- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.261
allahım sabrını da versin inşallah...... inan okurken tutamadım gözyaşlarımı, eminmisin inşallah doğru değildir hislerin.... çok üzgünüm, güzel haberler ver inşallah bizlere.......Hani anneler hisseder derlerya eşim her gece elini karnıma koyarak bir yasin okuyordu gül kokulu bir çocuğumuz olsun diye dün gece son defa oku dedim öbür dünyada bize şefaat etsin diye. Ve hislerim yanıltmadı beni henüz onunla bağlantı kuramadan bebeğim bıraktı beni. İnşallah Rabbim siZlere nasip etsin
Allah bir avazda kurtarsın Allah sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin canım
Gondereyim canım ama herkesin bildiği şeyler nette araştırdım ben derin ilişki ee 10 senelik evlilikte var tabi ama gönderirim
Allah bir avazda kurtarsın Allah sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin canım
Gondereyim canım ama herkesin bildiği şeyler nette araştırdım ben derin ilişki ee 10 senelik evlilikte var tabi ama gönderirim
İnternetten ovulasyon testi aldım 40 tane bugün geldi hadi hayırlısı bu ay geçti önümüzdeki ay yapmaya başlarım artık adet araligim 27 gün kaçıncı gün baslancak bide iki çizgi tam aynı koyulukta mi olması lazim. :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hani anneler hisseder derlerya eşim her gece elini karnıma koyarak bir yasin okuyordu gül kokulu bir çocuğumuz olsun diye dün gece son defa oku dedim öbür dünyada bize şefaat etsin diye. Ve hislerim yanıltmadı beni henüz onunla bağlantı kuramadan bebeğim bıraktı beni. İnşallah Rabbim siZlere nasip etsin
canım bende internetten aldım ovu. testini 30 luydu benimki de bende bu aydan itibaren başlıycam yumurtlama takibine, şu an ad.liyim genelde 32 gün sürer benim genelde. sen denemelere ne zaman başlıyacaksın?
Canım benim nedemek verir tabi.... Bu aklımızın el vermediği büyüklükte,güzellikte kainatı yaradan Rabbim bu zerre İ miskal kuluna erkek çocuk da verir tabi...ben cümleyi yanlış kullanmışım. Demek istediğim şu hep hayırlısını dua ediyorum, belki hakkımda hayırlı değildir diye mevlam bana nasip etmeyecek...beni yaradan bilir... O Older olur...bu topikde heyecanlarımızı biraz haddinden fazla yaşıyoruz,,, bazı şeyleri istemeden abartıyoruz. aynı şeyleri isteyip düşünen arkadaşlarla birlikte aynı noktada buluşmak. Kimselere söyleyemediklerimizi bu platformda paylaşırken birazda gaza geliyoruz...hepinizi çok çoook seviyorum iyiki burdayız... Bide tlfla bi yazmayı da becerebilsem...
selam kızlar, sol yumurtalığı ameliyatla alınmış bir kadının sadece sağ yumurtalığından hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti ne olur?
yani ihtimalen hangi cinsiyet fazla olur?
Bunu bilemeyiz çünkü ben sağ sol olayına inanmıyorum. Kızıda olur oğluda
Hani anneler hisseder derlerya eşim her gece elini karnıma koyarak bir yasin okuyordu gül kokulu bir çocuğumuz olsun diye dün gece son defa oku dedim öbür dünyada bize şefaat etsin diye. Ve hislerim yanıltmadı beni henüz onunla bağlantı kuramadan bebeğim bıraktı beni. İnşallah Rabbim siZlere nasip etsin
Canım benimde arkadaşın sol yum yok ama üç kızı bir oğlu var. Öyle olsa bu kadar yum takibi diet kimse yapmaz herkes gider yum sağdaysa yapar oğlu olur. Yani bunu genelleme yapmamak lazım. Bazende şans aslında inşallah olur senindesen inanmıyor musun canım? Öyle birşey vardı galiba sağ yumurtalık ile genelde erkek oluyordu.
Aslında ben de pek inanmıyorum.
Benim de aniden rahatsızlandım çok tehlikeli bir kist oluşmuş ve sol yumurtalığım alındı.
Zaten hamiş kalamıyordum şimdi hiç kalamam herhalde.
Çok yoruldum isteğim de kalmadı.
Ama Allah bu ya olursa belki erkek olur.
Sana da çok geçmiş olsun. Başımıza ne geleceği belli değil bu kadınlık hallerinden..
cnm neden boyle oldu şimdi yıne doktor bişey demedımı...hayırlısı olsun napalım yapacak bişey yok....çok üzüldüm :2:
selam kızlar, sol yumurtalığı ameliyatla alınmış bir kadının sadece sağ yumurtalığından hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti ne olur?
yani ihtimalen hangi cinsiyet fazla olur?
Nasipten ötesi olmuyor çok üzüldüm ama Allaha teslim ettim kendimi ne verirse baş göz üstüne salı günü tekrar doktora gitcem bakalım ne dicek hayırlısı artık. Hepinizede teşekkür ediyorum. Bu arada her gün iki büyük fincan bol limonlu soğuk yeşil çay için. Siyah çayı içmeyin onun yerine bol bol su tüketin birde arkadaş yazmıştı keten tohumu yağı alın onu deneme yapacağınız ay kullanın
Canım benimde arkadaşın sol yum yok ama üç kızı bir oğlu var. Öyle olsa bu kadar yum takibi diet kimse yapmaz herkes gider yum sağdaysa yapar oğlu olur. Yani bunu genelleme yapmamak lazım. Bazende şans aslında inşallah olur seninde
Canım doktor değerimin çok yüksek olmasından genetik bir şey olduğunu düşünüyorum dedi. Kürtaj olunca genetiğe yollayacaz zaten bakalım ne çıkacak
Evet canım kendime zaman ayırmadım. Nasip olsaydı her şekilde olurdu keten tohumu hergün bir tatlı kaşığı içilecek. Paylaşırım tabiki bende merak ediyorum ne dicekAh arkadasim ah korkutugum basima geldi senin evin cok kalabalik hic dinlemedin surekli hizmet ettin sanirim sen hamile kalinca butun gun yatman gerekiyor.. Dedigin gibi nasipten otesi olmuyor arkadasinla sohbetini bizimlede paylasirsan cok sevinirim. Keten tohumunu nasil kullanacagiz?
canımgeçmişolsun.bence erkeğiyakaladın bu seferama kendimde de şüphelendiğim gibi bizim y lerde bir hasar var.bu benimşahsifikrim.neyseüzülm e pataloji raporunda çıkar neyse.
Canım sana bir şey soracağım çok emin olmamakla birlikte beline yakı yapıştırıp hamile kalan senin kız kardeşin miydi? bele yakı olayını erkek bebek için denemek istiyorum ama senin kız kardeşinin kızı mı oldu?
bejnubalım birde iğne falan oldun ya ondan da ümitliyim, deneme yapmaya başlamış olan arkadaşlarımın bir an önce hamiş kalmasını nasıl istiyorum bilemezsin canım.... haftayı yoğun geçirdim diyorsun ya canım belki ağrıların ondanda kaynaklanabilirmi ....:44: en az senin kadar heyecanlı bekleyen onlarca arkadaşın var bu topikte canım, sanırım bende içlerinde en sabırsız olanlardanımkendim denemelere başlasam napıcam bilemiyorum kimileri diyeti hiç yapmamış canım ilk listede adı geçen yeliz arkadaşımız da diyeti sadece eşinin1 ay yaptığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam, belli olmaz inşallah güzel haberler verirsin bize..... İNŞALLAH HAMİLESİNDİR her zaman dualarımdasınız canlarım merak etmeyin ..... Allahım dileyen isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla tattırsın canım.canım bide eşine takviye kullandırttınmı evit çinko vs
Canım sana bir şey soracağım çok emin olmamakla birlikte beline yakı yapıştırıp hamile kalan senin kız kardeşin miydi? bele yakı olayını erkek bebek için denemek istiyorum ama senin kız kardeşinin kızı mı oldu?
Canım kardeşimin kızı olacak ama daha doğmadı onun haricinde Amca Kızımda yakı yapmış kızı oldu onunda bağlantısı varmı bilmiyorum
Canim gijnijimm cok dogru nasipten otesi olmaz Insallaaah genetik bir durum yoktur Insallaah birtanem...Nasipten ötesi olmuyor çok üzüldüm ama Allaha teslim ettim kendimi ne verirse baş göz üstüne salı günü tekrar doktora gitcem bakalım ne dicek hayırlısı artık. Hepinizede teşekkür ediyorum. Bu arada her gün iki büyük fincan bol limonlu soğuk yeşil çay için. Siyah çayı içmeyin onun yerine bol bol su tüketin birde arkadaş yazmıştı keten tohumu yağı alın onu deneme yapacağınız ay kullanın
Bademimmm cansin sen!bejnubalım birde iğne falan oldun ya ondan da ümitliyim, deneme yapmaya başlamış olan arkadaşlarımın bir an önce hamiş kalmasını nasıl istiyorum bilemezsin canım.... haftayı yoğun geçirdim diyorsun ya canım belki ağrıların ondanda kaynaklanabilirmi ....:44: en az senin kadar heyecanlı bekleyen onlarca arkadaşın var bu topikte canım, sanırım bende içlerinde en sabırsız olanlardanımkendim denemelere başlasam napıcam bilemiyorum kimileri diyeti hiç yapmamış canım ilk listede adı geçen yeliz arkadaşımız da diyeti sadece eşinin1 ay yaptığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam, belli olmaz inşallah güzel haberler verirsin bize..... İNŞALLAH HAMİLESİNDİR her zaman dualarımdasınız canlarım merak etmeyin ..... Allahım dileyen isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla tattırsın canım.canım bide eşine takviye kullandırttınmı evit çinko vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?