- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.441
Gunaydinlar herkese mutluluk dolu bir gun olsun
Ben dun ilk denememi yaptim.
Kusuruma bakmayin biraz detay verirsem deneyimlerinize ve bilginize guveniyorum nolur dogruyu yanlisi soyleyin. Esim namaz kildi dualari okudu bende abdest aldim dualari okudum.
Ayakta basladik, ama ben orgazm olamadim bi sure sonra benim orgazm olabilecegim sekle donduk, ben bosalinca yine ayakta, ama yani esim arkamda ben one egilmis sekilde oldu. Esim de bosalinca ben hemen yataga gectim ilk 5 dakika ayaklarimi havaya diktim sonra sagima yattim, ama cok gulme krizine girdik karikoca ilk defa korunmasiz icimw bosaldi hem ondan hemde esim komiktir esprilidir benim krize girdik karikoca gulmekten. Iste neyse bir kisim meni akti yattigim yerd 2 defa camasir dgistirdim. Allah gunah yazmasin gece hic kalkmadim abdstimide sabah aldim, normalde oyle uyuyamam ama bebek icin....
Yanlis bisi eksik bisi varmi?
Birdahaki denememiz ayin 14 sabah erken ve yine 14u aksam olucak, tabiki akinti takibiyle,
Akliniza gelen yad yanlis olan birsey var mi yonlendirebilirmisiniz beni en azindan bi dahaki sefer dogru olsun.
ALLAHIM NOLUR DENEYENLERI BENIM GIBI ISTEYENLERI BOS CEVIRME KALPLERINDEKINI GOBISLERINE KOY INSALLAH
ya latif
kızlar dişine implant yaptıran varmı.yada cevrenızde yaptıran memnun olan varmı.bırde dişim çurumus cekılmesı gerekıyor.ama korkudan cektıremıyorum.benım gıbı olan varmı kızlar yardıııııııııııımm
Eylulcum cok tesekkurler, hepimizin ki hayirli our insallahhayırlı olsun denemen canım...ayakların havada 5 dk degılde 20 dk fılan bekle sonra da sağına dönüp yatarsın ayağa kalkmak yok...
eşine de kahve içirmeyi unutma...
canım ya dr un progestanı günde kac kez kullanmanı önerdi.
Eylulcum cok tesekkurler, hepimizin ki hayirli our insallah
Dun esim iliskiden 2 saat once baslayarak 2 duble turkkahvesi son yarim saat kalada bir fincan sade nescafe icti ve buzlu suyla dus aldi, adam gece kafein yuklemesinden uyuyamadibir dahakine yarim saat havaya dikicem birde birsey sormak istiyorum,
Baska bi yerde yanyatarak da erkek cocuk pozisyonu uygun ve birde yine diz dirsek demisler, ben dizdirsek nasil oluyo onu anlamadim
ya latif
Eylulcum cok tesekkurler, hepimizin ki hayirli our insallah
Dun esim iliskiden 2 saat once baslayarak 2 duble turkkahvesi son yarim saat kalada bir fincan sade nescafe icti ve buzlu suyla dus aldi, adam gece kafein yuklemesinden uyuyamadibir dahakine yarim saat havaya dikicem birde birsey sormak istiyorum,
Baska bi yerde yanyatarak da erkek cocuk pozisyonu uygun ve birde yine diz dirsek demisler, ben dizdirsek nasil oluyo onu anlamadim
ya latif
Kiz hakkaten cok detayli yazmisinGunaydinlar herkese mutluluk dolu bir gun olsun
Ben dun ilk denememi yaptim.
Kusuruma bakmayin biraz detay verirsem deneyimlerinize ve bilginize guveniyorum nolur dogruyu yanlisi soyleyin. Esim namaz kildi dualari okudu bende abdest aldim dualari okudum.
Ayakta basladik, ama ben orgazm olamadim bi sure sonra benim orgazm olabilecegim sekle donduk, ben bosalinca yine ayakta, ama yani esim arkamda ben one egilmis sekilde oldu. Esim de bosalinca ben hemen yataga gectim ilk 5 dakika ayaklarimi havaya diktim sonra sagima yattim, ama cok gulme krizine girdik karikoca ilk defa korunmasiz icimw bosaldi hem ondan hemde esim komiktir esprilidir benim krize girdik karikoca gulmekten. Iste neyse bir kisim meni akti yattigim yerd 2 defa camasir dgistirdim. Allah gunah yazmasin gece hic kalkmadim abdstimide sabah aldim, normalde oyle uyuyamam ama bebek icin....
Yanlis bisi eksik bisi varmi?
Birdahaki denememiz ayin 14 sabah erken ve yine 14u aksam olucak, tabiki akinti takibiyle,
Akliniza gelen yad yanlis olan birsey var mi yonlendirebilirmisiniz beni en azindan bi dahaki sefer dogru olsun.
ALLAHIM NOLUR DENEYENLERI BENIM GIBI ISTEYENLERI BOS CEVIRME KALPLERINDEKINI GOBISLERINE KOY INSALLAH
ya latif
Gunaydin gijnijcim,Hayırlı olsun denemen. İnşallah gönlüne göre olur. Yalnız yuma 3 gün var neden erken yaptın?
ahhgahhh baska bildiginiz var mi kizlar?nette bak canım ayrıntılı resımler vardır :)))
ay kusura bakmayin sabah sabah nolur hakkinizi helal edin :-|Kiz hakkaten cok detayli yazmisinhayirlisi olsun
Gunaydin gijnijcim,
Doktorum oyle yonlendir di, yumdan oncede yap cunku adet baslarken yeni yum. olusmaya basliyormus, ve bazen adetin bitiminden 5. Gune kadarda erkek cocuk ihtimali yuksek sonraki yuma yakin kiz yum ve ertesi erkek sonrasi yine kiz bebej dedi, yumurta iyi gelismisse ve saglikliysa catlamadan da dolleniyormus. Bana o yuzden 3 tarih verdi adetin 10. Gunu, yumurtlama gunu sabah aksam, sonrada yumurtlamadan 4 gun sonra tek. Sonuncusuda gec dollenme ihtimali icin.
ya latif
Gunaydin gijnijcim,
Doktorum oyle yonlendir di, yumdan oncede yap cunku adet baslarken yeni yum. olusmaya basliyormus, ve bazen adetin bitiminden 5. Gune kadarda erkek cocuk ihtimali yuksek sonraki yuma yakin kiz yum ve ertesi erkek sonrasi yine kiz bebej dedi, yumurta iyi gelismisse ve saglikliysa catlamadan da dolleniyormus. Bana o yuzden 3 tarih verdi adetin 10. Gunu, yumurtlama gunu sabah aksam, sonrada yumurtlamadan 4 gun sonra tek. Sonuncusuda gec dollenme ihtimali icin.
ya latif
Aslinda cok mantikli bazen okuyorum adetten sonraki 10 gun icinde oldu fiye demekki bu mantikla tutuyor ama su ihtimalde yokmu yum catlamadi y ler oldu x ler kaldi yum catlayinca da x ler dollendi buda olabilir bu yontemle hamile kalmak kesin ama erkek cocuk biraz riskli gibi geldi bana
Rüyamda ikimizi gördüm idrarımızı bir kaba koymuş deneme yapmak için bekletiyorduk ama nasıl bir deneme bilemiyorum. Sonra bir eve gidiyorduk orada ilk tane erkek çocuğu vardı sen diyordun biri senin biri benim sanırım. Ama çocuklar büyük 5 yaşında filan. Sonrasıda baya karşık şeyler gördüm. Yağmur yağıyordu kar vardı ve sürekli birilerinden kaçıyorduk
hayır olsun inş .....
ayy canım inan tüylerim diken diken oldu okurken..
inş rüyan doğru olur ikimizinde oglusları yoldadır....
Evet denemis, bircok kiz isteyen hastasina kiz erkek isteyene erkek cocuk sahibi olmasinda yardimci olmus,Doktorun daha önce bu yöntemle başkasınada denemişmi?
Funit kullandim cumartesi aylardir alkali bedleniyorum ama tek ben esim diil, takvilerden bir kismini kullandim gecen ay doktorum tahlil alirken phida olcturdu yumurtlamamistim henuz, 8.45 cikti hatta bana cok yuksek geldi doktorumda evde olctugunuzle ayni degil bixim olcum yapan aletletimiz evdeki kitler 8 i 7 gosterir dedi. Milimetrik olcum yapamazmisNasipten ote yok zaten insallah tutar hadi bakalim vaj dus yaptinmi peki alkali old nerden biliyorsun olctunmu ne yaptin
bacım bence senin bu doktorda bir tuhaflık var. burada kız için deneyenlerin hepsi genelde yumdan 2 veya 3 gün önce ilişki denedi ve tutturanda oldu. şimdi senin yuma zaman var sen yapmışsın senin yum çatlasa bile x ler önce varıp dölleyecek x ler uzun yaşar hatta spermlerin vajinada 5 gün bile yaşadığı tespit edilmiştir. ha bu arada alkalı ortamda x ler ölmezler x ler herzaman güçlüdür sadece y lerin rahat geçmesi için alkalı olması öneriliyor. senin dediğin şekilde olmuş olsa ozaman bu kadar kişi neden tam çat anını bulmaya çalışsınki? ozaman adetten sonra ara ara yaparak erkeği buur ve ozaman doğan bebklerin hepsi erkek doğar. neticede kız veya erkek bebek için doğurganlık yuma 3 gün kala ve yumun 24 saat yaşaması ile olur. benim doktorum bana bize cinsel perhizden önce ilişki öneriyordu ama korunarak yapacaksınız demişti çünkü yoksa yum çatladığı zaman x ler orada hazır bekleyip yumu döller ikinciside sperm gelişmekte olan yum için iyi değil gelişimini yavaşlatıyor demişti. eğer yanlışım varsa lütfen diğer kızlar düzeltsinEvet denemis, bircok kiz isteyen hastasina kiz erkek isteyene erkek cocuk sahibi olmasinda yardimci olmus,
Funit kullandim cumartesi aylardir alkali bedleniyorum ama tek ben esim diil, takvilerden bir kismini kullandim gecen ay doktorum tahlil alirken phida olcturdu yumurtlamamistim henuz, 8.45 cikti hatta bana cok yuksek geldi doktorumda evde olctugunuzle ayni degil bixim olcum yapan aletletimiz evdeki kitler 8 i 7 gosterir dedi. Milimetrik olcum yapamazmis
ya latif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?