Süper Anneler - 2011

canım hadi tebrik ederim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, akabinde de prensinin olacağı haberini alırız inşallahhhhh.....................

yaaaa bende senin zannetmiştim neyse inşallah sendende alırız aynı şekilde güzel haberleri. tamam canım yarından itibaren karbonatlı suyada başlıyorum sodayıda günlük almaya çalışıyorum 1 lt suya 1 çay kaşığı karb. atıcam(1 çay k.çokmu?) bunda bir yanlışlık varmı kızlar? 2 lt çok geliyor su içmekten tiksiniyorum sonra, bi bakıyorum akşam hiç su içememişim..... karbonatlı su yüzünden. ben gündüzleri çok giremiyorum canlarım, kızım biraz nazlı, kendisiyle uğraşılmasını, beraber oyunlar oynamayı çok sever. kendi kendine oyunlar oynama olayına pek girmiyor, yanına arkadaş, özellikle beni yada babasını istiyor...... o yüzden uyuttuktan sonra giriyorum......(gündüzde uyuyunca akşam geç yatıyor.)

Son düzenleme:

canım sanada gönderdim geldimi
tşkler cnm aldım sağol....
hadi ınşallah tutmuştur cnmmmm..sen adetının kacıncı gunlerınde ilişkiye girmiş oldun şimdi....
erkek cocuklarında baş ağrısı olurmuştur oğluşundur senı strese sokan ınşallah...
maşşalh...allah tamamına erdırsın hayırlısıyla bebeğine kucağına almaya nasip etsın..

Banada gönderirmisin okunacak ayeti canim

Hanzade kusum bizimlede paylas okuyalim 40 gun boyunca :)))

evet cnm dıyette lımonlu soda var.....duayı beklıyoz buarada...

Ozledimmmm seni Hanzademmmm hadi yaz duayida ben okuyim bu 40 gun nooolur canim benim denemeleri yaptim cat ignesiyle okumusundur Dua et benim icin

ya latif

Kızlar yaa yazıyorum hemde uzun uzun, kullanıcı ismim kaybolunca yazdıklarına tekrar giremiyorum.. Yaa bu telefon işini anca bukadar çözemedim...masa üstü artık yok modemi kapattım çocukları başımdan hiç kaldıramıyodum. Bakalım bunu gönderebilcekmiyim

hatırladım bende gijnij hadi bakalım darısı senin başına canım...

insallah bacim seninde olur banada umut olur senin pasa unutma ikinci pasayi beraber yapacaz
Kız olur yaparız birlikte ben dünden razıyım hele bu doğsun seninde büyüsün hemen başlarız

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol bacım Allah razı olsun inanın bende her zaman hepinize tek tek dua ediyorum Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün. Akşama yazarım yaptıklarımı

Canım belkide Allah söyletmiştir umutsuz olmamak lazım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin gönlümüzdeki muradi

Kız baş ağrısı erkekten değil kızmı olacak erkekmi olacak diye düşünmekten. Oysa insan biraz sabırlı olsa ama yok işte.

heeeyttt tamamdır kızlaar tekrar yazıyorum beklettim sizi kusuruma bakmayın.ERKEK ÇOÇUK İÇİN=3ihlas,bir fatihaduayla başla,bir elini beline bir elinide karnında her sabah namazından sonra ALİ İMRAN suresinin 184.ayetini(o sayfayı komle okursanız daha iyi olur)okuyup içten samimi bir şekilde kalpten duanızı edin,40 gün bu şekilde devam edecek adet olduğundada ya eşiniz yada başka yakınınız 7 gün boyunca hiç aksatmadan aynı şekilde o sayfayı devam eder abdest aldığınızda siz devam edersiniz....bu arada denemeler yapabilirsini hamile kalsanız bile devam edeceksiniz.......NOT:KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ASİTLİ İÇECEKLERDEN UZADURUN...

KIZLAR beni şaşırtan sonundaki yazılan o not,,,, kola içmiyorum ama soda içsemmi içmesemmi yorumlarınızı bekliyorum...birde bu duayı yapanlardan 3 kız ,4 kız,5kız,üstüne hep erkek çocukları olmuş,,,hemde olan erkek çocuklar çok ahlaklı oluyorlar,,,hemen yanımdaki ap.daki komşu 3 kız üstüne bu duayı yaparak oğlanı bulmuşşşş....

tsk ler hanzede Rabbım butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallah. Önce gnjjyy, sonra bıze ,arada okuyup cıckıyorum ama hep duamdasınız calısdıgımdan yazamıyorum cok ,gnjy mujde verecegı gunu ıple cekıyorum:) ve cokda ınanıyorum olacagına cnm hıc uzulme rabbım buyuk verecek ınsallah bu sefer

canım benim allahım sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin...paşanı kucağına almayı nasiip etsin mevlam...senden bişey rica edebilirmiyim ,hamile kadınların duası ve doğum edenlern duası kabul olurmuş,aklına gelirse bana ve bu topikdeki benimgibi sağlıklı hayırlı erkek isteyenlere tatlım dua edermisin...dualara ihtiyacımız var,benim 3 kızım var 38 yaşındayım ve mayısta deneme yapacağım....dualarda buluşalım,,,,senin azmine hayran kaldım1.5 sene uğraştın ve 14. gün ve tek ilişki süpersin sen maaşalllah ...allahım seni nazarlardan korusun...

Kizlar ibrahim saracoglu trt 1 e cikmis 2. Cocugun cinsiyeti kiz mi erkek mi onu konusucakmis acin dinleyin bakalim bende dinliyorum ne diyecek izleyemeyecekler icin ben sonra yazacagim :)))

gijnijim inanılmaz bir habeeeer...çok sevindim harika ....inşanlah,inşanlah künfeyekun...
inşallah canım Rabbim hepimiz için ol desin ve olsun inşallah. Bu arada yazdığın dua hamileler yapamazmı?

Ay inşallah canım siz böyle söyleyince benimde için bir hoş oluyor. İnşallah Rabbim ümitlerimizi dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Gerçi hiçbirşey boşuna gitmez ve inşallah gönlümüz'deki muradı nasip etsin

canım hadi tebrik ederim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, akabinde de prensinin olacağı haberini alırız inşallahhhhh.....................
AMIN INSALLLAAAH BADEMIMM INSALLAAHHH
OYYY YERIM FISTIGI BEN olsun bosver en onemlisi onunla ilgilenmen guzel vakit gecirmen

fareverım canım rica etsem banada gönderirmisin özelden teşekkür ederim ....... :)

BADEMIM BAK BURDA YAZMISTI GIJNIJ herseyi

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…