Süper Anneler - 2011

Hoşgeldin cnm bende kiz istiyorum Allah nasip ederse tabii sende bendensin bende yeni yeni öğreniyorum adetink bittiyse yumurtlama gününe kadar sık ilişki yumurtlamadan bir gün önce ilişkiyi kes ve hep sola yat eşini sıcak tut çok dua ve namaz Allah verecek olan biz sadece arzumuzu belli ediyoruz.

htc phone ile

sizde haklisiniz biktiniz benim sorunlarımdan hakkinizi helal edin cok basinizi agrittim

Ne diyon kız sen
Aaa stress oluyoruz canim ya olucak olucak bebegimiz relax relax

Bende hangi ovulasyon testini alsam diye düşünüyorum ,nehire maya calacaz ya tutarsa
Rabbim duayla ayakkabı bağınızı bile benden isteyin demiş dua etmeliyiz güzelim ve birbirimizi rahatlamalıyız destek verip bu ısı basaricaz ins sende gelecek aya benle beraber çalısmalara başla ekip calışması gibi

Hem şükredelim halimize hiç kuzusu olmayan arkadaslarımız var elhamdülillah bizim baska cocuklarimizda var,bizimkiler kendini naza çekiyorlar diyelim veya kendilerini daha cok özletip kıymetlerini artıracaklar
Hayırlı sağlıklı ogluslarimiz olur ins
Geç olsun güç olmasın .rabbim evlatlarimizin acısını göstermesin
Simdi Rabb'imize şükür edelim dualarımıza devam edelim

Son düzenleme:
guzel anneler bişey sorcam size bana yardımcı olursanız mınnettar kalırım...ellerdeki siğiller için bildiğiniz bir yöntem varmı kardeşim için istiyorum o ellerini görünce cok uzuluyorum.ne yapılabılır sızce....tşkler şimdiden...

bnde duyduqumu söyleyim inşallah işe yarar canm.incir aqacının yapraqının kalın sapını kırıyosun içinden beyaz süt gibi bişey çıkıo siqil olan yerlere sürüyosun bunu geçirdiqini duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…