Süper Anneler - 2011

Alevim embriyolog ne dedi

Gitmedimki bacım. Ben kıbrıstaki embriyoların dosyasını istedim nasıl olduysa etekleri tutuştu dosya dışarı çıkmıyormuş yasakmış. Eski doktorumu aramışlar bu niyeiistiyor diye oda beni aradı. Bende ona göre neye karar vericem ondan istedim dedim. Buda neyse ozaman ben sonuçları ondan alıp bir embriyolog arkadaşa söylüycem git o sana yorumlasın salı günü 11 gibi sana randevu aldım o arayıp sana yer bildirecek dedi. Bende o gün acil misafirim geldi ki zaten aramadılarda. Kısaca tezatlar büyüyor. Sonuçları alsam ben zaten kendim bir başka doktora yorumlatıcam beklemedeyim şuan

Ne karışık işler neler karıştırıyolar kimbilir

Heee bacim soyle soylede seni bi guzel haslasin kiz sakin soyleme deki 5 aydir denioruz bebek istiyoruz olmuo acaba yumurtam mi olusmuyor falan de bi bakabilir misiniz yum durumuma de sakin erkek kiz karistirma vallahi paylar seni

Bence sor bacim acik acik konus belki oda bir fikir verir :)

Vallahi canim ben tam yum gunu yani uzayan akintimin geldigi gun ov testine idrari damlatmamla ikinci cizginin kopkoyu olmasi bir olmustu. Aninda gormustum koyu cizgiyi.
Canlarim geldim ama misafirim var doktor ya catlamis yada daha olusmamis dedi cumartesi cagirdi sadece yumurta takibi yaptirmak istiyorum dedim hic birsey demedi

Heee bacim soyle soylede seni bi guzel haslasin kiz sakin soyleme deki 5 aydir denioruzy bebek istiyoruz olmuo acaba yumurtam mi olusmuyor falan de bi bakabilir misiniz yum durumuma de sakin erkek kiz karistirma vallahi paylar seni

Bence sor bacim acik acik konus belki oda bir fikir verir :)

Vallahi canim ben tam yum gunu yani uzayan akintimin geldigi gun ov testine idrari damlatmamla ikinci cizginin kopkoyu olmasi bir olmustu. Aninda gormustum koyu cizgiyi.

Şimdide biz bekliyoz yazsana ayol ne dedi doktor

ayyy inş rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...

Evet çok iyi fikir hatta sen dedektif kılığına gir düş peşlerine):
Geldim ama misafirim var

eger kız ıstıyorsanız bence bugun mutlaka deneme test koyulaşınca deneme yapmamanız gerekli.[/QUOTE

KİZ istiyoruz ama haziranda baslicaz denemelere eşimi ikna edemedim daha bu ay yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum 26-27 gün arayla adet oluyorum kızlar adetin hemen sonrası erkek olur diyorlar ama offfff kiz bende zor gibi

htc ile

Çok ilginç gijnijim bu ışte bir bit yenigi var cekinicek birşey olmasa niye panik olsunlar ki boş bırakma üstüne git bence

htc ile

Şimdide biz bekliyoz yazsana ayol ne dedi doktor

Canim doktor yumurta yi goremedi ya catlamis yada daha olusmamis dedi cumartesi gidecegim insaallah kacirmamisimdir pskolojim altust oldu catladimi catlamadimi anlayamadim sinirlerim bozuldu Adetten sonra yumurta takibi oluyor dedi yumurta takibi yaptigini bilseydim ovulasyon testi ile ugrasmazdim neyse herseyin hayirlisi gerci su gibi akintim yeni basladi adetimde gec oluyor benim belki daha yumurtlamadim insaallah oyle dir canim

Cnm inşaallah istediğin gibi olur incir kuru yaptınmi hiç her ay mi geç yumurtluyorsun çatladım cim

htc ile

Cnm inşaallah istediğin gibi olur incir kuru yaptınmi hiç her ay mi geç yumurtluyorsun çatladım cim

htc ile
Ne bileyim sinirden ağlıcam gecen iki ay onikinci guncagiriyordu doktor mutlaka bir yumurta goruyordu cok tuzlu oldugu icin ovulasyon testi ile deneyecegim dedim bu ay ondokuzuncu gunum hala silik çizgi cikinca doktora gideyim dedim ama kendi doktor uma degil burda ki bir kadin dogumc
Uya gittim megerse buda yumurta takibi yapiyor mus nebileydim Adetten sonra giderdim bilseydim neyse herseyin hayirlisi gerci bitanem gerci bu celiskiyle yadamakta kotu inanmiyorum artik ovulasyon test lerine

Çok ilginç gijnijim bu ışte bir bit yenigi var cekinicek birşey olmasa niye panik olsunlar ki boş bırakma üstüne git bence

htc ile
Bende peşine düşücem zaten. Okadar saf görmesinler. Birde gizli yaptığımız için sessiz kalırız diye düşünüyorlar sanırım

Canım bence bu Doktor hiçbirşeyden anlamıyor. Çünkü bende yum takibi yaptım oradan biliyorum. Cumartesi para alacaksa sakın gitme. Şimdi yum görünmüyorsa çatlamıştır doktor endrumetyum yani bebeğin oluşacağı rAhimdeki yerde yum ile birlikte günden güne büyüyor. Yumu görmediyse ona göre çatlayıp çatlamadığını anlar. Birde yum daha oluşmamış olabilir demiş ozaman zaten küçük küçük yum görünmesi lazım işte bunlar oluşacak büyüyecek demesi lazım. Bak göreceksin benim lafıma geleceksin yum çatladı bitti. Birde test demişsin açıkçası ben o testlere pek güvenmiyorum. Mesela benim yum takibi yaptım onunla birlikte test kullandım. Bana güvenilir gelmedi yanılma payı var

Aynen bitanem bende oyle dusunuyorum kucukte olsa gormesi lazim tutamiyorum suan kendimi agliyor um nerde yanlis yaptim diye ne bileyim canim cooooooooooookkk sikildi yumurta yi goremiyorum dedi catlamismi dedim adet dongumu sordu gec oluyor um dedim o zaman belki gec yumurtlama olabilir dedi yok para almayacak kontrol

Inşallah canım hakkında hayırlısı olsun

Kaçıncı gündü bence çatlamıştir ama o zamanda sıvı olması lazım o sıvı dan anlıyorlar çatladığıını

ayyy inş rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...

Canlarim sizin testiniz pozitif oldugunda akintiniz nasildi veya hic gec yumurtlama oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…