Süper Anneler - 2011

Gijnijcim 2011de burda oldugum donemde bende cok ilgili ve icindeydim senelrrdir her firsat buldugumda da cevreme sorarim, hatta 2011de bu iste uzman meshur birkac doktorlada gorusmustum birtane antepteydi, esim is icih giderken sirf doktorla yuzyuze konusabilmek icin onla kalkip gittim. Oradaki yasli bey antepi yarisinin erkeklerini dogurtmus ismini bugun bulup yazsrim burdan da o da ayni seyi soyledi yumurta catlamadanda donllenebiliyor, o beyde esin iyi beslenicek findikfistikpekmez et yumurta...gb sende tum sut urunlerini birakicaksin ve cinsel perhiz yapip oyle birlikte olucaksiniz dedi. Ben hatta yumurta takibini sordum kizi olan hastalarima yum. Takibi yapiyorum en garantisi yumurtlama zamaniyla birlikte olmak, ama adet dongusunde ilk 10 gun erkek olur kanamadan sonra vajina ici erkek cocugu tutar sonra ta yumurtlama zamanina kadar kiz olur syumurtlama zamani yaklasik 2 gun erkektir demisti. Ustune basa basa esinin sagligi iyi beslenmesi herseyden onemli demisti.
Simdiki doktorumda ayni teoriden bahsetti, ve bana gecen ay yum. Takibi yapiyordu ki esim doktorunda yuzune ben istemiyorum gerek yok simdilik belki ilerde dedi.
Yoksa senin yaptigin yontem ve doktorunla benim kide ayni seyi soyluyor, garanti olan yum. Takibi cat ignesi ve yum. Aninda tek iliski. Ama benim esim gibi oluruna birakmak isteyenlere de doktor bu sekilde oneiyor.
Bakirkoyde de simdi emekli olmus bir doktor vardi ona gitmemistim ama telefonda konusmustum, artik yapmiyorum ben dedi. Bu doktor konusu acilmisken soylemis oliyim arada

ya latif

yolladim yalelcim bi kontrol et

Ayy yalel benim denememin ilki bu aksam bende 26-27 sinde mi baktiriyim tahlile
ya latif

canım sağol, aldım akşam. ama henüz okuyamadım. şimdi açıp bakıcam iyice bi detaylarına.
şu funit, nasıl kullanılacak?
ben 15'li paket aldım, ne yapıyım? kaçar kaçar, sabah akşam mı... ne şekilde kullanılacak?

hanzade, akşam topladık kendimizi..
Begüm'ü anneannesine ektim dün akşam okuldan sonra, eve geldim bi hazırlandım. bi sofra, iki süs püs mumlar... derken.... hallolduk yani.
özen gösterdim yani kendisine, ilgi gösterdim kendilerine.... ay çok ilgilendim, kendisini iyi hissettirdim..
ama bu hep böyle olmaz yani. ne bu şimdi :) arada bi yapabileceğim bi aktivite yani. arada bi iyi hissedecek maalesef.

evet, akşam daha iyi farkettim, hakkatten çok takmış kafaya sperm konusunu. neyse, artık o konuyu hiç deşmeyeceğim. deşmiyorduk zaten ama, ilaç takviye makviye... üstüne düşmeyeceğim yani. hazırlarım mutfağa, alırsa alır, kullanırsa kullanır. üstüne üstüne hatırlatmayacağım yani.

nasıl yani :) ben umudu kesiyim yani tam tekmil, paşamı beklemiyim mi :)
ya olur mu öyle şey gijnij... umut dünyası, umudumuzu bırakmıyoruz.
hatta doğunca, adını da UMUT koyuyoruz :))) hahaha

canım yum hesabını ben mi yaptım inan ki hiç hatırlamıyorum dur geçmişe bakayım bir nasışl hesapladıysam bulayım ...
sen yinede regl günlerini yaz bakınayım ben......

eylül, ben baktım arkadaşım.
o hesabı hakkatten sen yapmamışsın, sultan yapmış benim için.
hem de mesaj klasörümde buldum, özel mesajla anlaşmışız. sağolsun.
yani sen boşa kurcalama geçmişi, sen yapmamışsın canım benim.

bejnubal, funit nasıl kullanılacak? hangi düzende içilecek? ne bu? napıyoruz?

bu arada gayet ayrıntılı yazmışsın denemeni, tebrikler, hayırlı olsun inşallah. :)

canımsın çok çekmişsin yıpranmışsın...çok çok gecmiş olsun...kanpıhtılaşma sorunu olabilirmi dedim...dr.a normal 3 çocuğu olan bir insanın öyle bir sorunu olamaz dedi...sana vitamin takviyeleri yapıcam dedi çok ısrarlıysan çocuk yapmakda...bende mayısta düşüneyim...yüreklendirdiniz beni...cevremdende senin erkekler in yaşamıyo diyolar ilk düşüğüm erkektide banada mantıklı geliyo ....senin canım kaç çocuğun var allahım en yakın zamanda meleğine kavuşursun...

Benim çocuk doktoru eşide kadın doktoru ama iki kızı var. Hatta ta çok önceden üçüncü çocuğum olmadan önce bana takiple erkek bebek yaptığını söylemişti ben doktor erkek diye kabul etmemiştim. Oda çok kişiye denemişti ama kendine denememiş bize iki kız yeter diyordu. Herkes erkek çocuk istiyor diye birşey yok. Ve benim demek istediğim tam çat anını bulupta kız olanda varken daha yuma 3 gün kala yaparsak kızı bulmak çok daha kolay. Hem her Doktor herşeyi biliyor diye birşey yok. Benimde doktorum birçok kişiye denemiş hatta ikiz üçüz bile yaptığı olmuş ona rağmen ben yum günü tam çat olup olmadığını anlamak için iki defa dontora gittim. Ha olur veya olmaz nasip Rabbim dilerse zaten her şekilde olur. Sadece demek istediğim bu yöntem bizim uzun zamandır araştırdığımız ve denediğim yöntemin aslında kıza göre olanı. Hem her kim neye inanır neye göre nasıl yapar orasıda beni bağlamaz. Sadece yardım için burdayız ve isteyen uygular isteyen uygulamaz

Tubaelifcim, ben muayene disinda cafeyeryada oturup uzun uzun sohbet esnadinda bunlari soyledim de doktorumda o zaman zaten bilim bu konuyu cozebilmis degil pgt yontemi disinda, her yontem kendi icinde zaten olasilik olarak %50 ihtimal barindiriyor o da iki secenek var zaten ki ve erkek, birkac yontemi bir arada kullanirsan o zaman yuzden artiyor ve bende isteyen hastalarmi bu yonde yonlendiriyorum dedi. Ama cin takvimi benim hastalarimda %99 dogru cikti tabiki bu hastalarla konustugum birsey degil kayitlardaki bilgilerle bizim arastirmamiz sonycu elde ettigimiz bir veri dedi.

ya latif

Ahhahhahhh :O amin insallah
Yalelcim funit dosyada da yaziyor 1-2 ay vajeni alkali yapiyor ben 4lu kapsul aldim sabah 2 aksam iki tane o kadar. 15lisi nasil kullaniliyor bilmiyorum valla arkadasim

ya latif

benjual senın antepte dedıgın dr kemal bayındır değil miydi.teravette ona gitmişti bildıgm kadarıyla ve ona cat iğnesi verdi o doktor..hattta eylüle de gidip konuşmuş onunla ama o yurt dışında olduğu ıcın devam edememıstı geçmiş hatırladığım kadarıyla...

Dogrudur da ben sana itafen yazmadim ki canim benim msjin sert geldi biraz ben tamamen bizim burdaki dr lardan ve tanidiklarimdan yola ciktim senin yontem dogru seninki yanlis boyle birseyde demedim neyse
zaten hassas gunlerim grsrz

Bacım sperm hızı yavaş olduğu zaman yine y ler x lere göre hızlıdır. Ama benim doktorun dediği senin y lerde x ler gibi aynı hızda ve normalden yavaşsa yapılacak birşey yok demişti.

tam olarak budur gijnij.
ekleyecek çıkaracak bişey bulamadım, süper anlatmışsın.

Ahhahhahhh :O amin insallah
Yalelcim funit dosyada da yaziyor 1-2 ay vajeni alkali yapiyor ben 4lu kapsul aldim sabah 2 aksam iki tane o kadar. 15lisi nasil kullaniliyor bilmiyorum valla arkadasim

ya latif

keşke 4lü alsaydım. 15li aldım ben. farketmez. 4 tane kullanırım.
çok sağol.
dosyayı henüz okumadım, şimdi açıp bakıcam. ağol canım

aynen eylül.
şimdi netten araştırdım. hatırlayamadım adamın adını.
kemal miydi hatırlamıyorum adını ama, soyadı bayındır.
ve uygulama da buydu, iyi hatırlıyorum çat. iğnesi ve yumyum zamanından evvel 3 gün cinsel perhiz yaptıklarını.

ama şu anda kafam çok karışık benim :)
yöntemler karıştı kafamda..
ama dün aldığım kararla, ben, sadece hamile kalmaya çalışıyorum bu 2 ay.
2 ay boyunca hamiş kalmaya çalışıcam. olursa olur... olmazsa, aşılama.. olmazsa tüp yapıcam. başka çare yok bana.
bu erkek çalışmaları, 2 senedir gösterdiğim gayretler falan.. yalan oldu sanırım.
bilemiyorum, çok karman çormanım ben.

Bacım sperm hızı yavaş olduğu zaman yine y ler x lere göre hızlıdır. Ama benim doktorun dediği senin y lerde x ler gibi aynı hızda ve normalden yavaşsa yapılacak birşey yok demişti.

hahaha benimkileri tarif etmiş :)))
yapılacak bişey yokmuş bak :)
offffff.. offff
hadi ben şu dosyayı bi okuyayım bakalım

Dogrudur da ben sana itafen yazmadim ki canim benim msjin sert geldi biraz ben tamamen bizim burdaki dr lardan ve tanidiklarimdan yola ciktim senin yontem dogru seninki yanlis boyle birseyde demedim neyse
zaten hassas gunlerim grsrz

Aslında sert yazmadım.öyle anlaşıldımsa af ola, Yada benim yöntem doğru diye demiyorum. Okadar uğraşıyoruz ona rağmen terslikler oluyor. Kimisi gelir okur mantığına uyar o yöntemi dener kimisi gelir diğer yöntemi dener. Yani kimin mantığına ne uyuyorsa onu yapar bu beni bağlamaz. Ben sadece burada demek istediğim o doktorun dediği şekildede olur Rabbim dilerse olur mutlaka ama ben ta en baştan okuduğum kadarı ile bu yöntem kız için. Yumdan 3 gün öncesi kız.

Bacım senin bakırköydeki söylediğin doktor serhat sakız. Başka bir tanıdık doktor vesilesi ile beni takip etmeyi kabul etmişti. Ama ben araştırdım doktoru ve hoşuma gitmeyen bir durumdan dolayı gitmekten vaz geçtim. Ki iyikide vaz geçmişim. Şimdi sebebini buraya yazmayayım. Zaten kırıyorum arkadaşları. Yanlış anlaşılıyorum. Hepten yanlış anlaşılma olmasın

Evet kemal bayindir bende gorustum, bana biraz sitem etti ilk cocuk icin ne ugrasiyosun gibisinden

Estafirullah canim, senin anlattiklarin %1500 dogru ve ve en gecerli yontem ama dojtorum bana bu sekilde soyledi ben sadece bu bilgiyi paylastim daha pnce cocugum yokki yorum yapamiyorum, ilk defa 4"yildir korunmadan iluski oldu dedigim gibi ben asla birsey dogrudur boyledir demiyorum, sadece bilgi paylasiyorum.

Mesela turkmen bi yardimci vardi onlarin memleketinde bizim dogudan beri erkek cocuk olmamadpsi korkunc birsey o da bana cok kizi olana adetliyken 3. Gun iliski yaptiriyoruz kanallari aciliyo sonra hep erkek doguruyo genelde dedi bana cok sacma gelmisti hemde muthis gunah ama oyle inaniyorlar annesi 5 kizdan sonra boyle 3 erkek dogurmus fln fln....
Birde onlarda yine kiz evlenirken adeti biterbitmez dugun yapip ilk geceden hep yatagin sagina vesag tarafina yattirirlarmis ki oglu olsun,
Birde bizde de var eski kadinlarimuz hep soyler kanin o ay acik krmizi geldiyse temiz kana yani adet biterbitmez 1 hafta icibde erkek, yeni kanamaya yakin kiz ve o ay kanaman koyu renkliyse o ay kiz our derler.
Bissuru bilgi var ama en dogrusu doktorlarin enyuksek yuzde verdigi herkesin ortak noktasi yum. Gunu tek iliski erkek, nokta atisi tutuyo

ya latif

Askolsun estafirullah nevkadar guzel bilgile paylasiyorsun ne guzel yonlendiriyosun oyle dusunme lutfen.
Evet serhat sakizdi ben artik yapmiyorum o isleri dedi telde kapatti. Ben hic tanimiyorum gijnijcim

ya latif

Yum günü tek atış yapıpta yine kızı olanda var aslında. Ozaman Rabbim isterse olur istemezse olmaz. Biz sadece umut kapısı belki olur diye deniyoruz. Ona bakarsan pgd yöntemi ile iki defa kıbrısa gittim yine olmadı. Nasipten ötesi olmuyor

Askolsun estafirullah nevkadar guzel bilgile paylasiyorsun ne guzel yonlendiriyosun oyle dusunme lutfen.
Evet serhat sakizdi ben artik yapmiyorum o isleri dedi telde kapatti. Ben hic tanimiyorum gijnijcim

ya latif

Doğrudur artık yapmıyormuş çevreden çok tepki almış. Onun yömtemide anladığım kadarı ile çok daha farklı tam anlatmadı birde diete çok önem veriyor ki eminim çok farklı dediği yöntemde yine yumurta takibi dir.

denemen hayırlı olsun canım inşallah oğluşun yoldadır. ben ayakta yapmanı çok yanlış buldum. hiç ayakta deneme yapma ayaktaki pozisyon kız bebek için uygun. onun dışında ayakların havada daha fazla dur gerisini doğru yapmışsın canım

Ahhh gittin mi gijnijcim hangi dojtora gittin burda acibadem maslakta tansu bey var ben gecen sene annem amelyat olurken gidip konusmustum burda yapmiyorum kibrista yapiyorum demisti, maslak acibademde esra ozbasli hnm var jinekolog o da bana tansu bey yum. Takibiylede erkek bebek cogul bebek yapiyor karar verdiginde soyle ben konusurum tansu beyle birlijte takibini yapariz demusti.
Birde ben hic gitmedim ama international da prof. Ismail cepni var annemin arkadsinin esinin yasi buyk adamin ikinci evliligi ilkinden cocuklari var kadinin da hic yoktu zor zor adami ikna etti cocuk yapmaya adam tek cocuk yapabilirsin sadece dedi. Kadincagizda ismail beyi ikna etti, sadece kolemen ve cat ignesiyle bir kiz bir erkek bebege hamile kaldi. O zaman cok heveslenmistim bir defade ikiz bebek sahibi olmaya esim ilki bi olsun bi bakalim cocuk nasil birsey ikincide bakariz demisti.
Ama bence bir kiz bir erkek tesaduf oldu yada bilmiyorum, sadece adamin haberi yoktu yani kocasinin.
Amcamin esi yengem de 2 kiz 1 oglu vardi normal sekilde 12 sene aradan sonra erkek icin bahceciye gitti ikiz erkek yuklemesi icin, bahceci pgt ile 3 yukleme yapti tr de ysal diil ben sadece erkek yukleyemem dedi 2 erkek 1 kiz, kiz tutmayacak buyuk ihtimalle saglikli degil dedi, ama Allah iste isine karisilmaz, erkeklerden biri dustu bir kizi bir oglu oldu.
Ben dedim ya cok hevesliydim bir kiz bir erkek ikize esim gicik biraz millet kesin kisirlar ondan boyle yaptilar der diye bide Allah'in gucune gider ilk bebek bi denemeden yapilmaz diye ilkinde izin vemedi

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…