Süper Anneler - 2011

allahım sabrını da versin inşallah...... inan okurken tutamadım gözyaşlarımı, eminmisin inşallah doğru değildir hislerin.... çok üzgünüm, güzel haberler ver inşallah bizlere.......

canım mesajın özelden banada geldi çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın herşeyi tekrar sağol. sağlıkla kucağına al bebişini inşallah, bebişin kaç haftalık oldu canım cinsiyeti hakkında bilgi veren olmadımı henüz, gönlündeki bebiş kucağını doldursun inşallah canımmmmm.........

canım bende internetten aldım ovu. testini 30 luydu benimki de bende bu aydan itibaren başlıycam yumurtlama takibine, şu an ad.liyim genelde 32 gün sürer benim genelde. sen denemelere ne zaman başlıyacaksın?

Canım çok ama çok üzüldüm bu stres yedi bitirdi bizi

canım bende internetten aldım ovu. testini 30 luydu benimki de bende bu aydan itibaren başlıycam yumurtlama takibine, şu an ad.liyim genelde 32 gün sürer benim genelde. sen denemelere ne zaman başlıyacaksın?

Ben mayısta ovulasyon testine baslicam bu ay kaçtı ayrıca mayista dr a da gidicem kontrollerimi yaptırmaya nasip kısmet Allah ne zaman ol derse artık sağlıklı hayırlı salihalardan salihlerden nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar, sol yumurtalığı ameliyatla alınmış bir kadının sadece sağ yumurtalığından hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti ne olur?
yani ihtimalen hangi cinsiyet fazla olur?

Canım benim ben seni yanlış anlamadımki yazdıklarında doğru ben sadece şunu demek istedim Rabbim dilerse her şekilde nasip eder biz duamızı edip teslim olmayı bilmeliyiz ben bunu kendim içinde söylüyorum önce bunu yapmayı başarmak lazım. Çok itikatlı biri ile tanıştım onunla bu konu ile ilgili sohbet etme imkanım olacak bana mutlaka gel konuşalım dedi belkide Rabbim onu bana vesile kılacak bilmem ama söyledikleri altın değerinde sizinlede paylaşırım inşallah

Nasipten ötesi olmuyor çok üzüldüm ama Allaha teslim ettim kendimi ne verirse baş göz üstüne salı günü tekrar doktora gitcem bakalım ne dicek hayırlısı artık. Hepinizede teşekkür ediyorum. Bu arada her gün iki büyük fincan bol limonlu soğuk yeşil çay için. Siyah çayı içmeyin onun yerine bol bol su tüketin birde arkadaş yazmıştı keten tohumu yağı alın onu deneme yapacağınız ay kullanın

selam kızlar, sol yumurtalığı ameliyatla alınmış bir kadının sadece sağ yumurtalığından hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti ne olur?

Bunu bilemeyiz çünkü ben sağ sol olayına inanmıyorum. Kızıda olur oğluda

Bunu bilemeyiz çünkü ben sağ sol olayına inanmıyorum. Kızıda olur oğluda

sen inanmıyor musun canım? Öyle birşey vardı galiba sağ yumurtalık ile genelde erkek oluyordu.

Aslında ben de pek inanmıyorum.
Benim de aniden rahatsızlandım çok tehlikeli bir kist oluşmuş ve sol yumurtalığım alındı.
Zaten hamiş kalamıyordum şimdi hiç kalamam herhalde.
Çok yoruldum isteğim de kalmadı.
Ama Allah bu ya olursa belki erkek olur.

Sana da çok geçmiş olsun. Başımıza ne geleceği belli değil bu kadınlık hallerinden..

cnm neden boyle oldu şimdi yıne doktor bişey demedımı...hayırlısı olsun napalım yapacak bişey yok....çok üzüldüm :2:

Canım benimde arkadaşın sol yum yok ama üç kızı bir oğlu var. Öyle olsa bu kadar yum takibi diet kimse yapmaz herkes gider yum sağdaysa yapar oğlu olur. Yani bunu genelleme yapmamak lazım. Bazende şans aslında inşallah olur seninde
cnm neden boyle oldu şimdi yıne doktor bişey demedımı...hayırlısı olsun napalım yapacak bişey yok....çok üzüldüm :2:

Canım doktor değerimin çok yüksek olmasından genetik bir şey olduğunu düşünüyorum dedi. Kürtaj olunca genetiğe yollayacaz zaten bakalım ne çıkacak

Canim benim esimin teyzesinin bir oglu var sonra sol yum alindi bir kizi bir oglu daha oldu yumurtaligin cinsiyetle alakasi yok ben inanmiyorum..

Ah arkadasim ah korkutugum basima geldi senin evin cok kalabalik hic dinlemedin surekli hizmet ettin sanirim sen hamile kalinca butun gun yatman gerekiyor.. Dedigin gibi nasipten otesi olmuyor arkadasinla sohbetini bizimlede paylasirsan cok sevinirim. Keten tohumunu nasil kullanacagiz?

canımgeçmişolsun.bence erkeğiyakaladın bu seferama kendimde de şüphelendiğim gibi bizim y lerde bir hasar var.bu benimşahsifikrim.neyseüzülm e pataloji raporunda çıkar neyse.

Canım sana bir şey soracağım çok emin olmamakla birlikte beline yakı yapıştırıp hamile kalan senin kız kardeşin miydi? bele yakı olayını erkek bebek için denemek istiyorum ama senin kız kardeşinin kızı mı oldu?

Evet canım kendime zaman ayırmadım. Nasip olsaydı her şekilde olurdu keten tohumu hergün bir tatlı kaşığı içilecek. Paylaşırım tabiki bende merak ediyorum ne dicek
canımgeçmişolsun.bence erkeğiyakaladın bu seferama kendimde de şüphelendiğim gibi bizim y lerde bir hasar var.bu benimşahsifikrim.neyseüzülm e pataloji raporunda çıkar neyse.

Canım genetik raporun haricinde kromozom analizi de istiyorum ozaman herşey belli olacak

Canım kardeşimin kızı olacak ama daha doğmadı onun haricinde Amca Kızımda yakı yapmış kızı oldu onunda bağlantısı varmı bilmiyorum

Canım kardeşimin kızı olacak ama daha doğmadı onun haricinde Amca Kızımda yakı yapmış kızı oldu onunda bağlantısı varmı bilmiyorum

Gijinijimmm defneeem BEN DUN VE EVVELSI GECE BELIME DEGILDE SAG KALCAMIN USTUNDEN SURTIMA YAKI VURDUM AMA HAMILELIK ICIN DEGIL GEBERIYORUM BEL AGRISINDAN DIYE! simdi deneme fln kalmadi biliyorsunuz ama kizi olanlar yakiyi denemeden once mi sonrami yapiatirdilar?
Ben yakinin kiza bi nebze sebep olduguna inaniyorum biliyorsunuz erkek y ler yani soguk serin x ler de sicak ilik seviyorlar.
Ama deneme oncesi etki eder dimi?

ya latif

Canim gijnijimm cok dogru nasipten otesi olmaz Insallaaah genetik bir durum yoktur Insallaah birtanem...

Bademimmm cansin sen!
Insallaaah dedigin gibi hamileyimdir
Bakalim kismet eger hamissem iki uc ay sobra cinsiyeti belli olur bakalim o zaman bastira bastira soylicem sunu da yaptim bunu da diye
Birde bademim bu ay olmamissa da bidahaki ay adetim biter bitnez yine takip yaptirip yine igne olcam dojtorum cok uyumlu o konuda o yuzden rahatim

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…