- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.241
Okadar çok misafir varki anlatamam çok yoruluyorum ama yapacak birşey yok bu gün bir ara gidip yine kan vericem bakalım sonuç ne çıkacak ona göre yazarım sizede
İnternetten ovulasyon testi aldım 40 tane bugün geldi hadi hayırlısı bu ay geçti önümüzdeki ay yapmaya başlarım artık adet araligim 27 gün kaçıncı gün baslancak bide iki çizgi tam aynı koyulukta mi olması lazim. :what:
11.gün yapıyorsun testi yani başlıyorsun 4saat çok sıvı almıyorsun pozitiflik muamma kimisi pozitif çıktıktan ertesi gün ilişki deniyor kimisi pozitifi görünce ben pozitif günleri değerlendirdim ay hamile kaldım o gunler gelsin yine konuşuruz
Okadar çok misafir varki anlatamam çok yoruluyorum ama yapacak birşey yok bu gün bir ara gidip yine kan vericem bakalım sonuç ne çıkacak ona göre yazarım sizede
Hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz canım
Allah bir avazda kurtarsın Allah sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin canım
Gondereyim canım ama herkesin bildiği şeyler nette araştırdım ben derin ilişki ee 10 senelik evlilikte var tabi ama gönderirim
Gijnij canım gecmisi tam okuyamadım ama kan degerin cok yüksek çıkmış inşallah bı sorun yoktur ama sen doktor takibini sakın ihmal etme hatta başka bir doktora daha görün derim genellikle böyle yüksek çıkması mol gebelikten oluyor insallahhhh bacım hersey yolunda dir kendini yorma uzme dikkat et
Hersey gönlün ce olsun inşallah
Valla ozledim sizleri... kk yenilenince benim sifre bi turlu kabul etmedi olmadi degismedi de... en sonunda actim guluzarela2 diyeee 2 oldular sonucta nasilsiniz valla tek tek yazamicam ama kisadan hamislere hayirli olsun diyorum.. gonlunuzdeki gelsin inss.. ben iyiyim valla 1. Kizimdan daha hafif geciriyorum hamileligimi...su ana kadar 6 kilo aldim 28. Haftadayim dr cok iyi diyo...bebek gayet iyi.. hatta2 hafta onden gidiyo oyuzden cok iri olmasin diye vitamin kullanmiyorum 3 gunde 1 aliyorum... elamda cok iyi masallah karnimi seviyo kardesim dedikce oksadikca icerdeki kuzuda tekme atiyo elaya.. sanirim sesini taniyo onun. Arada aklima geliyo erkek olsaydi diye ama valla hemen geciyo... ozellikle gorumcemin ikizlerini gordukce istiyorum...cok tatlilar.. bide gorumcem kiyafetlerini verdi bazilari mavi mavi... ne guzel gorunuyo... Allah nadip edermi bilmiyorum belki birdaha cocugum.olmayacak ama hic isyan etmicem vardir Allahimin.bir bildigi dicem... hep dua ediyorum saglikli olsun yavrularim yeter... en buyuk zenginlik budur... dogumum temmuzun 4uyle 10 u arasi olur dedi dr sanirim... normal dogum.nezaman gelirse artik..hepinizi optum Allaha emanet olun dualarim sizinle...sizde dualarinizda beni unutmayin...apranax eylulungulu gijnij sultan forever tugbaelif ve diger arkadaslar...
Kız sen daha cinsiyeti öğrenmedinmi? Yok bacım benim gebelik normal sadede kalp atışı yok henüz haftasına görede küçüldü ondan böyle sorun oldu şimdi kan verdim akşam sonucu alıcam
Kızlar şimdi doktordan geldim asiri kasık sancım vardı kendi doktoruma değil başka bı hastaneye gittim plasende aşağıdymis ondan cok sancı çekiyorum
Veeeeeee cinsiyetine kesin olmamakla birlikte kiz dedi hayırlısı olsun Perşembe Günü'de kendi doktoruma giricem oda kiz derse kesindir ama yanıldığını sanmıyorum
hayırlı olsun canım.kızmı ıstıyordun sen.kac cocuk var
Hani anneler hisseder derlerya eşim her gece elini karnıma koyarak bir yasin okuyordu gül kokulu bir çocuğumuz olsun diye dün gece son defa oku dedim öbür dünyada bize şefaat etsin diye. Ve hislerim yanıltmadı beni henüz onunla bağlantı kuramadan bebeğim bıraktı beni. İnşallah Rabbim siZlere nasip etsin
Foreverimmm cok dogru AYETEL KURSI NIN sirlari say say bitmez, okumaliyiz her zaman okumaliyiz.İyi gidiyor canım istahim çok ıyi benim karnım biraz çıktı 2 hafta sonra ikili test yaptıracağım ..gijnij in güzel haberlerini bekliyoruz hep beraber ayetle kursi okuyalım diyorum ne dersiniz bugün cuma biz okuldaki veli arkadaşlarla cuma günü başlayıp 768 kere ayetel kursi okuyoruz Allah ne sıkıntın varsa gidiyormuş herkes 100tane okusa yarına biter
CANIM GULUZARELACIM, masallah canij benim, sen bi saglikla kolaylikla al prensesini kucagina onun tadini doya doya cikar sonra ALLAH buyuk nasip etsin OL desin yeter....Valla ozledim sizleri... kk yenilenince benim sifre bi turlu kabul etmedi olmadi degismedi de... en sonunda actim guluzarela2 diyeee 2 oldular sonucta nasilsiniz valla tek tek yazamicam ama kisadan hamislere hayirli olsun diyorum.. gonlunuzdeki gelsin inss.. ben iyiyim valla 1. Kizimdan daha hafif geciriyorum hamileligimi...su ana kadar 6 kilo aldim 28. Haftadayim dr cok iyi diyo...bebek gayet iyi.. hatta2 hafta onden gidiyo oyuzden cok iri olmasin diye vitamin kullanmiyorum 3 gunde 1 aliyorum... elamda cok iyi masallah karnimi seviyo kardesim dedikce oksadikca icerdeki kuzuda tekme atiyo elaya.. sanirim sesini taniyo onun. Arada aklima geliyo erkek olsaydi diye ama valla hemen geciyo... ozellikle gorumcemin ikizlerini gordukce istiyorum...cok tatlilar.. bide gorumcem kiyafetlerini verdi bazilari mavi mavi... ne guzel gorunuyo... Allah nadip edermi bilmiyorum belki birdaha cocugum.olmayacak ama hic isyan etmicem vardir Allahimin.bir bildigi dicem... hep dua ediyorum saglikli olsun yavrularim yeter... en buyuk zenginlik budur... dogumum temmuzun 4uyle 10 u arasi olur dedi dr sanirim... normal dogum.nezaman gelirse artik..hepinizi optum Allaha emanet olun dualarim sizinle...sizde dualarinizda beni unutmayin...apranax eylulungulu gijnij sultan forever tugbaelif ve diger arkadaslar...
Hanzademmm birtanemm senin gecen ay dusugun mu oldu? Canim benim ben hic okumadim hic uzulme dusuk arkasi gebelik hem saglikli hemde erkek derler, AYYY CANIMINICI INSALLAH HAYIRLI HABERLERI MUJDELERI SENDE VERCEKSINCanım reyhanım hayal etmesi bile güzel...rabbim dualarımızı kabul eder inşallah,hakkımızda hayırlısı olsun tabi...bazen kederleniyorum ben 2.den sonra düşük. Bir erkek çocuk,geçen ay da gebelik. Ve düşük... Diyorumki acaba şansımımı zorluyorum, belki Rabbim hayırsız diye erkek çocuk,vermek istemiyo,belkide y lerde genetik bir bozukluk var...geçen düşük olan bebekte herkez bana erkek çocuk rüyası görmüştü.hatimler, dualar,yum anı, tek ilişki. Diyet daha neler neler.ama gitti...
Merhaba zeynocumm bildigim kadariyla adetin 10.gununden sobra yapicaksin adet dongun 25ten fazla 29dan az ise tabi. 27gun dongun varsa 11 12. Gunde basla bence.İnternetten ovulasyon testi aldım 40 tane bugün geldi hadi hayırlısı bu ay geçti önümüzdeki ay yapmaya başlarım artık adet araligim 27 gün kaçıncı gün baslancak bide iki çizgi tam aynı koyulukta mi olması lazim. :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
GIJNIJIMMM BIRTANEEMMM BENIM! HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUZ hepimiz bebisinin sagligi icin duaciyiz, Insallah coook guzel haberler vericeksin bizeKız sen daha cinsiyeti öğrenmedinmi? Yok bacım benim gebelik normal sadede kalp atışı yok henüz haftasına görede küçüldü ondan böyle sorun oldu şimdi kan verdim akşam sonucu alıcam
3 kızım var canım. Bu 4. Cocuk olucak yani kesin kızsa 4. Kiz
bejnubalım sen nasılsın, nasıl hissediyorsun denemelerin üzerinden sadece 1 hafta geçti ama yinede merak ediyorum durumunu!oldu gibi hissediyorum ne bileyim canım, inşallah olmuştur, dilediğin bebişinle kucağını doldursun rabbim.......
Foreverimmm cok dogru AYETEL KURSI NIN sirlari say say bitmez, okumaliyiz her zaman okumaliyiz.
CANIM GULUZARELACIM, masallah canij benim, sen bi saglikla kolaylikla al prensesini kucagina onun tadini doya doya cikar sonra ALLAH buyuk nasip etsin OL desin yeter....
Hanzademmm birtanemm senin gecen ay dusugun mu oldu? Canim benim ben hic okumadim hic uzulme dusuk arkasi gebelik hem saglikli hemde erkek derler, AYYY CANIMINICI INSALLAH HAYIRLI HABERLERI MUJDELERI SENDE VERCEKSIN
Merhaba zeynocumm bildigim kadariyla adetin 10.gununden sobra yapicaksin adet dongun 25ten fazla 29dan az ise tabi. 27gun dongun varsa 11 12. Gunde basla bence.
GIJNIJIMMM BIRTANEEMMM BENIM! HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUZ hepimiz bebisinin sagligi icin duaciyiz, Insallah coook guzel haberler vericeksin bizebirde gijnijim cok guzel yazmissin, biz kendimizi ALLAH a birakmiyoruz kayitsiz sartsiz tekamul edemiyoruz, aslinda dogrusu nefes alip vermek gibi birakicaksin Allah zatn en dogrusunu hayirlisini, hayirli sekilde nasip eder.
Baharimmm hakkinda hayirlisi ama cok emin olma kiz diye burda bahsetyim esimin kuzeni %100 kizdi 16.hafta sook oldu kabullendi ve baska doktora gitti o erkek dedi 10gun sonra kendi doktoruna gitti ve PIPIYI gordugec gelismis pipisi sende 18.haftaya kdr cok guvenme doktorlara birtanecim, Rabbimin takdiri ne verirse hayirlisini verir inan bana
ya latif
Hani anneler hisseder derlerya eşim her gece elini karnıma koyarak bir yasin okuyordu gül kokulu bir çocuğumuz olsun diye dün gece son defa oku dedim öbür dünyada bize şefaat etsin diye. Ve hislerim yanıltmadı beni henüz onunla bağlantı kuramadan bebeğim bıraktı beni. İnşallah Rabbim siZlere nasip etsin
Hayır canım Rabbim dilerse hayırsız evladı hayırlı olarakta verir isterse yoktan var eder. Sorun nerde biliyormusun çok istiyoruz ama teslim olmuyoruz istedikten sonra Rabbim ben beni sana bıraktım sen zaten gönlümdekini biliyorsun yinede ne verirsen baş göz üstüne teslimiyet çok önemli
Canım benim nedemek verir tabi.... Bu aklımızda el vermediği büyüklükte,güzellikte kainatı yaradan Rabbim bu zerre İ miskal kuluna erkek çocuk da verir tabi...ben cümleyi yanlış kullanmışım. Demek istediğim şu hep hayırlısını dua ediyorum, belki hakkımda hayırlı değildir diye mevlam bana nasip etmeyecek...
Aynen hanzadem RABBIM NEYLERSE GUZEL EYLER, kim bilir neyi neye vesile eder neyi neye engel kilar bizim haddimiz degil sorgulamak....
ya latif
Bademim birtanemmm, ben iyiyim bu hafta cok kosturmacaliydi, cok sukur bir haftam gecti.
Bence hicbi belirti yok. Aslina bakarsan soyle, benim gecen ayda adet bitimi sag kasigimda baslayan sancim hic gecmeden bacagima vurarak birdahaki reglime kadar devam etti ki sagdan yumurtlamistim fln ben bebege yormustum. Fakat regl oldum. Yine reglim boyunca ve suana kdr halen sag kasik ve belimin sag tarafinda agrim bacagimda cekme var.
Bu ayda bildigin uzere once sagdan sonra soldan bol bol yumurta gelistirip en son yine Sagdan yumurtladim ve catlattik.
Halen ayni agriyi yasiyorum fakat jinekologum bel fitigindanda olabilir bu agrin diyor... Yad yumurtlama flndn da olabilor diyo...
Ayyy bademim bir hafta kaldi haftaya pazartesiye kdr insallah adetim gelmezse pzrtesi kan vercem Insallah gelmez
Akintim yok istahim herzamanki gibi sadce bu aralar sapik gibi aburcubur yiyorum karikoca bu hafta devamli fastfood yedik, korkuyorum bu ay d hamile degilsem eger Diyet komple altust oldu, iki ay siki tutsamda toparlayamam. Sabah aksam sandvicler pizzalar cipsler kolalar neelr neler...
Insallaaah hamileyimdir DUA ET NOLUR BADEMIM kocam takviyeler icti keciboynuzu ozu caksir koku, sodalar tum sut urunleri cikarttik arada bi bi dilim peynir izin verdim adamcagiza 3 4 aydir litre litre karbonatli sular ictim... Simdi bu ay yum takibi catlatma ignesi herseyi yaptim. Insallah olmustur olmussa eger cok sukur, olmamissa diyet miyet mahvolduk.....
ya latif
Kızlar şimdi doktordan geldim asiri kasık sancım vardı kendi doktoruma değil başka bı hastaneye gittim plasende aşağıdymis ondan cok sancı çekiyorum
Veeeeeee cinsiyetine kesin olmamakla birlikte kiz dedi hayırlısı olsun Perşembe Günü'de kendi doktoruma giricem oda kiz derse kesindir ama yanıldığını sanmıyorum
3 kızım var canım. Bu 4. Cocuk olucak yani kesin kızsa 4. Kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?