünkü yoksa yum çatladığı zaman x ler orada hazır bekleyip yumu döller ikinciside sperm gelişmekte olan yum için iyi değil gelişimini yavaşlatıyor demişti. eğer yanlışım varsa lütfen diğer kızlar düzeltsin
yolladim yalelcim bi kontrol et
Ayy yalel benim denememin ilki bu aksam bende 26-27 sinde mi baktiriyim tahlile
ya latif
yalelim hiç o tatlı canını sıkma ...ben inanıyorumki sen bu günleri çok kolay aşacaksın...spoşların zayıflığı adamını çok yaralamış,,,erkekler bu tür konularda çook hassastırlar...erkekliğinin bir göstergesidir onlar için ...senin desteğine dahada çok ihtiyacı var tatlım ...hadi güçlü olma zamanı,,,bir kız bir oğlan anası olacaksın ...ben 4. ye niyetlendiğimde ilk ay tutmadı denemem ...bir gün kahvaltıda ne oldu sperm sayınmı düştü...dedim biraz alay vari,,,,olsun canım denemeye devam ederiz takma kafana dedim... sesinin tonunu artırarak sen bu ay görürsün dedi...çayını bırakıp kapıyı vurdu gitti...şok oldum...aman dedim bu ne hassasiyet...demekki onların çok ağırlarına gidiyo bu tarz konular...gebe olduğumu öğrendiğinde hemen ilk lafı...gördünmü alay ediyordun nasıl oldu ...ben yine şoklardayım...ne yapcan erkek milleti enterasan yaratıklar....
Bacım sadece orgazm yeterli değil zamanlama çok önemli. Benim doktorum bana bu yöntemle erkek bebek olma ihtimali çok yüksek ama eğer senin eşinin her iki spermide yavaşsa onun için yapabilecek birşey yok demişti
canım yum hesabını ben mi yaptım inan ki hiç hatırlamıyorum dur geçmişe bakayım bir nasışl hesapladıysam bulayım ...
sen yinede regl günlerini yaz bakınayım ben......
Evet denemis, bircok kiz isteyen hastasina kiz erkek isteyene erkek cocuk sahibi olmasinda yardimci olmus,
Funit kullandim cumartesi aylardir alkali bedleniyorum ama tek ben esim diil, takvilerden bir kismini kullandim gecen ay doktorum tahlil alirken phida olcturdu yumurtlamamistim henuz, 8.45 cikti hatta bana cok yuksek geldi doktorumda evde olctugunuzle ayni degil bixim olcum yapan aletletimiz evdeki kitler 8 i 7 gosterir dedi. Milimetrik olcum yapamazmis
ya latif
slm cnm bnm 4 dusugum var sonuncu kimyasal gebelik
hep 3 ay bekledim 3 dusukten sonra arastrildi ve rahimde perde oldugu saptandi ve 6 ay önce amaliyat oldum perde alindi cok sukur
amaliyattan sonra 3 ay korunma Verdi dr ben 2 ay korundum ve hamile kaldim oda kimyasal gebelik oldu neyse aradan 5 ay gecti ve tiroitten amaliyat oldum ve birisi alindi
tek tiroitim var ilac kullanmiyorum yarin bellli olacak hic te vaz gecme drunu degistir ve sebeblerini ögrn dusuk nedenlerini
drlara solemesi kolay
yeni hamillelik su anda dusunme kan pihtilamsi dahil rahim filmine Kadar cektir cnm sebebleri ortadan kaldirdiktan sonra Hamis kalmayi dusun ben cok yiprandim illa 3 dusuk olacak dediler arastirma yapilmasi icin beni ole beklettiler lutfen varsa aksi drum tedavi ol yipranma cnminsAllah melegine kavusursun
Valla gijnij haklisinda tam yum gunu yapip kizi bulanda cok bence dr larin bir bildigi var ama aciklamiyorlar genelde dr larin yada hemdire ebe neyse coguna bskiyorum ilk cocuklari erkek sorsan oyle seymi olur diye birde azar isitirsin bizim burda yani benim bildigim bu kadar net paylasip hastayi yonlendirendr bile yok tamamen ticari oturup konusmuyorlar bile kaldiki boyle anlatip erkek bebek icin ugrasacaklar.birde baskasina denemis diyelim sen gidip iste yok oyle birsey der soyledigine pisman eder.bekleyip gorelim
Valla gijnij haklisinda tam yum gunu yapip kizi bulanda cok bence dr larin bir bildigi var ama aciklamiyorlar genelde dr larin yada hemdire ebe neyse coguna bskiyorum ilk cocuklari erkek sorsan oyle seymi olur diye birde azar isitirsin bizim burda yani benim bildigim bu kadar net paylasip hastayi yonlendirendr bile yok tamamen ticari oturup konusmuyorlar bile kaldiki boyle anlatip erkek bebek icin ugrasacaklar.birde baskasina denemis diyelim sen gidip iste yok oyle birsey der soyledigine pisman eder.bekleyip gorelim
Ahhahhahhh :O amin insallahcanım sağol, aldım akşam. ama henüz okuyamadım. şimdi açıp bakıcam iyice bi detaylarına.
şu funit, nasıl kullanılacak?
ben 15'li paket aldım, ne yapıyım? kaçar kaçar, sabah akşam mı... ne şekilde kullanılacak?
hanzade, akşam topladık kendimizi..
Begüm'ü anneannesine ektim dün akşam okuldan sonra, eve geldim bi hazırlandım. bi sofra, iki süs püs mumlar... derken.... hallolduk yani.
özen gösterdim yani kendisine, ilgi gösterdim kendilerine.... ay çok ilgilendim, kendisini iyi hissettirdim..
ama bu hep böyle olmaz yani. ne bu şimdi :) arada bi yapabileceğim bi aktivite yani. arada bi iyi hissedecek maalesef.
evet, akşam daha iyi farkettim, hakkatten çok takmış kafaya sperm konusunu. neyse, artık o konuyu hiç deşmeyeceğim. deşmiyorduk zaten ama, ilaç takviye makviye... üstüne düşmeyeceğim yani. hazırlarım mutfağa, alırsa alır, kullanırsa kullanır. üstüne üstüne hatırlatmayacağım yani.
nasıl yani :) ben umudu kesiyim yani tam tekmil, paşamı beklemiyim mi :)
ya olur mu öyle şey gijnij... umut dünyası, umudumuzu bırakmıyoruz.
hatta doğunca, adını da UMUT koyuyoruz :))) hahaha
eylül, ben baktım arkadaşım.
o hesabı hakkatten sen yapmamışsın, sultan yapmış benim için.
hem de mesaj klasörümde buldum, özel mesajla anlaşmışız. sağolsun.
yani sen boşa kurcalama geçmişi, sen yapmamışsın canım benim.
bejnubal, funit nasıl kullanılacak? hangi düzende içilecek? ne bu? napıyoruz?
bu arada gayet ayrıntılı yazmışsın denemeni, tebrikler, hayırlı olsun inşallah. :)
benjual senın antepte dedıgın dr kemal bayındır değil miydi.teravette ona gitmişti bildıgm kadarıyla ve ona cat iğnesi verdi o doktor..hattta eylüle de gidip konuşmuş onunla ama o yurt dışında olduğu ıcın devam edememıstı geçmiş hatırladığım kadarıyla...Gijnijcim 2011de burda oldugum donemde bende cok ilgili ve icindeydim senelrrdir her firsat buldugumda da cevreme sorarim, hatta 2011de bu iste uzman meshur birkac doktorlada gorusmustum birtane antepteydi, esim is icih giderken sirf doktorla yuzyuze konusabilmek icin onla kalkip gittim. Oradaki yasli bey antepi yarisinin erkeklerini dogurtmus ismini bugun bulup yazsrim burdan da o da ayni seyi soyledi yumurta catlamadanda donllenebiliyor, o beyde esin iyi beslenicek findikfistikpekmez et yumurta...gb sende tum sut urunlerini birakicaksin ve cinsel perhiz yapip oyle birlikte olucaksiniz dedi. Ben hatta yumurta takibini sordum kizi olan hastalarima yum. Takibi yapiyorum en garantisi yumurtlama zamaniyla birlikte olmak, ama adet dongusunde ilk 10 gun erkek olur kanamadan sonra vajina ici erkek cocugu tutar sonra ta yumurtlama zamanina kadar kiz olur syumurtlama zamani yaklasik 2 gun erkektir demisti. Ustune basa basa esinin sagligi iyi beslenmesi herseyden onemli demisti.
Simdiki doktorumda ayni teoriden bahsetti, ve bana gecen ay yum. Takibi yapiyordu ki esim doktorunda yuzune ben istemiyorum gerek yok simdilik belki ilerde dedi.
Yoksa senin yaptigin yontem ve doktorunla benim kide ayni seyi soyluyor, garanti olan yum. Takibi cat ignesi ve yum. Aninda tek iliski. Ama benim esim gibi oluruna birakmak isteyenlere de doktor bu sekilde oneiyor.
Bakirkoyde de simdi emekli olmus bir doktor vardi ona gitmemistim ama telefonda konusmustum, artik yapmiyorum ben dedi. Bu doktor konusu acilmisken soylemis oliyim arada
ya latif
Benim çocuk doktoru eşide kadın doktoru ama iki kızı var. Hatta ta çok önceden üçüncü çocuğum olmadan önce bana takiple erkek bebek yaptığını söylemişti ben doktor erkek diye kabul etmemiştim. Oda çok kişiye denemişti ama kendine denememiş bize iki kız yeter diyordu. Herkes erkek çocuk istiyor diye birşey yok. Ve benim demek istediğim tam çat anını bulupta kız olanda varken daha yuma 3 gün kala yaparsak kızı bulmak çok daha kolay. Hem her Doktor herşeyi biliyor diye birşey yok. Benimde doktorum birçok kişiye denemiş hatta ikiz üçüz bile yaptığı olmuş ona rağmen ben yum günü tam çat olup olmadığını anlamak için iki defa dontora gittim. Ha olur veya olmaz nasip Rabbim dilerse zaten her şekilde olur. Sadece demek istediğim bu yöntem bizim uzun zamandır araştırdığımız ve denediğim yöntemin aslında kıza göre olanı. Hem her kim neye inanır neye göre nasıl yapar orasıda beni bağlamaz. Sadece yardım için burdayız ve isteyen uygular isteyen uygulamaz
bacım bence senin bu doktorda bir tuhaflık var. burada kız için deneyenlerin hepsi genelde yumdan 2 veya 3 gün önce ilişki denedi ve tutturanda oldu. şimdi senin yuma zaman var sen yapmışsın senin yum çatlasa bile x ler önce varıp dölleyecek x ler uzun yaşar hatta spermlerin vajinada 5 gün bile yaşadığı tespit edilmiştir. ha bu arada alkalı ortamda x ler ölmezler x ler herzaman güçlüdür sadece y lerin rahat geçmesi için alkalı olması öneriliyor. senin dediğin şekilde olmuş olsa ozaman bu kadar kişi neden tam çat anını bulmaya çalışsınki? ozaman adetten sonra ara ara yaparak erkeği buur ve ozaman doğan bebklerin hepsi erkek doğar. neticede kız veya erkek bebek için doğurganlık yuma 3 gün kala ve yumun 24 saat yaşaması ile olur. benim doktorum bana bize cinsel perhizden önce ilişki öneriyordu ama korunarak yapacaksınız demişti çünkü yoksa yum çatladığı zaman x ler orada hazır bekleyip yumu döller ikinciside sperm gelişmekte olan yum için iyi değil gelişimini yavaşlatıyor demişti. eğer yanlışım varsa lütfen diğer kızlar düzeltsin
Ahhahhahhh :O amin insallah
Yalelcim funit dosyada da yaziyor 1-2 ay vajeni alkali yapiyor ben 4lu kapsul aldim sabah 2 aksam iki tane o kadar. 15lisi nasil kullaniliyor bilmiyorum valla arkadasim
ya latif
benjual senın antepte dedıgın dr kemal bayındır değil miydi.teravette ona gitmişti bildıgm kadarıyla ve ona cat iğnesi verdi o doktor..hattta eylüle de gidip konuşmuş onunla ama o yurt dışında olduğu ıcın devam edememıstı geçmiş hatırladığım kadarıyla...
Bacım sperm hızı yavaş olduğu zaman yine y ler x lere göre hızlıdır. Ama benim doktorun dediği senin y lerde x ler gibi aynı hızda ve normalden yavaşsa yapılacak birşey yok demişti.
Dogrudur da ben sana itafen yazmadim ki canim benim msjin sert geldi biraz ben tamamen bizim burdaki dr lardan ve tanidiklarimdan yola ciktim senin yontem dogru seninki yanlis boyle birseyde demedim neyse
zaten hassas gunlerim grsrz
Gijnijcim 2011de burda oldugum donemde bende cok ilgili ve icindeydim senelrrdir her firsat buldugumda da cevreme sorarim, hatta 2011de bu iste uzman meshur birkac doktorlada gorusmustum birtane antepteydi, esim is icih giderken sirf doktorla yuzyuze konusabilmek icin onla kalkip gittim. Oradaki yasli bey antepi yarisinin erkeklerini dogurtmus ismini bugun bulup yazsrim burdan da o da ayni seyi soyledi yumurta catlamadanda donllenebiliyor, o beyde esin iyi beslenicek findikfistikpekmez et yumurta...gb sende tum sut urunlerini birakicaksin ve cinsel perhiz yapip oyle birlikte olucaksiniz dedi. Ben hatta yumurta takibini sordum kizi olan hastalarima yum. Takibi yapiyorum en garantisi yumurtlama zamaniyla birlikte olmak, ama adet dongusunde ilk 10 gun erkek olur kanamadan sonra vajina ici erkek cocugu tutar sonra ta yumurtlama zamanina kadar kiz olur syumurtlama zamani yaklasik 2 gun erkektir demisti. Ustune basa basa esinin sagligi iyi beslenmesi herseyden onemli demisti.
Simdiki doktorumda ayni teoriden bahsetti, ve bana gecen ay yum. Takibi yapiyordu ki esim doktorunda yuzune ben istemiyorum gerek yok simdilik belki ilerde dedi.
Yoksa senin yaptigin yontem ve doktorunla benim kide ayni seyi soyluyor, garanti olan yum. Takibi cat ignesi ve yum. Aninda tek iliski. Ama benim esim gibi oluruna birakmak isteyenlere de doktor bu sekilde oneiyor.
Bakirkoyde de simdi emekli olmus bir doktor vardi ona gitmemistim ama telefonda konusmustum, artik yapmiyorum ben dedi. Bu doktor konusu acilmisken soylemis oliyim arada
ya latif
Evet kemal bayindir bende gorustum, bana biraz sitem etti ilk cocuk icin ne ugrasiyosun gibisindenbenjual senın antepte dedıgın dr kemal bayındır değil miydi.teravette ona gitmişti bildıgm kadarıyla ve ona cat iğnesi verdi o doktor..hattta eylüle de gidip konuşmuş onunla ama o yurt dışında olduğu ıcın devam edememıstı geçmiş hatırladığım kadarıyla...
Aslında sert yazmadım.öyle anlaşıldımsa af ola, Yada benim yöntem doğru diye demiyorum. Okadar uğraşıyoruz ona rağmen terslikler oluyor. Kimisi gelir okur mantığına uyar o yöntemi dener kimisi gelir diğer yöntemi dener. Yani kimin mantığına ne uyuyorsa onu yapar bu beni bağlamaz. Ben sadece burada demek istediğim o doktorun dediği şekildede olur Rabbim dilerse olur mutlaka ama ben ta en baştan okuduğum kadarı ile bu yöntem kız için. Yumdan 3 gün öncesi kız.
Bacım senin bakırköydeki söylediğin doktor serhat sakız. Başka bir tanıdık doktor vesilesi ile beni takip etmeyi kabul etmişti. Ama ben araştırdım doktoru ve hoşuma gitmeyen bir durumdan dolayı gitmekten vaz geçtim. Ki iyikide vaz geçmişim. Şimdi sebebini buraya yazmayayım. Zaten kırıyorum arkadaşları. Yanlış anlaşılıyorum. Hepten yanlış anlaşılma olmasın
Evet kemal bayindir bende gorustum, bana biraz sitem etti ilk cocuk icin ne ugrasiyosun gibisinden
Estafirullah canim, senin anlattiklarin %1500 dogru ve ve en gecerli yontem ama dojtorum bana bu sekilde soyledi ben sadece bu bilgiyi paylastim daha pnce cocugum yokki yorum yapamiyorum, ilk defa 4"yildir korunmadan iluski oldu dedigim gibi ben asla birsey dogrudur boyledir demiyorum, sadece bilgi paylasiyorum.
Mesela turkmen bi yardimci vardi onlarin memleketinde bizim dogudan beri erkek cocuk olmamadpsi korkunc birsey o da bana cok kizi olana adetliyken 3. Gun iliski yaptiriyoruz kanallari aciliyo sonra hep erkek doguruyo genelde dedi bana cok sacma gelmisti hemde muthis gunah ama oyle inaniyorlar annesi 5 kizdan sonra boyle 3 erkek dogurmus fln fln....
Birde onlarda yine kiz evlenirken adeti biterbitmez dugun yapip ilk geceden hep yatagin sagina vesag tarafina yattirirlarmis ki oglu olsun,
Birde bizde de var eski kadinlarimuz hep soyler kanin o ay acik krmizi geldiyse temiz kana yani adet biterbitmez 1 hafta icibde erkek, yeni kanamaya yakin kiz ve o ay kanaman koyu renkliyse o ay kiz our derler.
Bissuru bilgi var ama en dogrusu doktorlarin enyuksek yuzde verdigi herkesin ortak noktasi yum. Gunu tek iliski erkek, nokta atisi tutuyo
ya latif
Askolsun estafirullah nevkadar guzel bilgile paylasiyorsun ne guzel yonlendiriyosun oyle dusunme lutfen.
Evet serhat sakizdi ben artik yapmiyorum o isleri dedi telde kapatti. Ben hic tanimiyorum gijnijcim
ya latif
Gunaydinlar herkese mutluluk dolu bir gun olsun
Ben dun ilk denememi yaptim.
Kusuruma bakmayin biraz detay verirsem deneyimlerinize ve bilginize guveniyorum nolur dogruyu yanlisi soyleyin. Esim namaz kildi dualari okudu bende abdest aldim dualari okudum.
Ayakta basladik, ama ben orgazm olamadim bi sure sonra benim orgazm olabilecegim sekle donduk, ben bosalinca yine ayakta, ama yani esim arkamda ben one egilmis sekilde oldu. Esim de bosalinca ben hemen yataga gectim ilk 5 dakika ayaklarimi havaya diktim sonra sagima yattim, ama cok gulme krizine girdik karikoca ilk defa korunmasiz icimw bosaldi hem ondan hemde esim komiktir esprilidir benim krize girdik karikoca gulmekten. Iste neyse bir kisim meni akti yattigim yerd 2 defa camasir dgistirdim. Allah gunah yazmasin gece hic kalkmadim abdstimide sabah aldim, normalde oyle uyuyamam ama bebek icin....
Yanlis bisi eksik bisi varmi?
Birdahaki denememiz ayin 14 sabah erken ve yine 14u aksam olucak, tabiki akinti takibiyle,
Akliniza gelen yad yanlis olan birsey var mi yonlendirebilirmisiniz beni en azindan bi dahaki sefer dogru olsun.
ALLAHIM NOLUR DENEYENLERI BENIM GIBI ISTEYENLERI BOS CEVIRME KALPLERINDEKINI GOBISLERINE KOY INSALLAH
ya latif
Yum günü tek atış yapıpta yine kızı olanda var aslında. Ozaman Rabbim isterse olur istemezse olmaz. Biz sadece umut kapısı belki olur diye deniyoruz. Ona bakarsan pgd yöntemi ile iki defa kıbrısa gittim yine olmadı. Nasipten ötesi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?