- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.221
Hoşgeldin cnm bende kiz istiyorum Allah nasip ederse tabii sende bendensin bende yeni yeni öğreniyorum adetink bittiyse yumurtlama gününe kadar sık ilişki yumurtlamadan bir gün önce ilişkiyi kes ve hep sola yat eşini sıcak tut çok dua ve namaz Allah verecek olan biz sadece arzumuzu belli ediyoruz.
htc phone ile[/QUOTE
saol canımm rabbim dualarımızı kabul eder inşallah bnde arastrdım hep bulduklarım bunlardı fakat söle bi yazı okudum kafam karıştı
*Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.
buna qöre uyqularsak yumurtlama qününden 2 3 qün önce ilişki olması lazım. yani adet bitince hemn ilişkiye baslarsak erkek oluyo bu yazıya qre
Bacım o hadis sahih değil bilginize takılmayın buna diğer yöntemleri deneyin
hoşbulduk canım ayy kafayı yicem ya :) ilk bebek ya ne bilim baya takıldım rabbim günah yazmasın ama walla cok istiorum bi kızım olmasını ya heryerde farklı seler yazıyo birine tamam bu diom biri baska bişe yazıo senn kızın mı var ama bazısı yumurtlamadan önce ilişki olursa kızın olur dio:) napcam şimdi
Evet canim kizim var benim adet dongumde o zamanlar 31 gunde birdi suan 34 gunde bir oluyorum. Kizim adet sonrasi sık iliski ile oldu.
Evet canim kizim var benim adet dongumde o zamanlar 31 gunde birdi suan 34 gunde bir oluyorum. Kizim adet sonrasi sık iliski ile oldu.
bnde denicem bakalım inşallah olr ya bildiqin baska detay varsa söle canm ya
Bacım o hadis sahih değil bilginize takılmayın buna diğer yöntemleri deneyin
saol canım o zmn adet sonrası hmn ilişkimi yani.bildiklerini paylasrmısın kafamız rahatlasın ben biraz ewhamlıyımda :)
Inanirmisin bilmem ama benim babam babam okuyor ninesinden el almış kime okuduysa geçiyor şimdi pişman daha çok şeyler ogrenmedigi için arkadaşım bütün doktora gittim geçmedi demişti bir gün babama okuttuk ellerini geçti yarın sorarım uzaktakilere nasıl yapılıyor mu diye siz nerde oturuyorsunuzguzel anneler bişey sorcam size bana yardımcı olursanız mınnettar kalırım...ellerdeki siğiller için bildiğiniz bir yöntem varmı kardeşim için istiyorum o ellerini görünce cok uzuluyorum.ne yapılabılır sızce....tşkler şimdiden...
Aaaaaaaa niye öyle diyorsun cnm bnm niye başımız agrisin
htc phone ile
Ne diyon kız sen
Aaa stress oluyoruz canim ya olucak olucak bebegimiz relax relax
Bende hangi ovulasyon testini alsam diye düşünüyorum ,nehire maya calacaz ya tutarsa
Rabbim duayla ayakkabı bağınızı bile benden isteyin demiş dua etmeliyiz güzelim ve birbirimizi rahatlamalıyız destek verip bu ısı basaricaz ins sende gelecek aya benle beraber çalısmalara başla ekip calışması gibi
Hem şükredelim halimize hiç kuzusu olmayan arkadaslarımız var elhamdülillah bizim baska cocuklarimizda var,bizimkiler kendini naza çekiyorlar diyelim veya kendilerini daha cok özletip kıymetlerini artıracaklar
Hayırlı sağlıklı ogluslarimiz olur ins
Geç olsun güç olmasın .rabbim evlatlarimizin acısını göstermesin
Simdi Rabb'imize şükür edelim dualarımıza devam edelim
Canlarim yol arkadaslarim inan erkek bebek icin israr ettigimden degil ne kadar mesakatli bir yolmus suan anliyorum hamile kalmaya calisan bayanlar i Rabbim kimseye aratmasin bizim evlatlar imiz oldugu halde zorlaniyoruz artik gel bebegim senin icin annen kiyafetlrr secti arabanin modeline kadar herseyin tamam annesinin parcasi neyin var annemi diyorsun sen yoksun gel bekletme artik bizicanımmm burdayım hep girip okuyorum adetime çok az kaldı kuruluk var bende yitirdim ümitlerimi
bnde denicem bakalım inşallah olr ya bildiqin baska detay varsa söle canm ya
Detay olarak biraz acik olacak ama kusura bakma deneme sirasinda ustte ol yada misyoner pozisyonda olsun derin iliski olmamasi cok onemli yuzeysel olmasina bak. Denemeyi sen baslat ve cok istekli ol birde esini sicak tut kaynar sularla dus alsin dar ic camasiri giysin ha birde beline yaki yapistir garanti kizin olur.
Canlarim yol arkadaslarim inan erkek bebek icin israr ettigimden degil ne kadar mesakatli bir yolmus suan anliyorum hamile kalmaya calisan bayanlar i Rabbim kimseye aratmasin bizim evlatlar imiz oldugu halde zorlaniyoruz artik gel bebegim senin icin annen kiyafetlrr secti arabanin modeline kadar herseyin tamam annesinin parcasi neyin var annemi diyorsun sen yoksun gel bekletme artik bizi
canımmm burdayım hep girip okuyorum adetime çok az kaldı kuruluk var bende yitirdim ümitlerimi
Canim dert ortagim benim cocugum olmuyor bak ikinci aydan pes ettim cok moralim bozuk saat kac oldu gram uykum yok asiri kuruluk var yakinda adet olacagim diye cok korkuyorum(( kolay hamile kalmak icin neler yapabiliriz acaba???
Sizede iyi geceler yol arkadaslarim sizi en guzel emanetciye emanet ediyorum gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim insaallah
Gunaydin kizlar erken den acagim topigi
Gunaydin kizlar erken den acagim topigi
guzel anneler bişey sorcam size bana yardımcı olursanız mınnettar kalırım...ellerdeki siğiller için bildiğiniz bir yöntem varmı kardeşim için istiyorum o ellerini görünce cok uzuluyorum.ne yapılabılır sızce....tşkler şimdiden...
bnde duyduqumu söyleyim inşallah işe yarar canm.incir aqacının yapraqının kalın sapını kırıyosun içinden beyaz süt gibi bişey çıkıo siqil olan yerlere sürüyosun bunu geçirdiqini duymuştum
cnm ya massallah hepsını yapmıssın rabbım kucagına almayı nasıp etsın oglunu cnm darısı bıze ıns dua et bızede cnm
yumurta akı olayını anlatırmısınız lütfennyaptıklarımı anlatayım arkadaşlar.Bu msj da kısaca yazmıştım.Dietimiz çok zor oldu bizim .peynirsiz kahvaltı,yeşilliksiz bi ev ,çok kötüydü.hiç tuz yemeyen,balık ağırlıklı beslenen bizler için çok zordu ama bi haftaya alışı veriyosun.en zoru kahvaltıydı.
eşim pazardan 6-7 kilo patates alıyodu,fırın posetinde elma dillimli patatesler yapıyoduk.evliliğimizden beri yemediğimiz kadar dana eti yedik.yemek konusunda tıkandığımızda bol domatesli,kekikli yada kıymalı makarna yaptık.fıstık ezmesi,kuru kayısı,kuru incir,her gün bi avuç fındık...bol ph si yüksek su içtik.her gün limonlu sular,ben içine karbonatıda koydum diktim kafama.Eşim karbonatlı içemedi.midesi kalktı.hiç çay içmedik desem yalan olur.Eşim içmedi ama ben arada kaytardım.ama içmeyin siz tabi.meyve suları içtik şeftali,elma,domates suyu aldık ama hala öylece duruyo,içemdik.böyle beslenmeye 7 kilo almışım siz ne olur abratmayın.şimdi hamile dietiyle kilomu sabit tutmaya çalışıyorum.
sonra takviyelerden...ben folik asit,b-12,ginseng (sadece erkek diyomuş bunu bende içmişim,testesteronu arttırıyo.)çinko hapı kullandım.
eşimde ginseng ,çinko,b-12 bu kadar biz fazla almadık hap.
sonra ben eşimin semeninin ph sini ölçebildim akvaryumcudan ph ölçer aldım.(hapların ve ph ölçerin resmini çektim atacağım inşallah...)
ilişkiden bi kaç gün önce vajinal duş.öyle orana falan dikkat etmedim,bazende vj.ye yerleştirerek yaptım.erken yumurtladığım için hazırlıksızlık oldu .yumurta akı koydum ilşki öncesi iki yumurta faladı ama çoğu aktı gitti.sitres olmuştum.sonra eşim zorla yarım bardak kahve içti sanırım(ben yaptım da içti mi ki hatırlayamıyorum...)
heee bu yumurta akından falan önce namaz kıldık,dua ettik ikimizde.sonra ilşki oldu,kalçanızın altına yastık kyun,derin ilşki olsun.
sonra sağa döndüm hep dua ettim.
uyandığımda da bi 15 dk sonra kahvaltı hazırlarken sağ kasığımda müthiş bi ağrı hissettim,2 dk içinde geçti...
işte bu kadar aklıma ne geldiyse paylaştım arkadaşalar...
bunlar da alet edevatlarım
http://a1108.hizliresim.com/11/8/19/5069.jpg
yumurta akı olayını anlatırmısınız lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?