Süper Anneler - 2011

Okadar çok misafir varki anlatamam çok yoruluyorum ama yapacak birşey yok bu gün bir ara gidip yine kan vericem bakalım sonuç ne çıkacak ona göre yazarım sizede

Gijnij canım gecmisi tam okuyamadım ama kan degerin cok yüksek çıkmış inşallah bı sorun yoktur ama sen doktor takibini sakın ihmal etme hatta başka bir doktora daha görün derim genellikle böyle yüksek çıkması mol gebelikten oluyor insallahhhh bacım hersey yolunda dir kendini yorma uzme dikkat et

Hersey gönlün ce olsun inşallah

Kız sen daha cinsiyeti öğrenmedinmi? Yok bacım benim gebelik normal sadede kalp atışı yok henüz haftasına görede küçüldü ondan böyle sorun oldu şimdi kan verdim akşam sonucu alıcam

Bacım dualarımız seninle inşallah en hayırlı şekilde bebeğini alırsın kucağına doğumda sende bize dua et inşallah

Kız sen daha cinsiyeti öğrenmedinmi? Yok bacım benim gebelik normal sadede kalp atışı yok henüz haftasına görede küçüldü ondan böyle sorun oldu şimdi kan verdim akşam sonucu alıcam

Kızlar şimdi doktordan geldim asiri kasık sancım vardı kendi doktoruma değil başka bı hastaneye gittim plasende aşağıdymis ondan cok sancı çekiyorum

Veeeeeee cinsiyetine kesin olmamakla birlikte kiz dedi hayırlısı olsun Perşembe Günü'de kendi doktoruma giricem oda kiz derse kesindir ama yanıldığını sanmıyorum

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım.kızmı ıstıyordun sen.kac cocuk var

Hani anneler hisseder derlerya eşim her gece elini karnıma koyarak bir yasin okuyordu gül kokulu bir çocuğumuz olsun diye dün gece son defa oku dedim öbür dünyada bize şefaat etsin diye. Ve hislerim yanıltmadı beni henüz onunla bağlantı kuramadan bebeğim bıraktı beni. İnşallah Rabbim siZlere nasip etsin

İnsan ne diyeceğini bilemiyor

Üzülme bacım Allah onun ömrünü cocuklarına versin inşallah Allahın takdiri

Foreverimmm cok dogru AYETEL KURSI NIN sirlari say say bitmez, okumaliyiz her zaman okumaliyiz.

CANIM GULUZARELACIM, masallah canij benim, sen bi saglikla kolaylikla al prensesini kucagina onun tadini doya doya cikar sonra ALLAH buyuk nasip etsin OL desin yeter....

Hanzademmm birtanemm senin gecen ay dusugun mu oldu? Canim benim ben hic okumadim hic uzulme dusuk arkasi gebelik hem saglikli hemde erkek derler, AYYY CANIMINICI INSALLAH HAYIRLI HABERLERI MUJDELERI SENDE VERCEKSIN

Merhaba zeynocumm bildigim kadariyla adetin 10.gununden sobra yapicaksin adet dongun 25ten fazla 29dan az ise tabi. 27gun dongun varsa 11 12. Gunde basla bence.

Okadar çok misafir varki anlatamam çok yoruluyorum ama yapacak birşey yok bu gün bir ara gidip yine kan vericem bakalım sonuç ne çıkacak ona göre yazarım sizede

GIJNIJIMMM BIRTANEEMMM BENIM! HAYIRLI HABERLERINI BEKLIYORUZ hepimiz bebisinin sagligi icin duaciyiz, Insallah coook guzel haberler vericeksin bize birde gijnijim cok guzel yazmissin, biz kendimizi ALLAH a birakmiyoruz kayitsiz sartsiz tekamul edemiyoruz, aslinda dogrusu nefes alip vermek gibi birakicaksin Allah zatn en dogrusunu hayirlisini, hayirli sekilde nasip eder.
3 kızım var canım. Bu 4. Cocuk olucak yani kesin kızsa 4. Kiz

Baharimmm hakkinda hayirlisi ama cok emin olma kiz diye burda bahsetyim esimin kuzeni %100 kizdi 16.hafta sook oldu kabullendi ve baska doktora gitti o erkek dedi 10gun sonra kendi doktoruna gitti ve PIPIYI gordu gec gelismis pipisi sende 18.haftaya kdr cok guvenme doktorlara birtanecim, Rabbimin takdiri ne verirse hayirlisini verir inan bana

ya latif

Bademim birtanemmm, ben iyiyim bu hafta cok kosturmacaliydi, cok sukur bir haftam gecti.
Bence hicbi belirti yok. Aslina bakarsan soyle, benim gecen ayda adet bitimi sag kasigimda baslayan sancim hic gecmeden bacagima vurarak birdahaki reglime kadar devam etti ki sagdan yumurtlamistim fln ben bebege yormustum. Fakat regl oldum. Yine reglim boyunca ve suana kdr halen sag kasik ve belimin sag tarafinda agrim bacagimda cekme var.
Bu ayda bildigin uzere once sagdan sonra soldan bol bol yumurta gelistirip en son yine Sagdan yumurtladim ve catlattik.
Halen ayni agriyi yasiyorum fakat jinekologum bel fitigindanda olabilir bu agrin diyor... Yad yumurtlama flndn da olabilor diyo...
Ayyy bademim bir hafta kaldi haftaya pazartesiye kdr insallah adetim gelmezse pzrtesi kan vercem Insallah gelmez
Akintim yok istahim herzamanki gibi sadce bu aralar sapik gibi aburcubur yiyorum karikoca bu hafta devamli fastfood yedik, korkuyorum bu ay d hamile degilsem eger Diyet komple altust oldu, iki ay siki tutsamda toparlayamam. Sabah aksam sandvicler pizzalar cipsler kolalar neelr neler...
Insallaaah hamileyimdir DUA ET NOLUR BADEMIM kocam takviyeler icti keciboynuzu ozu caksir koku, sodalar tum sut urunleri cikarttik arada bi bi dilim peynir izin verdim adamcagiza 3 4 aydir litre litre karbonatli sular ictim... Simdi bu ay yum takibi catlatma ignesi herseyi yaptim. Insallah olmustur olmussa eger cok sukur, olmamissa diyet miyet mahvolduk.....

ya latif

Teşekkür ederim cnm bugün bi deneme yaptım önümüzdeki ay tam dediğin gibi yapicam döngüm 27 gün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gijnijimmmmm nolur gercek olmasin bacim, o kdr guzeldiki senin bebek mujdeni almak hergun guzel seyler duymak...
Takdiri ilahi soylenicek cok birsey yok, diger tarafta sefaatcin olsun canarkadasim....

ya latif

Çok üzüldüm cnm Allah ınş hayırlı zamanda tekrar nasip eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim nedemek verir tabi.... Bu aklımızın el vermediği büyüklükte,güzellikte kainatı yaradan Rabbim bu zerre İ miskal kuluna erkek çocuk da verir tabi...ben cümleyi yanlış kullanmışım. Demek istediğim şu hep hayırlısını dua ediyorum, belki hakkımda hayırlı değildir diye mevlam bana nasip etmeyecek...beni yaradan bilir... O Older olur...bu topikde heyecanlarımızı biraz haddinden fazla yaşıyoruz,,, bazı şeyleri istemeden abartıyoruz. aynı şeyleri isteyip düşünen arkadaşlarla birlikte aynı noktada buluşmak. Kimselere söyleyemediklerimizi bu platformda paylaşırken birazda gaza geliyoruz...hepinizi çok çoook seviyorum iyiki burdayız... Bide tlfla bi yazmayı da becerebilsem...

Son düzenleme:

Aynen hanzadem RABBIM NEYLERSE GUZEL EYLER, kim bilir neyi neye vesile eder neyi neye engel kilar bizim haddimiz degil sorgulamak....

ya latif

bejnubalım birde iğne falan oldun ya ondan da ümitliyim, deneme yapmaya başlamış olan arkadaşlarımın bir an önce hamiş kalmasını nasıl istiyorum bilemezsin canım.... haftayı yoğun geçirdim diyorsun ya canım belki ağrıların ondanda kaynaklanabilirmi ....:44: en az senin kadar heyecanlı bekleyen onlarca arkadaşın var bu topikte canım, sanırım bende içlerinde en sabırsız olanlardanım kendim denemelere başlasam napıcam bilemiyorum kimileri diyeti hiç yapmamış canım ilk listede adı geçen yeliz arkadaşımız da diyeti sadece eşinin1 ay yaptığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam, belli olmaz inşallah güzel haberler verirsin bize..... İNŞALLAH HAMİLESİNDİR her zaman dualarımdasınız canlarım merak etmeyin ..... Allahım dileyen isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla tattırsın canım.canım bide eşine takviye kullandırttınmı evit çinko vs

3 kızım var canım. Bu 4. Cocuk olucak yani kesin kızsa 4. Kiz

canım hakkında hayırlısını versin rabbim dileğimiz gönlündekinin olması ama yinede hayırlısını dileyelim hem senin hemde ailen için..... sen neler uygulamıştın canım diyet, vaj. duş karb. su, tek ilişki sert kahve yada çatlatma iğnesi falan hangilerini denedin canım. ne bileyim, herşeyi yaptımda olmadı diyorsan hiç üzme kendini sıkma canını vardır bunda da bir hayır......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…