- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.101
40 gün okunacak bir dua ve altında NOT:asitli içecekler içilmesin... Eeee peki erkek diyetindeki bu soda olayı, ne olcak şimdi kafam karma karışık oldu... Birde bu olayı deneyen hanımlarınhep erkeği oldu..4 kız 5 kız üstüne erkeği bulanlar olmuş...isterseniz okunacak ayetiyazarım. Size...gel gelelim asitli içeceklere... Bir fikrini varmı bu konuda,,,haydi göreyim sizi kızlar..
masal0663 said:
02-09-2013.23:52
sonuç???okuyun görün :)
uzun uğraşlar sonucu 5 yıl sonra bir kızımız oldu...dünya tatlısı sağlıklı çok şükür....
yaşım geçmeden 2. bebek olsun diye kızımız 4 aylıkken çalışmalara başladık olmadı olmadı aylarca bekledik ama aylar sadece bu sefer yılları beklememe kararı almıştık...doktora gittik...klomen çatlatma iğnesi ooooooo alışık olduğum herşey...maddi ve manevi bunları kaldırmak kolay değil yaşayanlar bilir
E artık cinsiyette seçelim bide erkek olsun dedim beeen eşim değil..o bebek olsun sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil diye düşünür ama erkek isterdi...biliyorum hatta eminim
neler yapmadım ph ı 7 nin üstünde su içtim hep..hatta ben garanti olsun diye 8 in üstünde tercih ettim...erkek bebek diyeti yapmaya eşime de çaktırmadan yaptırmaya çalıştım..hatta oturup konuştum "sağlıklı olsun elbette bebeğimiz Rabbim sağlıklı olanı hayırlı olanı erkek evlat olarak nasip etsin canım şunları şunları şunları yapalım mı?" diye....ilişkiden önce sert kahve,soğuk duş tam yumurtlama günü ilişki (ovulasyon testleri yaşantımın bir parçası olmuştu artık).......yok olmuyor..rahim filmi mi çektirsek..e borç edip tüp bebek mi yaptırsak...neyse bu son ay serbest artık Rabbim nasip eder mi etmez mi takip makip yok sık ilişki....hoooooooop bebek geldi çoooooook şükür
tabi sonrasında cinsiyet merakı...nub görünmüyor...6-7 haftalık ultrason yok o haftalar doktora gitmediğim için bebek kesenin içinde nasıl uzun mu yuvarlak mı cinsiyetini tahmin edelim...lahana testi kız diyor...lavabo açıcı testi kız...süt erkek...benim hissettiğim kız...çirkinleştim karnım geniş idrar açık aş erme kızımda da olmadı bunda da yok...tatlı yiyorum ama ben hep tatlı yiyorum ki 12. haftada gittim doktora %50 %50 dedi..16. haftada niyetliydim ramazanın son günü 29 gün tutmadım son gün nerden esti tuttum bebek kıpırdamadı göstermedi doktorum "aç ayı oynar mı?" dedi bide üstüne...elimde ultrason kağıtları kızımınkiyle karşılaştırıyorum aaaayyy ne hikayeler dinledim sonra son dört hafta ne kadar buralara yazsamda hevesim geçti...
Rabbim sağlıklı nasip eyle artık cinsiyetinin bi önemi yok demeye başladım nihayet
20. haftadayız...bugün doktora gittik bebeğin cinsiyet belli oldu...erkek...
çok zamanınızı aldım...umudunuzu kaybetmeyin..dua etmek kadar yapılacak doğru bir iş yok bence...şükürler olsun ki bunları Rabbimden istiyoruz kuldan değil...O da kulunun gönlüne göre veriyor yada vermiyor..ama sonucu hep hayırlı olan oluyor....
Allah kimseyi evlat hasreti,evlat özlemi ve evlat acısıyla sınamasın...hepinizin gönlüne göre versin Yaradan..."Ol" desin tüm dilekleriniz oluversin
Bacim bendemi denesem kaplicayi nedersin ama nasil olacak ordami bereber olunacak bir ay öncesinde gidilse olurmu ? Sende gittinmi ay ne cok soru sordum kusura bakma canimRabbim hayırlısı ile kucağına almakta nasip etsin darısı hepimizin başına. Ben sana demedimmi kaplıcaya girmişse erkek olabilir diye o su cinselliği çok arttırıyor cinsellik ne kadar artarsa y ler daha çok hızlanıyor.
işyerinde 3 hamileydik 2 sinin cinsiyeti belli oldu = kız = ben henüz 13 haftalığım doktor a sormadım o da söylemedi ama sizin yazdıklarnızı okuyunca beni de bi merak alıyo hayırlısı artık beklemeye devam
Kısmetten ötesi olmayacak ama yaratan, verecek olan çalışmaları boş koymaz. Sürünerekte olsa,uğraşarakta olsa, acı çekerekte, ağlayarak da sızlayarakta olsa sebeplere yapışanların hakkını yerde koymaz. Varislerin en hayırlısı, kucaklarımızı boş koyma ya Rabbim. Bizi bizden daha iyi bilen güzel Allahım, her şey sonunda senindir. Ne olur uğraşanlara da emanetlerden emanet ver bize. Senin sevdiğin bir kul olsun bu emanetin de. Rabbim bizi yalnız bırakma. Salih ve salihalar ver bize... Amin.
Ayyy defneem INSALLAAH BIRTANECIM BENIMMM bu ay SEN BEN EYLUL mujde verelim nooolurhadi gözün aydın canım allah bu ay yüzünü güldürsün inş bu akşam çalışmanı yap inşallah oğluşun yola çıkar :)))
Reyhanimmm canimm INSALLAH olur birazdan son deneme yapicaz Allahim dualarimizi kabul etsin...Insallah bu ay bebeyin seninledir canimkücük prensi bizde bekliyouz gelsin artik
gijnijimmm gece ruyamda gordum seni nerden emibsin dersen, benim alev diye hic tanidigim yok sende alev diye bir arkadasimsin bana gelmissin benden oglun icin doktor ismi soruyorsun kahve icerken sunnet ettiricem diyosunİnşallah canım darısı senin başına demekki Rabbim dilerse her şekilde olur onun için umutsuz olmamak lazım
valla reyhanim benim kocamin kuzeni adetliyken gitmisti adet bitti ordaydi 3 gun daha devamli esi girmis bool iliski o ay kaldi erkekBacim bendemi denesem kaplicayi nedersin ama nasil olacak ordami bereber olunacak bir ay öncesinde gidilse olurmu ? Sende gittinmi ay ne cok soru sordum kusura bakma canim
Bacim ben 2 sene sonra denemeyi düsünüyorum insallah allah nasip ederse ginjin bacinin gittigi doktora gidecem kaplicayida ekledim diyetide yapayim diyorum saka suyu icmeye basladik yani hazirliklara basladim sanki 2 sene deyilde 2 ay varmis gibi duydugum seyleride eklemeye calisiyorum son sansim diye bacim elimden geleni yapayim Allah hepimizin gönlündekini verir insallahAyyy defneem INSALLAAH BIRTANECIM BENIMMM bu ay SEN BEN EYLUL mujde verelim nooolur
Reyhanimmm canimm INSALLAH olur birazdan son deneme yapicaz Allahim dualarimizi kabul etsin...
gijnijimmm gece ruyamda gordum seni nerden emibsin dersen, benim alev diye hic tanidigim yok sende alev diye bir arkadasimsin bana gelmissin benden oglun icin doktor ismi soruyorsun kahve icerken sunnet ettiricem diyosunsabah tan beri aklimd soylicem unutuyorum hep, SENIN PASA GELIYOR INSALLAH
valla reyhanim benim kocamin kuzeni adetliyken gitmisti adet bitti ordaydi 3 gun daha devamli esi girmis bool iliski o ay kaldi erkeksende gidoceksen denicegin ay git esin gunde 2 3 defa girsin
Esra erolda ogluna kaplicada hamile kalmisbugun annem soyledi dogrulugundn emin degilim annemin aktarmasi
ya latif
inşallah canımya Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahInsallah canim önce sana sonra bizlerede nasip etsin yaradan ginjin bacim cok heyecanlisindir allah sabrinin mükafatini verir insallah
Bacim bendemi denesem kaplicayi nedersin ama nasil olacak ordami bereber olunacak bir ay öncesinde gidilse olurmu ? Sende gittinmi ay ne cok soru sordum kusura bakma canim
Ayyy defneem INSALLAAH BIRTANECIM BENIMMM bu ay SEN BEN EYLUL mujde verelim nooolur
Reyhanimmm canimm INSALLAH olur birazdan son deneme yapicaz Allahim dualarimizi kabul etsin...
gijnijimmm gece ruyamda gordum seni nerden emibsin dersen, benim alev diye hic tanidigim yok sende alev diye bir arkadasimsin bana gelmissin benden oglun icin doktor ismi soruyorsun kahve icerken sunnet ettiricem diyosunsabah tan beri aklimd soylicem unutuyorum hep, SENIN PASA GELIYOR INSALLAH
valla reyhanim benim kocamin kuzeni adetliyken gitmisti adet bitti ordaydi 3 gun daha devamli esi girmis bool iliski o ay kaldi erkeksende gidoceksen denicegin ay git esin gunde 2 3 defa girsin
Esra erolda ogluna kaplicada hamile kalmisbugun annem soyledi dogrulugundn emin degilim annemin aktarmasi
ya latif
Bacim ben 2 sene sonra denemeyi düsünüyorum insallah allah nasip ederse ginjin bacinin gittigi doktora gidecem kaplicayida ekledim diyetide yapayim diyorum saka suyu icmeye basladik yani hazirliklara basladim sanki 2 sene deyilde 2 ay varmis gibi duydugum seyleride eklemeye calisiyorum son sansim diye bacim elimden geleni yapayim Allah hepimizin gönlündekini verir insallah
ilk sayfada listede adım var
çok uzun zamandır girmiyorum buraya çünkü birsürü derdim var ray var trombofili var erken doğum tehlikesi ağrı sancı herbişey var 1-2 haftam kaldı çok şükür
bir oğlum olcak inşallah teyzeleri . 1.5 sene gebe kalmak için uğraştım .en son 14.gün tek ilişki ile hamile kaldım eşim ilk başlardaki diyetleri sadece 1 ay yaptı başka bişey yapmadık
soru sorarsanız görmeyebilim çünkü telden giriyorum hep yatıyorum
sevgiler selamlar hepinizi öpüyorum
Aaa ne oldu anlatmadım. Facede nub teorisi diye bir sayfa var oraya takılıyoruz. Bende oradaki bazı kişilerin ilk hafta kese resimlerine bakıyorum benimki ile karşılaştırıyorum. Neyse birgün birine dedimresmi kkoydu baktım usg kağıdında benim doktorun ismi yazıyor özeline gittim bende mualla hanıma gidiyorum sendemi oraya gidiyorsun dedim kadın şaşırdı sadece bir defa bende yara vardı diye gittim dedi. Bende kendi durumumu anlattım işte erkek evlat için yum takibi yaptı gidenler bana tavsiye etti diye vs. Sonra kadın bana ne dedi biliyormusun ben seni aileden biri sandım acaba ağzımdan lafmı alıyorsun diye çünkü ailesinden gizli yapmış ben gibi meğerse oda takip yapmış Mualla hanım ona ve iki kızdan sonra oğlu olacak ve sadece üç defa gittim dedi onada başka bir arkadaşı önermiş onunda oğlu olmuş oda onun vesilesi ile gitmiş. ççok şaşırdım darısı benimde başıma inşallah benim gibi isteyen herkese inşallah
Olsun simdiden bilinclenmen cok obemli ve gijnijin doktoru en dogru tercih benceBacim ben 2 sene sonra denemeyi düsünüyorum insallah allah nasip ederse ginjin bacinin gittigi doktora gidecem kaplicayida ekledim diyetide yapayim diyorum saka suyu icmeye basladik yani hazirliklara basladim sanki 2 sene deyilde 2 ay varmis gibi duydugum seyleride eklemeye calisiyorum son sansim diye bacim elimden geleni yapayim Allah hepimizin gönlündekini verir insallah
Aaa ne oldu anlatmadım. Facede nub teorisi diye bir sayfa var oraya takılıyoruz. Bende oradaki bazı kişilerin ilk hafta kese resimlerine bakıyorum benimki ile karşılaştırıyorum. Neyse birgün birine dedimresmi kkoydu baktım usg kağıdında benim doktorun ismi yazıyor özeline gittim bende mualla hanıma gidiyorum sendemi oraya gidiyorsun dedim kadın şaşırdı sadece bir defa bende yara vardı diye gittim dedi. Bende kendi durumumu anlattım işte erkek evlat için yum takibi yaptı gidenler bana tavsiye etti diye vs. Sonra kadın bana ne dedi biliyormusun ben seni aileden biri sandım acaba ağzımdan lafmı alıyorsun diye çünkü ailesinden gizli yapmış ben gibi meğerse oda takip yapmış Mualla hanım ona ve iki kızdan sonra oğlu olacak ve sadece üç defa gittim dedi onada başka bir arkadaşı önermiş onunda oğlu olmuş oda onun vesilesi ile gitmiş. ççok şaşırdım darısı benimde başıma inşallah benim gibi isteyen herkese
Gijnijim ben cok inaniyorum senin doktora, sende ferah tut icini iki arkima tavsiye ettim yani simdiden insalllaaaah hayirlisi olucak canim benimm
ya latif
ben sadece 15 gün zemzem suyu karıştırıp içtim evde 5 litre vardı .1.5 sene uğraştığım için yumurtamı hissettim dr takibi de yaptırmıştım ,çatlatma iğnesi de olmuştum ,ateş de ölçmüştüm ama hamile kaldığım ay sadece tahmin ettim yumurtayı hep 14.gün oldu çünkü aylarca ...zemzemi ph ı yüksek diye içtim 11 mişHayırlısı ile bebeğini kucağına al inşallah. Sen kendin neler yaptın deneme günü ph yüksekmiydi? Akıntın varmıydı takviye aldınmı?
Aaa ne oldu anlatmadım. Facede nub teorisi diye bir sayfa var oraya takılıyoruz. Bende oradaki bazı kişilerin ilk hafta kese resimlerine bakıyorum benimki ile karşılaştırıyorum. Neyse birgün birine dedimresmi kkoydu baktım usg kağıdında benim doktorun ismi yazıyor özeline gittim bende mualla hanıma gidiyorum sendemi oraya gidiyorsun dedim kadın şaşırdı sadece bir defa bende yara vardı diye gittim dedi. Bende kendi durumumu anlattım işte erkek evlat için yum takibi yaptı gidenler bana tavsiye etti diye vs. Sonra kadın bana ne dedi biliyormusun ben seni aileden biri sandım acaba ağzımdan lafmı alıyorsun diye çünkü ailesinden gizli yapmış ben gibi meğerse oda takip yapmış Mualla hanım ona ve iki kızdan sonra oğlu olacak ve sadece üç defa gittim dedi onada başka bir arkadaşı önermiş onunda oğlu olmuş oda onun vesilesi ile gitmiş. ççok şaşırdım darısı benimde başıma inşallah benim gibi isteyen herkese inşallah
çok uzun zamandır girmiyorum buraya çünkü birsürü derdim var ray var trombofili var erken doğum tehlikesi ağrı sancı herbişey var 1-2 haftam kaldı çok şükür
bir oğlum olcak inşallah teyzeleri . 1.5 sene gebe kalmak için uğraştım .en son 14.gün tek ilişki ile hamile kaldım eşim ilk başlardaki diyetleri sadece 1 ay yaptı başka bişey yapmadık
gönderdim canım özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?