Süper Anneler - 2011

Bejnubalim uyumlu bir dr bulmus olmaan gercekten cok ama cok buyuk bir sans, doktorunla cinsiyet istegin hakkinda konusabiliyormusun. Benhastaligim bitince ovu. Oncesi bir dr takibine girmek istiyorum ama erkek bebek iistegiimi aciklayayimmi bilemiyorum, cunku kizimdaki dr. muay.sine gittigim haldee aksi ydi, soru sorulmayan bir tipti, simdi ozel hastane ve bir devlet dr u vaar ikisinede gitmek istiyorum. Ne tavssiye edersiniz kizlar. Bejnnubalim senninki ozel hastanemi, nasil actin konuyu fikir verirmisin lutfen.....cat.ignesine nasil ikna ettin?

Benim doktorum takip ile bir çok kişiye erkek bulmuş ikiz olan üçüz olan tek olan bunu duydum ve öyle gittim kendisine gerçektente her yönden çok ilgi gösterdi tam çat anını onun için tahlil yaptı hesap yaptı eskiden hep paylaştım kızlarla onlar bilirler onun için devleti boşver onlar asla yapmaz ama özelde iyi birini bulursan yardımcı olur

Bademim bak gijnijim cok guzel cevaplamis. Devleti cikar aklindan kolay kolay bulamazsin devlette cinsiyete yardimci olacak doktor.
Benim doktorum ozelde bademim, biz daha korunmayi birakmadan once genel bi check up yaptirdik karikoca, iste o gun jinekoloji muayeneside oldum (kendim sectim doktoru coook tavsiye uzerine) o sirada odaya gecince hersey yolunda muhtesem fln dedi bzide cocuk iatiyoruz diye actik konuyu, doktor sordu istediginiz bi cinsiyet var mi diye sordu oyle lafin gelisi yani, burda yzdigim gibi degildi muhabbet baya herseyden konustuk, dogumu yaptirdigi hastasi benim esimin kuzeninin karisi fln, neysee o oyle sorunca esim dediki hic farketmez ailemizde hic kiz yok kizimiz olsa yere goge konmaz ama ben biliyorum benim oglum olur, 1983 yilindan beri sulalede dogan hic kiz yok doktor hanim o yuzden simdiden bellidir fln dedi. Bende ben de kiz istiyorum benimde erkek kardslerim var erkek kuzenim cok birde benim annem cok istiyor ilk torunu kzi dedim. Doktor yerlere yatti ne alem bi ciiftsiniz diye. Sonra dediki suanda yumurtan tam catlatma ignesi vurulacak boyutta isterseniz bu ay hemen deneyin igneyide vurun ama erkek olma yuzdesi artar dedi. Ben olur dedim kocamm yok bu ay olmaz fln dedi doktor niye diye sorunca cok alkol aldim cok saglikli beslenmedim fln dedi. ( buarada esim alkol kullanmaz aslind 5 vakit namazlidir fakat ailesi dogunun en cok icen memleketinden her aile toplantisinda yemeginde zorla icirirler bir iki kadeh) . Doktorda hmm o zaman bi dahaki ay kendi yonteminizle deneyin zaten erkek gosteriyo cin takvimi dedi esime goz kirpti. Sonra banada adetinin ilk gunu ara iliski gunlerini vericem dedi. Neyse ben gecen ay gercekten doktorun verdigi gunleri denedim ama iliskiyi erken kestik yani son iliski 14. Gun oldu sonra iliski olmadi. Ama hamile kalamadim cunku bu ay da farkettigimiz uzere benim yumurtam en erken 17 18 gun catliyor cok ilginc bi sekilde.....
Neyse biz bunalima girdik gecen ay neden olmadi adetim duzenli esimin spermler duzgun fln. Bu ay takip yapilinca ortaya cikti ki 27 28gunde bir adet olmaam ragmen yumurtam gec catliyor bu ay 18mmde cat ignesi oldum ve igne oldugumda 17.gundu iliski denedigimizde 19. Gun yani...
Aslinda ilk check up a gittigim ay doktor anlamaliydim gec oldugunu cunku adetin 17. Gununde halen catlamamisti 23mm idi.... Ama adet duzensizligim yok cok sukir kistik yok sadce gec catliyor.
BADEMIm yani doktorum benij cok uyumlu inan her konud cok rahat sohbet ediyorz sac kuafor dekorasyon diyetisyen alisveris baya dedikodu yapiyoruz yani yasid genc degil kocasida jinekolog o d cok unlu bir doktor ayni hastanenin bSKA subesinde calisiyor o da...
Sana gijnijin doktorunuda kendiminkinide tavsiye ederim.
INSALLAAAAH dogru kafana yatan bi doktor bulursun

ya latif

Gijnijim buarada inan bana BELKIDE SEN IKIZ ISTIYORDUN RABBIM SANA BIR DEGIL IKI SALIH ERKEK EVLAT NASIP EDECEK INSALLAAAAAH

ya latif

Gecmis olsun Allah yardimcin olsun bacim cok üzüldüm nediyecegimi bilemiyorum en az senin kadar üzüldüm kendine iyi bak allaha emanet ol kuzum

Gijnijim buarada inan bana BELKIDE SEN IKIZ ISTIYORDUN RABBIM SANA BIR DEGIL IKI SALIH ERKEK EVLAT NASIP EDECEK INSALLAAAAAH

ya latif
Canım nasip şimdi şu kürtajı bir atlayabilsem gerisini yine düşünürüm. Bu arada eşinin ailesinde sürekli erkek bebek oluyorsa ve eşin sizinde erkek olacak diye eminse neden bu kadar uğraşıyorsun birde siz kız demişsiniz ama Doktor sizi erkek diye yönlendirmiş benmi yanlış anladım acaba?

Yok dogru anladin gijnijimm, ilk soruna cevap vereyim annemin ve teyzelerimin hep ilk kiz sonrasi erkek, esim ve kuzenleri arasinda nisanliligimizdan beri sahit oldugum bi durum varki o da hepsi birbirine satasiyor ilk kimin kizi olrsa ogluma alicam yok gelinimiz olucak yok iste birbirlerinin kapisina esleri hamileyken pembe patikler asmalar fln espri yani ama icimde bir his ilkim kiz olucak esim muthis kiskanc birde bu salak espriler yzunden iyice kizimiza karsi kiskanc sahiplenici olur gibi geliyor.
Evet ilk ay kiz dedik ciktik odaadn sonra benim check up sonuclarim ciktigi gun ssmear sonucumda cikmisti hatta vajinal kultur alinirkende phima baktirmistim fln, yalnizken yani esimle gimemizim ustunden 3 gun gectiktn sonra doktorun odasina girdigimde ilkimi erkek istdigimi fln anlattim hatta burda dha once kizlardn okuduklarimi yontemleri fln konustuk.
Benim doktorum tek aklina yatan ya cinsel perhizle yani 4 5 gun beklemis sekilde yumurtlama zamani iliski, catlatma ignesi ve cin takvimiydi. Bunlari konustuk ve bana bu ay istersen sen diyetini heseyini yap kendi kendinize benim onerdigim sekilde tahmini ovulasyon zamani deneyin, olmazsa bi dahaki ay esinide ikna edip yum takibi ve cat ignesi ile olana kadar deneriz dedi.
Hakkaten gecen ay olmayinca esim yum takibini ve igneyi kabul etti hersabah ise gideken o beni hastaneye birakti( evim yakin) , ama tabi esim bu ignenin erkek bebek icinde oldugunu bilmiyor.
Dedigim gibi ilk bebegim erkek olsun istiyorum evlendigim ilk zamandn beri, annem cok kzim olsun istiyor doya doya tadini cikaralim ilk bebek ilk torun diye ama ben esimin sulalesine karsi oglum olsun istiyorum kinamayin beni nolur, herbir arkadasim burda nelerle ugrasiyo biliyorum ama bende elimde boyle bir sans varsa sansimi erkekten yana kullanmak istiyorum. Sanki ilk benim kzim olursa ritueli bozucakmisim, farkli olcakmisim gibi geliyo....
AMA ALLAHIMM BILIYOR KI NE VERIRSE NE NASIP EDERSE ETSIN SAGLIKLA KUCAGIMA ALIYIM SAGLIKLA BUYUTIYIM YETER. Insan evladiyiz isteklerimiz hic bitmezki....

ya latif

Birtanem kurtaj olman sart mi? Dusuk yaptiramaz mi doktor? Bi konussan bir igne ve hap var bunun icin benim ilk sagliksiz gebeligimde oyle yapmisti doktorum....

ya latif

Birtanem kurtaj olman sart mi? Dusuk yaptiramaz mi doktor? Bi konussan bir igne ve hap var bunun icin benim ilk sagliksiz gebeligimde oyle yapmisti doktorum....

ya latif

Canım benim seni neden kınayalım benimde şimdi aklım olsa taa ilkinden başlayıp erkek için uğraşacaktım ben sadece olayı tam çöZemedim ondan sordum. Ama sadede şunu diyorum elinizden geleni yapın ama sebeplere çok takılmadan teslim olun ozaman olur inşallah.
Canım kürtajı ben zaten istiyorum çünkü bebeğin genetiğe gitmesini istiyorum eski doktorum sizin asla erkek çocuğunuz olmaz demişti sırf bu şüpheyi öğrenmek ve gerçekten kromozomal bir sorun olup olmadığını öğrenmek için istiyorum kürtaj

Canimm benim cok ozurdilerim dusunemedim, estagfirullah ve saol beni anlayabildigin yargilamadigin icin....
Gijnijim benim teyzemin yasadigi cok kotu ve zorlu bir donem ve olaylar var. O ingiltereyi gitti tedavi icin. Sana ozelden mesj aticam hem olayi burdan yazmam hos olmaz hemde cooook uzun ve yazmasi zor. Istersen baska turlu bi sekilde konuauruz daha sonra. Fakat Kesinlikle gonder genetige ve birde kotu dusunme teyzem Allah bagislasin bircok bebegini kaybetti simdi sag sagli, iki oglu iki kizi var ve ALLAHTAN TAKDIRI ILAHI 4 aylik en kucuk kizi yine hamile... Onun durumu cinsiyet dgildi ama 9 ay karninda tasidigi 6 yavrusunu dogumdan ya hemen sonra ya birkac gun bikac hafta icinde kaybetti Allah kimseye yasatmasin... OLMAZ DEGILDIR KORKMA Y LERDE KROMOZOM BOZUKLUGU YAD SENIN YUMURTANLA GEN UYUSMAZLIGI VARSA BILE inan tedvisi ve caresi var birebir yasadik ailece....

ya latif

Birde gijnijim sakin yanlis anlama istersen yanitlamayadabilirsin, ama esinle uzaktanda olsa akrabaliginiz var mi? Mesela teyzem enistemle akraba uzak sayilir ama baba tarafibdan akraba ikiside, amcazadelerinin torunu, bu sekil bir yumurta ve sperm arasi kromozom bozuklugu yada gen uyusmazligi genel olarak baba tarafi akrabalikta oluyor, hatta anneden akrabaysan bile gerilerde yine ajraba evlilikleri varsa o zaman bile soyagaci cikinca mutlaka babadan akrabalik bagi bulunuyor, suanda yurtdisinda yapilan bu sekil bir genetik tarama var, ayni bolgeden den akraba olmayanlarda bile boyle bir genetik tarama sonucu akrabalik kan bagi bulunuyor, buna gorede tedavi uygulaniyor. Ben kucuklugumden olsa gerek teyzemden cok etkilenmistim esimle yaptirmak istedim ama bizim uzaktan yakibdan hicbi turlu akrabalik bagimiz yok onlar antepli ama kayinvalidemin ailesi aslen selanik gocmeni bi sekilde antebe gelmisler, esimin dedesi kürt babannesi misirdan gelme....fln bizimkiler bambaska, esim o yuzden hic istemedi herseyi durduk yere kurcalama bejnubal kotu seyleri cekme diyor...
Neyse yine cenem acildi, yani gijnijimmm senin hic oglun olmaz lafina inanmiyorum Rabbim ol dese olur, mutlaka birseyi vesile kilar.
Teyzem bu olaylari yasadiginda e az 17 18 sene onceydi ve seneler seneler her sene gebe her sene dogum yapti ve hep kucagi bos kalmisti 10 11 yil once daha bu taramalar cok ilerlememisti bile, IRANLI bir prof 20 gunlugune istanbula geliyor ailesiyke tekrar londraya donucek ve teyzem bir mucize eseri o dojtoru taniyan bir aileyle bir yemekte tanisiyor ve ertesi sabah iranli prof teyzemlere geliyor ve tetkitkeri inceleyip alman hastanesinde basja tahliller yaptirip acilen teyzemle enisteme sizde gelin diyor, sonrasi malum yine korkmamiza ragmen korkunc gecen gebeligine devamli kullandiklari ilaclara ragmen asilama ile ilk kizini kycagina aldi ve arkasindan oglu tekrar oglu ve kizi oldu yine hamile suanda SIMDI MASALLAAHHH durduramiyor, cok yemin ettim bi saglikli yavrum olsun hayatta korunmam dedigi icin korunmuyor da INAN bana Allah ol desin yeter birtanem ve olmazsada bilki ne buyuk bir hayir vardir sen ve ailen icin....

ya latif

GİJNİJİM
canım çok sağol verdiğin bilgiler için. tamam devlet hast.düşünmüyorum bile artık ama benim yaşadığım şehirde bana kim o şekilde yardımcı olu ki :26:

GİJNİJim senin eski doktor neden öyle bir kanıya vardı ki! öyle bir durum varsada tedaviye yönlendirseymiş ya çözümsüz karmakarışık bir halde kafalarınızı soru işaretleriyle doldurmuş......

hiçbirimiz seni anlamamazlık yapmayız bejnubalım merak etme, sen kendi isteklerin doğrultusunda ikinci bebekte daha rahat davranma lüksünü kullanmak istiyorsun..... bu da senin en doğal hakkın, gijnijimin dediği gibi seçme şansımın olduğunu bilseydim ikinci cinsiyette daha rahat olabilmek için aynen senin gibi yapardım, ilkimin erkek olmasını isterdim......
birde canım teyzenin yaşadıklarından çok etkilendim, çocuklarını kendisine bağışlasın rabbim...... o cinsiyet için herhangi bir yöntem yaptımı canım 2 kız 2 erkek çok güzel denk gelmiş, yeni bebeği de hayırlı olsun canım ......

Canlar banada kiz bebek için olan yöntemleri söyleyin bi diyet yada başka birşey yapılacaksa başlayım haziranda korunmayı birakicam folik asit e başladım onumuzdeki ayda yumurtlama takibi yapıp günümu belirleyeceğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buldum sonunda bunları uygulamış olan varmı aranızda canlar sonucu ne oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim neden özür diyorsun aşk olsun. Herkes düşüncelerinde ve yaptıklarında özgürdür ve kimsenin kimseyi kınaması söz konusu bile olamaz. Halan çok çekmiş sonra muradına kavuşmuş darısı bizim gibi isteyen herkesin başına. Evet bizim eşimle akrabalığımız var hemde öyle çok uzakta değil eski doktorum bunun için yapılacak hiçbirşey yok diyordu ama şimdiki doktorum tıp bu kadar ilerlemişken nasıl olmaz diyor hatta bebek olmasa bile çiftler kan vererek kromozom analizi yaptırıp bir bozukluk olup olmadığını öğreniyorlar. Mesaj at halanı iyice anlat banada örnek olur

Hayirlisi olsun canim peki kardesin ve amca kizin yaki disinda erkek olmasi icin birsey yapmis mi yum gunu iliski diyet vs gibi?

Canım onların çocuğu olmuyordu diye yapmışlardı erkek bebek için hiç uğraşmadılar. Hem defnem sen nerden buldun bu bilgiyi deneyipte olan varmı?

Canım ben geçen eylül iki defa cinsiyet belirlemek için kıbrısta gittim ama ne yazıkkısağ olsunlar ssonradan öğreniyorumki bizi kaldırmışlar. Ben eski doktoruma hep bunu öğrenmek için tahliller varmış bizede yapalım diyordu hayır öyle tahliller yok bu Allah'ın takdiri sizin sadece kıbrısta giderek orda en sağlıklı embyo seçilerek erkek bebeğiniz olur başka türlü asla olmaz diyordu meğerse para için bizi oraya yönlendirmek içinmiş. Ne diyeyim bu dünya'nın öbür tarafıda var

Canım onların çocuğu olmuyordu diye yapmışlardı erkek bebek için hiç uğraşmadılar. Hem defnem sen nerden buldun bu bilgiyi deneyipte olan varmı?

Anladim canimm hani ben demistim ya buraya uye olmadan once hem erkek bebek hemde bu topigi en bastan en sona okudum diye orda biri paylasmis yengesimi halasimi yaki yapmis oglu olmus kadinda denemis onunda oglu olmus.. Bu bilgiyi topikten buldum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…