Süper Anneler - 2011

Ozledimmmm seni Hanzademmmm hadi yaz duayida ben okuyim bu 40 gun nooolur canim benim denemeleri yaptim cat ignesiyle okumusundur Dua et benim icin

ya latif

Bu ay Bende size dahil olurum ins
inş canım 3 gebe dolaşırız ortalıkta

allhım inş benimde böyle olurrr aminn...
bulantı çat zamanı olabiliyor diye biliyorum canım ama iğneden olduğunu sanmıyorum
canım illakı ona gitmrk zorunda değilsin başka dr git...gijnij öyle yapmıştı...
Ayyy evet Insallah
Ben yumurtlamada cigir actim, soldan baslayip sagdan tamamladim bu ay ahhhahhh
HADI KIZ DEFNEEEEM GELSIN BEBISLER bu ay sen ben eylul

ya latif

hadi inşşşşş

Eylulumm tum jinekologlar birbirini taniyo ya acibademlere gidiyorum sistemden gozukuyor hemen....
Napiyim bu ay oldu oldu eylulum olmadi bi dahaki ay igneden sonra bi ozel muayenehaneye gidip ani yakalarim eger doktorum yine catlamayi kontrol etmezse napiyim...
Saldim bu ay kendi haline nasipten otesi olmaz zaten...
AY INSALLAH eylulumm Bu ay 3 umuz Mujde veririz insalllaaah

ya latif

AY BADEMIMMMM yerim seni agzindan bal damliyo canimmm benim canim arkadasimn Insalllaaah olmustur insalllaaah

ya latif

olur mu canım söylersin gelecek ay bu ay çatlayıp çatlamadığını kontrol etmenızı istiyorum dersin...
ama ıllkı acıbademe gitmek zorunda değilsin başka bir özel hastaneye git durumunu söyle karından bakınca görülüyor zaten yum buyuk olduğu için..

canım ben henüz o aşamalara gelemedim o nedenle yardımcı olamıyorum üzgünüm. şu an sadece kendim diyet yapıyorum, eşime takviyelere ve alkali olmak için karbonatlı su içmeye bile başlamadım.

evet cnm dıyette lımonlu soda var.....duayı beklıyoz buarada...

Eylulum dogru ama soyle bi durum var Biz kadinlar tum olayimiz beynin salgiladigi hormonlarda yani erkekler gibi degiliz onlarin spermi canli olsa yeter fakat bizde durum Tamamen salgilanan hormonlarla alakali oldugu icin doktorum diyoki Sen dusundukce arastirdikca meraklandikca beynin salgiladigi hormon dengesu bozuluyor. Ve ya yumurtan catlamiyor zamaninda, ya gelusmiyor ya da catlasada spermi kabul edip dollenmiyor. Bu yuzden doktorlar benim gibi pimpirikli hastalara cok yuz vermemeye calisiyor.

ya latif

Hanzade kusum bizimlede paylas okuyalim 40 gun boyunca :)))

Forever canım bana derin ilişki yöntemini özelden detaylıca anlatacaktın seni bekliyorum bacımmmm duy beni. Ayşegülümmmm forever sana mesaj attıysa bana özelden yollayabilir misin çok acil bir şekilde çünkü benim adetim bitecek biter bitmez bir ilişki denemeyi düşünüyorum bu ay sıkı çalışacağımı söylemiştim :)))

gönderdim canım özelden

KIZLAR ADLIYE CIKISI GITTIM HASTANEYE KENDI DOKTORUMA
GELICEGINI BILIYORDUM DEDI MUAYENE OLDUM SAHANEEEE CATLAMIS YUMURTA DEDI
BU AKSAM DA BIR SON DENEME YAP IBSALLAH TUTMUSTUR ZATEN DEDI
UMUTLANDIM HEVESLENDIM KIZLAAAR OLUR MU INSALLAH BU AY DUA EDIN AKLINIZA GELDIKCE
mide bulantim o kulandigim MATOFIN yuzunden oluyormus, kasik sancimda yumurtlama yuzunden yada bel fitigimin her iliskide hortlamasi yuzundendir dedi
Ay kizlar cooook hevesliyim coook

ya latif

hadi gözün aydın canım allah bu ay yüzünü güldürsün inş bu akşam çalışmanı yap inşallah oğluşun yola çıkar :)))

işyerinde 3 hamileydik 2 sinin cinsiyeti belli oldu = kız = ben henüz 13 haftalığım doktor a sormadım o da söylemedi ama sizin yazdıklarnızı okuyunca beni de bi merak alıyo hayırlısı artık beklemeye devam

Canım bu benim değil keşke benim olsa başkasının umut olsun diye yazdım. Benim üç Kızım var beklemedeyim 7+4 oldum şuan zaman geçmek bilmiyor. Darısı seninde başına ph yükseltmek için sade soda al içine bolca limon sık öyle iç hergün inşallah faydasını görürsün

İnşallah canım darısı senin başına demekki Rabbim dilerse her şekilde olur onun için umutsuz olmamak lazım

Insallah bu ay bebeyin seninledir canim kücük prensi bizde bekliyouz gelsin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…