- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.081
Atesim yukselmis ama ovulasyon testi silik çizgi atesin yukselmesi yumurtanin catladigini mi gosterir aslinda cok dikkat ettim ama bir turlu goremiyorum koyu cizgiyi hep belirgin ama silik cizgi cikiyor zaten gorsem su koyu cizgiyi hemen gostericem size
Canim yumurta takibi ile mi oldu ogullari ayy cok sevindim bir umut oldu
Canim benim adet dongum degisiyor zaten iki ay yumurta takibi yaptirdim birinde ondorduncu gun catladi digerinde onsekizinci gun bugun benim ondokuzuncu gunum ates dun 36, 3 bugun 36, 8canim cok sikildi bir doktora gitsemmi bugun acabacanım daha önceki günlerde ateş ölçümlerin nasıl yazarsan yardımcı olabilirim...
birde bazen tam koyulaşmadan çatladgı zamanlar olabliyor.
adet döngün kaç?
Canim benim adet dongum degisiyor zaten iki ay yumurta takibi yaptirdim birinde ondorduncu gun catladi digerinde onsekizinci gun bugun benim ondokuzuncu gunum ates dun 36, 3 bugun 36, 8canim cok sikildi bir doktora gitsemmi bugun acaba
aynı saatte mi ölçtün canım ...
eğer aynı satteyse dunku ve bugünkü cızgının farklı olması lazım.ateş yükseldiğinde yum çatlamış demektir ve çizgin artık silikleşmeli yani.
akıntın yeni gelmeye başladı diyorsun çatlamamışta olabilir.
dr gitme imkanın varsa hiç beklemden git baktır derim.
Atesim yukselmis ama ovulasyon testi silik çizgi atesin yukselmesi yumurtanin catladigini mi gosterir aslinda cok dikkat ettim ama bir turlu goremiyorum koyu cizgiyi hep belirgin ama silik cizgi cikiyor zaten gorsem su koyu cizgiyi hemen gostericem size
arkadaşlar yumurtlama gününden sonra hemen mi ilşkş olucak erkek bebek için yoksa 2 gün sonrasındamı?test yaparkende çift çizgiyi görünce silikleşmesini bekliycek değimi?silikleşincemi yumurtlama gerçekleşmiş oluyor çift çizgiyi görüncemi lütfen bilgi
Ayni saat e olcmedim unutttum kalktiktan iki saat sonra olctum bitanem cok sagol bu arada
arkadaşlar acil bilginize ihtiyacım var lütfennnnerkek bebek olması için yumrutlama gününden kaç saat sonra ilşki olmalı 24-48 die okudum biyerde.doğrumu bu bilgi?yada yumurtlama çatladığı günmü olmalı ilşki?
ovülasyon kiti alıp deneme takip yapmayı düşünüyorumda çift çizgiyi görünce silikleşmesini bekliycem değişmi?silikleşincemi yumurtlama olmuş olucak..lütfennnn hiçbir bilgim yokk yardımınıza ihtiyacım var
arkadaşlar acil bilginize ihtiyacım var lütfennnnerkek bebek olması için yumrutlama gününden kaç saat sonra ilşki olmalı 24-48 die okudum biyerde.doğrumu bu bilgi?yada yumurtlama çatladığı günmü olmalı ilşki?
ovülasyon kiti alıp deneme takip yapmayı düşünüyorumda çift çizgiyi görünce silikleşmesini bekliycem değişmi?silikleşincemi yumurtlama olmuş olucak..lütfennnn hiçbir bilgim yokk yardımınıza ihtiyacım var
ates oyle olculmuyor. adet bitiminde baslaniyor ve her gun 6-8 arasi yataktan kalkmadan olculuyor. bu yanlis bir sonuc olmus. testi yaparken sivi almamaya dikkat edin. merak etmeyin, benimde bu ay 19. gun ovulasyon oldu. teste devam.Atesim yukselmis ama ovulasyon testi silik çizgi atesin yukselmesi yumurtanin catladigini mi gosterir aslinda cok dikkat ettim ama bir turlu goremiyorum koyu cizgiyi hep belirgin ama silik cizgi cikiyor zaten gorsem su koyu cizgiyi hemen gostericem size
Kızlar dün adetim bitti bu ovulasyon testini yeni yaptım hemen başlamış galiba yumurtlama süreci öyle mi
htc ile
Bu ay bebek düşünüyoruz bir aksilik varmı yumurtamin büyümüş mu diye geldim 2 aydır deniyoruz olmadı bu ay yumurtamin varmı diye merak ettim bakarmisiniz bakınca kaç mm olmuş ne zaman catlar diye sorCanlarim suan doktor dayim insaallah gec kalmamisimdir destekleriniz icin sagol biraz sira var bekliyorum nediyeceem doktora onu dusunuyorum yumurtam nasil mi diyecem
Ne diyecegim ben simdi doktora acik acik sorayim mi erkek bebek istiyorum yumurta catladi mi bir bakar misin desem neder acaba bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?