- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.101
baslamis, ilginc. 6. gundesiniz sanirsam. 2 gune catlar. ilk defa bu kadar erken ovulasyona denk geldim. siz sanirsam kiz istiyordunuz. biraz karisik olacak. adet sonrasi SIK iliski diyorduk, ona vakit yok gibi.
Yumurta çok buyudugunde yumurtlama ya yakın karindanda görülüyor yalnız idrara sıkışık olursan alttan tam ilişki günü baktirmayin ayrıca alttan bakicaksa idrara sıkışık olmaCanimmmm bir cevap bekliyorum
gijnij bacim sonuclar ne oldu? yazdinda ben mi gormedim?
Yok adetimin bugün 4.günü üç gün oluyorum ben gulo
htc ile
Canlarim suan doktor dayim insaallah gec kalmamisimdir destekleriniz icin sagol biraz sira var bekliyorum nediyeceem doktora onu dusunuyorum yumurtam nasil mi diyecem
elbetteki oyle deyin. ters bir drsa da cok agrim var ve akintim var. ovulasyon gunumdeyim, sorun mu var. bir bakar misniz deyin? ama yumurta catlamissa ilsiki yapmayin sakin. catladiktan sonra cogunlukla kiz oluyor. ovulasyonun yani catlamanin 4-5 saat oncesi ile 4-5 saat sonrasini oneriyorlar. eger daha da gecikmiseniz kiz olasiligi yuksek
Bu ay bebek düşünüyoruz bir aksilik varmı yumurtamin büyümüş mu diye geldim 2 aydır deniyoruz olmadı bu ay yumurtamin varmı diye merak ettim bakarmisiniz bakınca kaç mm olmuş ne zaman catlar diye sor
Yumurta çok buyudugunde yumurtlama ya yakın karindanda görülüyor yalnız idrara sıkışık olursan alttan tam ilişki günü baktirmayin ayrıca alttan bakicaksa idrara sıkışık olma
Tamam canim cooooooooooookkk tesekkur bitanemm haber veririmBebek düsünüyoruz ama denemelerim tutmadi.yumurtlama oluyormu Merak ediyorum veya yumurtlama zamanima ne kadar var daha. Biseyler söyle rahat ol gerekirse yumurtlama günümü bulmanin ipuclarini soylermisiniz
He tamam anladım ama denemelerden sonra bende kurudum sonra yaklaştıkça sarımsı krem akıntı geliyordu batmalar hissediyordum tam rahmimde ama herkeste olmayabilir gijnijdede olmamıştı galiba hamile kaldığı ay
Canim su ovulasyon testi ni yaptım yine silik çizgi ne zaman koyu olacak bugun ondukuzuncu gunum gerci akintim yeni basladi
Ne diyecegim ben simdi doktora acik acik sorayim mi erkek bebek istiyorum yumurta catladi mi bir bakar misin desem neder acaba bana
Ne diyecegim ben simdi doktora acik acik sorayim mi erkek bebek istiyorum yumurta catladi mi bir bakar misin desem neder acaba bana
gijnij bacim sonuclar ne oldu? yazdinda ben mi gormedim?
iyiyim canım ara ara gelip bakıyorum sizlere.sen nasılsın?asil kritik soru da bu iste. ovulasyon kitinde cift cizgiyi gordukten kac saat sonra ilsiki olmali? kimisi o aksam kimisi yukarida eylulun yazdigi gibi cizgi siliklesince oglani yakalamis. kimi de cift cizgiyi gorur gormez. karar sizin. topilkeri inceleyip siz karar verin.
ovulasyon topigine de yazmissiniz zaten, bastan okuyun, sonra siz karari verin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405596&page=50&p=35191952#post35191952
ates oyle olculmuyor. adet bitiminde baslaniyor ve her gun 6-8 arasi yataktan kalkmadan olculuyor. bu yanlis bir sonuc olmus. testi yaparken sivi almamaya dikkat edin. merak etmeyin, benimde bu ay 19. gun ovulasyon oldu. teste devam.
eylulum nasilsin canim?
Yok adetimin bugün 4.günü üç gün oluyorum ben gulo
htc ile
Canimmmm bir cevap bekliyorum
slm naber bacım ...
İyidir bacım senden ne haber? Boş boş bekliyoruz. Bugün arkadaşın bebeğinin diş buğdayı partisi var biz ne zaman yapıcaz böyle partiler ya
aman sorma bacım..bende bekliyorum boş boş işte...,
rabbim bizlerede nasip edecek inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?