Süper Anneler - 2011

inşallah rastlaşırsak söylerim tombilibum sağlıkla büyüt bebeğini.... darısıda bizim başımıza sağlıkla bir paşamız olsun inşallah dualarını esirgeme canım bizden........

inşallah rastlaşırsak söylerim tombilibum sağlıkla büyüt bebeğini.... darısıda bizim başımıza sağlıkla bir paşamız olsun inşallah dualarını esirgeme canım bizden........

inşallah canım Hacet namazı muhakkak kılın.yumurtlama günü çok önemli .Allahım gönlünüzdeki bebişleri karnınıza koysun inşlalh.görüşmek üzere
şimdilik hoşçakalın.dualarım sizinle benim oğlum nasipse 5 yaş olacak .

Allah bağışlasın evladını canım yum.gücüyle ilgili daha ayrıntı yazarmisin gerçi ben hamile yim ama deneme yapmak isteyenler var sen nasıl anladın yum.gününü ve neler denediniz ...teşekkürler

Allah bağışlasın evladını canım yum.gücüyle ilgili daha ayrıntı yazarmisin gerçi ben hamile yim ama deneme yapmak isteyenler var sen nasıl anladın yum.gününü ve neler denediniz ...teşekkürler

canım ben yumurta takibi yaptırdım.
çatlatma iğnesi 19m ken vuruldu.
uzayan akıntıdan 4-6 saat ortalama oldu
eşime sert kahve
ben çok muz ve soda içtim
eşim keçiboynuzu kürü içti sabah akşam 1 hafta
ve her sabah ezanında hacet namazı kıldım
ilişki önceside kıldım. sonrasındada kıldım.
yumurtam sağda idi
eylülde hamile kaldım (bu ay çok erkek bebeğe hamile kalan oldu)
umarım anlatabilmişimdir
zaten bunlrın hepsi bu sayfanın başlarındada var anlatmıştık
sanada hayırlı doğumlr inşallah
canım

bu arada tek ilişki olmalı

Canım eskiler hepsi facede grup var oradalar süper anneler diye yaz çıkar. Orkidem gurbet hep oradalar. Gurbet kaç defa ameliyat oldu orkidem yeniden deneme yapacak. Lütfen arada gelin neler yaptınız bize yazın

Canım eskiler hepsi facede grup var oradalar süper anneler diye yaz çıkar. Orkidem gurbet hep oradalar. Gurbet kaç defa ameliyat oldu orkidem yeniden deneme yapacak. Lütfen arada gelin neler yaptınız bize yazın

ay çok sağol canım
ben taşındım 2 senedir giremedim doğru düzgün
yarın ilk işim onları bulmak:))))) sağol canım
geliriz canım ben kısaca yazdım zaten tekrar uğrarım inşallah iyi geceler

Benimde dunyalar tatlisi iki kizim var bir gorsen teyzesi melek sanki cok seviyorum onlari cok sukur tevekkul ediyorum Merhametlilerin en merhametlisi biliyor zaten gonlumdekini Rabbim ne verirse hayirlisi ndan versin insaallah benim SIKINTIM kizlarda hemen hamile kaldim hic beklemedim simdi boyle olmasi uzuyor baska birsey degil bitanem insaallah bizim de olur bir tosunumuz sen yumurta takibi yaptiriyormusun canim

canım günaydın akıntın ne durumda, bende şeffaf akıntı gelmeye başladı bugün ama hafif. testi yine akşama doğru 5 gibi yaparım. sanırım sende de aynı günlerde olacak, döngümüzde yakın ya ondan aynı zamanda yumurtlayacağız sanırım kuzum....

Sizin eşlerdemi sorun var benimkindemi çözemedim. Ben bir gün eşime şaka olarak 11 çocuk yaparız bir takım kadar adam garibim nasıl sevinmişti tarif edilemez. Her yıl bir çocuk doğursam asla hayır demez

Evet canımm ya ben cok sevıyorum kalabalık aıle

Ama o istemiyor cocuk sevmedıgınden degıl sevıyor ama gelecek kaygısı cok

Benden saglıklı dusunuyo

Bazen diyorum haberi olmadan yapiyim hakediyor çünkü çok kırıcı konuşuyor sonra vazgeçiyorum rızası olmadan olmaz,Allah tan korkarım diyip vazgeçiyorum

htc ile
Bende dusunmuyom degıl

Az once telde yıne actım konuyu

Hadı kapatıyom işim var dıyor zorla o yola ıtıyorlar ınsanı

Normaldede sevmezmi çocukları? Kaza ile yap gitsin tek çocukta çok az ya. İnanın ben bugüne kadar tek çocuk yapıpta pişman olmayanı görmedim.
Benım tek degıl bacım ama nıye olmasın bıde kızım

Ben ıstıyorum ıstıyorum ıstıyorum

Aynen aynen ayneeeerrnnnnnn bende aynı şeyleri yaşıyorum üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor kocaman adam istemeyince degistiremiyorsun annem dün bizdeydi ilaca başladım de kandir yap bi tane daha diyor kadın çok istiyor benimde kandırmak hoşuma gitmiyor Allah tan korkarım kendi kendime avunuyorum ışte ollcak diye şöyle pamuk gibi bir kızım olsa nolurdu Allah sağlıklı hayırlı eli ayagi düz bereketli temiz bir nesilden evlat nasip etsin her isteyene banada

htc ile

tombilibu canım ben akşam facede söylerim gurbete sana ulaşır..
bu arada maşallh oğlusun buyumus allh uzun ömürler versin...

Kalpleri çeviren Allah dua edin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…