- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.121
KIZLAR ADLIYE CIKISI GITTIM HASTANEYE KENDI DOKTORUMA
GELICEGINI BILIYORDUM DEDI MUAYENE OLDUM SAHANEEEE CATLAMIS YUMURTA DEDI
BU AKSAM DA BIR SON DENEME YAP IBSALLAH TUTMUSTUR ZATEN DEDI
UMUTLANDIM HEVESLENDIM KIZLAAAR OLUR MU INSALLAH BU AY DUA EDIN AKLINIZA GELDIKCE
mide bulantim o kulandigim MATOFIN yuzunden oluyormus, kasik sancimda yumurtlama yuzunden yada bel fitigimin her iliskide hortlamasi yuzundendir dedi
Ay kizlar cooook hevesliyim coook
ya latif
Canım bu benim değil keşke benim olsa başkasının umut olsun diye yazdım. Benim üç Kızım var beklemedeyim 7+4 oldum şuan zaman geçmek bilmiyor. Darısı seninde başına ph yükseltmek için sade soda al içine bolca limon sık öyle iç hergün inşallah faydasını görürsün
Olsun simdiden bilinclenmen cok obemli ve gijnijin doktoru en dogru tercih bence
Olucak reyhanimm sende kavusucan oglusuna
bejnubalım canım o doktorun adını ve şehrini bana özelden yazarmısın bi araştırayımAaa ne oldu anlatmadım. Facede nub teorisi diye bir sayfa var oraya takılıyoruz. Bende oradaki bazı kişilerin ilk hafta kese resimlerine bakıyorum benimki ile karşılaştırıyorum. Neyse birgün birine dedimresmi kkoydu baktım usg kağıdında benim doktorun ismi yazıyor özeline gittim bende mualla hanıma gidiyorum sendemi oraya gidiyorsun dedim kadın şaşırdı sadece bir defa bende yara vardı diye gittim dedi. Bende kendi durumumu anlattım işte erkek evlat için yum takibi yaptı gidenler bana tavsiye etti diye vs. Sonra kadın bana ne dedi biliyormusun ben seni aileden biri sandım acaba ağzımdan lafmı alıyorsun diye çünkü ailesinden gizli yapmış ben gibi meğerse oda takip yapmış Mualla hanım ona ve iki kızdan sonra oğlu olacak ve sadece üç defa gittim dedi onada başka bir arkadaşı önermiş onunda oğlu olmuş oda onun vesilesi ile gitmiş. ççok şaşırdım darısı benimde başıma inşallah benim gibi isteyen herkese
Gijnijim ben cok inaniyorum senin doktora, sende ferah tut icini iki arkima tavsiye ettim yani simdiden insalllaaaah hayirlisi olucak canim benimm
ya latif
tşkler cnm aldım sağol....canım sanada gönderdim geldimi
hadi ınşallah tutmuştur cnmmmm..sen adetının kacıncı gunlerınde ilişkiye girmiş oldun şimdi....KIZLAR ADLIYE CIKISI GITTIM HASTANEYE KENDI DOKTORUMA
GELICEGINI BILIYORDUM DEDI MUAYENE OLDUM SAHANEEEE CATLAMIS YUMURTA DEDI
BU AKSAM DA BIR SON DENEME YAP IBSALLAH TUTMUSTUR ZATEN DEDI
UMUTLANDIM HEVESLENDIM KIZLAAAR OLUR MU INSALLAH BU AY DUA EDIN AKLINIZA GELDIKCE
mide bulantim o kulandigim MATOFIN yuzunden oluyormus, kasik sancimda yumurtlama yuzunden yada bel fitigimin her iliskide hortlamasi yuzundendir dedi
Ay kizlar cooook hevesliyim coook
ya latif
erkek cocuklarında baş ağrısı olurmuştur oğluşundur senı strese sokan ınşallah...Canım ya inşallah rüyan gerçek olur inan okadar stres oluyorumki hergün şiddetli baş ağrısı bazen gözümü bile açamıyorum. Rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin hepinize dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah
maşşalh...allah tamamına erdırsın hayırlısıyla bebeğine kucağına almaya nasip etsın..ilk sayfada listede adım var
çok uzun zamandır girmiyorum buraya çünkü birsürü derdim var ray var trombofili var erken doğum tehlikesi ağrı sancı herbişey var 1-2 haftam kaldı çok şükür
bir oğlum olcak inşallah teyzeleri . 1.5 sene gebe kalmak için uğraştım .en son 14.gün tek ilişki ile hamile kaldım eşim ilk başlardaki diyetleri sadece 1 ay yaptı başka bişey yapmadık
soru sorarsanız görmeyebilim çünkü telden giriyorum hep yatıyorum
sevgiler selamlar hepinizi öpüyorum
Aaa ne oldu anlatmadım. Facede nub teorisi diye bir sayfa var oraya takılıyoruz. Bende oradaki bazı kişilerin ilk hafta kese resimlerine bakıyorum benimki ile karşılaştırıyorum. Neyse birgün birine dedimresmi kkoydu baktım usg kağıdında benim doktorun ismi yazıyor özeline gittim bende mualla hanıma gidiyorum sendemi oraya gidiyorsun dedim kadın şaşırdı sadece bir defa bende yara vardı diye gittim dedi. Bende kendi durumumu anlattım işte erkek evlat için yum takibi yaptı gidenler bana tavsiye etti diye vs. Sonra kadın bana ne dedi biliyormusun ben seni aileden biri sandım acaba ağzımdan lafmı alıyorsun diye çünkü ailesinden gizli yapmış ben gibi meğerse oda takip yapmış Mualla hanım ona ve iki kızdan sonra oğlu olacak ve sadece üç defa gittim dedi onada başka bir arkadaşı önermiş onunda oğlu olmuş oda onun vesilesi ile gitmiş. ççok şaşırdım darısı benimde başıma inşallah benim gibi isteyen herkese inşallah
canım sanada gönderdim geldimi
Banada gönderirmisin okunacak ayeti canim
Hanzade kusum bizimlede paylas okuyalim 40 gun boyunca :)))
evet cnm dıyette lımonlu soda var.....duayı beklıyoz buarada...
Ozledimmmm seni Hanzademmmmhadi yaz duayida ben okuyim bu 40 gun nooolur canim benim denemeleri yaptim cat ignesiyle okumusundur Dua et benim icin
ya latif
40 gün okunacak bir dua ve altında NOT:asitli içecekler içilmesin... Eeee peki erkek diyetindeki bu soda olayı, ne olcak şimdi kafam karma karışık oldu... Birde bu olayı deneyen hanımlarınhep erkeği oldu..4 kız 5 kız üstüne erkeği bulanlar olmuş...isterseniz okunacak ayetiyazarım. Size...gel gelelim asitli içeceklere... Bir fikrini varmı bu konuda,,,haydi göreyim sizi kızlar..
Aaa ne oldu anlatmadım. Facede nub teorisi diye bir sayfa var oraya takılıyoruz. Bende oradaki bazı kişilerin ilk hafta kese resimlerine bakıyorum benimki ile karşılaştırıyorum. Neyse birgün birine dedimresmi kkoydu baktım usg kağıdında benim doktorun ismi yazıyor özeline gittim bende mualla hanıma gidiyorum sendemi oraya gidiyorsun dedim kadın şaşırdı sadece bir defa bende yara vardı diye gittim dedi. Bende kendi durumumu anlattım işte erkek evlat için yum takibi yaptı gidenler bana tavsiye etti diye vs. Sonra kadın bana ne dedi biliyormusun ben seni aileden biri sandım acaba ağzımdan lafmı alıyorsun diye çünkü ailesinden gizli yapmış ben gibi meğerse oda takip yapmış Mualla hanım ona ve iki kızdan sonra oğlu olacak ve sadece üç defa gittim dedi onada başka bir arkadaşı önermiş onunda oğlu olmuş oda onun vesilesi ile gitmiş. ççok şaşırdım darısı benimde başıma inşallah benim gibi isteyen herkese inşallah
Kız olur yaparız birlikte ben dünden razıyım hele bu doğsun seninde büyüsün hemen başlarızinsallah bacim seninde olur banada umut olur senin pasaunutma ikinci pasayi beraber yapacaz
Olsun simdiden bilinclenmen cok obemli ve gijnijin doktoru en dogru tercih bence
İnşallah isteyen herkes kavuşsun Allah kimseyi bununla sınamasın
Evet canım mutlaka görmüşsündür yalnız kadın nubda kimseye söyleme dedi ailesinden gizli yapmış çok korkuyor ya duyulursa diye haklı olarak. İki kızı var oğlu olacak şimdi. Benimle konuştuktan sonra doktoru aramış işte oğlu olacağını söylemiş hamile kaldığını öğrendikten sonra oraya gitmemiş uzak diye. Doktorum duyunca inşallah darısıda senin başına dedim dedi. Bakalım hayırlısı artık.Canim o soyledigin usg kagidini bende gordum kadinin iki kizi var degil mi simdi birde oglu olacak sana soyleyecektim bu bayanda mi takip yaptirmis diye ama unutmusumsenin doktorun baya iyi bacim eger bu ayda hamile kalamazsam solugu onun yaninda aliyorum..
Alevim kusum bence senin oglun olacak buna yurekten inaniyorum inan ki sana hep dua ediyorum ve kendimden bile daha fazla erkek evladin olmasini istiyorum. Musait oldugun bir zaman neler yaptigini yazabilir misin birde kac gunde bir adet oluyorsun hangi gunler deneme oldu? Ben kaplica olayina kafayi taktim esimle haftaya, hafta sonu iki gunlugune gidebiliriz iki gun yeterli olur mu???
Hafta sonu yeterli ama şunuda unutmayın oraya gitmek garanti değil olacak diye sadece ben cinselliği çok yükselttiğini biliyorum çok gittik biz çünkü. En yakını yalova termal orayı tercih edebilirsiniz. NeleryyAptığımı yazarım tabiki inşallah bir faydası olur
Sağol bacım Allah razı olsun inanın bende her zaman hepinize tek tek dua ediyorum Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün. Akşama yazarım yaptıklarımıAlevim kusum bence senin oglun olacak buna yurekten inaniyorum inan ki sana hep dua ediyorum ve kendimden bile daha fazla erkek evladin olmasini istiyorum. Musait oldugun bir zaman neler yaptigini yazabilir misin birde kac gunde bir adet oluyorsun hangi gunler deneme oldu? Ben kaplica olayina kafayi taktim esimle haftaya, hafta sonu iki gunlugune gidebiliriz iki gun yeterli olur mu???
Canım belkide Allah söyletmiştir umutsuz olmamak lazım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin gönlümüzdeki muradiyaaaa bende senin zannetmiştimneyse inşallah sendende alırız aynı şekilde güzel haberleri. tamam canım yarından itibaren karbonatlı suyada başlıyorum sodayıda günlük almaya çalışıyorum 1 lt suya 1 çay kaşığı karb. atıcam(1 çay k.çokmu?) bunda bir yanlışlık varmı kızlar? 2 lt çok geliyor su içmekten tiksiniyorum sonra, bi bakıyorum akşam hiç su içememişim..... karbonatlı su yüzünden. ben gündüzleri çok giremiyorum canlarım, kızım biraz nazlı, kendisiyle uğraşılmasını, beraber oyunlar oynamayı çok sever. kendi kendine oyunlar oynama olayına pek girmiyor, yanına arkadaş, özellikle beni yada babasını istiyor...... o yüzden uyuttuktan sonra giriyorum......(gündüzde uyuyunca akşam geç yatıyor.)
tşkler cnm aldım sağol....
hadi ınşallah tutmuştur cnmmmm..sen adetının kacıncı gunlerınde ilişkiye girmiş oldun şimdi....
erkek cocuklarında baş ağrısı olurmuştur oğluşundur senı strese sokan ınşallah...
maşşalh...allah tamamına erdırsın hayırlısıyla bebeğine kucağına almaya nasip etsın..
hatırladım bende gijnij hadi bakalım darısı senin başına canım...
hatırladım bende gijnij hadi bakalım darısı senin başına canım...
ilk sayfada listede adım var
çok uzun zamandır girmiyorum buraya çünkü birsürü derdim var ray var trombofili var erken doğum tehlikesi ağrı sancı herbişey var 1-2 haftam kaldı çok şükür
bir oğlum olcak inşallah teyzeleri . 1.5 sene gebe kalmak için uğraştım .en son 14.gün tek ilişki ile hamile kaldım eşim ilk başlardaki diyetleri sadece 1 ay yaptı başka bişey yapmadık
soru sorarsanız görmeyebilim çünkü telden giriyorum hep yatıyorum
sevgiler selamlar hepinizi öpüyorum
inşallah canım Rabbim hepimiz için ol desin ve olsun inşallah. Bu arada yazdığın dua hamileler yapamazmı?gijnijim inanılmaz bir habeeeer...çok sevindim harika ....inşanlah,inşanlah künfeyekun...
tsk ler hanzede Rabbım butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallah. Önce gnjjyy, sonra bıze ,arada okuyup cıckıyorum ama hep duamdasınız calısdıgımdan yazamıyorum cok ,gnjy mujde verecegı gunu ıple cekıyorum:) ve cokda ınanıyorum olacagına cnm hıc uzulme rabbım buyuk verecek ınsallah bu sefer
AMIN INSALLLAAAH BADEMIMM INSALLAAHHHcanım hadi tebrik ederim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, akabinde de prensinin olacağı haberini alırız inşallahhhhh.....................
OYYY YERIM FISTIGI BEN olsun bosver en onemlisi onunla ilgilenmen guzel vakit gecirmenyaaaa bende senin zannetmiştimneyse inşallah sendende alırız aynı şekilde güzel haberleri. tamam canım yarından itibaren karbonatlı suyada başlıyorum sodayıda günlük almaya çalışıyorum 1 lt suya 1 çay kaşığı karb. atıcam(1 çay k.çokmu?) bunda bir yanlışlık varmı kızlar? 2 lt çok geliyor su içmekten tiksiniyorum sonra, bi bakıyorum akşam hiç su içememişim..... karbonatlı su yüzünden. ben gündüzleri çok giremiyorum canlarım, kızım biraz nazlı, kendisiyle uğraşılmasını, beraber oyunlar oynamayı çok sever. kendi kendine oyunlar oynama olayına pek girmiyor, yanına arkadaş, özellikle beni yada babasını istiyor...... o yüzden uyuttuktan sonra giriyorum......(gündüzde uyuyunca akşam geç yatıyor.)
bejnubalım canım o doktorun adını ve şehrini bana özelden yazarmısın bi araştırayım
Bademimmm bikac sayfa once gijnij yazmisti bulup alintilicam simdu mualla vural bahcelievler olmasi lazim ama yinede bulup alintilicam
CANLARIM benim koca pazartesi ogleden beri agir grip gibiydi dun denemeyi zor bela yaptik sobrada acile gittik agir enfeksiyonlu bir grip... insalllah kotu spermler gelmemistir ve Insallah pazar gunku iliskilerden zaten tutmustur
DEFNEM bencede kaplicaya git ama diger herseyide yapin kaplicaya bende inaniyirum yalova termal olur bursa kervansaray termal olur yada bolu mudurnu ohhh mis gibi zaten simdi gittin gittin hava iyice isininca fenalik gecirir insan ben kisin seviyorum kaplicayi:) bu hafta git valla ayarlayabilirsen
ya latif
Canım benim yıllardır tanıdığın güvendiğim bir doktorumuz vardı çok severdim kendisini. 'taki kıbrıs meselesinde bize kazık atana kadar anladımki insanlara güven kalmamış. Sonra bu mualla hanım var dediler erkek bebek için takip yapıyor vs ona gittim çok hoş biri yaşıda büyük tecrübeli baya bahçelievler acıbademde çalışıyor mualla vural eşi cerrahpaşada kardiolog kızıda jinekolog aile boyu doktorlar. Benim eşimde erkek doktora izin vermiyor bu doktoru çok sevdim düşün çat iğnesi çat saati bile muane etti beni hiç yok olmaz demedi ama gerisi Allaha kalmış nasip herşey. Herzaman arkadaşların sorduğu şeyleride sordum hep cevap verdi sağolsun. Aklında bulunsun gün gelir lazım olur belki. İnşallah ALLAH gönlüne göre versin seninde çok beklemeden hamiş olursun
fareverım canım rica etsem banada gönderirmisin özelden teşekkür ederim ....... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?