Süper Anneler - 2011

Inanirmisin bilmem ama benim babam babam okuyor ninesinden el almış kime okuduysa geçiyor şimdi pişman daha çok şeyler ogrenmedigi için arkadaşım bütün doktora gittim geçmedi demişti bir gün babama okuttuk ellerini geçti yarın sorarım uzaktakilere nasıl yapılıyor mu diye siz nerde oturuyorsunuz

Aaaaaaaa niye öyle diyorsun cnm bnm niye başımız agrisin

htc phone ile

canımmm burdayım hep girip okuyorum adetime çok az kaldı kuruluk var bende yitirdim ümitlerimi
Canlarim yol arkadaslarim inan erkek bebek icin israr ettigimden degil ne kadar mesakatli bir yolmus suan anliyorum hamile kalmaya calisan bayanlar i Rabbim kimseye aratmasin bizim evlatlar imiz oldugu halde zorlaniyoruz artik gel bebegim senin icin annen kiyafetlrr secti arabanin modeline kadar herseyin tamam annesinin parcasi neyin var annemi diyorsun sen yoksun gel bekletme artik bizi

Canim dert ortagim benim cocugum olmuyor bak ikinci aydan pes ettim cok moralim bozuk saat kac oldu gram uykum yok asiri kuruluk var yakinda adet olacagim diye cok korkuyorum (( kolay hamile kalmak icin neler yapabiliriz acaba???

canımmm burdayım hep girip okuyorum adetime çok az kaldı kuruluk var bende yitirdim ümitlerimi

Canim dert ortagim benim cocugum olmuyor bak ikinci aydan pes ettim cok moralim bozuk saat kac oldu gram uykum yok asiri kuruluk var yakinda adet olacagim diye cok korkuyorum (( kolay hamile kalmak icin neler yapabiliriz acaba???

Defnem ne olacak bizim bu halimiz siteden en son cikan biz ilk gelen biz

Canimmmm ben yattim tel sarjda bitti zaten tevekkul edelim bitanem Rabbim birsekilde kararlamistir en hayirli zaman i Rabbim varken ne gam var ne keder

Sizede iyi geceler yol arkadaslarim sizi en guzel emanetciye emanet ediyorum gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah

Sizede iyi geceler yol arkadaslarim sizi en guzel emanetciye emanet ediyorum gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah

Caniimsin sana iyi geceler rabbim en kisa zamanda gondersin oglusunu sana bitaem. Bugun aksilikler oldu ovu.resmimi gonderemedim canim yarina tekrar cikarmi bilmem ama haber vericem gelismeleri canim allah rahatlik versin.....

Hic sorma bacim hava yagmurlu ev beni bekliyor temizle diye annemle gezmeye gidecez bugun bilmiyoum nasil yapicam aksamda eltime gecmem lazim esim ordan nisana gidecekmis araba lazim getir diyor hangi birini yetistireceksem bu arada eltiminde uc kizi var garibim beni bekliyor yontemler tutarsa insaallah oda deniyecek

Filizcihan yazınca hatırladım. Sanırım ilkokul civarındaydım, benimde ayak bileğimde siğil çıkmıştı. Rahmetli babaannem siğilin kenarından jilette azıcık kan akacak kadar kesmişti. Sonra incir ağacı yaprağının dal kısmındaki sütü bir şeyler okuyarak kanayan yere sürdü. O yaprağı bir taşın altına koyup "Allah'ım izninle bu yaprak kuruyunca kızımın ayağındaki siğil de kuruyacak" demişti. Gerçekten süreyi hatırlamıyorum 1 hafta-10 gündür en fazla ayağımdaki siğil geçmişti, ben çok etkilenmiş olmalıyım ki geçer geçmez o taşın altına bakmıştım gerçekten yapraktan eser yoktu.

cnm ya massallah hepsını yapmıssın rabbım kucagına almayı nasıp etsın oglunu cnm darısı bıze ıns dua et bızede cnm

arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz?ben övülasyon testiyle yumurta takibi yapıcam...bu yumurta akı olayını yağınca o şekild ebekşycekmi vajinada yada yıkıycazmııı ne kadar süre kalıcak o şekilde yada.lütfennn yardım edinnnn

yumurta akı olayını anlatırmısınız lütfenn

yumurta akı olayını anlatırmısınız lütfenn

Vajinanın pH’ını yükseltme
Yumurta ile: 2-3 adet köy yumurtası buzdolabında 2 hafta bekletilir. (Sperm dostu madde üretir bu süre içerisinde) İlişkiden önce yumurtalar oda sıcaklığında 1 saat bekletilir. Akı sarısından ayrılıp pH’sı ölçülür. Eğer ph 9 dan yüksek 10 dan düşükse yumurta akı vajinaya yerleştirilir. Kırılan yumurta en fazla 5 dakika içinde yerleştirilmeli, oda ısısında uzun süre bekletilmemelidir.

Ben notlarıma bu şekilde kaydetmişim. Ben yapmayı düşünmüyorum. Ama koyduktan hemen sonra ilişkiye girmelisin yoksa geri çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…