Süper Anneler - 2011

Kızlar bugün hepimiz için çok anlamlı bir gün bütün annelerin anneler gününü kutlarım .....

Benim günüm mutsuz ve can sıkıcı geçiyor ağlicam artik dayanamıyorum 9 aydır diet yapıyorum bu ayda çocuk yapmaya niyeti yok bu adamın bende rest çektim bu ayda yapmazsan bu defteri kapatıcam dedim yok bu ay sülalesini görmeye gidecekmiş Âllahim yardım et acaba ben ikinciyi yapmiyayim diyemi bu zorlukları veriyor Rabbim
herkese artık düşünüyoruz dedim şimdi benim çocuğum olmuyo sanıyorlar kaynanam devamli Allah versin diyo arkadaşlarım hala yokmu diyo bir senedir düşünüyoruz tabiki anlamıyla offfffffffff

Gec olsun guc olmasin canim her iste bir hayir vardır unutma kaynananlarada oglun istemiyor ona soyleyin de ama esin neden istemiyor gormüyormu senin ne kadar ugraştigini bende simdi ikinciye hamileyim ve üçüncüyü asla düşünmüyorum diyor bu devirde çocuk büyütmek de zor arkadaşım ama sıkma canını kaderinde ne yazılıysa o

Arkadaşlarınıda bir şey demeden geçemeyeceğim gerçek arkadaşlarınsa eğer bu şekilde düşünmezler senin için dua ederler fesatlık düşünmezler okulda bazı arkadaşlar aynen banada öyle bir soruyorlarki sanki onlar karar veriyor yokmu kız hala bebek kızın büyüdü hadi yap bir tane daha sanki ben düşünmüyorum onlar karar veriyorlar bizim yerimize benim durumumu bilen beni iyi taniyan gerçek dostlar asla böyle konüşmuyor zaten yüz ifadelerinden anlaşılıyor kim gercek kim sahte

Kaynanama söylüyorum oğlunun istemediğini ama sanırım inanmiyo ben devamli doktora gittiğimden problem bende saniyo
arkadaşlarıma ben erkek için ugraştigimi söylemedim o yüzden anlayamıyolar
kocama gelince çocuk yapmiyayim demiyo ama niye sadece bir gün başka gün yaparız diyo olmaz yumurtanın ömrü bir gün diyorum ama anlamıyo erkek için ugraştigimi söylemedim soylemeyince o bir günü yakalasamda kocayi ayarliyamiyom

Bir üstte döktüm içimi ne olucak bizim halimiz
Canim hic yok demiyormusya ikna edersin insallah birde esinle paylas birde erkek bebek istedigi ni biz elimizden geleni yapalim gerisi Allahin taktiri de
Bitanem sana mesaj attim donmedin ne yaptin doktora gittinmi
Canim dedigim gibi sadece esinle paylas
Günaydın güzelim
Bugun pazar tembellik gunü
Bittimi canim tembelligin esimde yemege goturdu kizlar siiir yazmislar resim yapmis onlar benim asklarim prenseslerim benim siz ne gibi suprizler oldu bu arada defneyle bademi goremedim haberiniz varmi

Bir gun daha bitti anneler gunumuz kutlu olsun...hediyeler gezme tozma derken sukredelimki elini opecegimiz bir annemiz var ve elimizi open minik yavrularimiz...

Nerdesin kizlar hersey yolundami canim yol arkadaslarim

Canim guzel bir anneler günüydü aslında ben boyle günleri ticare amaçla ortaya atılan bir kumpas olarak görüyorum. Sevgililer,anneler,babalar. Daha neler neler amac milletin parasını cebinden çıkarmak
Kizim guzel bir siir okudu arkasindan guzel bir cicek,küçük kizim anaokulda yaptıkları çilek ve Ahududu karışımı reçeli perşembeden verdi o anlamıyor tam
Tadına baktım bana dönüp anne kavanoz bitmemiş ama diyor kalakaldim öyle
Sonra bizim pazar geleneksel olarak kayınvalideye gideriz ordaydik simdi valizimi topluyorum malum yarın hastane gidecez 4 gün orda kalicaz inşallah hersey yolunda gider ve birdaha ameliyat olmak zorunda kalmayiz
Sanırsam 14 yada 15 i beklenen adet gunüm sonra gene kafamda kurmalar

Calikusum cok gecmis olsun insallah cok basarili gecer ameliyati kuzunun acil sifalar diliyorum. Kizlar eslerden yana yaptiginiz yorum ve paylasimlaari okudum gercekten istemeyen bir esi ikna etmek cok zor allah yardimciniz olsun, illk ikinci bebek fikrimi soyledigimde benim essimde ssizinkiler gibi tepki vermisstii, kizim bana yeter diyordu bende sana yeterde kardessiz bir basina olmayi o isteyecekmi bakalim dedim zamanla yumusadi. Allahima sukur.darisi sizinkilerin basina canlarim.

Canim bugun cok yogun birgundu benim icin girip okumaya bile firsat bulamadim misafirim vardi.bir sorun yok cok sukur.....

Canlarim gun boyu yazdigim nedenlerden giremedim, hepinizin anneler gununu kutluyorum, hamis kalmak isteyen bizlere tez zamanda nasip etsin allahim, hamis olan anneelerimizde saglikla aalsinlar bebislerini kucaklarina insallah. Allahim herkesin gonlundekini kucagina versin insallah......

İşte geçen hafta gitmiştim biliyorsun özele gidiyorum 22mayısa devlet hastanesine gideceğim ama devlet hadtanesindeki doktorlarda 16 17 den once söylemiyorlarmis kurallar gereği özelde başka doktora gitmekte istemiyorum hem yüklü hemde ultroson zararlı bebeğe catlayacagim meraktan uyuyamiyorum gece bir rüya gördüm bir bebek cinsiyetini görmek icin uğraşıyordum bir türlü göremiyor dum okadar kafama takmışım yani belli olunca hemen yazarım canım benim 30 mayısı bekleyin ozaman kesin belli olur

Canim benim bu kadar da kafani yorma Allahin dedigi olur sonuc ta insaallah gonlumuzdekini tez zaman da verir Rabbim

burdayım canım girip okuyorum sıkıntı yok allaha şükür sen nasılsn?
Bende iyi yim yarin doktora gidicem insaallah bitanem hepinize iyi geceler

Anauuuuum ikiz,olursa benim herif kafasına huniyi takar :-D saka biyana inşaallah bacım hasretle bekliyoruz güzel haberler getir

htc phone ile

Canim benim nerdesin bugun hic gozukmedin sabah ilk topigi sen acardin ne yaptın bacim buldun yoksa ikna ettin kocanida buraya gelecek zaman bulamadinmi gelsin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…