- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.481
denemen hayırlı olsun canım inşallah oğluşun yoldadır. ben ayakta yapmanı çok yanlış buldum. hiç ayakta deneme yapma ayaktaki pozisyon kız bebek için uygun. onun dışında ayakların havada daha fazla dur gerisini doğru yapmışsın canım
Gunaydin gijnijcim,
Doktorum oyle yonlendir di, yumdan oncede yap cunku adet baslarken yeni yum. olusmaya basliyormus, ve bazen adetin bitiminden 5. Gune kadarda erkek cocuk ihtimali yuksek sonraki yuma yakin kiz yum ve ertesi erkek sonrasi yine kiz bebej dedi, yumurta iyi gelismisse ve saglikliysa catlamadan da dolleniyormus. Bana o yuzden 3 tarih verdi adetin 10. Gunu, yumurtlama gunu sabah aksam, sonrada yumurtlamadan 4 gun sonra tek. Sonuncusuda gec dollenme ihtimali icin.
ya latif
Ahhh gittin mi gijnijcim hangi dojtora gittin burda acibadem maslakta tansu bey var ben gecen sene annem amelyat olurken gidip konusmustum burda yapmiyorum kibrista yapiyorum demisti, maslak acibademde esra ozbasli hnm var jinekolog o da bana tansu bey yum. Takibiylede erkek bebek cogul bebek yapiyor karar verdiginde soyle ben konusurum tansu beyle birlijte takibini yapariz demusti.
Birde ben hic gitmedim ama international da prof. Ismail cepni var annemin arkadsinin esinin yasi buyk adamin ikinci evliligi ilkinden cocuklari var kadinin da hic yoktu zor zor adami ikna etti cocuk yapmaya adam tek cocuk yapabilirsin sadece dedi. Kadincagizda ismail beyi ikna etti, sadece kolemen ve cat ignesiyle bir kiz bir erkek bebege hamile kaldi. O zaman cok heveslenmistim bir defade ikiz bebek sahibi olmaya esim ilki bi olsun bi bakalim cocuk nasil birsey ikincide bakariz demisti.
Ama bence bir kiz bir erkek tesaduf oldu yada bilmiyorum, sadece adamin haberi yoktu yani kocasinin.
Amcamin esi yengem de 2 kiz 1 oglu vardi normal sekilde 12 sene aradan sonra erkek icin bahceciye gitti ikiz erkek yuklemesi icin, bahceci pgt ile 3 yukleme yapti tr de ysal diil ben sadece erkek yukleyemem dedi 2 erkek 1 kiz, kiz tutmayacak buyuk ihtimalle saglikli degil dedi, ama Allah iste isine karisilmaz, erkeklerden biri dustu bir kizi bir oglu oldu.
Ben dedim ya cok hevesliydim bir kiz bir erkek ikize esim gicik biraz millet kesin kisirlar ondan boyle yaptilar der diye bide Allah'in gucune gider ilk bebek bi denemeden yapilmaz diye ilkinde izin vemedi
ya latif
kızlar...
ya bu apranax, yine nereye kayboldu?
ben dün akşam çakşır aldım. baya baya odun gibi bişey bu yahu.... toz değil, kök aldım. kaynatıp içirdim bu sabah.
iğrenç bir koku ve tat. bal koyunca, daha içilebilir bişey oldu. ben de içtim.
doğu anadoluda çok yetişirmiş bu çakşır. bunu yiyin hayvanlar, çifter çifter doğururlarmış, ikizler üçüzler çıkarırlarmış. ama dişi hayvan mı yermiş, erkek hayvan mı yermiş .. bilemiyoruz :)
o sebeple, ben de içiyim bari dedim, ne diyorsunuz?
sabah, çakşır suyu,
akşam keçiboynuzu suyu veriyim diyorum eşime... uyar mı?
yani çifter çifter olaması için dişininde yemesi lazım yum çoğaltıyor
hakkatten var mı öyle bişey acaba?
yani çakşırı kadın-erkek beraber içsin mi?
:)) içiyom bak :)))))
İç iç birde hem mantıklı düşünsene koyunlar otlamaya gidiyor erkek yiyor kadın yemiyor olurmu? Birlikte yiyorlar. Bu arada kusura bakma benzetme yapmak istemezdim. Esf diyorum.
Bende var 7,8 yil olmustur yaptirali ama cok pahaliya yaptirmistim simdi olsa yapistirma yaptiririm memnunum ama bence ayni sey arastir.
Eşim yaptırdı çok memnun kaldı. Tavsiye ederim. Ama yaptırdığın zaman ağzına çok iyi bakman lazım. Dişine çekmezsen daha kötü olur. Bence bekleme
Ben çıkar bu yağmurda kara kışta arkadaş oturmaya çağırmış. Görüşürüz
kızlar bende dişçi korkusu var.ıgne korkusu oluyor.carpıntı oluyor falan.ama bu dişimin en kısa zamanda cekılmesı lazım.ıkı diş bırden cekılecek.ve hemen ımplantı yapalım dedı doktor.baktım ınternetten bıraz zor bıseymıs sanırım.nasıl oluyor kızlar zormu çok.:18:
28 gece bitti sabaha karsi 01 martta adet oldum 10 martta ilk denememi yaptim.bacımmm ben anlamadım şimdi senin adetin kaç gün önce bitti yani sen ilk denemeni adetten kaç gün sonra yaptın? diğer denemelerini ne zaman yapacaksın? birde adet döngün kaç gün? son sorumda fitil yada başka hap vs kullandın mı?
Oyle dusunme canim arkadasim sen evlat askiyla elinden geleni yapmissin, kotu dusunme bak yengem de hic sorunu yokken keyfi 12sene aradan sonra yaptirdi iki oglan olmadi ama Masallah ikizleri bi tatli kocaman oldular simdi iyi ki yapmis. Ama o burd bahceciye yaptirdiçok büyük günah o şekilde yapmak ve inan ömrümden ömür gitti çok stresli bir yol ve ben ben olalı hayatımda belkide hiç bukadar büyük hata yapmadım. biliyorumki eğer bu sefer doğal yoldan deneyerek oğlum olmazsa RABBİM gerçekten bu kıbrısa giderek günaha girdiğim için vermemiştir. tamamen para tuzağı kim giderse gitsin ben onların tam olarak hakkıyla yaptıarına inanmıyoru. sanada tavsiyem asla ama asla düşünme bile.
bejnubal,
sen biraz sakin ol arkadaşım.
çok hırslı görüyorum seni. tehlikeli bişey bak bu.
henüz ilk bebeğin için hamiş olmaya çalışıyorsun sen canım benim. bi yavaş biraz.
dur bakalım, ilk çocuğun için her şeyi biraz daha oluruna bırakmaya çalış bence.
İlkini bi doğur, ondan sonra ikincide tamam, dibine vurmanda bi sakınca yok :)
belki zaten otomatik olarak 'erkek' bebeğe meyillisiniz ikiniz de... bilemiyorsunuz bunu şu anda.
boşa yöntem möntem deniyorsunuz belki....
dur bi bak, oluruna göre yönüne karar verirsin....
kaç yaşındasın bilemiyorum... ben 34 yaşımdayım. benden küçüksen, abla tavsiyesi olarak değerlendir, olur mu canım?
Bende var 7,8 yil olmustur yaptirali ama cok pahaliya yaptirmistim simdi olsa yapistirma yaptiririm memnunum ama bence ayni sey arastir.
şekercim... haydi iyi eğlenceler..
bende hiç implant falan yok dorti,
ama dişçi korkusu bende de var. çok korkarım. o sebeple, günde 3-4 kere diş fırçalıyorum, aman başıma bi iş gelmesin diye :)
o sandalyede uzanıp, ağzımı açıp, tam teslimiyet halinde, orda bulunuyor olmak... beni tedirgin ediyor.
yoksa ağzımın içinde ne olacağı falan değil yani, benim sorunum :)
allah kolaylık versin canım.
27 yasindayim yalelcim, ahahahaha cok mu hirsli gozuktum yerim seni yazarken oyle olmus demekki yengemlerin ikizleri ikizler bana inanilmaz tatli geliyo
Kiz cok hirsli olsam bana kalsa neler yapardim da kocam doktorum frenliyo valla
Ne biliyim bakalim bu ay tutar mi ve insallah tutarsa ne olucak
Ayyyybakarsiniz erkek olurda ikincide gelirim kiz da kiz diye khihkhiih XD
ya latif
canım bendede diş korkusu oldugu ıcın bu hale geldım.ıkı ay önce doktor antıbıyotık vermıstı.bır haftaa sonra gel kanal yapılacak demıstı.bende o ıgne korkusundan gıtmedım aman bosver dedım.ıste sımdıde cezasını cekıyorum.o zaman gıtseydım boyle olmayacakmıs.curumüş gıtmiş.fırcalamayla olmuyor kemık yapısından oluyomus benım.kemıkler saglam deılmıs
noluyor kızlar? ne bu sessizlik?
herkes ne yapıyor?
Ben buralardayi yalelcimyemek yapicam birazdan inip, dusunuyorum gunlerdir cok agir yemekler yedik manti mi yasam buzlukta var yoksa aksam tostla mi gecistirsek diye
ya latif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?