Süper Anneler - 2011

baslamis, ilginc. 6. gundesiniz sanirsam. 2 gune catlar. ilk defa bu kadar erken ovulasyona denk geldim. siz sanirsam kiz istiyordunuz. biraz karisik olacak. adet sonrasi SIK iliski diyorduk, ona vakit yok gibi.

Yok adetimin bugün 4.günü üç gün oluyorum ben gulo

htc ile

htc ile

o zaman adet dongunuz kac? 21 gun falan sanirsam. gercekten ilginc. pek rastlamadigimizdan yorumda yapamiyorum.

reyyaneha, tesekkurler.

hadi guzel haberler gelsin artik. zaten bu topigin ugursuz olduguna inaniyorum.

Son düzenleme:
Canlarim suan doktor dayim insaallah gec kalmamisimdir destekleriniz icin sagol biraz sira var bekliyorum nediyeceem doktora onu dusunuyorum yumurtam nasil mi diyecem

Bebek düsünüyoruz ama denemelerim tutmadi.yumurtlama oluyormu Merak ediyorum veya yumurtlama zamanima ne kadar var daha. Biseyler söyle rahat ol gerekirse yumurtlama günümü bulmanin ipuclarini soylermisiniz

Bu ay bebek düşünüyoruz bir aksilik varmı yumurtamin büyümüş mu diye geldim 2 aydır deniyoruz olmadı bu ay yumurtamin varmı diye merak ettim bakarmisiniz bakınca kaç mm olmuş ne zaman catlar diye sor

Yumurta çok buyudugunde yumurtlama ya yakın karindanda görülüyor yalnız idrara sıkışık olursan alttan tam ilişki günü baktirmayin ayrıca alttan bakicaksa idrara sıkışık olma

Kizlarrr sagolun simdi sira bende bakalim nediyecek insaallah catlamamistir

Bebek düsünüyoruz ama denemelerim tutmadi.yumurtlama oluyormu Merak ediyorum veya yumurtlama zamanima ne kadar var daha. Biseyler söyle rahat ol gerekirse yumurtlama günümü bulmanin ipuclarini soylermisiniz
Tamam canim cooooooooooookkk tesekkur bitanemm haber veririm

Peki adetine yakin ov testi yaptin mi hic canim? Ben hamile oldugumda akintim bole altima afedersin cis yapmisim gibi cok oluyordu ( suan tik yok

Ne diyecegim ben simdi doktora acik acik sorayim mi erkek bebek istiyorum yumurta catladi mi bir bakar misin desem neder acaba bana

Heee bacim soyle soylede seni bi guzel haslasin kiz sakin soyleme deki 5 aydir denioruz bebek istiyoruz olmuo acaba yumurtam mi olusmuyor falan de bi bakabilir misiniz yum durumuma de sakin erkek kiz karistirma vallahi paylar seni

iyiyim canım ara ara gelip bakıyorum sizlere.sen nasılsın?

htc ile

eger kız ıstıyorsanız bence bugun mutlaka deneme test koyulaşınca deneme yapmamanız gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…