Süper Anneler - 2011

canım daha önceki günlerde ateş ölçümlerin nasıl yazarsan yardımcı olabilirim...
birde bazen tam koyulaşmadan çatladgı zamanlar olabliyor.
adet döngün kaç?

Canim yumurta takibi ile mi oldu ogullari ayy cok sevindim bir umut oldu

oğullarında hacet namazı kılıp dua etmiş sadece canım.Gurbet kızı olsun isityordu ama birkaç kez düşük yaptı sonra sğlık problemerı cıktı onlarla uğraştı.suan ıyı cok şükür ama denem yapmıyor ara verdi sanırım.

canım daha önceki günlerde ateş ölçümlerin nasıl yazarsan yardımcı olabilirim...
birde bazen tam koyulaşmadan çatladgı zamanlar olabliyor.
adet döngün kaç?
Canim benim adet dongum degisiyor zaten iki ay yumurta takibi yaptirdim birinde ondorduncu gun catladi digerinde onsekizinci gun bugun benim ondokuzuncu gunum ates dun 36, 3 bugun 36, 8canim cok sikildi bir doktora gitsemmi bugun acaba

Canim benim adet dongum degisiyor zaten iki ay yumurta takibi yaptirdim birinde ondorduncu gun catladi digerinde onsekizinci gun bugun benim ondokuzuncu gunum ates dun 36, 3 bugun 36, 8canim cok sikildi bir doktora gitsemmi bugun acaba

aynı saatte mi ölçtün canım ...
eğer aynı satteyse dunku ve bugünkü cızgının farklı olması lazım.ateş yükseldiğinde yum çatlamış demektir ve çizgin artık silikleşmeli yani.
akıntın yeni gelmeye başladı diyorsun çatlamamışta olabilir.
dr gitme imkanın varsa hiç beklemden git baktır derim.

Son düzenleme:

Ayni saat e olcmedim unutttum kalktiktan iki saat sonra olctum bitanem cok sagol bu arada

arkadaşlar yumurtlama gününden sonra hemen mi ilşkş olucak erkek bebek için yoksa 2 gün sonrasındamı?test yaparkende çift çizgiyi görünce silikleşmesini bekliycek değimi?silikleşincemi yumurtlama gerçekleşmiş oluyor çift çizgiyi görüncemi lütfen bilgi

çft çizgiden sonra 4 satte bir test yapıp silkleştiğini görünce deneme yapacaksınız..

arkadaşlar acil bilginize ihtiyacım var lütfennnn erkek bebek olması için yumrutlama gününden kaç saat sonra ilşki olmalı 24-48 die okudum biyerde.doğrumu bu bilgi?yada yumurtlama çatladığı günmü olmalı ilşki?
ovülasyon kiti alıp deneme takip yapmayı düşünüyorumda çift çizgiyi görünce silikleşmesini bekliycem değişmi?silikleşincemi yumurtlama olmuş olucak..lütfennnn hiçbir bilgim yokk yardımınıza ihtiyacım var

Ateş yanıltıcı olabilir canım sadece ona göre yapamazsın zaten ateşten en az 24 saat sonra catliyor galiba

Yumurta çatladığı gün 12 saat içinde olmalı iliski ama ovulasyon testinde çift çizgiden sonra 24 saat içinde catliyor

asil kritik soru da bu iste. ovulasyon kitinde cift cizgiyi gordukten kac saat sonra ilsiki olmali? kimisi o aksam kimisi yukarida eylulun yazdigi gibi cizgi siliklesince oglani yakalamis. kimi de cift cizgiyi gorur gormez. karar sizin. topilkeri inceleyip siz karar verin.

ovulasyon topigine de yazmissiniz zaten, bastan okuyun, sonra siz karari verin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405596&page=50&p=35191952#post35191952

ates oyle olculmuyor. adet bitiminde baslaniyor ve her gun 6-8 arasi yataktan kalkmadan olculuyor. bu yanlis bir sonuc olmus. testi yaparken sivi almamaya dikkat edin. merak etmeyin, benimde bu ay 19. gun ovulasyon oldu. teste devam.

eylulum nasilsin canim?

Canlarim suan doktor dayim insaallah gec kalmamisimdir destekleriniz icin sagol biraz sira var bekliyorum nediyeceem doktora onu dusunuyorum yumurtam nasil mi diyecem

Kızlar dün adetim bitti bu ovulasyon testini yeni yaptım hemen başlamış galiba yumurtlama süreci öyle mi

htc ile

Eklentiler

• $1399457589451.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar dün adetim bitti bu ovulasyon testini yeni yaptım hemen başlamış galiba yumurtlama süreci öyle mi

htc ile

baslamis, ilginc. 6. gundesiniz sanirsam. 2 gune catlar. ilk defa bu kadar erken ovulasyona denk geldim. siz sanirsam kiz istiyordunuz. biraz karisik olacak. adet sonrasi SIK iliski diyorduk, ona vakit yok gibi.

Ne diyecegim ben simdi doktora acik acik sorayim mi erkek bebek istiyorum yumurta catladi mi bir bakar misin desem neder acaba bana

Canlarim suan doktor dayim insaallah gec kalmamisimdir destekleriniz icin sagol biraz sira var bekliyorum nediyeceem doktora onu dusunuyorum yumurtam nasil mi diyecem
Bu ay bebek düşünüyoruz bir aksilik varmı yumurtamin büyümüş mu diye geldim 2 aydır deniyoruz olmadı bu ay yumurtamin varmı diye merak ettim bakarmisiniz bakınca kaç mm olmuş ne zaman catlar diye sor

Ne diyecegim ben simdi doktora acik acik sorayim mi erkek bebek istiyorum yumurta catladi mi bir bakar misin desem neder acaba bana

elbetteki oyle deyin. ters bir drsa da cok agrim var ve akintim var. ovulasyon gunumdeyim, sorun mu var. bir bakar misniz deyin? ama yumurta catlamissa ilsiki yapmayin sakin. catladiktan sonra cogunlukla kiz oluyor. ovulasyonun yani catlamanin 4-5 saat oncesi ile 4-5 saat sonrasini oneriyorlar. eger daha da gecikmiseniz kiz olasiligi yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…