- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.321
Ah zeynom
Dun yıne actım bebek mevzusunu
2sene bu konu hakkında konusmak istemiyorum
Planlarım var hayallerim var dedi
Bende 2 sene sonra çocuk fılan ıstemıyorum alır kucagına paralarını planlarını seversın dedım
Sen bilirsin benım için hava hos dedı
Bende gıttım ağladım odada
Sımdı surat yapsam olay çok buyuyecek zaten zorla gonulsuz yapılan seyın hayrı olmayacak
Sabah kahvaltıda hazırlamadım gıttı öyle konusmadıkta
Öyle uzgunum kı nasıl davranacam bılemıyorum elımde degıl
Bizdede o haller vardı 6 sene bekledim ilk çocuk için bir senede yalvardik pasazadelerine anca bir zahmet yapti ne diyim gulo bizimkiller çok bencil dünyada kendi basina yaşayan adamlar emeklerimize yazık ne diyim bu mevzu Bendede aynı şekilde kocaman bir yara her hatırladığımda ağlıyorum biz kötü birşey istemiyoruz anne olmak istiyoruz çok en doğal hakkımız ama baba olacak adam yok ortada :'(
htc phone ile
Aynenn oyle
Milletin kocası peşinde dolanıyor cocuk dıye
Ahh ah bıde bıze bak
Uykusuz kalacak olan benım sıkıntı cekecek olan benım bı bez parasımı cok gelıyor dıyorum he bı bez dımı sorun dıyor cocuk hıc buyumeyecek dımı dıyor bız sıkıntıyla buyumusuz onlarda mı oyle buyusun dıyor
Sankı öldük açlıktan sanki okuyamadık fakirlikten
Gecmısı dusundugumde cektıgım sıkıntılardan yasadıgım uzuntulerden cok kardesımle oynadıgım guzel anıları hatırlıyorum
Ama kocam anlamıyo tabı bunu
Aklım dıyor vazgec kalbım dıyor olmaz
Benım annem uzakta zaten anne kız gıbı de degılız ya
Hıc bı kotu gunumde yanımda olmadı
Oturup bi saçımı bile taramıslıgı yok
Kız kardesımde yok erkeklerlede ne kadar kardes olsanda herseyı paylasmıyosun
Istıyorum bı kızım olsun annemle yasayamadıklarımı onunla yasayayım
Gıydıreyım susleyeyım koluma takıp gezeyım naz yapayım ona
Tek basıma yasadım tek basıam ölecegım anlasılan
Yine aglıyorum işte
Aynenn oyle
Ahh ah bıde bıze bak
Uykusuz kalacak olan benım sıkıntı cekecek olan benım bı bez parasımı cok gelıyor dıyorum he bı bez dımı sorun dıyor cocuk hıc buyumeyecek dımı dıyor bız sıkıntıyla buyumusuz onlarda mı oyle buyusun dıyor
Gecmısı dusundugumde cektıgım sıkıntılardan yasadıgım uzuntulerden cok kardesımle oynadıgım guzel anıları hatırlıyorum
Yine aglıyorum işte
Gunaydin bacim acmisssin topigi bu arada gecmis olsun oyle sey olur mu basimiza her gelen sey icin Allah bizi cezalandirmaz imtihan dunya hayati hersey bizim icin bitanemm hem senin yaptigin kotu birsey degil canim Allah esinin kalbine yumusaklik versin insaallah bugun anneme kapali carsiya gidip birsey bakicam kizlardesimle gitmeden doktora gidicem pek umudum yok ama hayirlisi gelismelerden haber dar ederim
Çok haklısın inan kıAy sanki benim kocami anlatiyorsun cnm bunlara konuşulmuyor ha duvara soylemissin ha bunlara ben diyorum sen boşuna evlenmissin bi bekar evi tutsaydin kendi basina yasasaydin hizmetçi bulmak için evlenilmezki ayda bir bi kadın gelir temizlerdi niye milletinden başını yakıyorlar anlamıyorum bazı erkeklerin mayasında kocalikta yok babalikta ben bunu öğrendim ne söylesem boş bunlara kendi keyif ve luksleri çok daha önemli onlara göre çocuk ayak bağı ben bunları yüzünede söyledim kocamin ben evde çocuk var diye hareketlerimi kisicam niye rahatimi bozayim ki diyordu iyi carpilip agzi burnu. Yamulmuyor bunların ha
htc phone ile
Valla ne sanslısın madem kocan istiyor yap ev senlensınValla canim sizin kocalara şaştım kaldım görende 4 tane var 5.İstiyorsun sanır canim dua et kalbi yumuşar belki
Benim iki kizim var cok sukur evlenmeden önce esim en az 4 gerekirse futbol takımı kuralım diyordu
Bana kalsa bir tane daha yapıp kapanış yaparım diyorum ama esim istiyor 4 olacak diye erkek icin felanda degil olsa ne ala olmazsa cevre baskısıyla kocamın aklı değişir diye ödüm kopuyor
Kizlar Rabbim ortasını vermiyormu ne
Hep uçlardayiz
İns istediğiniz gibi olur. Kocalarınızı ikna eder istediğiniz cinsiyette hayırlı sağlıklı bebislere kavusursunuz
Gecmıs olsun canım kulagından ne ameliyatı olacak kızınHaberleri bekliyoruz
Kizlar ben kızımla uğraşıyorum
Kulağından ameliyat olacak onun kontrolleri vardi pazarteside hastaneye gidecez cumaya kadar
Oyuzden cok aktiv değilim topikte okuyorum gunün sonunda söyle bir okadar...
Birde stress olma diyorum kendime ayin sonu calışma var normal bir günmüş gibi dusun diyorum ama olmuyor duyanda gerdek gecem sanır
Nasil rahatliycam ya tutmazsa
Kayinvalidemler,annem cevre bastırıyor yap diye...bende testlerle erkek tutturmaya hatta birak onu hamile kalamiyorum mü diyim,diyimki dedikodu kazanına malzeme veriyim
Canim gerilmeye başladım
HAMİLE ARKADASLAR. Dua edin bize lütfen hamile kalıp bir oglusumuz olsun inşallah lütfen
dur ben onları senin bebeğin resminin altına yazayım baksınlar sende bak hangisi olduğunu görürsün
Çok haklısın inan kı
İnsan sevdıgı ınsandan cocugu olsun istemez mi sevgılerı oyle bısey kı nasıl külfet gelir bi çocuk anlamıyorum
Onların sesleri kavgaları dertleri bana huzur verıyor ama demek kı aynı duygular onda yok ne dıyeyım Allah görüyo yukaruda
İnsallah senın kocan kabul eder ben ümidimi kestim sana duacıyım
Valla ne sanslısın madem kocan istiyor yap ev senlensın
İnsallah oğlunda olur Rabbim gönlüne göre versın
Gecmıs olsun canım kulagından ne ameliyatı olacak kızın
Benımde oğlum olacak genız etınden amelıyat doktor kulaklarında bakacaz dedı insallah sorunsuz atlatırız çok üzülüyorum bu duruma
Insaallah kabul olur bitanem bugun pek gorusemedik yarın gorusuruz insaallah
Pes etmek olurmu Rabbim vermeyecegi seyi kuluna hatirlatmaz bu arada ph kagidui aldim bitde onu deniyeyim
sen ne yaptin bitanem ovulasyon testi pozitif yakalamissin cok sukur ben gibi ol.amissin bacim sen yinede yarın bir doktora gidip yumurta takibi Yaptiracagim de veya yumurta larima baktirmak istiyorum de buarada gozler kapaniyor
Allahim sana ve bizlere prenslerimizi go dersin insaallah
Sen nerdesin bacim bir problemmi var hic gozukmuyor sun
Haberleri bekliyoruz
Kulağından ameliyat olacak onun kontrolleri vardi pazarteside hastaneye gidecez cumaya kadar
Birde stress olma diyorum kendime ayin sonu calışma var normal bir günmüş gibi dusun diyorum ama olmuyor duyanda gerdek gecem sanır
Kayinvalidemler,annem cevre bastırıyor yap diye...bende testlerle erkek tutturmaya hatta birak onu hamile kalamiyorum mü diyim,diyimki dedikodu kazanına malzeme veriyim
Canim gerilmeye başladım
HAMİLE ARKADASLAR. Dua edin bize lütfen hamile kalıp bir oglusumuz olsun inşallah lütfen
geçen ay tek ilişki oldu canım bide benim kistim var o yüzden tutmadı. bu ay üst üstte denedim bakalım şuan hiç bir belirti yok adet öncesi gibi kuruluk var1 gün öncesi ov testi mi yaptın gebelik testi mi yaptın canım? birde eğer tuttuysa ovulasyon testi pozitifi göstermeye devam ediyor diyorlar sence doğru mu?
Haberleri bekliyoruz
Canim gerilmeye başladım
Super anneler napiyorsun y uz basim hala catliyor
Aynenn oyle
Ahh ah bıde bıze bak
Yine aglıyorum işte
Ovu testi değil gebelik testi yaptım canım
Kızlar güzel anneler anneler gününüz kutlu olsun. Allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah :)
Yok canım benim kız ve kocadan vakit buldukça yazıyorum ama takipteyim
Canimmmm senin en bastaki sayfada ismin var o senmisin hala ugrasiyormusun bitanem
Geçmiş olsun canım bendede aynı kaynanam ve annem cevre sorup diyo yapcam da oğlanı ayarlıyommu dicem hayırlısı diyom
Bozma morelini ilk cocuk icin alti senemi bekledin bende kocami ikna etttim dort ay ugrastim agladim sekiz sene sonra dusunuruz diyordu eger cocuk istemiyorsan benimle niye evlendin ben cocuklar i sevdiğim i soylemistim eger cocuk istemiyorsan bosa beni cocuk seven adam gibi adam cok kizdi bu sozlere ama bu son sozlerimdi iylikle soyledim binkere anlamadi birde kizlarini cok sever neymis gezmeyi cok seviyormus cocuk la ugrasamazmisim sanki kendi bakiyor sonunda o son sozden sonra ikna oldu bacim ama dort aydirda olmuyorNe yapayim moralim bozuk yaticam birazdan hersey üstüme geliyor sanki :-(
htc phone ile
Aynen bacim benimde oyle oldu ikna oldu ama simdide bebek yok hayırlısı insaallah tosunumuz gelir yakindaaynı benim kocam canım aynı yani gönülsüz gönülsüz yapıyor istemiyorum çocuk diyordu çok yalvardım çok dil döktüm şimdi ikna oldu ama gönülsüz işten çocuk doğmaz misali hamiş kalamıyorum
Ah zeynom
Dun yıne actım bebek mevzusunu
2sene bu konu hakkında konusmak istemiyorum
Planlarım var hayallerim var dedi
Bende 2 sene sonra çocuk fılan ıstemıyorum alır kucagına paralarını planlarını seversın dedım
Sen bilirsin benım için hava hos dedı
Bende gıttım ağladım odada
Sımdı surat yapsam olay çok buyuyecek zaten zorla gonulsuz yapılan seyın hayrı olmayacak
Sabah kahvaltıda hazırlamadım gıttı öyle konusmadıkta
Öyle uzgunum kı nasıl davranacam bılemıyorum elımde degıl
Uzme kendi ni mutlaka ikna edersin iyilikle iylikle olmuyor sa kotu sozle hak ediyorlardaisteBizdede o haller vardı 6 sene bekledim ilk çocuk için bir senede yalvardik pasazadelerine anca bir zahmet yapti ne diyim gulo bizimkiller çok bencil dünyada kendi basina yaşayan adamlar emeklerimize yazık ne diyim bu mevzu Bendede aynı şekilde kocaman bir yara her hatırladığımda ağlıyorum biz kötü birşey istemiyoruz anne olmak istiyoruz çok en doğal hakkımız ama baba olacak adam yok ortada :'(
htc phone ile
Gecmis olsun canım bendede aynı kizim ameliyat la tup takalim sonra atiyor diyor esim istemedi korktubirsey olur diye bende pek taraftar Degildim zaten doktor da cok ilerlemis degil zaten kontrol altinda tutalim dediHaberleri bekliyoruz
Canim gerilmeye başladım
Canim sen baska doktora gidicem demistin Ne yaptin git bence artik netlesmistirtamam canım bakalım gireceklermi face ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?