Süper Anneler - 2011

Banada gönderirmisin okunacak ayeti canim

Insallah canim önce sana sonra bizlerede nasip etsin yaradan ginjin bacim cok heyecanlisindir allah sabrinin mükafatini verir insallah

Bacim bendemi denesem kaplicayi nedersin ama nasil olacak ordami bereber olunacak bir ay öncesinde gidilse olurmu ? Sende gittinmi ay ne cok soru sordum kusura bakma canim

Amin canim insallah hepimiz muradimiza ereriz hosgeldin

hadi gözün aydın canım allah bu ay yüzünü güldürsün inş bu akşam çalışmanı yap inşallah oğluşun yola çıkar :)))
Ayyy defneem INSALLAAH BIRTANECIM BENIMMM bu ay SEN BEN EYLUL mujde verelim nooolur
Insallah bu ay bebeyin seninledir canim kücük prensi bizde bekliyouz gelsin artik
Reyhanimmm canimm INSALLAH olur birazdan son deneme yapicaz Allahim dualarimizi kabul etsin...
İnşallah canım darısı senin başına demekki Rabbim dilerse her şekilde olur onun için umutsuz olmamak lazım
gijnijimmm gece ruyamda gordum seni nerden emibsin dersen, benim alev diye hic tanidigim yok sende alev diye bir arkadasimsin bana gelmissin benden oglun icin doktor ismi soruyorsun kahve icerken sunnet ettiricem diyosun sabah tan beri aklimd soylicem unutuyorum hep, SENIN PASA GELIYOR INSALLAH

Bacim bendemi denesem kaplicayi nedersin ama nasil olacak ordami bereber olunacak bir ay öncesinde gidilse olurmu ? Sende gittinmi ay ne cok soru sordum kusura bakma canim
valla reyhanim benim kocamin kuzeni adetliyken gitmisti adet bitti ordaydi 3 gun daha devamli esi girmis bool iliski o ay kaldi erkek sende gidoceksen denicegin ay git esin gunde 2 3 defa girsin
Esra erolda ogluna kaplicada hamile kalmis bugun annem soyledi dogrulugundn emin degilim annemin aktarmasi

ya latif

Bacim ben 2 sene sonra denemeyi düsünüyorum insallah allah nasip ederse ginjin bacinin gittigi doktora gidecem kaplicayida ekledim diyetide yapayim diyorum saka suyu icmeye basladik yani hazirliklara basladim sanki 2 sene deyilde 2 ay varmis gibi duydugum seyleride eklemeye calisiyorum son sansim diye bacim elimden geleni yapayim Allah hepimizin gönlündekini verir insallah

Insallah canim önce sana sonra bizlerede nasip etsin yaradan ginjin bacim cok heyecanlisindir allah sabrinin mükafatini verir insallah
inşallah canımya Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Canım biz gitmedik yani deneme olduğu zaman ama önceki yıllarda yalova kaplıcalara ve bursaya girmiştik ama birebir şahit oldum çok yüksek cinselliği artırdığıdığına tabi ozaman bilseydim direk orada temel atardım ama nasip işte.

Canım ya inşallah rüyan gerçek olur inan okadar stres oluyorumki hergün şiddetli baş ağrısı bazen gözümü bile açamıyorum. Rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin hepinize dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah

ilk sayfada listede adım var
çok uzun zamandır girmiyorum buraya çünkü birsürü derdim var ray var trombofili var erken doğum tehlikesi ağrı sancı herbişey var 1-2 haftam kaldı çok şükür
bir oğlum olcak inşallah teyzeleri . 1.5 sene gebe kalmak için uğraştım .en son 14.gün tek ilişki ile hamile kaldım eşim ilk başlardaki diyetleri sadece 1 ay yaptı başka bişey yapmadık
soru sorarsanız görmeyebilim çünkü telden giriyorum hep yatıyorum
sevgiler selamlar hepinizi öpüyorum

Aaa ne oldu anlatmadım. Facede nub teorisi diye bir sayfa var oraya takılıyoruz. Bende oradaki bazı kişilerin ilk hafta kese resimlerine bakıyorum benimki ile karşılaştırıyorum. Neyse birgün birine dedimresmi kkoydu baktım usg kağıdında benim doktorun ismi yazıyor özeline gittim bende mualla hanıma gidiyorum sendemi oraya gidiyorsun dedim kadın şaşırdı sadece bir defa bende yara vardı diye gittim dedi. Bende kendi durumumu anlattım işte erkek evlat için yum takibi yaptı gidenler bana tavsiye etti diye vs. Sonra kadın bana ne dedi biliyormusun ben seni aileden biri sandım acaba ağzımdan lafmı alıyorsun diye çünkü ailesinden gizli yapmış ben gibi meğerse oda takip yapmış Mualla hanım ona ve iki kızdan sonra oğlu olacak ve sadece üç defa gittim dedi onada başka bir arkadaşı önermiş onunda oğlu olmuş oda onun vesilesi ile gitmiş. ççok şaşırdım darısı benimde başıma inşallah benim gibi isteyen herkese inşallah

Hayırlısı ile bebeğini kucağına al inşallah. Sen kendin neler yaptın deneme günü ph yüksekmiydi? Akıntın varmıydı takviye aldınmı?

insallah bacim seninde olur banada umut olur senin pasa unutma ikinci pasayi beraber yapacaz

Olsun simdiden bilinclenmen cok obemli ve gijnijin doktoru en dogru tercih bence
Olucak reyhanimm sende kavusucan oglusuna

Hayırlısı ile bebeğini kucağına al inşallah. Sen kendin neler yaptın deneme günü ph yüksekmiydi? Akıntın varmıydı takviye aldınmı?
ben sadece 15 gün zemzem suyu karıştırıp içtim evde 5 litre vardı .1.5 sene uğraştığım için yumurtamı hissettim dr takibi de yaptırmıştım ,çatlatma iğnesi de olmuştum ,ateş de ölçmüştüm ama hamile kaldığım ay sadece tahmin ettim yumurtayı hep 14.gün oldu çünkü aylarca ...zemzemi ph ı yüksek diye içtim 11 miş

Canim o soyledigin usg kagidini bende gordum kadinin iki kizi var degil mi simdi birde oglu olacak sana soyleyecektim bu bayanda mi takip yaptirmis diye ama unutmusum senin doktorun baya iyi bacim eger bu ayda hamile kalamazsam solugu onun yaninda aliyorum..

Merhabalar yelizcim seni hatirladim uye olmadan once bu topigi ennn basindan en sonuna kadar okudum. Erkegi buldun demek canim hadi gozun aydin sag selamet kucagina alirsin insallah darisi basimiza :)

Alevim kusum bence senin oglun olacak buna yurekten inaniyorum inan ki sana hep dua ediyorum ve kendimden bile daha fazla erkek evladin olmasini istiyorum. Musait oldugun bir zaman neler yaptigini yazabilir misin birde kac gunde bir adet oluyorsun hangi gunler deneme oldu? Ben kaplica olayina kafayi taktim esimle haftaya, hafta sonu iki gunlugune gidebiliriz iki gun yeterli olur mu???

Hosgeldin canim oglusun geliyormus hayirlisi ile kucaginada alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…