Süper Anneler - 2011

Sonuçlar çıktıktan sonra embriyoloğa gitsen daha iyi olmaz mı boşuna para verme bence
birde kk da okudum l arginine le beraber klomen erkeğe verilirse sperm hızlandırıyor diye yazmislar
Canım görüşmelerde para verilmiyor birde bu doktor kıbrısta yaşadığımız embriyoların yorumunu yapacak.
Bacim Allah yar ve yardimcin olsun hersey istedigin gibi olurda sonucunda oglusunu kucagina alirsin insallah
Amin canım hepimiz inşallah
Hakkında hayırlısı olsn canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Sağol canım artık sırayla buradaki herkesin güzel haberlerini alalım buna ihtiyacımız var motive oluyoruz

Kızlar kuaförde suriyeli bir bayan vardı sohbet ettik biraz laf çocuklara gelince üç Kızım var dedim benimde anlamın oğlu yoktu suriyede doktora
Gitti birde burada doktorları hiç beğenmemiş doktor demişki bunun ablasına kaç gün adetiniz sürüyorsa üzerine 7 gün ekleyin ogün ilişki olsun birde eşinizle aynı anda boşalırsanız erkek olma ihtimali varmış. Ablam yaptı iki oğlu oldu dedi. Artık yorum size kalmış

amin canım allah akıl fikir versin allah ona öyle uğraşlar versin ki (iyi yada kötü allah gönlüne göre versin) benimle uğraşacak hali kalmasınn inşallah.

nasıl yani adetiniz kaç gün sürüyorsa benim 34 gün sürüyor 34+7: 41??? ben anlamadım bacımmmm

Canim senin adina cok sevindim...saglikli hayirli bir evlat nasip etsin rabbim...bende iyi sayilirim...
Teşekkürler arkadaşım.ıyi olduğuna sevindim
gördüm canım bence erkek
bilemiyorum inşallah öyledir hiç anlamıyorum nereden bakabilirim başka

Daha var yum gününe sana tavsiyem orayla çok ilgilenme yani akıntı varmı diye parmaklama sürekli birde zaten iki gün önce falan gelir yum.çatlarbir iki gün daha ıslak günler sonra kuru günler benim geçen ay 12.gün nasıl uzayan akıntı geldi anlatamam öncesi kuruydum o gün wc de peceteye bir sildim nasıl anlatamam birden de gelebilir yani

Bugun sana bana uyku yok heralde kocis horluyor suan bende tik yok birtanem kAFaya tokadan baska birsey takarsan sadece kendine yaparsin o cadi kaynani sevindirirsin mutlu olmak icin coook sebebimiz var cok sukur saglik liyiz evlatlar imizda eslerimizde ac degiliz kimseye muhtac degiliz hayatin guzel taraflarindan bak o zaman mutlu olursun bitanem sonra gelsin pasalar

Ben yattim canlarim sizde uyuyunda direncli olalim su kaynanalara karsi hadi yarın gorusuruz insaallah

nasıl yani adetiniz kaç gün sürüyorsa benim 34 gün sürüyor 34+7: 41??? ben anlamadım bacımmmm

Hayır canım mesela adetin 8 gün sürüyorsa üstüne 7 ekle 15 mesela ama tabi sanırım bu senin için geçerli değil iki adet aran çok uzun sürüyor çünkü

Hayir foreverimmm benim yum zaten 28inde catladi o gun 29 ve 30unda denemelerim oldu. Simdi adetime 8 gun var hamilelik belirtim yok hani hamilelik belirtisi olarak akinti olur ya ondan bahsediyorum bacim. Bende akinti yok adet donemine yaklasirken olusan kuruluk basladi (( senin akintin ne zaman baslamisti?

Ben yattim canlarim sizde uyuyunda direncli olalim su kaynanalara karsi hadi yarın gorusuruz insaallah

Gercekten uyku yok bacim kocam coktan horladi bile ben simdi dön allah dön sabaha karsi uykuya gecerim artik iyi geceler canim gorusuruz

He tamam anladım ama denemelerden sonra bende kurudum sonra yaklaştıkça sarımsı krem akıntı geliyordu batmalar hissediyordum tam rahmimde ama herkeste olmayabilir gijnijdede olmamıştı galiba hamile kaldığı ay

Gercekten uyku yok bacim kocam coktan horladi bile ben simdi dön allah dön sabaha karsi uykuya gecerim artik iyi geceler canim gorusuruz
Canim su ovulasyon testi ni yaptım yine silik çizgi ne zaman koyu olacak bugun ondukuzuncu gunum gerci akintim yeni basladi

Atesim yukselmis ama ovulasyon testi silik çizgi atesin yukselmesi yumurtanin catladigini mi gosterir aslinda cok dikkat ettim ama bir turlu goremiyorum koyu cizgiyi hep belirgin ama silik cizgi cikiyor zaten gorsem su koyu cizgiyi hemen gostericem size

Kuzu belki senin mh hormonun okadar yukseliyordur bende bilmiyorum ama illaki yumurtan çatlar benim bildiğim ateş yarım derece yuselince catliyor

htc ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…