Süper Anneler - 2011

Bizdede o haller vardı 6 sene bekledim ilk çocuk için bir senede yalvardik pasazadelerine anca bir zahmet yapti ne diyim gulo bizimkiller çok bencil dünyada kendi basina yaşayan adamlar emeklerimize yazık ne diyim bu mevzu Bendede aynı şekilde kocaman bir yara her hatırladığımda ağlıyorum biz kötü birşey istemiyoruz anne olmak istiyoruz çok en doğal hakkımız ama baba olacak adam yok ortada :'(

htc phone ile

Son düzenleme:

Aynenn oyle

Milletin kocası peşinde dolanıyor cocuk dıye

Ahh ah bıde bıze bak

Uykusuz kalacak olan benım sıkıntı cekecek olan benım bı bez parasımı cok gelıyor dıyorum he bı bez dımı sorun dıyor cocuk hıc buyumeyecek dımı dıyor bız sıkıntıyla buyumusuz onlarda mı oyle buyusun dıyor

Sankı öldük açlıktan sanki okuyamadık fakirlikten

Gecmısı dusundugumde cektıgım sıkıntılardan yasadıgım uzuntulerden cok kardesımle oynadıgım guzel anıları hatırlıyorum

Ama kocam anlamıyo tabı bunu

Aklım dıyor vazgec kalbım dıyor olmaz

Benım annem uzakta zaten anne kız gıbı de degılız ya

Hıc bı kotu gunumde yanımda olmadı

Oturup bi saçımı bile taramıslıgı yok

Kız kardesımde yok erkeklerlede ne kadar kardes olsanda herseyı paylasmıyosun

Istıyorum bı kızım olsun annemle yasayamadıklarımı onunla yasayayım

Gıydıreyım susleyeyım koluma takıp gezeyım naz yapayım ona

Tek basıma yasadım tek basıam ölecegım anlasılan

Yine aglıyorum işte

Ay sanki benim kocami anlatiyorsun cnm bunlara konuşulmuyor ha duvara soylemissin ha bunlara ben diyorum sen boşuna evlenmissin bi bekar evi tutsaydin kendi basina yasasaydin hizmetçi bulmak için evlenilmezki ayda bir bi kadın gelir temizlerdi niye milletinden başını yakıyorlar anlamıyorum bazı erkeklerin mayasında kocalikta yok babalikta ben bunu öğrendim ne söylesem boş bunlara kendi keyif ve luksleri çok daha önemli onlara göre çocuk ayak bağı ben bunları yüzünede söyledim kocamin ben evde çocuk var diye hareketlerimi kisicam niye rahatimi bozayim ki diyordu iyi carpilip agzi burnu. Yamulmuyor bunların ha

htc phone ile

Valla canim sizin kocalara şaştım kaldım görende 4 tane var 5.İstiyorsun sanır canim dua et kalbi yumuşar belki
Benim iki kizim var cok sukur evlenmeden önce esim en az 4 gerekirse futbol takımı kuralım diyordu
Bana kalsa bir tane daha yapıp kapanış yaparım diyorum ama esim istiyor 4 olacak diye erkek icin felanda degil olsa ne ala olmazsa cevre baskısıyla kocamın aklı değişir diye ödüm kopuyor
Kizlar Rabbim ortasını vermiyormu ne
Hep uçlardayiz
İns istediğiniz gibi olur. Kocalarınızı ikna eder istediğiniz cinsiyette hayırlı sağlıklı bebislere kavusursunuz

Haberleri bekliyoruz
Kizlar ben kızımla uğraşıyorum
Kulağından ameliyat olacak onun kontrolleri vardi pazarteside hastaneye gidecez cumaya kadar
Oyuzden cok aktiv değilim topikte okuyorum gunün sonunda söyle bir okadar...
Birde stress olma diyorum kendime ayin sonu calışma var normal bir günmüş gibi dusun diyorum ama olmuyor duyanda gerdek gecem sanır
Nasil rahatliycam ya tutmazsa
Kayinvalidemler,annem cevre bastırıyor yap diye...bende testlerle erkek tutturmaya hatta birak onu hamile kalamiyorum mü diyim,diyimki dedikodu kazanına malzeme veriyim
Canim gerilmeye başladım
HAMİLE ARKADASLAR. Dua edin bize lütfen hamile kalıp bir oglusumuz olsun inşallah lütfen

Çok haklısın inan kı

İnsan sevdıgı ınsandan cocugu olsun istemez mi sevgılerı oyle bısey kı nasıl külfet gelir bi çocuk anlamıyorum

Onların sesleri kavgaları dertleri bana huzur verıyor ama demek kı aynı duygular onda yok ne dıyeyım Allah görüyo yukaruda

İnsallah senın kocan kabul eder ben ümidimi kestim sana duacıyım

Valla ne sanslısın madem kocan istiyor yap ev senlensın

İnsallah oğlunda olur Rabbim gönlüne göre versın

Gecmıs olsun canım kulagından ne ameliyatı olacak kızın

Benımde oğlum olacak genız etınden amelıyat doktor kulaklarında bakacaz dedı insallah sorunsuz atlatırız çok üzülüyorum bu duruma

Canim yap diyorda sorumluluğun %99 bana yüklenmiş bicimde ,bir isi yaptırana kadar 50 kere söylerim 51. Kendim kalkip yapiyorum.cocugu yapıyor sorumluluğu bana yükleyin ise gidiyor aksamda her türlü hizmeti bekliyor paşam.

Gecmis olsun dileklerin icin sagol canim

Canim ya benim kizim sıkça orta kulak iltihabı oluyor damarlar tikanip duyma zorluğu çekiyordu. Dr lar ameliyat olup Kulak tüpü takmasini aksi takdirme duyma bozukluguyla birlikte konusmA zorluğu çekeceğini söylediler ve haklılardi da. onu kendi kendine kulağının atacagini söylediler
Bir kulağı attı gitti fakat sag kulağındaki cok ender bir sekilde dışa doğru ilerleyecegine icine doğru kaydi bunu çıkarmak gerekiyor ve bu 30.000 bir gôrulen bir durummus piyangoda beni buldu.yinede Elhamdulillah Rabbim beterinden korusun.simdi bende korkuyorum kizlar ins iyi gecer ameliyat .senin cocuğun icinde cok cok gecmis olsun canim

Yok canım benim kız ve kocadan vakit buldukça yazıyorum ama takipteyim

Geçmiş olsun canım bendede aynı kaynanam ve annem cevre sorup diyo yapcam da oğlanı ayarlıyommu dicem hayırlısı diyom

Ovu testi değil gebelik testi yaptım canım

İyi akşamlar hanımlar öncelikle bütün melek annelerimizin anneler günü kutlu olsun Allah herkesin istediğini nasip etsin evinizde neşe mutluluk eksik olmasın benim evim küçük bir çoçuk bahçesi gibi 4 çocuk mevlam isteyen herkese nasip etsin

Canim gitmedim bugun doktora pazartesi gidicem Allah nasip eder se annem le ugrastim bugun hediye aldik ona basim catliyor dolandikya bitanem yarın gi insaallah zaten bu ay umidim yok insaallah bir daki aya

aynı benim kocam canım aynı yani gönülsüz gönülsüz yapıyor istemiyorum çocuk diyordu çok yalvardım çok dil döktüm şimdi ikna oldu ama gönülsüz işten çocuk doğmaz misali hamiş kalamıyorum

Bende ayniyim kizlar buyudu hadi nerde yapmiyonmu deyip duruyorlar

Ne yapayim moralim bozuk yaticam birazdan hersey üstüme geliyor sanki :-(

htc phone ile
Bozma morelini ilk cocuk icin alti senemi bekledin bende kocami ikna etttim dort ay ugrastim agladim sekiz sene sonra dusunuruz diyordu eger cocuk istemiyorsan benimle niye evlendin ben cocuklar i sevdiğim i soylemistim eger cocuk istemiyorsan bosa beni cocuk seven adam gibi adam cok kizdi bu sozlere ama bu son sozlerimdi iylikle soyledim binkere anlamadi birde kizlarini cok sever neymis gezmeyi cok seviyormus cocuk la ugrasamazmisim sanki kendi bakiyor sonunda o son sozden sonra ikna oldu bacim ama dort aydirda olmuyor
Aynen bacim benimde oyle oldu ikna oldu ama simdide bebek yok hayırlısı insaallah tosunumuz gelir yakinda

Uzme kendi ni mutlaka ikna edersin iyilikle iylikle olmuyor sa kotu sozle hak ediyorlardaiste
Gecmis olsun canım bendede aynı kizim ameliyat la tup takalim sonra atiyor diyor esim istemedi korktubirsey olur diye bende pek taraftar Degildim zaten doktor da cok ilerlemis degil zaten kontrol altinda tutalim dedi
tamam canım bakalım gireceklermi face ye
Canim sen baska doktora gidicem demistin Ne yaptin git bence artik netlesmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…