- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.181
Kızlar grup sanırım gizli olabilir ama zaten 2011 birtane tek var yanındada ev resmi var yazınca çıkıyor kızlar
KKKKIZLAR
Kizlarr yardiminiza ihtiyacim var
Bu arkadasinizada bir akil verin lütfen..
Simdi ben gülen yüz testi aldim en iyisi bu dediler 2 Ay kullandim
Zaten 1. Ay tutmadi 2.ay kocam yoktu
Simdi testim bitti bu Test cok pahali diger testlere guveniyimi bilmiyorum
Ayin 28 doktordan Termin aldim 29 ovulasyon günüm tahminen hem doktor görür,hemde Icin rahatlar
Simdi Benim sorun internettten yeni ovulasyon testimi alip devammi ediyim ve eger evetse hangi markayi tavsiye ediyorsunuz(almanyada yasiyorum)
Gülen yüzü almiyacagim artik.bazi arkadaslar ovü.testi yapiyorlarda bi ise yaramiyor Doktor kontrolu kâfi mi diyordunuz?????
Grup gizli gijnijim çıkmıyor link atman lazım bacım
htc ile
Bacım beni ekle facede bende seni oraya ekleyeyim yoksa ben link atamayı bilmiyorum
Testlerim negatif cikiyor bitanem napalim olmadi birdaki ay denerim hemde doktor takibinde olurumcanım günaydın akıntın ne durumda, bende şeffaf akıntı gelmeye başladı bugün ama hafif. testi yine akşama doğru 5 gibi yaparım. sanırım sende de aynı günlerde olacak, döngümüzde yakın ya ondan aynı zamanda yumurtlayacağız sanırım kuzum....
Canim sende Hic gec yumurtlama oldumu stress hat sfada hic birsey canim istemiyor ne gezmek ne temizlik testlerde ikinci çizgi vardı simdi oda yokKKKKIZLAR
Kizlarr yardiminiza ihtiyacim var
Bu arkadasinizada bir akil verin lütfen..
Simdi ben gülen yüz testi aldim en iyisi bu dediler 2 Ay kullandim
Zaten 1. Ay tutmadi 2.ay kocam yoktu
Simdi testim bitti bu Test cok pahali diger testlere guveniyimi bilmiyorum
Ayin 28 doktordan Termin aldim 29 ovulasyon günüm tahminen hem doktor görür,hemde Icin rahatlar
Simdi Benim sorun internettten yeni ovulasyon testimi alip devammi ediyim ve eger evetse hangi markayi tavsiye ediyorsunuz(almanyada yasiyorum)
Gülen yüzü almiyacagim artik.bazi arkadaslar ovü.testi yapiyorlarda bi ise yaramiyor Doktor kontrolu kâfi mi diyordunuz?????
çatlıdım canım herişte bir hayır vardır bir dahaki aya denersin canım ama sakın acele etme emin olduğunda ilişki olsun sana tavsiyem stres yapma yumları etkiliyor
Testlerim negatif cikiyor bitanem napalim olmadi birdaki ay denerim hemde doktor takibinde olurum
demekki yum.zamanına denk gelmiş canım benim ablamın iki oğlu var ikincisini kız istiyordu yum zamanına kadar ilişki olmalı diye adet bitiminden 14.güne kadar korunmadık diyor adetleri düzenli 28.29 günde bir oğlu oldu yumdan öncede ilişki oldu yani çokta bakmamak lazım kafana çok takılınca Allah tan ne gelirse kısmetimde ne varsa de öylede oluyor bir link var orada ovulasyon testiyle merak ettiklerin var http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=258935 yada http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405596&page=3 ben ikiside çok baktımKizlarrr bugun ovulasyon testi hakkinda bakarken biri hamile kalmaya calisiyordum sabah aksam iliski oldu diyor oglu olmus ama cocuk tedavisi yaparken nasil simdi anlamiyorum erkek bebek icin catlama gunu diyorlar ama onun oglu olmus
Aynen aynen ayneeeerrnnnnnn bende aynı şeyleri yaşıyorum üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor kocaman adam istemeyince degistiremiyorsun annem dün bizdeydi ilaca başladım de kandir yap bi tane daha diyor kadın çok istiyor benimde kandırmak hoşuma gitmiyor Allah tan korkarım kendi kendime avunuyorum ışte ollcak diye şöyle pamuk gibi bir kızım olsa nolurdu Allah sağlıklı hayırlı eli ayagi düz bereketli temiz bir nesilden evlat nasip etsin her isteyene banada
zeynom kuzum sen yanlış birşey yapmıyorsun korkma bu kadar yaaaa annene katılıyorum ilaca başladım de yap kızını!
htc ile
gijnijim bende istiyorum.....facemi sana özelden atıyorum benideBacım beni ekle facede bende seni oraya ekleyeyim yoksa ben link atamayı bilmiyorum
canım az sonra ben bugünki ovu.testimi eklemeye çalışacağım. sanırım bugün çatladı benimkisi. sende yarın çatlarsın büyük ihtimal döngümüz aynı çünkü....
kızlar resmi nasıl ekliyoruz bi yardım lütfen......
resmi bilgisayara yükle sonra konuya cevap ver de en altta eklenti ekle var oraya bas dosya ekle resimi seç yükle cevapla bas okadar
Canim benim yumurta mi bile goremedi doktor olmayan yumurta nasil catlasin ben umidimi yitirdim bu ay benim ovulasyon testi biraz koyulmustu dun bugun yaptım cizgi cikmadi akintim da cok az gerci Mevlam dan umit kesilmez resmi eklede bakalimcanım az sonra ben bugünki ovu.testimi eklemeye çalışacağım. sanırım bugün çatladı benimkisi. sende yarın çatlarsın büyük ihtimal döngümüz aynı çünkü....
kızlar resmi nasıl ekliyoruz bi yardım lütfen......
Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın
Arkadaşlar bio-ritim denilen şey fiziksel,duygusal,entellektüel(akıl) enerjilerinizi içeriyor.
Biorhythm Chart Form
BU linki iki defa açıyosunuz ,birine kendi doğum tarihinizi(doğru olmak zorunda,yaklaşık doğum tarihi olmaz),diğerine eşinizinkini girin.
Alt boşluğa hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.
En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin.Google a yazdığızda zaten hemen çıkıyor.
sonra tıladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:
*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)
*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek
* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal
*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.
* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....
*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.
Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler ionlardan dolayı şansımızı arttırır.
buda matematikten alıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?