- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.281
Canim gijnijimm cok dogru nasipten otesi olmaz Insallaaah genetik bir durum yoktur Insallaah birtanem...
Bademimmm cansin sen!
Insallaaah dedigin gibi hamileyimdir
Bakalim kismet eger hamissem iki uc ay sobra cinsiyeti belli olur bakalim o zaman bastira bastira soylicem sunu da yaptim bunu da diye
Birde bademim bu ay olmamissa da bidahaki ay adetim biter bitnez yine takip yaptirip yine igne olcam dojtorum cok uyumlu o konuda o yuzden rahatim
ya latif
Bejnubalim uyumlu bir dr bulmus olmaan gercekten cok ama cok buyuk bir sans, doktorunla cinsiyet istegin hakkinda konusabiliyormusun. Benhastaligim bitince ovu. Oncesi bir dr takibine girmek istiyorum ama erkek bebek iistegiimi aciklayayimmi bilemiyorum, cunku kizimdaki dr. muay.sine gittigim haldee aksi ydi, soru sorulmayan bir tipti, simdi ozel hastane ve bir devlet dr u vaar ikisinede gitmek istiyorum. Ne tavssiye edersiniz kizlar. Bejnnubalim senninki ozel hastanemi, nasil actin konuyu fikir verirmisin lutfen.....cat.ignesine nasil ikna ettin?
Bejnubalim uyumlu bir dr bulmus olmaan gercekten cok ama cok buyuk bir sans, doktorunla cinsiyet istegin hakkinda konusabiliyormusun. Benhastaligim bitince ovu. Oncesi bir dr takibine girmek istiyorum ama erkek bebek iistegiimi aciklayayimmi bilemiyorum, cunku kizimdaki dr. muay.sine gittigim haldee aksi ydi, soru sorulmayan bir tipti, simdi ozel hastane ve bir devlet dr u vaar ikisinede gitmek istiyorum. Ne tavssiye edersiniz kizlar. Bejnnubalim senninki ozel hastanemi, nasil actin konuyu fikir verirmisin lutfen.....cat.ignesine nasil ikna ettin?
Benim doktorum takip ile bir çok kişiye erkek bulmuş ikiz olan üçüz olan tek olan bunu duydum ve öyle gittim kendisine gerçektente her yönden çok ilgi gösterdi tam çat anını onun için tahlil yaptı hesap yaptı eskiden hep paylaştım kızlarla onlar bilirler onun için devleti boşver onlar asla yapmaz ama özelde iyi birini bulursan yardımcı olur
Benim doktorum takip ile bir çok kişiye erkek bulmuş ikiz olan üçüz olan tek olan bunu duydum ve öyle gittim kendisine gerçektente her yönden çok ilgi gösterdi tam çat anını onun için tahlil yaptı hesap yaptı eskiden hep paylaştım kızlarla onlar bilirler onun için devleti boşver onlar asla yapmaz ama özelde iyi birini bulursan yardımcı olur
Hani anneler hisseder derlerya eşim her gece elini karnıma koyarak bir yasin okuyordu gül kokulu bir çocuğumuz olsun diye dün gece son defa oku dedim öbür dünyada bize şefaat etsin diye. Ve hislerim yanıltmadı beni henüz onunla bağlantı kuramadan bebeğim bıraktı beni. İnşallah Rabbim siZlere nasip etsin
Canım nasip şimdi şu kürtajı bir atlayabilsem gerisini yine düşünürüm. Bu arada eşinin ailesinde sürekli erkek bebek oluyorsa ve eşin sizinde erkek olacak diye eminse neden bu kadar uğraşıyorsun birde siz kız demişsiniz ama Doktor sizi erkek diye yönlendirmiş benmi yanlış anladım acaba?Gijnijim buarada inan bana BELKIDE SEN IKIZ ISTIYORDUN RABBIM SANA BIR DEGIL IKI SALIH ERKEK EVLAT NASIP EDECEK INSALLAAAAAH
ya latif
Canım nasip şimdi şu kürtajı bir atlayabilsem gerisini yine düşünürüm. Bu arada eşinin ailesinde sürekli erkek bebek oluyorsa ve eşin sizinde erkek olacak diye eminse neden bu kadar uğraşıyorsun birde siz kız demişsiniz ama Doktor sizi erkek diye yönlendirmiş benmi yanlış anladım acaba?
Canım nasip şimdi şu kürtajı bir atlayabilsem gerisini yine düşünürüm. Bu arada eşinin ailesinde sürekli erkek bebek oluyorsa ve eşin sizinde erkek olacak diye eminse neden bu kadar uğraşıyorsun birde siz kız demişsiniz ama Doktor sizi erkek diye yönlendirmiş benmi yanlış anladım acaba?
Birtanem kurtaj olman sart mi? Dusuk yaptiramaz mi doktor? Bi konussan bir igne ve hap var bunun icin benim ilk sagliksiz gebeligimde oyle yapmisti doktorum....
ya latif
Canimm benim cok ozurdilerim dusunemedim, estagfirullah ve saol beni anlayabildigin yargilamadigin icin....Canım benim seni neden kınayalım benimde şimdi aklım olsa taa ilkinden başlayıp erkek için uğraşacaktım ben sadece olayı tam çöZemedim ondan sordum. Ama sadede şunu diyorum elinizden geleni yapın ama sebeplere çok takılmadan teslim olun ozaman olur inşallah.
Canım kürtajı ben zaten istiyorum çünkü bebeğin genetiğe gitmesini istiyorum eski doktorum sizin asla erkek çocuğunuz olmaz demişti sırf bu şüpheyi öğrenmek ve gerçekten kromozomal bir sorun olup olmadığını öğrenmek için istiyorum kürtaj
Canım benim seni neden kınayalım benimde şimdi aklım olsa taa ilkinden başlayıp erkek için uğraşacaktım ben sadece olayı tam çöZemedim ondan sordum. Ama sadede şunu diyorum elinizden geleni yapın ama sebeplere çok takılmadan teslim olun ozaman olur inşallah.
Canım kürtajı ben zaten istiyorum çünkü bebeğin genetiğe gitmesini istiyorum eski doktorum sizin asla erkek çocuğunuz olmaz demişti sırf bu şüpheyi öğrenmek ve gerçekten kromozomal bir sorun olup olmadığını öğrenmek için istiyorum kürtaj
Canım kardeşimin kızı olacak ama daha doğmadı onun haricinde Amca Kızımda yakı yapmış kızı oldu onunda bağlantısı varmı bilmiyorum
GİJNİJİMBenim doktorum takip ile bir çok kişiye erkek bulmuş ikiz olan üçüz olan tek olan bunu duydum ve öyle gittim kendisine gerçektente her yönden çok ilgi gösterdi tam çat anını onun için tahlil yaptı hesap yaptı eskiden hep paylaştım kızlarla onlar bilirler onun için devleti boşver onlar asla yapmaz ama özelde iyi birini bulursan yardımcı olur
Canım benim seni neden kınayalım benimde şimdi aklım olsa taa ilkinden başlayıp erkek için uğraşacaktım ben sadece olayı tam çöZemedim ondan sordum. Ama sadede şunu diyorum elinizden geleni yapın ama sebeplere çok takılmadan teslim olun ozaman olur inşallah.
Birde gijnijim sakin yanlis anlama istersen yanitlamayadabilirsin, ama esinle uzaktanda olsa akrabaliginiz var mi? Mesela teyzem enistemle akraba uzak sayilir ama baba tarafibdan akraba ikiside, amcazadelerinin torunu, bu sekil bir yumurta ve sperm arasi kromozom bozuklugu yada gen uyusmazligi genel olarak baba tarafi akrabalikta oluyor, hatta anneden akrabaysan bile gerilerde yine ajraba evlilikleri varsa o zaman bile soyagaci cikinca mutlaka babadan akrabalik bagi bulunuyor, suanda yurtdisinda yapilan bu sekil bir genetik tarama var, ayni bolgeden den akraba olmayanlarda bile boyle bir genetik tarama sonucu akrabalik kan bagi bulunuyor, buna gorede tedavi uygulaniyor. Ben kucuklugumden olsa gerek teyzemden cok etkilenmistim esimle yaptirmak istedim ama bizim uzaktan yakibdan hicbi turlu akrabalik bagimiz yok onlar antepli ama kayinvalidemin ailesi aslen selanik gocmeni bi sekilde antebe gelmisler, esimin dedesi kürt babannesi misirdan gelme....fln bizimkiler bambaska, esim o yuzden hic istemedi herseyi durduk yere kurcalama bejnubal kotu seyleri cekme diyor...
Neyse yine cenem acildi, yani gijnijimmm senin hic oglun olmaz lafina inanmiyorum Rabbim ol dese olur, mutlaka birseyi vesile kilar.
Teyzem bu olaylari yasadiginda e az 17 18 sene onceydi ve seneler seneler her sene gebe her sene dogum yapti ve hep kucagi bos kalmisti 10 11 yil once daha bu taramalar cok ilerlememisti bile, IRANLI bir prof 20 gunlugune istanbula geliyor ailesiyke tekrar londraya donucek ve teyzem bir mucize eseri o dojtoru taniyan bir aileyle bir yemekte tanisiyor ve ertesi sabah iranli prof teyzemlere geliyor ve tetkitkeri inceleyip alman hastanesinde basja tahliller yaptirip acilen teyzemle enisteme sizde gelin diyor, sonrasi malum yine korkmamiza ragmen korkunc gecen gebeligine devamli kullandiklari ilaclara ragmen asilama ile ilk kizini kycagina aldi ve arkasindan oglu tekrar oglu ve kizi oldu yine hamile suanda SIMDI MASALLAAHHH durduramiyor, cok yemin ettim bi saglikli yavrum olsun hayatta korunmam dedigi icin korunmuyor daINAN bana Allah ol desin yeter birtanem ve olmazsada bilki ne buyuk bir hayir vardir sen ve ailen icin....
ya latif
3 kızım var canım. Bu 4. Cocuk olucak yani kesin kızsa 4. Kiz
mimozacım önceki topiğe yazdığım kız bilgileini tekrar yazıyorum ilk sayfaya taşıması senden şekerim:)
in gender sitesinde kız bebek için önerilenler
erkeklerde her boşalmada %50 dişi,%50 erkek hücresi atılmaktadır,düşük ph ve ona bağlı asit ortamı kız hücrelerinin daha rahat yol almasını sağlarken,yüksek ph erkek hücrelerinin işini kolaylaştırır
asidik olmak için yapılması gerekenler;
-size ve eşinize kalsiyum kürü(süt ,yoğurt,kefir,kalsiyum tabletler)
-düşük tuz alımı
-kafein hiç kullanılmayacak
-tahin(susam ezmesi)
-çilek,ahududu
-bol yumurta
-parmesan peyniri,tuzsuz süzme peynir(lor)
-haşlanmış sade makarna nötrdür.kız için bol yoğurt soslu tüketebiliriniz(erkek için bol domates soslu)
-pırasa,taze fasülye,salatalık
-düşük sodyumlu mayonez,mısır gevreği,mısır patlağı
-tuzsuz ekmek
-kızılcık(kurusu,tazesi,şurubu hepsi asidik yapar(ikea isveç market bölümünde kızılcık ürünleri var.reçeli,şurubu vs.)ayrıca eczanelerden sorup kızılcık içeren takviyeler kullanabilirsiniz.
-diş macununuzu bile düşük sodyumlu seçin
-düşük ph su kullanmaya özen gösterin
-kıvırcık salata(göbek erkek bebek için öneriliyor)
ayrıca ne kadar sağlıksız beslenirseniz o kadar asidik olursunuz
-bol bol nane çayı içilecek
-kuzu filoto veya pirzola
-kırmızı et yerine tavuk göğüs yenebilir
-beyaz pirinç
eşinize:meyan kökü kürü(testosteron düşürür,östrojen yükseltir)
-kalsiyum
-c vitamini(bazı kaynaklarda sperm dostu ve erkek diyeti için de öneriliyor ortak bir vitamin olabilir)
-kızılcık
ilişki öncesi eşinize sıcak duş,kendinize sirkeli su ile vajinal duş,ayrıc karı koca sirkeli su için
kendinize sudafet adlı mide ilacı galiba ph düşürüyor,suda eritilip içilecek
-eşiniz deneme zamanları bol bol halı saha maçı yapmalı,pestili çıkmalı(bakınız futbolcıuların ekseri kızları oluyor,oğlanı hep takiple buluyorlar)
-aspartam tatlandırıcı en çok ph düşüren ürünmüş öneriliyor
-yumurtlama günleri belirlenip3-5 gün öncesi sık ilişki denenmeli
-kadın orgazm olmamalı(bazı yaşlı teyzelerimiz kadın orgazm olmazsa erkek olur diyor,olursa kız olur diyor, ama amerikalı ablalar no orgazm diyor size kalmış)
-misyoner poz.tercih edilmeli,veya derine gitmeyen çeşitli poziler(geriye çekilenlerin kazara çoğunluk kız oluyormuş(örnek ben:)
-ilişki anında eğer varsa altınlar çıkarılmalı(örnek yine ben altından nefret ederim hiç takamam sonuç iki kız:)
-etrafta laptop,cep teli bulundurmayın
kız bebek için yardımcı iyon listesi;
hareketli su(şelale,dere)dağlar,duman(tütsü herhalde)yeni ay,kalsiyum,magnezyum,duş,bitkiler,balık tankı(akvaryum olabilir mi?)çeşmeler,fanlar,yaz mevsimi,kuşkonmaz,eğrelti otu,
Canimm benim cok ozurdilerim dusunemedim, estagfirullah ve saol beni anlayabildigin yargilamadigin icin....
Gijnijim benim teyzemin yasadigi cok kotu ve zorlu bir donem ve olaylar var. O ingiltereyi gitti tedavi icin. Sana ozelden mesj aticam hem olayi burdan yazmam hos olmaz hemde cooook uzun ve yazmasi zor. Istersen baska turlu bi sekilde konuauruz daha sonra. Fakat Kesinlikle gonder genetige ve birde kotu dusunme teyzem Allah bagislasin bircok bebegini kaybetti simdi sag sagli, iki oglu iki kizi var ve ALLAHTAN TAKDIRI ILAHI 4 aylik en kucuk kizi yine hamile... Onun durumu cinsiyet dgildi ama 9 ay karninda tasidigi 6 yavrusunu dogumdan ya hemen sonra ya birkac gun bikac hafta icinde kaybetti Allah kimseye yasatmasin... OLMAZ DEGILDIR KORKMA Y LERDE KROMOZOM BOZUKLUGU YAD SENIN YUMURTANLA GEN UYUSMAZLIGI VARSA BILE inan tedvisi ve caresi var birebir yasadik ailece....
ya latif
Hayirlisi olsun canim peki kardesin ve amca kizin yaki disinda erkek olmasi icin birsey yapmis mi yum gunu iliski diyet vs gibi?
GİJNİJİM
canım çok sağol verdiğin bilgiler için. tamam devlet hast.düşünmüyorum bile artık ama benim yaşadığım şehirde bana kim o şekilde yardımcı olu ki :26:
GİJNİJim senin eski doktor neden öyle bir kanıya vardı ki! öyle bir durum varsada tedaviye yönlendirseymiş ya çözümsüz karmakarışık bir halde kafalarınızı soru işaretleriyle doldurmuş......
hiçbirimiz seni anlamamazlık yapmayız bejnubalım merak etme, sen kendi isteklerin doğrultusunda ikinci bebekte daha rahat davranma lüksünü kullanmak istiyorsun..... bu da senin en doğal hakkın, gijnijimin dediği gibi seçme şansımın olduğunu bilseydim ikinci cinsiyette daha rahat olabilmek için aynen senin gibi yapardım, ilkimin erkek olmasını isterdim......
birde canım teyzenin yaşadıklarından çok etkilendim, çocuklarını kendisine bağışlasın rabbim...... o cinsiyet için herhangi bir yöntem yaptımı canım 2 kız 2 erkek çok güzel denk gelmiş, yeni bebeği de hayırlı olsun canım ......
Canım onların çocuğu olmuyordu diye yapmışlardı erkek bebek için hiç uğraşmadılar. Hem defnem sen nerden buldun bu bilgiyi deneyipte olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?