Süper Anneler - 2011

Kızlar grup sanırım gizli olabilir ama zaten 2011 birtane tek var yanındada ev resmi var yazınca çıkıyor kızlar

KKKKIZLAR
Kizlarr yardiminiza ihtiyacim var
Bu arkadasinizada bir akil verin lütfen..
Simdi ben gülen yüz testi aldim en iyisi bu dediler 2 Ay kullandim
Zaten 1. Ay tutmadi 2.ay kocam yoktu
Simdi testim bitti bu Test cok pahali diger testlere guveniyimi bilmiyorum
Ayin 28 doktordan Termin aldim 29 ovulasyon günüm tahminen hem doktor görür,hemde Icin rahatlar
Simdi Benim sorun internettten yeni ovulasyon testimi alip devammi ediyim ve eger evetse hangi markayi tavsiye ediyorsunuz(almanyada yasiyorum)
Gülen yüzü almiyacagim artik.bazi arkadaslar ovü.testi yapiyorlarda bi ise yaramiyor Doktor kontrolu kâfi mi diyordunuz?????

Canım ben hem doktor hem gülen yüz hemde laboguik test kullandım. Ama gülen yüz sadece hamile kalacağım günlerde çıkıyor yani tam çat anını bulamıyorsun. Ama diğeri ile tam çat anını bulabiliyorsun. Bu arada gülen yüzün monitor diye başka bir çeşidi varmış o dahada pahalı ama yımurta'nın tam çatladığı an ekranda yumurta resmi çıkıyormuş onunla tam çat anını yakalamak daha garantiymiş. Sanırım eskilerden teravette ondan kullanmış. Buna göre artık sen karar ver

Testlerim negatif cikiyor bitanem napalim olmadi birdaki ay denerim hemde doktor takibinde olurum

çatlıdım canım herişte bir hayır vardır bir dahaki aya denersin canım ama sakın acele etme emin olduğunda ilişki olsun sana tavsiyem stres yapma yumları etkiliyor

Canim sende Hic gec yumurtlama oldumu stress hat sfada hic birsey canim istemiyor ne gezmek ne temizlik testlerde ikinci çizgi vardı simdi oda yok

Kizlarrr bugun ovulasyon testi hakkinda bakarken biri hamile kalmaya calisiyordum sabah aksam iliski oldu diyor oglu olmus ama cocuk tedavisi yaparken nasil simdi anlamiyorum erkek bebek icin catlama gunu diyorlar ama onun oglu olmus

çatlıdım canım herişte bir hayır vardır bir dahaki aya denersin canım ama sakın acele etme emin olduğunda ilişki olsun sana tavsiyem stres yapma yumları etkiliyor

Aynen bitanem Cok stress yaptım heralde insaallah hayirlisindan olur saglikli birsekilde nasip etsin rabbim gonlumuzdekini

Testlerim negatif cikiyor bitanem napalim olmadi birdaki ay denerim hemde doktor takibinde olurum

canım az sonra ben bugünki ovu.testimi eklemeye çalışacağım. sanırım bugün çatladı benimkisi. sende yarın çatlarsın büyük ihtimal döngümüz aynı çünkü....
kızlar resmi nasıl ekliyoruz bi yardım lütfen......

Kizlarrr bugun ovulasyon testi hakkinda bakarken biri hamile kalmaya calisiyordum sabah aksam iliski oldu diyor oglu olmus ama cocuk tedavisi yaparken nasil simdi anlamiyorum erkek bebek icin catlama gunu diyorlar ama onun oglu olmus
demekki yum.zamanına denk gelmiş canım benim ablamın iki oğlu var ikincisini kız istiyordu yum zamanına kadar ilişki olmalı diye adet bitiminden 14.güne kadar korunmadık diyor adetleri düzenli 28.29 günde bir oğlu oldu yumdan öncede ilişki oldu yani çokta bakmamak lazım kafana çok takılınca Allah tan ne gelirse kısmetimde ne varsa de öylede oluyor bir link var orada ovulasyon testiyle merak ettiklerin var http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=258935 yada http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405596&page=3 ben ikiside çok baktım

Bacım beni ekle facede bende seni oraya ekleyeyim yoksa ben link atamayı bilmiyorum
gijnijim bende istiyorum.....facemi sana özelden atıyorum benide
ekle....

Son düzenleme:

resmi bilgisayara yükle sonra konuya cevap ver de en altta eklenti ekle var oraya bas dosya ekle resimi seç yükle cevapla bas okadar

selam kızlar ya bende acayip bi kız bebek sahibi olmak istiyorum rabbim qünah yazmasın ama kalbimden hep kız bebek qeciyor henüz anne olamadım bqn adetim bitti sizce hem hamile kalmak hemde kız olması için bi yöntem warmı bnde cok arastrdım ama bilqilerinizi önerileriniz bekliyorum

Canim benim yumurta mi bile goremedi doktor olmayan yumurta nasil catlasin ben umidimi yitirdim bu ay benim ovulasyon testi biraz koyulmustu dun bugun yaptım cizgi cikmadi akintim da cok az gerci Mevlam dan umit kesilmez resmi eklede bakalim

merhaba canm önce rabbim hayırlısını wersin saqlıklı sıhhatli salih birer ewlat. ya bnde kız bebek istiyorum adetim bqn bitti ne yapmalıyım önerilern warmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…