Süper Anneler - 2011

Ayyy defnem canim arkadsim, bana ayakta erkek icin dediler ustune basa basa cok eminim oncelikle ayakta cunku spermler yercekiminin tersine cok daha hizli hareket ediyormus, Allah rizasi icin erkek icin hangileri uygun ben bosunami o jadar iskence cektim maymun okdum valla

ya latif

kızlar...

ya bu apranax, yine nereye kayboldu?

ben dün akşam çakşır aldım. baya baya odun gibi bişey bu yahu.... toz değil, kök aldım. kaynatıp içirdim bu sabah.
iğrenç bir koku ve tat. bal koyunca, daha içilebilir bişey oldu. ben de içtim.

doğu anadoluda çok yetişirmiş bu çakşır. bunu yiyin hayvanlar, çifter çifter doğururlarmış, ikizler üçüzler çıkarırlarmış. ama dişi hayvan mı yermiş, erkek hayvan mı yermiş .. bilemiyoruz :)
o sebeple, ben de içiyim bari dedim, ne diyorsunuz?

sabah, çakşır suyu,
akşam keçiboynuzu suyu veriyim diyorum eşime... uyar mı?

bacımmm ben anlamadım şimdi senin adetin kaç gün önce bitti yani sen ilk denemeni adetten kaç gün sonra yaptın? diğer denemelerini ne zaman yapacaksın? birde adet döngün kaç gün? son sorumda fitil yada başka hap vs kullandın mı?

çok büyük günah o şekilde yapmak ve inan ömrümden ömür gitti çok stresli bir yol ve ben ben olalı hayatımda belkide hiç bukadar büyük hata yapmadım. biliyorumki eğer bu sefer doğal yoldan deneyerek oğlum olmazsa RABBİM gerçekten bu kıbrısa giderek günaha girdiğim için vermemiştir. tamamen para tuzağı kim giderse gitsin ben onların tam olarak hakkıyla yaptıarına inanmıyoru. sanada tavsiyem asla ama asla düşünme bile.

yani çifter çifter olaması için dişininde yemesi lazım yum çoğaltıyor

bejnubal,
sen biraz sakin ol arkadaşım.
çok hırslı görüyorum seni. tehlikeli bişey bak bu.
henüz ilk bebeğin için hamiş olmaya çalışıyorsun sen canım benim. bi yavaş biraz.
dur bakalım, ilk çocuğun için her şeyi biraz daha oluruna bırakmaya çalış bence.
İlkini bi doğur, ondan sonra ikincide tamam, dibine vurmanda bi sakınca yok :)

belki zaten otomatik olarak 'erkek' bebeğe meyillisiniz ikiniz de... bilemiyorsunuz bunu şu anda.
boşa yöntem möntem deniyorsunuz belki....
dur bi bak, oluruna göre yönüne karar verirsin....
kaç yaşındasın bilemiyorum... ben 34 yaşımdayım. benden küçüksen, abla tavsiyesi olarak değerlendir, olur mu canım?

hakkatten var mı öyle bişey acaba?
yani çakşırı kadın-erkek beraber içsin mi?
:)) içiyom bak :)))))

İç iç birde hem mantıklı düşünsene koyunlar otlamaya gidiyor erkek yiyor kadın yemiyor olurmu? Birlikte yiyorlar. Bu arada kusura bakma benzetme yapmak istemezdim. Esf diyorum.

kızlar ben bugün pilatese başladıö.

sabah 9-10 arası, süperdi...
aslında süperdi demekte zorlandım, çünkü.. ben 2-3 sene evvel ebru şallı ile evde yapıyordum, uzun süre yaptım. çok faydalanmıştım.
şimdi hoca farklılaşınca, öğrendiklerimden çok farklı şeyler yaptırıyor. o sebeple, ebru şallıyı istiyorum yeniden :)
ama tabi, bununla idare etmem gerekecek. bu da iyi bi hoca.
neyse.. amacım da, hocayı değerlendirmek değil, azıcık kafamı dağıtıp, kendimi de sıkılaştırmak.

birkaç ay daha gebelik beklentim pek yok benim sanki.... bazen hakkatten umutsuzlaşıyorum iyice..
ama oğlum olursa adını UMUT koyucam. en azından göbek adını koyucam UMUT :) çok beğeniyorum.

İç iç birde hem mantıklı düşünsene koyunlar otlamaya gidiyor erkek yiyor kadın yemiyor olurmu? Birlikte yiyorlar. Bu arada kusura bakma benzetme yapmak istemezdim. Esf diyorum.

hahahahah..
benzetme de olmuş :) sorun değil arkadaşım.
büyükbaş küçükbaş.. hepsi yiyip doğuruyormuşlar çoklu çoklu...
öyle yazıyor bisürü yerde.
bence de, erkekleri yiyip, kadınları yemiyor olamaz heralde :)
ben de içiyorum o zaman alev.

Bende var 7,8 yil olmustur yaptirali ama cok pahaliya yaptirmistim simdi olsa yapistirma yaptiririm memnunum ama bence ayni sey arastir.

Eşim yaptırdı çok memnun kaldı. Tavsiye ederim. Ama yaptırdığın zaman ağzına çok iyi bakman lazım. Dişine çekmezsen daha kötü olur. Bence bekleme

kızlar bende dişçi korkusu var.ıgne korkusu oluyor.carpıntı oluyor falan.ama bu dişimin en kısa zamanda cekılmesı lazım.ıkı diş bırden cekılecek.ve hemen ımplantı yapalım dedı doktor.baktım ınternetten bıraz zor bıseymıs sanırım.nasıl oluyor kızlar zormu çok.:18:

Ben çıkar bu yağmurda kara kışta arkadaş oturmaya çağırmış. Görüşürüz

şekercim... haydi iyi eğlenceler..

bende hiç implant falan yok dorti,
ama dişçi korkusu bende de var. çok korkarım. o sebeple, günde 3-4 kere diş fırçalıyorum, aman başıma bi iş gelmesin diye :)

o sandalyede uzanıp, ağzımı açıp, tam teslimiyet halinde, orda bulunuyor olmak... beni tedirgin ediyor.
yoksa ağzımın içinde ne olacağı falan değil yani, benim sorunum :)

allah kolaylık versin canım.

28 gece bitti sabaha karsi 01 martta adet oldum 10 martta ilk denememi yaptim.
2 yildir kesintisiz 27 bitipte 28 e girerken adet oluyorum fakat bu ay 25. Gun adet oldum. Doktorumu aradim. Bana yarin seni aricam bi duzenine ve dosyana bakiyim dedi sonra beni ayin 2 sinde aradi pazar gunu, ayin 10unda bir iliski olsun ama ayin 5inde esin mutlaka bosalsin dedi, sonra ya bana gel yada akintini takip et tahminen 14 unde bir sabah bir aksam iliski olsun dedi sonrada gec dollenme ihtimaline karsi tutmaz ama 18inde yada akinti takibinden 4 gun sonra son bir iliski olsun dedi. Gecen ay 18inde yumurtladim cunku.
Fitil degil bu ayin 8inde funit kapsul kullandim 2 sabah 2 aksam aldim.

Oyle dusunme canim arkadasim sen evlat askiyla elinden geleni yapmissin, kotu dusunme bak yengem de hic sorunu yokken keyfi 12sene aradan sonra yaptirdi iki oglan olmadi ama Masallah ikizleri bi tatli kocaman oldular simdi iyi ki yapmis. Ama o burd bahceciye yaptirdi

27 yasindayim yalelcim, ahahahaha cok mu hirsli gozuktum yerim seni yazarken oyle olmus demekki yengemlerin ikizleri ikizler bana inanilmaz tatli geliyo
Kiz cok hirsli olsam bana kalsa neler yapardim da kocam doktorum frenliyo valla
Ne biliyim bakalim bu ay tutar mi ve insallah tutarsa ne olucak
Ayyyybakarsiniz erkek olurda ikincide gelirim kiz da kiz diye khihkhiih XD

ya latif

Bende var 7,8 yil olmustur yaptirali ama cok pahaliya yaptirmistim simdi olsa yapistirma yaptiririm memnunum ama bence ayni sey arastir.

nasıl oldu pekı zormuydu.benım dişimi cekıp hemen ımplanta baslayacakmıs.yanı bıraz uzun surecekmıs.baskada carem yok zaten.ön tarafa oldugu ıcın boş kalmasını ıstemıyorum.çok cırkın gorunur cunku.sen memnunsun deılmı.bır zorluk cıktımı hıc neler oldu canım:44:

canım bendede diş korkusu oldugu ıcın bu hale geldım.ıkı ay önce doktor antıbıyotık vermıstı.bır haftaa sonra gel kanal yapılacak demıstı.bende o ıgne korkusundan gıtmedım aman bosver dedım.ıste sımdıde cezasını cekıyorum.o zaman gıtseydım boyle olmayacakmıs.curumüş gıtmiş.fırcalamayla olmuyor kemık yapısından oluyomus benım.kemıkler saglam deılmıs

peki madem, sen bilirsin.. daha gençmişsin. kolay, sorun olmayacaktır nasipse...
allah yolunuzu açık etsin, inşallah gönlünüzdeki nasip olsun canım.

kız isteyene, kızı bulmak zor... erkek isteyene erkeği bulmak zor.....
Allah herkese kolaylık versin.

hmmmm sen bugünü kendi ellerinle yaratmışsın bacım
Ay allah kolaylık versin dorti
implant görmedim hiç, etrafımda da yok. sadece duyuyorum... bi fikrim yok hiç.

Ben buralardayi yalelcim yemek yapicam birazdan inip, dusunuyorum gunlerdir cok agir yemekler yedik manti mi yasam buzlukta var yoksa aksam tostla mi gecistirsek diye

ya latif

hohoho tost :)
bayılırım. her sabah ve her akşam yiyebilirim.
ama benim eşim geçiştirmez.
asla hiçbir öğünü geçiştirmez.
bir etli anayemek (et ağırlıklı yani.. ) olacak... çorbası olacak.. yanında makarna-pilav-börek falan bi karbonhidratlı bişiler olacak..
salatası olacak..
arkadan çayın yanında bi tatlı bişiler olacak..
çocuk uyuduktan sonra, kahve keyfimiz vardır.. yanında bişeyler olacak..
olacak da olacak.... tam tekmil hazırlık olacak.

buna rağmen işte.. bazen böyle tutturuyor ya, benimle ilgilenmiyorsun diye, sinirlerim zıplıyor. daha nasıl ilgilensem acaba diye... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…